Sziasztok!
Huu hat megy a keszulodes ezerrel!
tegnap begyurtam a mezeskalacsot,aztan most majd aprankent sutom.
Sutok pogit is,csak meg egy jo receptre vadaszom,mert en mar kiprobaltam parat,de valahogy eddig egyik sem az igazi...Van vmi jo receptetek?
Annyira jol esett,hyog gondoltatok rank....
Nalunk a Karacsony:
Iden,hoyg mar 3an vagyunk 24en itthon vagyunk (eddig mentunk aznap mindket szulohoz,majd 25en az egyikhez es 26an a masikhoz ismet),25en most az en szuleimhez,es 26an pedig Anyosomekhoz.Nalunk ugye a 26 azert is unnep,mert "csupan" 3 Istvanunk van:)
Ugyhoyg 24en fozok is jo sok fincsit!Halaszlevet nem,mert azt 25-26an eszunk a szuloknel majd,de fuszervajas lazac,mandulas pisztrang,es valami fincsi csirke (meg nem tudom pontosan milyen) lesz, mindenfele salikkal,koretekkel.
Na meg a pogi es a mezekalacs.Mondjuk abbol en ipari mennyiseget csinalok,mert iseti es mindenki koveteli belole az adagjat:)Igy az egesz csaldnak en sutok.Mindenki kap egy-ket nagy femdobozzal,Anyosek,Anyuek,Sogornomek es magunknak is marad meg jo sok:)
Majd teszek fel kepet!
Tubusos szines cukormaz:en a Culinarisban vettem,imadom azt a boltot,minden kulonlegesseg van,amit el lehet kepzelni,nem tudom ismeritek e.Mondjuk tolunk 2 perc az egyik boltjuk (Stahl is itt vasarol,multkor talalkoztunk,kislanyaval valogattak epp
),de amugy csak 2 van belole Bpen.
http://www.culinaris.hu/
Annyira sokat valtozott minden gyerkoc,hihetetlen!!!
Annyiar szerettem volna jo sokat irni,meg mindnekinek,de mar megint mennem kell,mert meg kell vennem karacsonyfadiszeket,meg csomagolopapirt....na meg takaritani is el kell majd kezdeni....
Nandorka,
jobbulast a Nagyfiadnak!!!!!
Marietta,Pinkine,
nagyon vigyazzatok magatokra es a picurokra!!!!!Emlekszem en is a tavalyi karacsonyra...olyna jo volt,hoyg mar 3an vagyunk....
Majd kerunk am pocikepet Pinkinetol is!!!
Marietta a Te pocid nem semmi!Az enyem a 20.heten kezdett latszani,akkor volt kb ekkora,mint Neked most
Es fantasztikus erzes latni,mikor ficankolnak!!!
Porsi,
huuu Akos mekkorat nott!Aztaaa!Jo ez a "kendo",amit vettel!
Nalunk most kenguruzas van ezerrel,gyakorlatulag csak azzal tudok kozlekedni igy az unnep elott,mert sehova nem lehet beferni a babakocsival a tomegkozlekedesrol ne is beszeljunk...
Vettunk egy BabyBjorn kengurut,Apat imadja benne vinni Attilat,nagyon aranyosak egyutt!
Fioona,
boldog 7hot Olionak!!!Azta hoyg megy az ido!!
Es Lilla milyen nagylany mar,ugy valtoznak,olyan hamar megnonek...en mar most sajnalom,hyog elmulik ez az idoszak nemsokara...
Orsi,
Samukad is mekkora mar!Ugy megy az ido!!!
Nem tudom tudok e jonni meg Karacsonyig (szerintem meg igen,de hat mit lehet tudni...suru a hetvegenk is...Mamaert lesz mise is..),igy mar most kivanok Mindenkinek nagyon Boldog, bekes, aldott Karacsonyt es csillogo gyerekszemeket!!!!
Hoztam Attilarol ket aktualis kedvenc kepet:
Nagyon sok minden lenne,amire szeretnek reagalni,meg meselni...
most csak hirtelenjeben erre az oldalra reagaltam,ne haragudjatok!!!!!!!!