Új privát üzeneted érkezett!

Mimi, teljesen egyetértek veled!!!
El nem tudom mondjuk képzelni, ha Én így bánnák a lányokkal, akkor a védőnő meg a gyerekorvos nem tenne ellene!
Én úgy látom itt azért figyelnek a gyerekekre!!
Szegény picur mikor üvöltött ennivalóért biztos, kapott még egy-két pofont is, hogy ne üvöltsön már! :cry:
Legalábbis ilyen „szülőktől” mást nem várható!
Bezzeg ezeknél jöttek a gyerekek, de aki évekig várja, és minden álma egy bébi lenne, ott nincs baba!
:( :( :( :( :(
arivirág

Hát igen Arivirág,aki nagyion szeretne gyereket az évekig szenved érte.Az ilyen szellemibetegnek meg potyognak a gyerekek.
AMúgy én tényleg nem értem ezt az egész rendszert???Én ismertem olyat,akikhez kimentek felmérni,hogy hová viszik haza a gyereket a korházbol.Jólszituáltak voltak,jól éltek csak éppen,nem volt jó hírük B.örsön.Olyan értelemben,hogy amolyan bulizós fajták voltak.Terjengtek róluk a pletyik,és ez elég volt arra,hogy a védőnő megmozgasson mindent,mikor a baba megszületett.
És látjátok,a putriba az alkesz szülőknek simán hazadaják az újszülöttet.Ledöbbentő na,és mélységesen fel vagyok háborodva.És nem az idióta alkesz szülőkőn.Mert azok már az alkoholmámorukban azt sem tudják mit csinálnak.
Hanem léeginkább a hivatalokon,a védőnőn a gyerekorvoson, a gyámügyön.Hát könyörgöm,tényleg senki nem járt arra??Hát hozzánk jön még most is 3havonta a védőnő,hisz ez a kötelessége.

mimi12

Mimi, ahol Én laktam lánykoromban, ott is ennél jóval kevesebbért márt az ajtóban toporgott a gyámügy!
Az a család nagyon szegény volt, viszont szerették a gyerekeket, csak rossz körülmények közt éltek, és ott megszabták, ha ez és ez nem változik, akkor elviszik a gyerekeket!
Egyszer pár éve, akkor is volt a tv-ben, hogy egy 2éves kislányt halálra kínozott az anyja!
Ott már elkezdte a gyámügy a vizsgálódást, de mire elvitték volna, belehalt a kislány a bántalmazásokba!
Na és akkor a szomszédok ott mesélték, hogy télen kiküldte mezítláb a gyereket, meg a hajánál fogva emelte fel és úgy verte…stb…
Akkor mért nem történt semmi, mért nem jelentették be, mért kellett egy 2 éves gyereket halálra kínozni!???
Na szóval felháborító!!!
arivirág

Sziasztok!

LÁtom, közben kiderült, hol a játszóház, én úgysem tudtam volna, csak egy másik fórumon írta valaki :) Mi idén már nem jutunk el.

Ez a sztori tényleg kiakasztó. Néhány évvel ezelőtt a mi családunkban is volt egy rémes eset, nagyon ledöbbentünk, hogy mit megtehetnek egyesek. Férjem nagynénjének egyik szomszédja beszólt a gyámügynek, hogy nézzenek rájuk, mert nem stimmel valami. / kapcsolata volt a gyámügyön, vagy az önkorminál/. Nem tudjuk persze pontosan, mit mondhatott, a lényeg, hogy valami miatt bökte a szemét a nagynéni. És kijött a gyámügy egyből rendőrökkel, az égvilágon semmit nem vizsgáltak, csak szóltak, hogy pakolja össze a gyereket, és elviszik intézetbe :shock: Semmit nem tudott tenni, egyedül neveli a gyerekét, ketten voltak otthon. Nem is emlékszem pontosan, de majdnem egy évig bent volt a gyerek jó messze az otthonától, kétnaponta lehetett látogatni, még karácsonyra sem engedték haza! És természetesen anyuka gyönyörűen nevelte/neveli a srácot, imádják egymást, nem élnek rosszul, egyszerűen érthetetlen. Akkor általános iskolás volt a gyerek, most kezdte az egyetemet. Nem nagyon látszik rajta az az idő, de biztos, hogy nem múlt ez el azért nyomtalanul. Mi is azt beszéltük akkor, hogy bezzeg a gyerekgyilkosokat akkor veszik csak észre, ha már megvan a baj.

Egyébként ha belegondolok, ahogy most mi itt élünk Érden, akármit csinálhatnék a gyerekeimmel, a kutya nem venné észre. Gyerekorvosunk Pesten, csak akkor jön, ha hívom. Védőnőnek még nem szóltam, hogy elköltöztünk, de kábé másfél éve nem keresett :shock: Itt még nem néztem utána, ki a védőnőnk, nem is tudnak rólunk... A szomszédok nem járnak át hozzánk, nem látják, etetem-e a srácokat rendesen. Jaj, ebéd kéne nekik :)

Még azt akartam írni, hogy milyen szupi meglepetéssel állt elő Apa: úgy volt, hogy ma hajnalban utazik Németországba, és csak vasárnap este ér haza. És lemondta az utat :D Persze részben azért is, mert sok a munkája, tehát melózni fog még, de vasárnap már itthon lesz, és ilyen évek óta nem volt már, hogy szenteste előtti napon itthon lett volna :D

Na, megetetem őket :D

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kép

Annyira örülők, ma van az első nap, hogy eddig nem lázasodott be Dominika, remélem most már meggyógyult!
Igaz, most a férjem panaszkodik, hogy kezdi érezni, hogy lappang benne valami!
Most az orvosnál, azt mondták nekem, hogy a továbbiakban ne használjak germicid kúpot, mert az már gyenge Dominikának, hanem felírt egy antioyreticum nevű kúpot!
Ez számomra ismeretlen!
Ti ismeritek???
Kép
arivirág

na végre idejutottam!
Becsomagoltam az ajikat,sütöttünk,és még a központba is voltunk beszerezni 1-2 dolgot.De még sok minden hátravan.És most jöttem rá,hogy a majdnem keresztapámnak nem vettem semmit :shock:

Annyira akaratos lett Jotika.Beleremeg és belevörösődik a feje,ha nem az van amit Ő akar.Nem tudom honnan szedte ezt most :shock: És idáig totál sötétbarna szeme volt mostmeg mintha zöldes beütése lenne.A szeme meddig változhat?

Kép

Gabi
gabibi

Én úgy tudom fél éves koráig változik a gyerekek szeme színe!

Az Én Dominikám igazi kis hisztika lett pár hónapja!
Régen nem tudtam, amikor mesélték, hogy az milyen mikor lefekszik a gyerek mert hisztizik!
Na most már tudom!
Dominikának, ha nem tetszik valami , abban a pillanatban a földre veti magát, és ordít!
Igazi szép látvány…Bianka nem csinált ilyent!
Mondjuk engem nem zavar, megsimogatom, és kérem, hogy mindig a szőnyegre feküdjön, ott hisztizzen, nehogy megfázzon, na akkor felkel…..
Kép
arivirág

Sziasztok!

Arivirág ez nagyon jo!

Sziasztok
Kép
Vendég

Kép Jó Reggelt Mindenkinek!

Jól lebetegedett most meg a Férjem :shock: , biztos elkapta a Dominikától, jól állunk az ünnepek elé!
Remélem azért még ma le, tud vánszorogni a vásárba!
:wink:

Kép
arivirág

Kép
arivirág

Kép

De mérges vagyok, már a kettő iwiw meghívómat is törölte az illető regisztráció után!,
Közben nap mint nap kapok olyan reklám üzit, amit mire elolvasok, törli magát a felhasználó!
Gondolom erre kell nekik, de akkor Én már nem küldök idegennek többé!

Kép
arivirág

SZiasztok,jó reggelt!

Arivirág.Ilyen reklámüzeneteket én is szoktam kapni,név nélkül.
Ezek nem törült felhasználók,hanem gép küldi az üzenetet(robot).
Én az ilyeneket el sem szoktam olvasni,meg sem szoktam nyitni.
És ajánlom mindenkinek,hogy az ilyeneket elolvasás nélkül törüljétek,mert nagyrészük vírus.Vagyis megnyitod,és könnyen lehet,hogy oda a géped.
Amúgy meg én a küldtovább üziket sem szoktam továbbküldeni,azokat is rögtön törlöm.Ugyanis ezek miatt lassul a rendszer.Azért csak gondoljatok bele.Naponta hány ember,hány embernek küldheti tobább.És a hasonló adatmennyiséghez milyen kapacitásu szervergép kellhet?
Ááá én nem is értem néha.Sokan panaszkodnek az iwiw-re is(én más honlapra is)hogy lassu,meg nem működik jól,meg hasonlóak.Közben meg ezzel a sok küld tovább szeméttel,mi magunk tesszük tönkre az egészet.

mimi12

Arivirág.
Nagyon helyesesk a lányok :D

mimi12

Akkor mit tesznek ezek a fantom emberek a meghívóval?
Tegnap este regisztrálta magát egy csaj a meghívómmal, reggelre törölte magát, előző meghívóval ugyan ez történt!
Kép
arivirág

[quote="arivirág"]A írta:arivirágkkor mit tesznek ezek a fantom emberek a meghívóval?
Tegnap este regisztrálta magát egy csaj a meghívómmal, reggelre törölte magát, előző meghívóval ugyan ez történt!

Passz.
Lehet csak keresnek valakit,lehet csak hülére veszik a másikat,vagy hekkerkednek,..stb.
Lehet,hogy fiatal csitrik,társkeresőnek használják az iwiw-et,meg még ki tudja mi jut eszükbe?
A barátnőm pl 3x regisztrálta magát az iwiw-re.1x sokáig fent volt.Aztán elvált,.stb,..stb.
Válás után regisztrált még 2x de,törülte magát,mert őt pl zaklatták állandóan.

mimi12

Van, hogy sokszor már Én is azon gondolkodom törlöm magam iwiw-ről, egyik ismerősömet egyszerűen törölték!
Meg néha olyan fura dolgok vannak itt!
Erre gondolok: http://halottakiwiwen.hu/ Nekem ez nagyon nem tetszett!!
Igaz már törölték, de azért..... :? :? :? :?
arivirág

Én ezzel az oldallal nem is találkoztam.
Bár igaz,én ha valaki megjelöl,és nem ismerem,akkor nem fogadom el a jelölést.Vagy max megkérdem,hogy bocsika nem emlékszem rád de,honnan is ismerhetjük egymást?Volt aki nem is válaszolt.
Az a baj,hogy nagyon sokan visszaélnek az iwiw-vel is.Sok olyan felhasználó van,aki nem önként regisztrált,vagyis,pl az ismert emberek nagyzöme nem önmaga regisztrált,hanem valaki,jóakaró regisztrált a nevében.Én ezt annyira gyerekesnek tartom.No meg bocsi de,annyi olyannal találkozom,hogy focisták,sztárok,..stb. regisztrációja fent van.És közben meg nem is ők regisztráltak,hanem valaki ismeretlen a nevükben.És sokan meg elhiszik,hogy xy regisztrációját találták meg.De azért úgy logokusan belegondolva,mit kresne egy magyar oldalon,egy világhírű focista?? :D

mimi12

Jucc,
Örülök, h megoldodott a cicusetetés :) Judit tényleg nagyon jófej :)

Arivirág,
Én sajna nem láttam még ilyen puffot. Párodnak bulást!!

Mimi,
Köszi :) Időközben már elkészült a naptár is és a dvd borító is. Ma kerülnek nyomtatásra, nagyon kivi vagyok rájuk.

Éhenhalt gyerkőc :cry: Nagyon nagyon szomorú :cry: nem is értem, h ezt hogy nem vette észre senki. Bezzeg hozzánk olyan sűrűn járt az előző védőnönk. Bár az is igaz, amit Jucc írt, h az ember bármit csinálhatna a gyerekkel, senki nem venné észre. 2-3 havonként egyszer eljön a védőnő, szal akkor sem biztos, h mindenre fényderülhet, h mit csinálnak azzal az adott gyerekkel :roll: De mondjuk ez még sem olyan eset, ahol egy gyerek éhen hal. Az nem egyik percről a másikra történik, szal az összes hivatalos szerv bekaphatja, h ilyen jól végzik a munkájukat :evil:

Iwiwes hülye levelektől nekem is tele a púpom :evil: Én is törlöm őket, sőt időnként vissza is írok, mert nem mindegyiket törlik a rendszerből. Aztán már volt olyan is, h vki bejelölt, akit nem is ismertem, őket helyből elutasítom vagy visszaírok neki, h te ki is vagy. Némely ember nem arra használja az iwiwet, h az ismerőseit megtalálja, hanem arra hajt, h minél több ismerőse legyen :roll: Ez baromi gyerekes.

Kép Kép
curse

sok embernek számít, hogy nagy szám legyen az iwiw-en a neve mellett!! :shock:
Nem lenne rossz ez az iwiw, ha arra használnák az emberek amire kell! :shock:
Nekem tök jó volt látni, és tudni azokról a régi ismerösőkről, akiket évek óta nem láttam, és itt megtaláltam, de mióta egyik ismerösömet, csak úgy törölték, azóta kicsit aggódok, mert így bármit megtehetnek unatkozó emberkék! :roll:

Kép
arivirág

Én nem tudnám éheztetni a gyerekeimet, mert a mi védőnőnk olyan aggódós fajta, látjátok most is, hogy Dominika nem hízott annyira, mint ahogy gondolta, (pedig nem volt sovány az átlag gyerekekhez képest) egyfolytában mérte!
És az hogy egy gyerek éhen haljon…azt észre kellett volna venni….
arivirág

Sziasztok!

Ma délután Robika ideges volt a motorjára mert lemerült, és idegességében lábbalhajtossá alakitotta. Tudni kell hogy még tolni is nehéz, de ő kiküzdte a szobábol és berregett hozzá.
Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Kép Egérke Kép Cica Kép Kutya, Karácsonykor nincsennek ellenségek!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,csak 1 gyors kérdésem lenne,hogy kell kinyitni az utazóágyat?Nem akar megmerevedni fent a rúd. Összecsukni tudom,hogy kell.Tud valaki segíteni?

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok,

Gabi,
Úgy kell, h mielőtt még teljesen kifeszítenétek, fel kell húzni a fenti tartokat, kvázi háromszög alakúra és ha mindegyik oldal közepe felfelé áll, utána lehet az alját szétnyomni. A mienk legalábbis így műxik. Mondjuk nem tudom mennyire voltam érthető :?

Kép Kép
curse

Képekkel illusztrálva :lol: szóval jó bénán magyaráztam :lol:
Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
curse

Judit,
Milyen jó képeket tettél fel , nagyon aranyosak :D És Robikád nem semmi pasi, mindent a cél érdekében :lol: micsoda motor :o

Arivirág,
Igen, ezt én sem értem, h egy ilyen dolgot hogy hogy nem vett észre senki, azért az, h egy gyerek napról napra, hétről hétre fogy, az látni lehet.

Iwiv használatát szerintem normál ember arra használja, amiért ténylegesen létrejött. Én nagyon örültem neki, h megtaláltam olyan embereket, akikkel vhogy megszakadt akkor a kapcsolat és most újra tudunk beszélgetni, meg írni egymásnak. Ilyen szempontból nagyon szuper, de az, h most akkor gyorsan bejelölök mindenkit és hülye reklámokat dobnak fel :evil: attól a falnak megyek. Múltkor Adélnak egy olyan üzentet küldtek, h hol lehet pasizni. HÁt komolyan mondom, h aki elküldi a levelet az nem nézi meg kinek megy :roll: :x :evil:

Kép Kép
curse

Jaj nagyon-nagyon köszike!Sikerült :lol: Már féltem,hogy nem tudom mibe rakni a bébet aludni kint.

Majd vissza olvasok,de 1 csomó dolgom van.Nálunk nagy a jövés mennés karikor.A Nagyinak segítek sütni.(pl.:6-6 bejgli Ez biztos mindent elárul na meg a többi.Csak a párom már felhúzott agyilag,mert kiakarta próbálni az ágyat,de nem ment neki.Nem,hogy inkább segítene sütni.De ahogy Ő mondja :Ő sokat segít,mert előkostol :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Viszont képzeljétek el, ma olyan jó cuccokat vettem Adélnak a H&M-be. 7e Ft-ot fizettem és ebben két vékony pulcsi van, aztán egy kord kertésznadrág és egy igazi ünneplő ruci bársonyból. Általában egy nyamvadt ünneplő ruha kerül 4-5e Ft-ba. Rengeteg cucc le van árazva, minimum 30%-kal, de voltak olyanok is, amik 50%-kal.

Mondjuk nem voltak éppen kevesen a camponába, mire parkolót találtunk :roll: de megérte. És ma kivételesen volt egy pozítiv élményem a dm-ben is. Eddig nem igazán kedveltem a bizti őrőket, mert vhogy engem mindig követnek (biztos olyan a fizimiskám :lol:) de ma az egyik őr segített elcipelni a kosaramat a pénztárig. Túlságosan megraktam és nem bírtam azt is vinni, meg a babakocsit is tolni. Meglátta a bizti őr, h bénázok és jött rögtön segíteni :D

Kép Kép
curse

Gabi,
Örülök, h segíthettem és jó készülődést :D És az előkostoló pozíció is megbecsülendő :wink:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Judit tényleg nagyon-nagyon jó fej :D Ma személyesen is megismerhettem :)

Arivirág :) Nem tudom, aktuális-e még a puff-krédés, nekünk is van, és szinte minden játékboltban láttam már ilyet.
Párodnak jobbulást, jól bekaptátok :(
Édesek a lányok :)

Az állatorvos ma úgy felhúzott, hogy úgy döntöttem, nem hívom többet. Panaszkodik, hog ykevés a betege, hát nem csodálom. Lehet, hogy jó doki, de olyan a modora, hogy eszméletlen. A saját lakásomban elzavarja a gyerekeket a másik szobába, rendreutasít, hogy ne kérdezzek már annyit / két kérdésnél tartottam/, és amikor megjöttem ma délután a vendégeim, megjegyezte, hogy a következő alkalomra lehetőleg ne hívjak vendégeket, mert mindenki zavarja :evil: Nem fogjuk többet zavarni :evil:

Judit :) tündéri Robi a motorral :) Kár, hogy nem ismerhettem meg őt is személyesen.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Jucc!
Ilyet irni: :oops:
Kb.negyed óra kocsival a távolság közöttünk.
A kutyámat mindig a Top Shop és a benzikut közötti állatorvoshoz viszem, mert kedvesek és minden nap 22.00-ig nyitva van. Hétvégén is.

Curse!
Örülök hogy sikeresen tudtál vásárolni, és még egy kedves bisztonsági őrrel is összefutottál. /nagyon ritka/

Mi is beugrottunk ma a Ritmusba, zárás elött, és a megsúgom nektek a Jézuska akar nekem hozni egy ridikült.

Arivirág!
Gondolom, ha a férjed kapot volna a piacon puffot, akkor már rég ujságoltad volna.

Sziasztok Kép
Vendég

Judit,Olyan irigy lettem.Én is akarom,hogy már ilyen nagy legyen Jotika.Ebbe a korba olyan kis leleményesek :lol:

Curse,kösziszépen mégegyszer :lol: Nekem is az a kedven üzletem.Nemrég vettem maganak 1 pulcsit és 1 kardigánt.nagyon jók,és nem volt drága.Kár.hogy itt Érden nincs.Bár én a CundÁ-t is szeretem és az van itt is.

Iwiw témában nem vagyok nagyon otthon.Nagy lendülettel elkezdtem.Ez tartott 2 napig,Mostmár egyáltalán nem keresgélek.Pedig az osztálytársakat csak bekénne jelőlni,mert a barátnőmnél(volt osztálytárs)majdnem mindenki ott van. :shock: Csak azért járok fel mert mindig ide ír üzit a barátnőm.

Kép

Gabi
gabibi

Kép

Sziasztok!

Nincs puff, mert a Férjem nagyon lebetegedett, nem ment le a vásárba…
Majd legközelebb!

Judit, tényleg rendes, nekem múltkor abban segített volna, hogy amíg vásárolunk, vigyáz a lányaimra!
Jó fej vagy Judit, mert segítesz mindenkinek!!! :wink: :wink:

Kép
arivirág

arivirág

Sziasztok!

Amig ázik a tejbe a halacska, gondoltam bekukkantok.

Arivirág!
Jobbulást a férjednek! Ne én legyek a téma. :oops:
Szép ez a dal!!!

Nagyon rossz éjszakánk volt, rég volt ilyen. A Robika felsirt 2-kor, fél 3-kor és fél 4-kor is. Elösször cumit adtam neki aztán teát, végül bekentem az inyét hátha az a baj. Lehet hogy a foga volt a bűnös mert többet nem kellt fel.

Sziasztok Jo készülődést!
Kép
Vendég

Jucc,
Állatorvos :evil:

Gabi,
A H&M tényleg jó cuccai vannak és árban is korrektek. Én most a C&A-ba csalódtam egy picit. Vettem ott két zsenília pulóvert magamank és két mosás után (természetesen kézileg mosva és fekve szárítva) kilyukadtak a pulóverek :roll:

Arivirág,
Párodnak gyors gyógyulást, h karira már minden okés legyen!!!

Kép Kép
curse

Sziasztok!
Én meg most láttam, hogy nem lesz elég a pelus ünnepek végéig, itt a közelben egy csaj árul pelenkát, na most gondoltam kipróbáljuk, mert már sehová sincs kedvem menni, mert mindenhol nagy a tömeg, így ide mentem!
Kíváncsi vagyok milyen lesz, mert nagyon olcsó volt! (30ft/db)

Kép
arivirág

Arivirág,jobbulást a férjednek.Rossz lenne,ha szenteste is rosszul lenne :cry:

Curse,egyszer én is jártam igy csak nekem a pulcsi nyaka állt el mosás után.De ez az 1 eset volt és én sokat vásárolok ott és idáig nem volt gáz ugyhogy annyira nem csalódtam.

Nem birtam ma a fiammal amikor ettünk üvöltött,hogy neki is kell.és ugy bevágott jó pár falat csirkecombot(persze jól összenyomva) :shock: Olyan édes volt ahogy forgatta a kis szájába :lol: Ti mikor kezdtétek a darabos etetést?Tegnap se akarta a fözekéket megenni és a Nagyi mondta,hogy azt már biztos nem csípi,mert a darabos jön be neki.Babakekszet meg babapiskótát imádja csócsálni. :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, az én lányaim nem akartak enni, már mindegyik bőven volt 8 hónapos mikor úgy ahogy elfogadtak pár falat(nem darabos) ételt a tejen kívül,(fölleg Bianka) igazából olyan 1 éves korukba kezdtek el enni!
De ez babára válogatja szerintem!
arivirág

Szisztok!

Gabibi!
A fogaktol is függ, ha van már neki akkor bisztos elöbb szeretne rágicsálni. Bárcsak az én fiam könyörgött volna kajáért.
A férjednek nem fája hasa a tegnapi kostolgatástol?

Arivirág!
Mi az elejétől fogva Tescosat használunk mert az mindig nyitva és nem maradunk pelus nélkül. Ja és apa munka után is beeshet pelust venni. Nem mindig a drága a jo.

Sziasztok Kép
Vendég

Sziasztok!
Boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Arivirág!Köszönöm az emailt :D
Két ünnep közt már nem nagyon leszek de,azért majd bekukkantok!
Sziasztok!

mimi12

Kép
Vendég

Kép

Judit, azt a színes tescos pelust használjátok?
Úgy hallottam az jó pelus, mi még nem probáltuk, viszont Lidl pelust már használtunk és nem volt rosszabb a liberonál!

Kép
arivirág

Arivirág,mi használjuk a tesco pelust is.Véleményem szerint sokkal jobb mint a pampers.A kaki legalább is nem folyik ki belőle.
Amúgy az olcsó pelusban van olyan mint a tescos,és van olyan is amit a Lidl ben árulnak.
Amúgy a tescos is kb 30ft-ra jön ki.

mimi12

Szia Arivirág!

Igen azt használjuk, tépőzáras gát is van benne. Nekünk bevált. Egy barátnőm ajánlotta mert tanácstalan voltam pelus ügyben.

Szia
Kép
Vendég

Lehet akkor kipróbálom legközelebb a tescos pelust!!
Általában dicsérik!
Azért kíváncsi vagyok ez a ma vett pelus, hogy válik be, 1900ft volt 63db
arivirág

Sziasztok!

Szerintem nagyon jo!
Kép
Vendég

Sziasztok!
Nem voltam pár napig!
Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt kivánok mindenkinek,és nagyon Boldog Újévet!!!!!
Nem tudom mikor jövök szerintem majd Január eleje felé valamikor,mert otthon elromlott az internet,most itthon vagyunk Szekszárdon azét tudok csak irni!
De azért elne felejtsetek :lol: :lol: :lol: :lol:
:roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek,hogy jártam tegnap!Fürdés közbe vettem észre,hogy nincs rajtam a nyakláncom,és kérdeztem a férjemet hova tette ugyanis elöző nap letettem elé az ójságra amit éppen olvasott,hogy bogóza ki nekem,mert ilyen csomós megoldású és néha összgubózik.Erre mondja,hogy Ő nem látta és neki nem szoltam.Azt hittem megörülők olyan ideges lettem.Mindent felkuttatunk aztán gondoltuk hátha az újságba maradt,de én azt reggel kidobtam a kukába.Na gyorsan ki ment és behozta.És ott volt szerencsére az egyikbe :lol: :lol: Mondtam neki ,hogy azért van mert igy szokott rám figyelni :lol: Mondjuk gondolhattam volna,mert ha olvas tv-t néz autót macerálja akkor nem lehet (szóval szinte mindig) hozzá szolni :lol: :lol:
Majdnem lett 1 jó karácsonyom :wink:

Nem tudom jövök-e még:

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPET MIDENKINEK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képeket kérek majd jó?!

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Örülök hogy boldogan kukáztál karácsonykor. :lol:

BOLDOG KARÁCSONYT MINENKINEK!
Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X