Új privát üzeneted érkezett!

Hol vagytok?Mi egyedül vagyunk a csajokkal :( Apa elment Lizettet ünnepelni.Csak azt nem értem ez miért a férfiak dolga???Mi szenvedünk meg értük....nem? :roll:

Gabi:
Gratula a vizsgádhoz!Ügyi vagy :)
Ez az a spirál amitől 6évig meg sem jön?

Roz:
Nagyon szép lett!!!
kazi

Sziasztok!

Mi itt vagyunk. :) Kazi, ezen már én is sokat gondolkodtam..... "tejfakasztó buli" :D :?

Roz, nagyon szép lett a kis ládikó. :) És hogy még kincseket is tettél bele.... :) Mostanában ezen agyalok, hogy bírod 3 gyerkőccel? Most már tudom, gondolom, hogy menniyre komoly munka ez. :)

Gratulálok a vizsgádhoz Bepa én is! Tök jó, h. ki tudsz kapcsolódni!
birolili

Sziasztok!

Megint nagyon lemaradtam.:-( Petikém összeszedett egy kis vírust, amit Dorka is "szerencsésen" elkapott. Egy "élmény", amikor mindkét manócska beteg.:-( Annyira sajnáltam őket. Jelentős combizmom lett. Egyiken Petike, másikon Dorka.

Utólagosan is minden kis szülinaposnak nagyon boldog szülinapot kívánok! Remélem minden party jól sikerült, s a manócskák nagyon élvezték.

Roz
Gratulálok a munkahelyhez! Én is vinném majd Petikét, s persze Dorkát is:-) Majd jövőre:-) benézek.

Kazi
Gratulálok az unokahugodhoz! Gyönyörő neve van! Biztosan nagyon szép kislány! Nagyon sok örömet kívánok!

A héten két nagyon jó aranyköpése volt Petikének! Megosztom Veletek!:-)
A barátnőm kért Petitől puszit: Petike adsz puszit, van puszid? Nem, a számban van bent.- volt a válasz.
A másik
Apa adott nekem puszit, erre Petike fintorogva, nagyon édes, kicsit undorodós hangon: Apa puszizza Anyát.:-) Azóta folyamatosan ezt hajtogatja. Nagyon édi. Imádom ezeket az aranyköpéseket.:-)

Ezt most gyorsan elküldöm, mielőtt valamelyik manócska felébred, s próbálom az elmaradásaimat visszaolvasni.

Szép estét mindenkinek és jó karácsonyi készülődést!

Ser
Köszi a mézeskalács receptet, ma megsütöttem. Azt hiszem, holnap is kell, mert a fiúk rendesen rájártak.:-)

Sziasztok
Andi
kocsisandrea

andi:jók a Peti aranyköpései, nagyon cuki...

héééé, seriff rigójancsit ide is:) Azt hiszem nálunk is most jön még egy két nehéz meccs, hiszti ügyben...Én azt látom Benedeken, akkor rosszabb a hiszti ha én is ideges vagyok..na erre kössél masnit

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Köszönöm szépen a köszöntéseket Barbi nevében is! :D

Hajni!

Jól vagyunk,köszi,egy hete takarítok folyamatosan,de estére ugyanúgy lesz minden,pedig csilli-villi volt a lakás karácsonyra.Barbi is jól van,pasizik,van neki egy kis barátja,olyan kamasz szerelem,pár napja felhozta bemutatni,nagyon helyes fiú,meg aranyos,tisztelettudó.Ami a mai fiatalok közt kész erény :D Köszönt szépen,hogy csókolom,meg Andi néni,mondom ezt most hagyja abba,mert ideges leszek tőle :lol: Mondtam tegezzen bennünket nyugodtan,szerintem a tiszteletet úgyis meg lehet adni.Háááát,eljött ez az idő is,hogy felhozza a barátját :shock: Hirtelen nem is tudom kezelni a dolgot,mit kell ilyenkor csinálnom,mégis mi vagyunk a felnőttek,ő is 8.-os,mint Barbi,de aztán lemondtam erről,mert mi is elég normálitlanok vagyunk,ne olyanok,mint egy 3 gyerekes középkorú házaspár,így ökörködünk csak,utána mesélte Barbi,hogy mondta neki Levi,hogy milyen jó lenne,ha az ő szülei is ilyen jófejek lennének,ez úgy melengette a szívemet :lol:

Kazi!

Azért nincs vonalzóm,múltkor láttam Timcinek 3 vonalzó volt a lapján ezen felbuzdulva gyorsan kitöröltem az enyémet,beírtam a 3 kódot,s láss csodát....nekem megint hosszú lett az aláírás,nem is csináltam vissza mérgemben :evil:

Roz!

Csodaszép lett a dobozka,bizti lesz öröm!Ügyi vagy nagyon!!! :D

Estelle!

Visszaigazoltalak,aranyos vagy,hogy bejelöltél! :D

Lina!

Tündéri Lili a képeken,milyen szép kislányos arca van ezzel a hajjal,meg a hajráffal,nagyon szép! :D
Vendég

Ja,Barbinak sütöttem vasárnap tejszínes gyesztenyetortát,nagyon szépen sikerült,neki el kellett mennie,mire hazaért,Donát annyira kívánta a tortát,hogy kivette a hűtőböl,mikor nem láttuk,ezt meglátva Noémi,aki imádja a sütiket,neki estek a gyönyörű habos tortának pici kezükkel,úgyhogy még képet se tudtam róla csinálni,Barbi meg nem kezdte meg,tesók megelőzték,de így is finom volt. :D

Meg még ja,Noémi 5 napja kiságyon alszik!!!22-én lesz,illetve ma 18 hónapos,nagyon jól elvan rajta,le sem esik,a kiságyát szét is szedtem,a 3 oldalából csináltam mászókát/háromszög alakú/nekik,kis játszótér lett a szobájukból. :lol:

Na,tényleg eldugulok :lol:
Vendég

1198280707.2896.doc

ennyire sikerült a vonalzó :( mondjuk rákattintva előjön
Vendég

Sziasztok!

Roz
naon klassz a dobozka,nem kell rá szerintem sem semmi,akkor a hercegnö elvesztené a hatását.Gyönyörü,naon ügyi vagy.Ennél szebb ajándék nem is kell,saját készítésü,a legjobb.

Ser
nem csoda a gyerekeknek a nyügösség,nagy a tömeg mindenhol,az emberek is türelmetlenek,ezt mind megérzik a gyerekek.Anna is.Mit kap Hanna Karácsonyra?
Csoki is szép fényes lett a Rigó Jancsin? :lol: Ügyi vagy?

Nyhk
sikerült venni társast valahol?

Don
örülök hogy jól vagytok,és hát az elsö pasi...Elég nehéz lehet a szülönek sztem.Szerencsére nálunk még messze van az ilyen.

Bepa
remélem beválik a spirál neked is,nekem nem hormonos van,minden oké vele.Majd lesz kislányotok,pár év és dolgozhattok is rajta. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok!!!

Don!
ez tök jó, hogy ilyen jó fej vagy!!!
legközelebb Te is gyere el a talira!!!!!
Már én is félek, az első barátnőtől :lol: Meg az én reakciómtól!!! :lol:
Már az is nagy trauma volt, amikor el kellett kezdenem a hozzátáplálást!
olyan volt, mintha elszakítanák tőlem :roll:
ja és a takarítás..............ismerős :wink:

Kazi. Lili!
télleg érdekes ez a buli!!!!
De a lényeg!!!
hogy szeretnek minket, és ezért ünnepelnek!!! :wink:

Kép
adrienn021

Kivánok nektek,erőt,egészséget,egy örömökben gazdagabb Új esztendőt és Kellemes Karácsonyi ünnepeket!!!!

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kazi, Lili!!!
ja és persze magukat!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
adrienn021

Bepa
el is felejtettem az elöbb:Gratulálok a vizsgádhoz,ez nagyszerü,ügyi vagy,csak így tovább!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Fontos az a tejfakasztó buli nagyon, én látom a barátnőimen, akiknél volt, és akiknél nem :wink: :lol: ....

Nana, még van 3 db....

Kép
seriff

Ser:
Tejfakasztó buli?Az milyen?Neked volt?

Andi:
Aranyos a pici fiad :D

Don:
Első pasi....nem várom :oops: ,de azért rendik lehettetek a sráccal,ha ezt mondta :)
Kisággyal ügyi Noémi.Lari már nagyon régen azon alszik,mivel nem maradt meg a rácsosban.
Vonalzókat sajnálom,majd bepótolod,ha lesz türelmed :wink:

Estelle:
Mi zujs?
kazi

IWIW-meghívót valaki???
kazi

nekem is van iwiw meghívóm

Levivel vagyok 2-ben..olyan üres a ház Bebe nálkül, de legalább tudok takarítani ....megyek is

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Estelle
neked rokonod a Szelei Zoli?Egyik kedvenc munkatársunk volt ,Endre naon sajnálja hogy nincs már.

Bepa
mikor Anna sincs itthon,nagy a csend,de azért jó egy kicsit.Olyankor nekem is naon hiányzik. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Picit eltűntem...Voltunk tegnap a színházban, és a Hairt néztük! Nagyon nagy élmény volt! :) Ha tehetitek nézzétek meg, bár a vélemények eltérőek voltak. Főleg az idősebb korosztálynak nem tetszett, de a fiatalabbak szerint szenzációs! És szerintünk is! :) Mózes is nagyon élvezte! :lol: Vannak benne pikáns részek is...én megnézem mégegyszer, ha lehet! Janurics Tamás a rendező és a koreográfus. Na erről ennyit!:)

Dora-Ha megérkezik a párásító, és kipróbáljátok, majd írd meg, hogy bevált-e? Katika miatt kell? Miért? Nagyon ügyik vagytok, hogy együtt sütöttetek! Jók a fotók, látszik Katikán, hogy élvezte! :D

Lili- Ti hol, és mennyiért vettétek, ha nem vagyok túl indiszkrét?Mármint a párásítót?

Lina-Lili gyönyörű, és az azonos színű ruhácska meg a hajpánt!Ez aztán a harmónia!:) :D Laptop elnyomogatása: Na ilyet csak a gyerkőcök tudnak csinálni! Nekem biztos nem sikerülne, ha szeretném! :lol: Sikerült visszacsinálni?

Bepa-Gratula az 5-öshöz! Nagyon ügyi vagy!!! :D

Roz- TÖKÉLETES a doboz!!! Fúú de szép! Szerintem se illene rá már egyéb anyag! Nagy öröm lesz! :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

Éva, a Faktumban vettem, ez az 1 volt, lehet, h. jövőre lesz.... de találtam neten is: www.euronics.hu Itt volt a legolcsóbb még ptk-gel együtt is.

Don, nagyon ügyes vagy! Tortás meglepetésen jót nevettem. :D

Kazi, tejfakasztó buli ugyanaz, mint a születést ünnepelni. :)

Apa után én is megbetegedtem. :( Lázas is vagyok....csak Boti el ne kapja. Jó kis karácsonyi hangulatunk van.....

Kocsisandi, elhiszem, h. kemény, ha 2gyereked is beteg.
:(
birolili

birolili

Még egy kép. :) Jó készülődést mindenkinek!

Kép
birolili

Lili,de édesek vagytok! :D

Kazi,igen ez uaz, a fiúk "fakasztják" a tejet! :wink: :D

Kép
seriff

Estelle, láttad már Juronics Tamást másban is? Érdemes megnézni sztem, hihetetlen profi!

Kép
seriff

Roz: nagyon ügyi vagy!!! :lol: :lol:

Lili: nagyon szépek vagytok! Szupi eza kép rólatok!!! :lol:
Jobbulást neked!! Remélem mihamarabb túllesztek a fránya betegségen!!

hajny: nem ment még mindig a bonprixes?? Látod ennyire vártuk azé nem... :roll: :?

kazi: én se értem ennek a tejfakasztónak az értelmét..., max annyi hogy megint van egy ok a bulizásra...., nekünk meg marad a nehezebb része.... :roll:

KépKép
erszényes

De amíg bent vagyunk a kórházban a babákkal, nem mindegy, h az ifjú apa mit művel?Értünk teszi! :wink: :D

Kép
seriff

Sziasztok :)

Lili
Jaj de jóóóó ez a kép :) Nagyon szépek vagytok :) Gyors gyógyulást nektek sajnálom hoyg betegek vagytok :(

Köszi a bókokat Én is bízom benne hogy Niki el lesz varázsolva :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Elöszedtem ma a csillagszórókat,Anna naon élvezte mikor meggyújtotta Endre.Majd teszek képet!

Lili
nagyon szépek vagytok,Boti jó nagy legényke!

Erszényes
remélem hamarosan megjön a bonprix,megígérték!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ugy tünik,nem irtam elég nagyba...sajna nagyob betűk nincsenek... :oops: :roll: :shock:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci: Köszike :lol:
Neked még sokkal de sokkal több jót, és Szeretet a Családban:)
Pont azon gondolkoztam nagyon el vagy veszve...Belaktátok már az ój házat???

Lili! nagyon gyors gyógyulást...Boti a tejcsi védi még..Levi akkor lett először beteg amikor már nem csak anyatejes volt (Vagyis akkor már alig volt tejem)
Neki is folyik az orra, meg néha tüszi de semmi más..én a fogacskálkra fogom, nála az tuti mindenre ok (aki 3,5 hósan már elkezdi növeszteni:)

Pusz

Sütök, majd kiderül milyen, és sose csinálom ugyanazt, ost is új receptet kerestem...persze Bebe is segít, a konyha mint a csatatér, de annyira jól elvolt fél órán át:)Gyúrt, de kép nincs:(

Gabi
bepagabi

hajny: nem vagyok ám türelmetlen, meg kíváncsi áááááá.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ser: hááát azért valljuk be a bulit nem értünk teszi...., de tényleg mindegy, viszont én arra gondoltam h nálunk is apa testvérééknek lett babájuk és azon a "bulin" én is ott voltam, nem csak pasik...
:wink: :lol:

KépKép
erszényes

Ser:
Szerintem sem értünk teszik,csak 1indok,amiért elmennek bulizni....na majd én is bepótolom egyszerlehet hogy a lányok 18-ik szülinapján?! :oops: :lol:
Gyuszi Larinál akkor ment bulizni mikor már itthon voltam...mondjuk nem tapsikoltam örömömben...amúgy nem hallottam még,hogy így neveznék,hogy tejfakasztó-mostmár ezt is tudom :wink:

Lili:
Jobbulást mindenkinek!!!
Szépek vagytok a képen! :) Zsófi belerázódott már a nővérke szerepébe?

Gabi:
Kérdeztem,hogy ez az a spirál-e amitől 6évig nem jön meg?-bizti nem láttad
Nállunk volt beteg Lari amíg csak szopizott-szerintem gyereke válogatja...sajnos ő nagyon hamar elkap mindent :(

Erszényes:
Mit vártok annyira?
Csak nem te voltál a meglepi csaj a buliban? :wink: :lol:

Hajni:
enyémek is odavannak a csillagszóróért :)
várom a képet :wink:
kazi

hajny: a csillagszóró tényleg jó ötlet!!! na majd veszek én is! :wink: :lol: :lol:

kazi: annak én se örülnék ha Jancsi úgy menne bulizni, hogy én meg otthon maradok. Jancsi Jana szülinapján bulizott, vagyis este elmentek egy helyre, aztán hozzánk iszogattak, de snőm ott volt szóval az se csak pasis buli volt...
Ezt a tejfakasztót én se tudtam, érdekelne honnan ez a név és az összefüggés... :wink: :lol:
Amúgy egy mellényt rendeltem, meg Cukker is és azt várom nagyon, kíváncsi vagyok rá! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

hajny: tegyél képet!!!!!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Timci: neked is Boldog Karácsonyt és sikeres Újévet, én holnap este akartam mindenkinek közösen írni, ezért nem írtam eddig!!
Hogy vagytok? Olyan szűkszavú vagy! Mikor jöttök haza?

KépKép
erszényes

Kazi írok pü-t

Tejfakasztás: nocomment...én nem bánom, de mi mikor bulizubk olyan nagyon nagyot(nem mintha most lenne rá energiám)

Gabi
bepagabi

Bepa, ez más,mi anyák vagyunk.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
seriff

Sziasztok!

Kicsit
korán
keltem,apa elment egy kicsit dolgozni.én addig felteszem a töltött káposztát,kisütöm a puszedlit,délután meg nekem meló.sok lesz mára,de holnap csak a csirkemell lesz,meg a fa díszítés.

Erszényes
elfelejtettek minket,na de majd rájuk csörgök tutti.

Hát ez a tejfakasztó buli!Apa nálunk nem volt,inkább aludt míg nem voltunk itthon,utána meg segített amiben csak tudott,és aludt.Nagy alvás igényü,Anna is.De szokott menni év közben,és én is,meg együtt is megyünk.

Minnnyá teszem a képet.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Anna csillagszórózik
Kép

elégett a csillagszóró
Kép

Nem ismeri valaki ezt a békás képességfejlesztö játékot?Ilyet keresek.Nem tudjátok hol lehet ilyet kapni?
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

még ez is tetszik
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili-Köszi az infót, és hogy még meg is kerested! Nagyon aranyos vagy! Majd még meglátjuk, hogy mi lesz ezzel kapcsolatban!? :)
Nagyon gyors gyógyulást kívánok, főleg Neked, hisz most azért a gyerekek Téged nagyon igényelhetenk!? Lázasan lehet szoptatni? Vagy ilyenkor mi a helyzet? A képen nagyon aranyosak vagytok! :D

Ser- Rosszul írtam a nevét! Juronics :oops: :? Mindegy, végül is tudjátok kiről van szó... :) Még nem láttam mást Tőle!Te miben láttad már pl? Mit lenne érdemes megnézni?
Tejfakasztó buli: Mintha túl elnéző lennél a kedves apukákkal szemben!?
:D Vagy én lennék túl szigorú ebben a tekintetben? Nem tudom... :? Ja, Neked is írtam az iwiwre.

Kazi- Ritáék hazamentek ma? :) Pici Lizett jól van? De szép karácsonyuk lesz!!! :) Szopi megy már?

Hajni- Írtam az iwiwre! Micsoda meglepetés! :D Endre a párod....a többit leírtam oda!
Anna egy édes leányzó! :D Hogy meglepődött amikor elaludt a csillagszóró! :)
Én ismerem ezt a játékot! Nagyon szeretjük az oviban, annyit lehet rötyögni ezeken a békákon! :) De gőzöm nincs hogy hol lehet ilyet kapni. Talán az Alföld. Mi mindig katalógusból rendeljük, meg bejár az oviba ezeknek a játékoknak a területi képviselője, és ő szokta hozni ezeket. Fúú, ma kemény napod lesz...Kitartás! :)

Mindenkinek jó készülődést! :)

Kép
estelle26

Most látom: "Anyának már nagy pocakja van!" Ja, nagy...! :D meg a keze, lába is egyre nagyobb! :) Persze ez nem panasz!

Kép
estelle26

Sziasztok!

Nem hiszem, hogy az elkovetkezo napokban tudok jonni, ezert...

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk sok szeretettel!
Kép

Dóri, Katika, Andris

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mi is áldott, békés, karácsonyi ünnepeket kívánunk minenkinek!

Kép
birolili

Hajny,
Még nem is köszöntem meg, hogy a párod megnézte a játékot. Sajna sehol nem lehet kapni. Sok helyen szinte hülyének néztek. Sajna keresztfiuam csak szerdán állt elő hogy ezt szeretné. de már a világon nem lehet kapni. Még a neten sem. :(
Akartam írni, a decemberi születésekhez, hogy a barátnőm lánya is dec. 17-én született, csak egy évvel korábban :)

Lili,
Szépek vagytok! Az iWiW-en is megnéztelek benneteket. Nagyon édesek!!!!

Kép

Kép
nyhk

Kép

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Aki már nem lenne az ünnepek alatt: Kívánunk mi is kellemes ünnepeket mindenkinek! Mi 26- január 2-ig elutazunk, de lesz netem ezalatt is.

Estelle, vagy bárki,
ismertek olyan karácsonyi verset, amit az oviban tanulhatott Lili, és amiben a "karácsony beköszön az ablakon"? Reggel mondtam neki, hogy holnap karácsony lesz, és közölte, hogy beköszön az ablakon, és mintha emlékeznék, hogy a karácsonyi műsorukban volt valami ilyen. Persze ő végig a kezemben ült, belémbújva, egyedül ő nem vett részt benne... De szerintem tudja a verset, csak nem tudok neki benne segíteni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mindenkinek Boldog Ünnepet!

Kép

Kép
seriff

Hajni!

Édes Anna a csillagszórókkal :D

Kazi!

Nálatok még valóban messze van a pasizás,én is vártam volna még vele :lol: Olyan furcsa érzés volt,pont fürödtem,mentem dokimhoz,kijövök a fürdőből,s ott ül a nappaliban,hirtelen csak néztem,én nem tudtam,hogy feljön.Csak feladja a leckét,hogy is viselkedj,mert a "komoly" felnőtt te vagy,de ez nálunk nem működött,így úgy viselkedtünk,ahogy szoktunk :lol: Meg amikor megpuszilta Barbit,húúúú,mondom magamban tűnj már onnan :oops: :lol: de hozzá lehet szokni,lassan felnőtt lesz Barbi.Abba bele sem gondolok,hogy én 18 voltam,mikor szültem őt,s ha ő is 18 lesz,az 4 év.......bízom benne nagymama nem leszek mostanában :lol: Nagymama.... :shock: :shock: :shock:

Adrienn!

Köszi,de én nem tudom picikéimet sehova tenni,így nálam nem megy ez a bulizás.

Lili!

De sajnálom,hogy beteg lettél te is,gyógyulj meg hamar!Tényleg jó pofa volt,ahogy neki estek a tortának,mint aki egy hete nem evett,de ez tényleg nagyon szépre sikerült,nem bírtam lefotózni sem,meg Barbi nem is látta készen,csak ami maradt belőle :lol:

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok családommal együtt!
Vendég

Nagyon szupik a képek minndenkiről!!! :D

Nyhk:
Petra milyen nagylány a fotón :shock: ,édesek!

MI IS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!
kazi

Sziasztok!

Mi is nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?