Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bejci: nem tudom én minden nap írtam a hőm. De nekem olyan 20-21. nap körül rajzolta csak be a vonalat.

Nati: még nem jött meg, de tegnap este már pöttyöztem kicsit. :( Hogy is van: új év, új hónap, új remény :)

A hőm ma öngyilkos lett és leugrott a szakadékba. Szomorú vagyok, de még nem sírok.

Valaki!! A Stats sorban mit jelent az 5-ös szám ??? Meg mi az a Stats?

Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Na laptető??? nekem nem hoz szerencsét ezek szerint....

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
Nem tudom mi az 5-ös szám, de a stats a statisztika, ami megmutatja mely napokon jött meg, nálad volt már 28, 29, 30, 31. napra. Remélem érthető voltam.
Sajnos tényleg beköszönt nálad piri, mert nagyon leesett a hőd. Bár még nem a vonal alá ment.

Kép
Kép
nati80

Nagyjából értem. Csak az 5-ös számot nem. :)
A piri tényleg fog jönni tudom. Nagyon érzem már. De jó lenne akkor már ma és akkor az ünnepekre nem lenne niagara. Legalább ebbe lenne egy kis szerencsém.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Sajnálom, hogy lement a hőd, pedig te is szép görbét produkáltál.
Miből gondolod, hogy nálad a beágyazódással lehet gond? Én is ettől tartok nálunk. Csak azért kérdezem.
Én már túlvagyok a mensin. Legalább nem karácsonykor van.

Jenny
Hát tényleg igazakat írtál. Úgy vagyok mint te. Van szép lakásunk, szerető férjem, mindegyikönknek autó (igaz nyögjük a hiteleit), mi kell még?
Egy baba! Már csak az hiányzik.
De ti koncentráljatok csak az eljegyzésre. Aztán jön majd a babó.

Kép
p__lilla

Lilla: azért gondolom, hogy azzal lehet gond, mert a fiammal is volt fenyegető vetélésem. Ő is alig bírt megtapadni. Meg kétszer volt már olyanom, mint Mártinak most. Hogy valószínű elment a baba. Ezért gondolom, hogy itt lehet a bibi.
Most nagyon bízom a hormonbombában. Ha ez se segít azt hiszem végleg feladom.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Biztosan segíteni fog. Bízzál benne.

Kép
p__lilla

Hát ez az utolsó reményem. Megbeszéltem magammal, ha ez nem segít akkor hagyom a csudába. Már van egy imádnivaló fiam, meg egy édes férjem. Van lakásunk, autónk, hitelünk. Mi kell még? Minden meg van hogy boldogok legyünk, csak az ember ugye mindig többet szeretne, mint amilye van. Azaz céllal élünk. :) De majd lesz a baba helyett más célunk :)

Kép Kép
kisvirág_30

Írtam egy csomót, ez a hülye gép meg kidobott.

Kép
p__lilla

Fú de bosszantó az.

Kép Kép
kisvirág_30

Most tört el a mécses. Tényleg megjött. Nagyon bőgök. Most kicsit lelépek. Ha összeszedtem magam jelentkezem. Köszi mindent csajok!

Kép Kép
kisvirág_30

Szóval az volt a lényege, hogy az Isten nem ad mindent egyszerre. Az idén volt a csodálatos esküvőnk. Olyan jól sikerült, hogy másnap boldogságomban még sírtam is, pedig nagyon féltem tőle. Majd jövőre sikerül a baba is. Csak az ember tényleg mindent egyszerre akar. Majd szépen sorjában, eljön mindennek a maga ideje, csak nehéz kivárni. Mindig eszemben van, amikor a pap azt mondta, hogy "a gyermek Isten ajándéka". Remélem jövőre megajándékoz minket legalább egyel.

Kép
p__lilla

Kisvirág
Ne sírj! Mert mindjárt én is sírok. Együtt érzek veled teljes mértékben.
Örülj neki, hogy van egy csodálatos Kende babád és egy szerető férjed.
Majd akkor jön a kistesó, ha nem is számítasz rá. Hidd el.

Kép
p__lilla

Ja, és nem akarok többet laptetőt, nekem nem jött be a babona. De látom Virinek sem. Hát én is így jártam. Aznap laptetőn voltam, aztán jött piri.

Kép
p__lilla

Sziasztok!!!

Itt vagyok én is csak ki sem látszom a sok munkából..
Lilla, a laptető nekem sem vált be, pedig én is voltam egy jó párszor... :cry:
Szoval, ha tesztelnék, akkor nekem is lenne kétcsikos teszt a fa alatt, mert épp 24.-én van a pé-m :lol: :lol: :lol: :wink: Csak nem terhesteszt hanem ovus teszt, de az nem olyan érdekes :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Küldök egy karácsonyfát, elveheti akinek még nincs :lol: :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

na, azthiszem én magam vagyok csak.... :cry:
Jol elszórakoztatom magam itt :D [/i]

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Én már a kétcsíkos ovutesztemnek is úgy örültem, mint majom a farkának. De hiába. Most nem fogok ovutesztelni. Nem hitegetem magam semmivel.

Kép
p__lilla

2007 nem az évem volt babaügyben. :cry:

Kép
p__lilla

Én sem ovutesztezek most Lilla, nem is lenne miért....

De ne keseredj, majd a január a mi hónapunk lesz :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Igen Márti, de nekem a pém még valószínű ebbe az évbe lesz, úgyhogy most sem reménykedhetem.

Kép
p__lilla

Márti
Akkor most halasztjátok a babaprojektet? Vagy mi van?

Kép
p__lilla

Csajok!
Mivel kössem le magam, hogy ne csak a baba járjon a fejemben? Van valami ötletetek?

Kép
p__lilla

A fiukat lefektettem ledőltem én is egy kicsit, de kiverte az álmot a szememből Robi.Kijött vagy 3-szor... :roll:
Én ugy néz ki egyedül kell feldiszitsem a karácsonyfát :?
Párom dolgozni fog este későig, felvállalt valami alkalmi munkát, ugyhogy holnaptol kezdi és péntekig meg sem áll....
Szép kis karácsonyunk lesz.... De majd ünneplünk mi a fiukkal.... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
És mit csinálsz a gyerekekkel, amíg díszíted a fát? Vagy már tudják, hogy nincs Jézuska?
Amúgy én mindig egyedül szoktam díszíteni a fát. A párom felállítja utána meg végignézi, ahogy díszítem.

Kép
p__lilla

Ugy néz ki igen, halasztjuk, legalábbis amig egy biztos munkahelyet nem talál a párom...
A BMW még nem adott választ, viszont elment a Skoda-hoz és ott felveszik januártól,csak az a gond, hogy 3 hó-próbaidő...

Kép
Kép
Kép
f.marti

A Skoda nagyon jó. Nekünk is van kettő. :D
Biztos meg lesznek elégedve és akkor 3 hónap után fix helye lesz.
Akkor Márti 2008 a mi évünk lesz?

Kép
p__lilla

Mi eddig együtt diszitettük,de most egyedül fogom . :cry:
A fiuk amig alszanak délben, addig diszitem....Ugyis már mire fölkelnek 5-6 ora van és sötét van már....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nagyon remélem Lilla, hogy IGEN!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mások is dicsérték a skoda-t. Én eddig csak jót hallottam róla...
És ugy néz ki, hogy nagyobb fizetése is lesz mint ami volt itt ahonnan kirugták...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok csajszikák!

Jaj, Kisvirág, nagyon sajnálom! Pedig olyan gyönyörű görbe volt! 1000%-ig biztam benne, hogy baba van. Na de ne sirdogálj, tudom, az első nap szörnyű, de ahogy múlnak a napok, könnyebb lesz. Majd januárban megpróbáljuk, oké? Lillával, Natival meg velem szurkolsz majd egyszerre. És tényleg az járjon a fejedben, hogy neked ott van Kende, aki mindenre vigaszt nyújt, hisze egy tündéri édes pici fiú. :)
Majd jön az a tesó, ha a dokibácsi rásegit. Lehet, hogy mindjárt kettő is! :shock:
Legalább biztosan várandós maradsz, és nem kell annyit izgulni.
Én is fel vagyok készülve rá, hogy segitségre lesz szükségünk. Én is ezen agyalok, hogy tuti, hogy nem tud megtapadni bennem. Jó lenne egy hormonvizsgálat...

Bejci, ma én is dolgoztam, leltár ellenőrködtem. Az volt a jó benne, hogy kaptunk ebédet, rántott husit vegyes körettel, ubival. Legalább nem kellett főzni. :D
Ma még lépcsőház takaritás, mi vagyunk a sorosak. :evil:
Holnap ablakpuci, sütés, főzés. Hjajjj.....hétfőn meg megint sütés, aztán diszités, főzés, este át anyáékhoz. Sűrű lesz az ünnep, sajnos titeket is hanyagolnom kell. :cry:
Na de január elején mindent bepótolunk!!!
2008 a mi évünk lesz!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Ha addig már nem tudnék jönni:
BOLDOG KARÁCSONYT SZERETNÉK KÍVÁNNI MINDENKINEK sok szeretettel :D :D

Jenny
csodálatos eljegyzést kívánok 4 nap múlvára :D

Akik sorosak: azoknak + ovus tesztet, de leginkább + terhestesztet kívánok!!

puszi:Holi
holka

sziasztok!

látom azért páran vagyunk ma is. eddig nem volt erőm írni.
délelőtt főtem mostam takaírtottam, ebéd után sütöttem egy sütit, amiről holnap derül ki hogy ehető e.
Aztán le kellett feküdnöm, mert alig aludtam az éjjel.
Ma már reggel 5,35 kor kidobott az ágy, ellőttem a maradék 2 fajta terhestezstemet, mindkettőn a második csík haloványabb, de van 2.csík.
Akkor mostmár tuti terhes vagyok.
de hiába feküdtem vissza. máér nem tudtam aludni, ilyenkor jár az agyam, még fel sem fogom igazán.
Aztán fél 9ig csak vergődtem az ágyban.
Most meg tudtam egy órácskát aludni, nagyon jól estett mert már szédültem az álmosságtól.
Venni akartam kismami könyvet, de ami értelmes volt az 5000 forint volt.
Másikba nem mertem átmenni, biztosan fél város ottvásárolt volna.
Majd megnézem a két ünnep között, úgyis megyünk Veszprémbe.

ki van itt?
hogy kell nevet csinálni?
a vonalzót kiszedem, majd ....

Kép
andyfekete

kisvirág sajnálom a pirit. majd a köv.hónap a tietek lesz, nagyon szorítok, meg küldök sok kismamis energiát, oks?

Jenny! szegénykém te ma is dolgoztál, nem irigyellek.
Te is egyedül díszíted a fát?

Lilla! nálunk is ezvan, én díszítem fel, ő meg nézi, persze lőtte beállítja.
Még nem jött meg a fenyő, de várom nagyon. Én holnap míg fő a husileves feldíszítem. Én mindig előbb szoktam, szeretk benne gyönyörködni.

Márti!

nagyon jó hogy kap munkát az urad, több fizetéssel!A próbaidő mindenhol így van szerintem, az nem baj. biztosan beválik.

Kép
andyfekete

na sziasztok. Három napig nem jövök és képtelenség bepótolni. Eddig a 140. oldalig olvastam vissza, de most bemásolom amiket eddig jegyzeteltem, aztán folytatom az olvasást. :)
erika, ebben a kórházban azért kell fizetni, mert hivatalosan megszüntették a szülészetet, ezért magán jelleggel megy a dolog. tehát mintha magánkórházba mennél, csak azért így jóval olcsóbb. de van minden alternatív módszer, totál fel van újítva az a szint és választhatok hogy hány ágyas szobát kérek. úgyhogy ezért kell itt fizetni.
kisvirág, szerintem is nagyon bíztató a görbéd!
csucsu, már csak egy vagy két nap és végre tesztelhetsz! :)
magdolnam, szerintem a 3 kiló miatt ne aggódj, én is annyit szedtem fel, de mondok egy érdekességet. egyik este iszonyú szomjas voltam és megittam nyolc pohár almalevet, ami meg igazán gyorsan átmegy az emberen. Sejtettem, hogy éjszaka majd folyamatosan mennem kell, mert általában két pohár után is ez van. És semmi! Egész éjjel nem kellett kimennem és reggel is épphogy jött. Másnap sem pisiltem többet a szokásosnál. Úgyohgy kapásból vagy egy liter víz benn maradt. Úgyhogy innentől kezdve nem esek kétségbe a kilóktól. Persze odafigyelek, de nem fogok ezen görcsölni. :)
andy, az álmosság az egyedüli gyengém, de a 12 hét alatt semmi más nem volt. egyszer-kétszer volt olyan kaja amit nem kívátam meg volt olyan is amit nagyon, de igazából semmi gázos.
kisvirág, ahogy néztem, reggel csináltad az lh tesztet. És azt nem akkor kell! Még semmi sincs eldőlve!
ja és nati, képzeld, tegnap beszéltem egy védőnővel és kérdeztem, hogy mióta oltanak rubeola ellen. Azt mondta, hogy a mi korosztályunk már kapott (fél évvel vagy nálam fiatalabb) ráadásul nekünk már kötelező oltás volt. Erre mondtam neki, hogy ismerek valakit, aki most szeretne teherbe esni és neki azt mondták, hogy nincs védettsége és be kell adni. ERre rögtön azt kérdezte, nem a Czeizelnél járt véletlenül? Érdekes volt... Azt mondta, van egy kolleganője, aki ott dolgozott és mondta, hogy ők mindenkit beoltanak, ha kell, ha nem...
Pamukli, szerintem itt mindenki mindenkit örömmel fogad, úgyhogy ne aggódj. És ha nem érzed magad felkészülve, ez is hamar elmúlik majd, mert itt átragad rád a lelkesedés. :)
magdolnam én is kiugrottam volna a bőrömből, ha a doki azt mondja, hogy lehet, hogy ikrek. Én mindigis nagyon szerettem volna, de így is jó lesz. Egyszerre egy. :)
nyuszifülű, én is nagyon örülök hogy jöttél, már mindenki nagyon hiányolt!
magdolnam, volt egy olyan uh képem, amin nekem is volt mégegy fehér paca, azt hiszem nekem az 5. hetin. De nekem nem mondta a doki hogy lehet hogy ikrek... :) És megnéztem a te képedet, hát azon nekem is eléggé kettőnek tűnik... Nekem most volt az utolsó hüvelyi a tarkóredő méréssel. Következő már hasi lesz. Ja, és 29-én délután háromra megyünk 4D-re. Már alig várom. OTt az arcát is látjuk majd. És nagyon remélem hogy megmutatja magát hogy fiú vagy lány. :)
Ha a családotokban lévő ikerpárból az egyik fiú, a másik lány, akkor nem lehetnek egypetéjűek (én legalábbis eddig úgy tudtam, mert azt hiszem nekik a dns-ük is megegyezik...) Az egypetéjűek mindig egyneműek. De neked ha kettő van, akkor tuti hogy egypetéjűek, mert ha kétpetéjűek lennének, akkor két petezsákod lenne. Mindjárt teszek fel neked olyan képet.
mágnes nagyon cuki képeket tettél fel Annáról! Nagyon jó volt nézegetni őket. :)
jenny a gyűrűk tényleg szépek, de még akkor milyen szép lesz, amikor az ujjadra kerül. :)

KépKép
muffin

madgolnam itt a kép egy 7 hetes kétpetéjű ikerpárról. Úgyhogy tuti nem kétpetéjűek a tieid ha ketten vannak... :)

Kép

KépKép
muffin

Na csajok ünnep ide vagy oda ti aztán termeltek az irásban:)
De sebaj. Most főzők még de vissza olvasok ígérem, hogy képpen legyek.
Aki már nem jön karácsonyig annak szívből kívánok szép és békés karácsonyt!

Kép
csucsu05

na most jutottam a végére. Itt a többi hozzászólásom. :)
de tipikus ha még egy oldallal tovább olvasok, akkor látom, hogy márti is tett fel képeket... :) Na mindegy. :) csajok, amit magdolnam képével hasonlítottatok, az egy-egy gyerek, ott van hogy twin a meg twin b csak két külön képet csináltak róluk... :)
én is +né és saját név vagyok. Nekem ez nehéz kérdés volt, mert ritka nevem van, és hozzá voltam szokva, hogy midnenki szépnek tartja. A férjem meg Kovács... :) De én úgy voltam vele, hogy ha már férjnél vagyok, akkor legyen is látszatja. Úgyhogy ha nem olyan a helyzet, akkor csak a saját nevemen mutatkozom be, de ha érzem, hogy jobb kihangsúlyozni hogy férjnél vagyok, akkor odateszem a kovácsnét is. :)
andy neked is nagy gratula! akkor megvan a legszebb karácsonyi ajándék! :)
kisvirág honnan tudod hogy mennyi a progid?
andy ne parázz, ha meg van sütve a kolbász, akkor nincs gáz. Alapvetően a belsőségeket és a nyers dolgokat kerüld. De azok is csak az első három hónapban veszélyesek, én direkt megkérdeztem szerdán a dokitól, hogy szilveszterkor ehetek-e tatárbeefsteak-et, és azt mondta, mostmár bármit nyugodtan. :)

ja és mégegy dolgot akartam mesélni, nem is tudom, hogy azt szerdán írtam-e. Szóval a leletem végén ott volt, hogy diagnózis: fenyegető vetélés. Kérdeztem is rögtön a dokit, hogy ez most mi, erre mondta hogy mivel a kórháznak nem volt pénze hogy rendszergazdát fizessen, ezért valamelyik pszichiáter csinálta meg a programot, és olyan kis vicces volt, hogy csak akkor lehet kilépni a programból és elmenteni a dolgokat, ha ezt beteszik a végére. Na erről ennyit. MOst ezer dolgom van még.
Este szerintem még benézek. Addig is midnenkinek szép estét!

KépKép
muffin

Muffin feltennéd a képedet amit most csináltak?
magdolnam

végre itthon.reggel elindultam és most értem haza. Nagyon sajnálom Kisvirág a pirit :(
magdolnam

Kicsit jobban vagyok. Próbálom nem elrontani az ünnep hangulatát.

Lilla: köszi a vigasztaló szavakat. Már nem sírok. Egész nap a fiamat ölelgettem. :)

Jenny: neked is köszi a vigasztalást. Januárban újra szurkolunk egymásnak :) Igazad van nekem már itt van Kende, aki mindenért kárpótol. Olyan édi volt mikor elbőgtem magam apa átölet és ő is odafúrta magát, na ekkor elérzékenyültem és azért bőgtem.
Igen a doki is mondta, hogy ilyenkor lehetnek iker babók. Mondtam nem baj, úgyis szeretnék 3 babót. Figyi nem bizti, hogy segítség kell nektek. Nekem ez már a 8. hónap volt és a fiam se jött gyorsan, úgyhogy nekem tuti kell a doki, de neked még nem biztos. Nem írok olyat, hogy próbálj kikapcsolni és ne a babóra koncentrálni, mert ez lehetetlen. :) De nyugi neked ez volt az első hónap. Nézd Andinak is a 3.-ra sikerült. Szerintem ne agyalj azon, hogy neked nem tapad meg, mert megfog!!!

Andi: köszi a kismamis energiát. Rám fér már. :)

Muffin: vért vettek a 19. napon és onnan tudom a progimat.
Bakker jó kis programja van a dokidnak. Én tuti rosszul lettem volna ilyen szöveget olvasva.

Kép Kép
kisvirág_30

Hello lányok! Ki-mit sütött?
Andy kedves! Mikor hiszed már el Magadról, hogy BABA VAN A POCIDBAN? :lol: :lol:
Olyan édes vagy, hogy állandóan tesztelsz, de szerintem már a fél fizetésed tesztekre megy el.. az a második piros vonal pedig már nem fog eltünni!!! :lol: :lol: :lol:

Jenny: Akkor ma mi voltunk a munka hősei! Nekünk nem volt ingyen étel osztás, csak elengedtek délben.

Lilla: Amíg nem volt babaprojekt mivel ütötted el az idődet? Ha van valami jó kis hobbyd, az ilyenkor nagyon jó. Vagy miért nem mentek el apával valamerre? Hozzátok közel van Pápa, nem? Ott van jó kis fürdő...

Fürdőről jut eszembe: Hajdúszoboszló termálvízéről azt hallottam csodatévő. Van 2 olyan -volt - kolléganőm, akiknek jó hosszú idő után úgy jött össze a baba, hogy eltöltöttek egy-két napot Hajdúszoboszlón. De szerintem nem a víz a csodatévő, hanem ki tudtak kapcsolni pár napra, és egymásra figyeltek, nem pedig a peteérésre, hőmérsékletre, babás gondolatokra..stb...

Viri: Én is sajnálom a pirit, de ne csüggedj. Kárpótolni fog az, hogy nézheted Kende babát a karácsonyfa mellett. Én irigyellek érte! Aztán majd a következő ciklusban clostyval.... Utána pedig csinálunk egy topicot: "CLostys baba anyukája vagyok" címmel :wink: :wink:
Vendég

Mi az a fenyegető vetélés? :roll: :roll:
Vendég

Kisvirág itt vagy még?
Vendég

vagyok

Kép Kép
kisvirág_30

A fenyegető vetélés mikor még az első pár hétbe vagy (én a 6. voltam) és elkezdesz vérezni. Ezt hormontabikkal még vissza lehet szorítani, de ehhez kell hogy a babó fejlődjön.

Én a 6. héten véreztem és kaptam a hormontabit és hetente jártam UH-ra hogy nézzék a baba fejlődik-e, vagy hagyni kell elmenni. Szerencsém volt Kende fejlődött és megmaradt :D

Kép Kép
kisvirág_30

Hú, és gondolom akkor semmi idegeskedés nem lehet...
Vendég

Én nem sütöttem semmit. Anyum süt. Meg apa csinált kókusztekercset. :oops: Én béna vagyok a sütéshez.

Egyébként mi Egerbe voltunk hosszú 7végézni és utána 9 hónap múlva a kezembe volt Kende.

Halkan mondom, hogy ha megkapom a szurit lehet megint elmegyünk kikapcsolni :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Én 1 hétig feküdtem a kh-ba e miatt. És végig izgultam az első 12 hetet. :) Aztán más gond miatt a többit. :) :)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri!

Javaslom, hogy tényleg kapcsolódjatok ki egy kicsit! Egyrészt mert megérdemlitek, másrészt meg ha a megszokott környezetben töltitek a szuri utáni napokat, akkor biztos megint csak erre fogsz koncentrálni...
Ha viszont elmentek valamerre, lehet apával foglalkozni.. :oops:
..és biztos vagyok benne, hogy ő is mindent meg fog tenni azért, hogy jól érezzétek magatokat.. és egymást :lol: :oops: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?