Sziasztok!
A próbanap jó volt, tetszett a hely, és pont most tudtam meg, hogy bár szimpatikus voltam én is, de a második befutó lettem. Úgyhogy erre a munkára nem engem választottak, de jó hír, hogy márciustól lesz egy másik hely ennél a cégnél, amire engem fognak felvenni, ha addig nem lesz állásom. Ennek nagyon örülök
Azért addig is nézelődök, meg keresgélek (sose lehet tudni), de jó érzés, hogy van ez a lehetőség!
Szilbee! Dávid baba tényleg jó húsban van, nagyon édes!
AMúgy ma volt nálunk a hölgy akit kiválasztottunk "bébisintérnek" úgy néz ki jó döntés volt! Nagyon aranyos, Marci is egyből jött oda, hogy "néni épít garázst" "néni rajzol" stb. Még nem hagytuk itt vele Marcit, egyelőre csak ismerkedtek!
Szerintem jól ki fognak jönni, és ha arról van szó, a bölcsiből is el tudja hozni majd. Eddig egy kislány "pótnagymamája" volt, de az a család elköltözött külföldre.
Nóri! Nagyon sajnáltam én is Lilcsit, mikor írtad, hogy fel kellett szúrni a fülét
Szegényke. Remélem, karácsonyra jobban lesz!
Cleo: nálatok is pont karácsonyra... Jobbulást a gyerkőcöknek!!
Petri! Nekem is puha lett a mézeskalács, és nagyon finom. Lehet, hogy karányonyra nem is marad belőle.
Holnap készülök megsütni a nagymamám mézes zserbóját, remélem, sikerül.
Évi! Nem semmi hogy egész évben jogsi nélkül kocsikáztál
Még jó hogy nem kaptak el!
Szerencsés vagy, hogy Anyukádrea tudsz számítani, ha segítség kell.... Mi pont ezért, a nagyszülők hiányában kerestünk valakit Marci mellé.
Máté is nagyon aranyos baba!
Jamiee! Te is hiányzol, jelentkezz!
Katlina: ha még olvasod:
BOLDOG KARÁCSONYT!