Köszönöm szépen a köszöntéseket Barbi nevében is!
Hajni!
Jól vagyunk,köszi,egy hete takarítok folyamatosan,de estére ugyanúgy lesz minden,pedig csilli-villi volt a lakás karácsonyra.Barbi is jól van,pasizik,van neki egy kis barátja,olyan kamasz szerelem,pár napja felhozta bemutatni,nagyon helyes fiú,meg aranyos,tisztelettudó.Ami a mai fiatalok közt kész erény
Köszönt szépen,hogy csókolom,meg Andi néni,mondom ezt most hagyja abba,mert ideges leszek tőle
Mondtam tegezzen bennünket nyugodtan,szerintem a tiszteletet úgyis meg lehet adni.Háááát,eljött ez az idő is,hogy felhozza a barátját
Hirtelen nem is tudom kezelni a dolgot,mit kell ilyenkor csinálnom,mégis mi vagyunk a felnőttek,ő is 8.-os,mint Barbi,de aztán lemondtam erről,mert mi is elég normálitlanok vagyunk,ne olyanok,mint egy 3 gyerekes középkorú házaspár,így ökörködünk csak,utána mesélte Barbi,hogy mondta neki Levi,hogy milyen jó lenne,ha az ő szülei is ilyen jófejek lennének,ez úgy melengette a szívemet
Kazi!
Azért nincs vonalzóm,múltkor láttam Timcinek 3 vonalzó volt a lapján ezen felbuzdulva gyorsan kitöröltem az enyémet,beírtam a 3 kódot,s láss csodát....nekem megint hosszú lett az aláírás,nem is csináltam vissza mérgemben
Roz!
Csodaszép lett a dobozka,bizti lesz öröm!Ügyi vagy nagyon!!!
Estelle!
Visszaigazoltalak,aranyos vagy,hogy bejelöltél!
Lina!
Tündéri Lili a képeken,milyen szép kislányos arca van ezzel a hajjal,meg a hajráffal,nagyon szép!