Sziasztok!
Mi is ittvagyunk!
Gangi,
nem is vagy olyan nagy! Én 2x ekkora voltam
Mennyit híztál?
Mi lett a Mikulás sütivel?
Nem látom a képet róla
Erika,
aranyos a Viki ahogy örült a Mikulásnak. Jó a függönyötök
.
Jó sok mindent kapott ő is.
Cirmike,
jó hallani a jó híreket rólatok
régen voltál.
Moncsi,
hát nagyon szörnyű amit a kórházról írtál!!! Annyi rosszat hallani róla! Kirázott a hideg is...
Ági,
jobbulást a Dorkának, remélem már jobban tellt a hétvége hátralévő része. Jobban van a kicsi lány? Nagyon ügyes vagy, hogy időben észrevetted, mondjuk nagyon szar lehet, hogy ennyire vigyázol aztán mégis itt a baj! De a lényeg hogy elcsíptétek!! Itt a tesód? De jó! Kép?
hadd lássunk már egy kis babát is itt a "nagy gyerekek" mellett!
A változatosság kedvéért mi is voltunk a hétvégi mikulás témán a plázában.. hááát tényleg egy nagy kalap volt... legalább én vettem magamnak 1-2 cuccot. A Máté odajött velem a Mikuláshoz és kaptunk szaloncukrot és Szamba csokit, ami a Matyika kezében 5 perc alatt folyóssá vált
. Hazafele újból megkötött
.
Amúgy én meg előző hét óta dolgozom. Behívtak, hogy előbb be kellene menni segíteni. Azt kibumliztam hogy ebben az évben csak 4 órában, de ez is marha szar
. A Máté mondjuk amúgy is valószínű hogy elkezdte volna a bentalvást, de így már szükséges volt. De hála istennek nem volt semmi gond, az első perctől kezdve alszik, élvezi a dolgot. Aztán 3 kor megyek érte, aztán úgy néz ki hogy a családban meg tudjuk oldani, hogy mindig lesz ki menjen érte 3 körül. Nem mondom, de engem marhára megviselt a dolog, még mindig bőghetnékem van.. szar na...
Azért jó is legyen a sok rossz(abb) hír mellett
az előző héten közös mikulásozás volt a böliben, délben a csoportban beszélgettek a Mikiről, aztán délután családi csomagosztás és diszkó volt. Táncolam a Mátimmal egyet a zeneovira. Nálunk folyamatosan ez szól.
Matyika nem félt a Mikitől, először megszeppent, de Apával kimentek és még kezet is fogott vele!
Aztán mondta, hogy "elvettem a csomagot!!"" és mi van benne? "csokkiiiiiiii" azóta is azt esszük orrba-szájba
.
1-2 kép róla
Nagyon örült a csomagnak
Aztán zsíroskenyereztünk egyet, a Máté persze csokit evett
És anya is ott volt
Az előző héten a 24 órától kint voltak fényképezni a böliben, és 1-2 képen rajta van a Máté csoportja is.
Ha esetleg valakit érdekel:
http://www.24ora.hu/kepek/kepgaleria.php?galeria=4464
ami ránk vonatkozik:
3tól 7ig képek a Máté csoportjában készültek.
na befejezem mert késő van
sziasztok
Zsani