Új privát üzeneted érkezett!

Nincs olyan programom!!El küldenéd?

Gyere nyugodtan itthon leszünk!Mikor kb.?
ivett&fanni

Fél 10 körül jön anyukám Csongira vigyázni, szerintem kb. 10 körül.

A programot nem tudom elküldeni, de ha beírod a Google-be ad ki egy párat. Vagy küld el a képet a nagyat@chello.hu-ra és megpróbálom.

Évi és
Kép
csongianya

Bocs, Ivett, de Csongi nem érzi jól magát, most nem tudok segíteni!

Csajok majd segítenek, ugye :wink:

Évi és
Kép
csongianya

hali.

Évi.nem jöttök holnap Kati-dokinénihez? :wink: :( -mi megyünk.elviszem Zsoltit,mert köhög+hőemelkedése van.

Minden betegnek jobbulást.remélem karácsonyra mindenki makk egészséges lesz már végre :roll: :) :)

Jó éjszakát.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Minden kicsi és már kevésbé kisebb gyerkőcnek jobbulást!

Át kellene ezt a karácsonyt helyezni mondjuk júliusra :mrgreen:
Na mit szóltok? Akkor talán nem lenne ennyi beteg gyerek.

Köszönöm az együttérzést mamámmal kapcsolatban. Szegénynek megváltás volt már, mert hónapok óta csak feküdt, az utolsó hetekben mozdulatlanul.
Hát igen én nem vagyok eleresztve sok segítséggel. Anyósnak 3! gerincérve van, mostanában mindíg "bedurran" és akkor felkelni is alig bír.

Ivett
Én is le tudom kicsinyíteni de szerintem Te már nem vagy itt...

Mongi
Nem is tudtam hogy Antónia is sokáig szopizott.
Én abban reménykedem hogy nyáron sokat csavargunk és akkor nincs ám eszébe csak itthon. A pocaklakó érkezésekor úgy tudom megváltozik a tej íze is és általában akkor abbahagyják a szopit. Anta viszont nagylány már ha megértette!

Fülszúráskor Timinek alig folyt valami ki, pedig próbáltam nézni hogy azon az oldalon feküdjön. Leht nem is kellett volna szúrni :? na mind1 régen volt...

Örülök hogy mindenkinek ízlik a mézeskalács!
Apropó, nem tudom írtam-e már de ha valakinek kemény lesz a mézes akkor fémdobozba kell tenni (igaz én tupperbe szoktam) és egy kis folpackra elmaszeleteket majd lezárni. Az almától jó puha lesz!!! Ezt én is most tanultam.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

elmaszelet= almaszelet

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tünde
Nagyon csini kiscsajszid van! lemaradt az előbb

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Szörnyű, hogy szinte mindenkinél betegek a gyerekek, jobbulást kivánok nekik.
Tavaly Anta is karácsony előtt 1 nappal lázasodott be, remélem idén megússzuk.

Évi, Cleo! Köszönöm jól vagyunk, a pocim is már alakulgat, már jó ideje, hogy nem tudnám letegadni az állapotomat. Már 8 hetesen pulcsival a derekamon jártam, hogy nehogy az elején valaki bekérdezzen.
Az afp-ém is jó lett szerencsére, holnap megyek uh-ra a kórházba.
A nemét a 16 hetes uh-on még nem lehetett látni, hátha majd holnap.

Ma sajtos perecet csinálok, holnap linzert a hétvégén meg majd csak kókuszgolyót.

Petri! Majd Timi is szépen lassan kinő belőle.
Egyik ismerösömnek a kislánya 3 évesen hagyta abba a szopit, igaz anyai segitséggel, azt mondták a kislánynak hogy most már elfogyott a tejcsi.

Jó készülődést mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Jó reggelt!

Nem tudom feltölteni Máté képét, valamiért hibát jelez :?

Cleo, nem tudom, mit csináljak Csongival, ugyanúgy köhög... hajnalban is vagy egy fél órát köhécselt. De számíts rá, hogy nem a mi dokinénink lesz, láttam kiírva, hogy 19-21-ig Nagy Valéria helyettesíti.

Évi és
Kép
csongianya

Na, rájöttem, nem állítottam át jpg formátumba. Szóval itt van Máté baba, szerintem tiszta apja :lol:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Hali.

Évi.jó,hogy szóltál,de nem örülök neki,hogy nincs Kati :evil: .úúúúúgy utálom ha helyettesítik :(
De mindenképp megyünk,mert már láza is lett+köhécsel.

Mit adsz Csonginak?hátha tudok vmi újat mondani :wink:

GYÖNYÖRŰ NAGYON MÁTÉ!!!!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Ti is megint betegek vagytok?!! :( Jobbulást Zsoltinak!

Petri!
Részvétem! :cry: Én is nagyon félek, hogy Mamám hamarosan elmegy közülünk... no nem mintha beteg lenne.. de már 94 lesz januárban.

Mongi!
Akkor holnap tessék jönni és beszámolni, hogy mi a szitu a picivel!!! :) Olyan kíváncsi vagyok hogy gömböjödsz. Jó régen találkoztunk már! ... A legutóbbi talinknál még én gömbölyödtem... :lol: Bár enyhén szólva is piszkafa voltam akkoriban... :lol:

Évi!
Csongi hogy van?

Nóri!
És Lilcsi?

Judit!
Melóról van valami hír? Mikor próbáljátok ki a "bébisintért" először? Marci találkozott már vele? Hogy viszonyul hozzá?

Többiek? akik nem írogatnak mostanában? Nem merem őket felsorolni, mert múltkor is kihagytam akaratlanul egy pár emberkét... De jó lenne ha bejelentkezne mindenki!
szilbee

Helló

Dagasztás-kelesztés közben egy gyors beköszönés :D
Reggel találtam a neten, kenyérsütőben készíthető (dagasztható) pogácsa és beigli receptet, most az utóbbit próbálom...
Remélem nem a kukában köt ki. Majd beszámolok róla.
Még a végén konyhatündér leszek :P :lol: :lol:

Máté baba nagyon kis formás! Nem is látszik rajta a műtét és azt követő megpróbáltatások! :D

Mongi
Jó az avartotok! Most vettem észre :oops: Te is mindjárt félidős leszel, hogy repül az idő. Öcsit szeretnétek inkább vagy hugit?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hali.

Szilvi.megmondom őszintén,hogy nálunk már hetek óta kivétel nélkül mindenki náthás. :? viszont már lázas rég volt Zsolti,de majd mindjárt megyünk is a dokihoz-hátha többet tud :roll:
Összességében egy szavam sem lehet,mert szinte olyan betegek nem is voltak,hogy hiányozzanak az oviból.összesen 1hetet nem mentek-azt is csak azért,mert inkább itton tartottam őket és melegítettem a fülüket még pár napig 8)

Elin.Lilcsi fájlalja még a fülét?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Ma volt szerencsém végre megkuksizni Mátét! Nem olyan nagy ám, mint a képen látszik. Nekem kis "csomagnak" tűnt :lol: főleg a majdnem 7 éves nagyfiam után. Csak néztem, hogy az enyém is volt ekkora :wink:
Egyébként nagyon szép, tömi a hasát, biztos be akarja hozni a lemaradást! Ivett rendesen a kezembe nyomta, azt sem tudtam hirtelen, hogy fogjak meg egy ekkora babát :lol:

Cleo, édes, adhatsz nekem tanácsokat, de annyi minden betegségen keresztül mentünk már, hogy sok újat nem hiszem, hogy tudsz mondani? Milyen volt a dokinő? Mit mondott, mi a baj?

Judit, várjuk a beszámolót a próbanapról!

Elin, hogy van Lilcsi füle?

Petri, holnap megyek Miklósra. Nem is meséltem, kiderült, hogy ez év januárjában lejárt a jogsim! Jó ég, egy éve jogsi nélkül járkálok. Holnap megyek a dokihoz alkalmasságira, mondta, hogy vigyek magammal 6.000 Ft-ot. Kész olcsóság!
Szóval, holnap Miklóson leszek....

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Itt a tűzoltósággal szemben is van egy doki, ott csinálják ennyiért? Vagy ez a saját dokid? Mert elég változóak az árak ám!

Lilcsi füléből jön rendesen a trutyi még mindig. Ébredés után szokott rá panaszkodni, vagyis úgy írom, hogy borzasztó rosszkedvűen ébred.
De este, vagyis hajnali 3-ig úgy forgolódott, mint a ringlispíl, utána nyugodott meg. Aztán meg én forgolódtam :? . De 1/2 8-ig aludtunk. Akkor is sírva ébredt, meg a déli alvás után is. A vattát még mindig sírva cseréljük, és a melegítő sapi sem tetszik neki.
És kapkod a bal füléhez is. Én már arra is fel vagyok készülve, hogy lehet, hogy azt is felszúrják holnap. :cry: :cry:

Máté nagyon aranyos kislegény! Ő biztosan nem emlékszik már semmi rosszra, míg a szülők egy életen át is...ilyen ez.

Most éppen a Jaimee csoki kukiját sütöm. Az első adag van bent, remélem, sikerül....!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Évi :) :) oké.szólok,ha találok vmi csodaszert.odabenntre kakkukfű illoolaj ? :)

Amúgy:nálunk is kész katasztrofa volt a mai nap :(
Zsoltit vittem délután dokihoz (nem volt egy nagy szám a nő,de írt amit kértem),azt mondta kezdődő hörghurut.hát nem tudom :(
Megmondom őszintén nagyon kíváncsi lettem volna Kati dokinéni véleményére.ha nem javul pár napig lehet felhívom,hogy lesz-e ügyeletben.....mellesleg kontrollra sem hívott vissza minket. :? -de még folyamatosan felmegy a láza (pedig már huu..egy jó éve nem volt ilyen)...bár csak tegnap este kezdődött nála...
de pluszban....hazajövünk a dokitól mi fogad:dédi mondja,hogy Sziszi nagyon fájlalja a fülét-irány ki a kórház.még semmi valósat nem látni-kicsit vérbő mind2-holnap viszem ki kontrollra :evil:
Gondolom mi lesz:vagy 2óra várakozás,basszus,inkább az SZTK-ba mentem volna :(
Szal ennyi.jó mi?szép kis karácsonyunk lesz nekünk is :cry:

Elin.nagyon drukkolok nektek holnapra,hogy legalább egy picit javuljon Lilcsi.:)

Mellesleg:az apjuk is kész ideg :evil:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szóval.Évi.kakukkfű illoolaj párologtatni :) :)

KépKép
KépKép
cleo27

ÓÓÓÓÓÓÓ Cleó! :( Sajnálom! :cry: :cry:

Én már komolyan azon gondolkozom, hogy bezárkózunk mi is a 4 fal közé... hogy megússzuk a Karácsonyi lebetegedést. :roll:

Betegekről helyzetjelentést kérünk!!!!
szilbee

szilbee

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket,minden babának és anyukának apukának,mi már addig nem leszünk majd két ünnep között jövök!
Kata és Robika!

Kép

Éjféli szentmise harangszava várja
azt, aki a lelkét szeretetre tárja.
Nagykendők mozdulnak, s apró lábak lépnek,
sok helyen csendül fel öröm-, s hálaének.
Balogh József

Kép

Kép
katlina

Szilvi! Fantasztikus, milyen hurkás Dávid!!! :lol: Nagyon jó tejcsid van...

Mi ma voltunk ellenőrzésen, a bal füle nem romlott, a felszúrt még mindig váladékozik, csütörtökön megyünk vissza megint. Feltéve, ha nem lesz megint láza, mert akor ügyelet. De remélem, nem kerül rá sor.

Tegnap sütöttem megint egy vagon mézeskalácsot, szerintem már a bolt elé is kiállhatnék vele árulni, annyi van :shock:

Jaimee csokisa is nagyon fini!!

Andi! Szomorúan olvason, hogy nálatok is lerobbantak a gyerekek. Remélem, Sziszi fülbaját idejében elkaptátok.

Katénkám,
Nektek is boldog karácsonyi ünnepeket!! Ha még olvasod.
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
De jó, hogy legalább nem romlott a másik. Szurkolok, hogy a láz messze elkerüljön benneteket!!

Andi!
Párod mitől feszült?

Katlina! :)
Kép
szilbee

Katlina
BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Kép

Szilvi
Igazi kis szumós Dávid :D :D

Cleo
Hát nálatok is fülproblémák :cry: egyik legrosszabb betegség, remélem hamar meggyógyultok! OViban szinte semmi bajuk, most hogy jön a karácsony meg lebetegszenek...

Évi
Ma Miklóson? Majd legközelebb... megy a sütés forgás, mozsárban a morgás, Sára, Peti, Klára habverővel járja (ez van nálunk :lol: Timi könyvéből idézve :lol:) vagy jöhetnél segíteni :wink: :lol:

sül a pogácsám...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hali.

csak gyors helyzetjelentés.
Sziszinek szúrni nem kellett,nincs genny+góc ...melegíteni+antibigyo...és elvileg nem kell visszavinni,ha jól javul

Zsolti.ma a sláger a köhögés...megállás nélkül.baro...

Katlina.ÉN IS NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK KIS CSALÁDODNAK.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

A próbanap jó volt, tetszett a hely, és pont most tudtam meg, hogy bár szimpatikus voltam én is, de a második befutó lettem. Úgyhogy erre a munkára nem engem választottak, de jó hír, hogy márciustól lesz egy másik hely ennél a cégnél, amire engem fognak felvenni, ha addig nem lesz állásom. Ennek nagyon örülök :)
Azért addig is nézelődök, meg keresgélek (sose lehet tudni), de jó érzés, hogy van ez a lehetőség!

Szilbee! Dávid baba tényleg jó húsban van, nagyon édes! :D
AMúgy ma volt nálunk a hölgy akit kiválasztottunk "bébisintérnek" úgy néz ki jó döntés volt! Nagyon aranyos, Marci is egyből jött oda, hogy "néni épít garázst" "néni rajzol" stb. Még nem hagytuk itt vele Marcit, egyelőre csak ismerkedtek!
Szerintem jól ki fognak jönni, és ha arról van szó, a bölcsiből is el tudja hozni majd. Eddig egy kislány "pótnagymamája" volt, de az a család elköltözött külföldre.

Nóri! Nagyon sajnáltam én is Lilcsit, mikor írtad, hogy fel kellett szúrni a fülét :( Szegényke. Remélem, karácsonyra jobban lesz!

Cleo: nálatok is pont karácsonyra... Jobbulást a gyerkőcöknek!!

Petri! Nekem is puha lett a mézeskalács, és nagyon finom. Lehet, hogy karányonyra nem is marad belőle.
Holnap készülök megsütni a nagymamám mézes zserbóját, remélem, sikerül.

Évi! Nem semmi hogy egész évben jogsi nélkül kocsikáztál :shock: :D Még jó hogy nem kaptak el!
Szerencsés vagy, hogy Anyukádrea tudsz számítani, ha segítség kell.... Mi pont ezért, a nagyszülők hiányában kerestünk valakit Marci mellé.
Máté is nagyon aranyos baba!

Jamiee! Te is hiányzol, jelentkezz! :)

Katlina: ha még olvasod: BOLDOG KARÁCSONYT!
judit_79

sziasztok!

Nah itt vagyok én is egy kis szusszanyásni időm van.

Tehát kedden ötös lett avizsgám, szerdán tanultam tegnap szegeden voltam ösztöndíj átadó ünnepségen..de olyan volt hogy még pezsgőt is kínáltak. Ma meg vizsgázni voltam megint ez írásbeli volt nem tudom az eredményét.
Ma volt az ovodában a karácsonyi ünnepség de Bettike nem akart szerepelni egész idő alatt az én ill a mama ölében ült. Nah de miután eljöttünk sőt épphogy csak a pakolosig tettük ki a lábunkat beindult a kis csajszi, be nem állt a szája. Itthon meg délután elmondta sznte az összes versikét amit az oviban előadtak :lol:

Petri részvétem

Lilcsi és a többi beteg babóca gyógyuljon meg minél hamarabb.

Puszika

Kép
kbernadett

Ivett

üdvözöllek végre itthon. Remélem most már minden rendben lesz veletek

sok puszi nektek

Kép
kbernadett

Betti,gratula a vízsgádhoz.ügyi vagy!!!

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Cleo! nagyon sajnálom, hogy ennyire betegek a gyerekek, remélem, hogy mire jön a Jézuska jobban lesznek.

Petri! örülök, hogy tetszik az új avatar, gondoltam egy kicsit felfrissitem. Hát végül is mindegy, hogy fiú vagy lány, pont ma voltam uh-on a kórházban és el is felejtettem megkérdezni, pedig úgy mentem el itthonról, hogy ma lehet, hogy végre kiderül.

Szilbee! Nagyon szupik a fényképek. Dávid baba gyönyörű kis hurkás, nagyon jól néz ki. Most hány kiló is pontosan?

Katlina! Nagyon boldog Karácsonyt kivánok Nektek!

Betti! Gratulálok a vizsgádhoz nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szépen teljesitesz. Bettike nagyon édes lehetett.

Judit! Ez nem is rossz hir. Ha márciusig mégsem sikerülne másik munkát találni, legalább nyugisan be tudtok szokni a bölcsibe.

Ma voltam a kórházban uh-on. Azt hittem megbolondulok 9-re már ott voltam, de a kiskönyvemet nem sokkal 11 elött szedték be. Fél 12-re végeztem. Ezért is felejtettem el rákérdezni a baba nemére mert örültem ,hogy végre bent vagyok.
Az adatok:BPD 45mm
FL 29mm
THQ 46mm
Szerencsére minden rendeben van. 2 hét múlva megint mehetek kötelező kontrolra, lehet,hogy már 8-ra odaülök, hátha hamarabb szabadulok.

Jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Lemaradt az elöbb.
Egy nagyon kedves ismerösöm szeptembertől oviba adja a kislányát.
Igazából két ovi érdekelné az egyik a Szapáry úton van/ Cleo, ugye ti jártok ide?/, a másik a hétszinvirág/ ha jól emlékszem a nevére/ a fősuli mögött van.

Az lenne a kérdés, hogy az ovó nénik milyenek, egyformán foglalkoznak-e a gyerekekkel, ill. vannak -e fejlesztö foglalkozások pl kézmüvesség vagy hasonlók. Vagy esetleg kimondottan egy bizonyos területet fejlesztenek.

Köszi mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Mongi!
Örülök, hogy minden rendben a picivel! :)
Szerintem érdemesebb inkább olyan 11 - 11:30 körülre menned majd uh-ra.
Tényleg nagyon jó az úja avatarod! :lol:

Judit!
De jó hogy sikerült ilyen simpi bébiszttert találnotok! :)
Tök jó érzés lehet, hogy várnak márciustól, ha esetleg nem lesz addig másik... jobb melóhelyed. :D

:?: Lányok!
Hol lehet tejport kapni? (nem kv-ba valót)
Ádám sehol sem talál... persze lehet hogy csak férfi szemmel keresi... és azért nem lel... :roll:

Kellemes karácsonyi készülődést!
Kép
szilbee

Szilbee
Én régebben a Plusba vettem, talán raffaeló készül?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

MINDENKINEK KELLEMES ÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Petri!
Köszi! :)
Igen! Azt akarnék csinálni, meg kiflit is akarok sütni... remélem Ádám most már sikerrel jár és hoz nekem a plusból tejport!
szilbee

Diácska! Nektek is boldog Karácsonyt!
Kattints a gömbre és rázd :lol: !

Én befejeztema sütkérezést...még csinálok Frankfurti salátát, meg majd az ünnepi Stefániát és végeztem egy időre a konyhában....

Tegnap este Lilcsi végighányta az ágyneműket :cry: . Szegényem....kaja előtt adtam be neki a gyógyszereket :oops: , úgy látszik, nem tetszett a kis gyomrának. De utána nem volt semmi gond, megint jót aludt az este.

Tegnap én is megejtettem a nagy bevásárlást. Egész jól tűrtem, ahhoz képest.
De még délután megyünk a Sparba, hátha lesz még az akciós karácsonyfadíszekből. De még szaloncukrom sincsen, a Tescoban nagyon maradék volt már.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Mi is úgy adjuk most már be az antibiotikumot, hogy feloldjuk (ha tablettás) hideg vízben és annyi langyi tejhez, kakaóhoz vagy teához öntjük, amit tutira megiszik pár percen belül. (Ha sokat áll az inniben és később megissza azt, az is hánytat....)
szilbee

Á, nem lett volna semmi gond, szerintem, ha úgy adom be, ahogy kell. Nem tudom, mi ütött belém :cry: . Azóta is eszi az ánizsos hurutoldót is, meg a Nurofent is szívja ki az adagolóból. Semmi baja, szerencsére...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Akkor jól van! :) És egyébként jó a hangulata??
Nem is tudtam, hogy Mészáros Lilcsi vezetékneve! :)
szilbee

Atya világ már megint jól lemaradtam,de egyszerűen nem jutok géphez.hulla vagyok,meg tesóm délutános volt,igy délelőtt ő ült gépnél,délután pedig apa tanult ebben a szobában,mert vizsgázni volt csütörtökön bioszból,de 5-öst kapott szerencsére :)
A fáradtságom oka,hogy képzeljétek Luca éjféltől 2kor és 4kor is felkel,szív vagy 3-4et és visszaalszik,ez a legujabb módija,és reggel meg 7kor kel.NApközben sem igen alszik.Nem tudom mi lehet vele.Tegnap voltunk védő néninél megmérte,6160g és61,5cm.Ő azt mondta,hogy lehet,hogy csak a közelségemet akarja jobban,hát én nem tudom mi lehet vele,de remélem visszaállunk a régi rendre,és éjfél után is 3óránként kelünk.

Szilbee,hát Dávid is szépen gyarapszik,kis hurkás :)

Évi,hát Csongi után nem csodnálom,hogy furcsa volt Mátét megfogni,de gondolom azért nem okozott nagy gondot :) Visszaolvastam,de nem találom azt a programot,csak a naptárkészítőt,de lehet én vagyok teljesen vak.

Betti,gratulálok a vizsgádhoz,már rég kérdezni akartam,de valahogy elmaradt,hogy az okt.3ás héten nem voltál véletlenül gyakszin?Mert az egyik tanuló nagyon hasonlított rád,igy visszanézve a képet(Dávidét),és voltál is bent nálam a szobában.2ágyasban voltam,jó kibőgött szemekkel,mert kissé bedepiztem az egyik nővértől!!!De lehet csak hasonlított rád az a tanuló,de mostmár megkérdeztem legalább :)

Katlina,ha még olvasod és Diácska,na meg természetesen a többieknek is előre Boldog Karácsonyt!!!
Kép

Bocsánat azoktól akiknek nem reagáltam,de most képtelen az agyam mindnet felfogni.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!

Kép
judit_79

Kép
szilbee

Úgy látom, a többség visszavonul ...ezért
MI IS KÍVÁNUNK BÉKÉS KARÁCSONYT
MINDEN TOPIKLAKÓNAK ÉS CSALÁDJÁNAK!!

Kép
Szilvi, ha még olvasol.... a tegnapi kérdésedre válaszolva: jó a kedve Lilcsinek, és ma már nem folyik a füle sem! De a takony még mindig dől az orrából :? , reggel meg olyan köhögési röham jött rá megint....jó, hogy most üres volt a gyomra. Pedig most a levegő sem száraz, mert tegnap mostam.
Most varrok a fa alá 2 db bölcsis szerkót Lilcsinek.... :lol:

És még nem takarítottam :o :o !!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Vagyok még... szerintem holnap is benézek, ha időm engedi.
Remélem azért holnap már jobban lesz Lilcsi. :( Mit kell egyébként szednie a köhögésére?
Küldök extra adag gyógyító energiát Neki!! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szilbee

Eddig a Terpinit, vagy mit adtam neki, azt az ánizsos finomságot, amit én is imádok, de különösebben nem vettem észre javulást :cry: . Úgy hogy reggeltől az ACC100-at adom.
Köszi az energyt! Hát a te fiaid hogy vannak???

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Kép Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Köszi! Mi jól vagyunk! kop-kop-kop
Levente az antibiotikum utóját iszogatja. Teljesen tünetmentes. :) Dávid pedig már nem taknyos (semmit nem tudok kiszívni az orrából), de még szörcsög... viszont semmi más tünete nincs (doki megnézte a múltkor). Úgy tünik bővebb a nyák termelés, a sok bukás miatt és lényegében a tejes nyák szörcsög neki minden kajálás után. Múltkor szegény kitüsszentette egy nagy bukás után a tejcsit az orrán. :roll: De fel sem vette a dolgot.
Azért nagyon figyelem a jelzéseit, ha esetleg előbukkanna valami más tünet. Nem bízok már annyira az orvosokban... :? Jobb az óvatosság.
szilbee

Ó, szegény Dávid....borzasztó lehetett. :x Egy rokon mesélte pont a napokban, hogy amikor neki felszúrták az orrát, napokig nem is tudott inni, mert az orrán jött a lé... :lol: :shock: .
Jó lenne már, ha Lilcsi is meggyógyulna, mert még erősödnie is kéne. Tegnap az Intersparból, mikor jöttünk haza, kivettem a kocsiból, hogy sétáljon. De egy idő után visszamászott a kocsiba :(

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok.
Én is gyógypuszám küldöm Lilcsinek.
én visszavittem ma az ügyeletre őket (hát 1000-en voltak :( ) ,kaptak még gyógyiutánpótlást.de majd meglátjuk.ha nem javulnak most már...25-én vissza kell vinni őket...
De...nagyon jó a kedvük :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Mi ma tartjuk a karácsonyt szűk családi körben. Holnap jön a nagy család, így ma nyugisan ünnepelünk egy kicsit.
Karácsonyfa feldíszítve, jön a fodrász, aztán várjuk a Jézuskát!

Betegeknek holnapra azonnali gyógyulást kívánok!

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?