na sziasztok. Három napig nem jövök és képtelenség bepótolni. Eddig a 140. oldalig olvastam vissza, de most bemásolom amiket eddig jegyzeteltem, aztán folytatom az olvasást.
erika, ebben a kórházban azért kell fizetni, mert hivatalosan megszüntették a szülészetet, ezért magán jelleggel megy a dolog. tehát mintha magánkórházba mennél, csak azért így jóval olcsóbb. de van minden alternatív módszer, totál fel van újítva az a szint és választhatok hogy hány ágyas szobát kérek. úgyhogy ezért kell itt fizetni.
kisvirág, szerintem is nagyon bíztató a görbéd!
csucsu, már csak egy vagy két nap és végre tesztelhetsz!
magdolnam, szerintem a 3 kiló miatt ne aggódj, én is annyit szedtem fel, de mondok egy érdekességet. egyik este iszonyú szomjas voltam és megittam nyolc pohár almalevet, ami meg igazán gyorsan átmegy az emberen. Sejtettem, hogy éjszaka majd folyamatosan mennem kell, mert általában két pohár után is ez van. És semmi! Egész éjjel nem kellett kimennem és reggel is épphogy jött. Másnap sem pisiltem többet a szokásosnál. Úgyohgy kapásból vagy egy liter víz benn maradt. Úgyhogy innentől kezdve nem esek kétségbe a kilóktól. Persze odafigyelek, de nem fogok ezen görcsölni.
andy, az álmosság az egyedüli gyengém, de a 12 hét alatt semmi más nem volt. egyszer-kétszer volt olyan kaja amit nem kívátam meg volt olyan is amit nagyon, de igazából semmi gázos.
kisvirág, ahogy néztem, reggel csináltad az lh tesztet. És azt nem akkor kell! Még semmi sincs eldőlve!
ja és nati, képzeld, tegnap beszéltem egy védőnővel és kérdeztem, hogy mióta oltanak rubeola ellen. Azt mondta, hogy a mi korosztályunk már kapott (fél évvel vagy nálam fiatalabb) ráadásul nekünk már kötelező oltás volt. Erre mondtam neki, hogy ismerek valakit, aki most szeretne teherbe esni és neki azt mondták, hogy nincs védettsége és be kell adni. ERre rögtön azt kérdezte, nem a Czeizelnél járt véletlenül? Érdekes volt... Azt mondta, van egy kolleganője, aki ott dolgozott és mondta, hogy ők mindenkit beoltanak, ha kell, ha nem...
Pamukli, szerintem itt mindenki mindenkit örömmel fogad, úgyhogy ne aggódj. És ha nem érzed magad felkészülve, ez is hamar elmúlik majd, mert itt átragad rád a lelkesedés.
magdolnam én is kiugrottam volna a bőrömből, ha a doki azt mondja, hogy lehet, hogy ikrek. Én mindigis nagyon szerettem volna, de így is jó lesz. Egyszerre egy.
nyuszifülű, én is nagyon örülök hogy jöttél, már mindenki nagyon hiányolt!
magdolnam, volt egy olyan uh képem, amin nekem is volt mégegy fehér paca, azt hiszem nekem az 5. hetin. De nekem nem mondta a doki hogy lehet hogy ikrek...
És megnéztem a te képedet, hát azon nekem is eléggé kettőnek tűnik... Nekem most volt az utolsó hüvelyi a tarkóredő méréssel. Következő már hasi lesz. Ja, és 29-én délután háromra megyünk 4D-re. Már alig várom. OTt az arcát is látjuk majd. És nagyon remélem hogy megmutatja magát hogy fiú vagy lány.
Ha a családotokban lévő ikerpárból az egyik fiú, a másik lány, akkor nem lehetnek egypetéjűek (én legalábbis eddig úgy tudtam, mert azt hiszem nekik a dns-ük is megegyezik...) Az egypetéjűek mindig egyneműek. De neked ha kettő van, akkor tuti hogy egypetéjűek, mert ha kétpetéjűek lennének, akkor két petezsákod lenne. Mindjárt teszek fel neked olyan képet.
mágnes nagyon cuki képeket tettél fel Annáról! Nagyon jó volt nézegetni őket.
jenny a gyűrűk tényleg szépek, de még akkor milyen szép lesz, amikor az ujjadra kerül.