Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Mindenkinek Boldog Mikulást Kívánunk.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztik lányok!

Bocsi az eltűnésért, most se sokat tudok írni, mert Ákom itt könyököl rajtam!
Sajnos beindult a nagyüzem a tanulásban, nemsokára vizsgázom, és voltam Szegeden gyakorlótanítani is, ami nem túl jól sikerült a tanárnőm szerint, szerintem meg igen, a lényeg, hogy nem jövünk be egymásnak nagyon, így folyton piszkál és fikáz, de a gyerekek élvezték az óráimat, ami a lényeg! Ő egy könyvből tanítós, én meg fejből, játékosan, mesélősen! Ez van! Akkor kibuktam tőle, most már nem akark, így hagyjuk a témát! :x

Télapó járt nálunk is, nagy volt az öröm, most már koncentrálunk a szülinapokra és a karácsonyra! Kész anyagi csőd így ez a december!
VAdászom az ajándékokat ezerrel!

Nem tudtalak sajnos visszaolvasni benneteket, de remélem mindenki jól van!
H tudok, olvasok maj és válaszolgatok, de Ákom nem bír tovább itt ülni! :cry:

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

sziasztok

Erika!szombaton be tudok menni olyan 2-3 körül.ha minden jól megy.sajna Atikám ma reggelre bárányhimlős lett.elég magas a láza,ha jobban lesz akkor be tudok menni.ha nem akkor megpróbálok valahogy üzenni,de akkor sajna csak jövő hét elején.remélem veletek minden okés

Boldog Mikulást mindenkinek

sziasztok
lrita

Sziasztok

Nagyon pangós a fórum a héten :(

Magunkról egy keveset.
Tímea már nagyon jól érzi magát a böliben. Van egy csoprttársa ,Leila na egymás tettestársai.Ma azzal fogadtak minket(a Leila nagymamáját és engem), hogy na itt a két kiskakas.Leila verekedett Timi meg segített neki :D . Szóval Tímea már teljesen feloldódott. Tegnap mondjuk meg volt szeppenve,mert délelőtt jött a télapó a bölibe és kicsit fél a télapótól.Bár tegnap du tesóm beöltözött mikulásnak,na azóta nem fél már a télapótól. Reméljük ez így is marad.
Kapott egy rahedli csokit,nem győzzük dugdosni mert nagyon rákapott. De férjem legalábbb kiélhei magát csokievésben.Neki nem árt.
Lassan jön a nagy karácsonyi hajsza. Tök utálom.De ez van.

Még annyit kérdeznék tőletek,hogy annak idején volt róla szó hogy itt a közösségi házban lehetne rendezni babaruhabörzét. Én arra gondoltam,hogy tavaszra kellene egy ilyet szervezni,szerintetek jó ötlet?

Na mentem mert lassan ébredezik Timi
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Kép Mikulással még megszeppenve Kép ezerrel ringatom a babákat

Kép
slivia

Sziasztok!

Angi! ( Gangi)
Jó nagy a pocid! Nem számoltak el neked is? Emlékszem nekem is 24nap volt még hátra és jött a kánikulában egy hidegfront és vele együtt a Zsófi is!!! Remélem karácsonyt otthon töltöd!!!!

Gereanikó!
Én a babszobán vettem avent via mellszívót 7000ft-ért! Szerintem nézd meg ott! Vannak használtak is 5-6000ft is! Nekem szeremcsém volt és egy 1x használtat sikerült vennem! Ha van telcsiszám akkor érdemes felhivni, mert sokkal hamarabb megveheted! Nekem sajnos egy olcsobbat igy vittek el előlem!!!

Mindenkinek jó hétvégét! Ma megyünk a plázába mert 14-20 között jön a mikulás a krampuszokkal.
Dórikám már nagyon várja!!!
Időjárás jelentést néztem és jövöhétre havazást mond!!! Olyan szép lenne ha végre egy fehér karácsony!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Ma Dorkával sajna megjártuk az ügyeletet :cry: ,péntek este éreztem hogy valami nem okés a pisijével.Szombat reggelre már egyértelmű volt,hogy sajna megint vesemdencegyuszi van kialakulóban.Gyors vittünk be a kórházba mintát,és mondják hogy hát ez nagyon csúnya.Tele volt bacival,fehérjével,és vérrel!Vettek vért is tőle,hát az valami iszonyú volt.10 percig kínozták,mert csöpögtették a kémcsőbe a vért,és egy csomó mellé ment,minvel ellenkezett a dorka.Nekem kelett lefognom a karját meg a vállát,hogy ne mozogjon,hát látttama az arcát,és nagyon rossz volt nézni,majdnem ott bőgtem vele.A végén már majdnem mondtam hog yfigyeljenek már jobban oda,hogy ne csópógjön mellé,mert már rég kész lehetnénk.Azt sem értem miért csöpögtetik,és miért nem egyből a kémcsőbe megy a vér?5 órát kelett várni az labor eredményért,és h aa sülyedése oké volt,akkor nem kell bent maradnunk a aszokásos 7 nap infúzióra,hanem elég a zinat nevű gyóygszer.Azt az 5 órát nem kívánom senkinek.Szerencsére még nagyon az elején el lett kapva a baci,és elég a Zinat is.Azt mondta a dokinő ha várok vele még egy napot,akkor már nam súlyós hugyuti fertőzése lett volna,hanem eg ykomoly vesemedence gyuszija,és az neki a beteg veséinek nagyon nem kell..Tehát megdicsért,hogy nagyon jó a szaglásom hogy ilyen nagyon hamar észrevettem hogy baj van.Bár nem értem hogy nem lehet észrevenni ezt a szagot.....Láza már nincs szerencsére,38,6(levont)érték volt,de szinte percről percre lehet látni Dorkán a javulást,este már nem volt annyira büdi a pisije...Kedve is jobb,tesómék hazajöttek,és babázott Dorka,Bálintot betakarta,hintáztatta,nagyon édi volt.Ma 4 hónapos a pici és tündéri :P

Bocs mindnekitől hogy csak magunkról írtam,de nagyon kész vagyok már hogy ennyire kell dorkára figyelni,és ez sem elég...Sztem ő ovis sem lehet :cry:

Szép estét Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

remélem este vissza tudok jönni,de addig is pár kép a Mikulás-napról :lol:
Lővér téren Kép
Sparban a Mikulással
Kép
Végre hozzánk is megérkezett a Mikulás!!!!!!! Kép [img]http://www.%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1197208025.451.jpg[/img] babanet.hu/tarsalgo/attachments/1197208013.7363.jpg[/img]

Mi van még benne? :P
Kép
most is kaptam egy újabb Teletubbies-t :wink:
Kép
segítek anyunak Kép
felavatom az új tányérszettemet :wink:
Kép

Most ennyire futotta,készülődünk lassan megyünk Mikulás ünnepségre a Coloplasthoz :lol:
Sziasztok:ERika

cseriviola

ez lemeradt:(
Kép

cseriviola

Sziasztok

Mi sem jövünk jó hírekkel.A héten a böli elmarad mert Timinek gégegyulladása van.Jó rekedt a hangja meg alig hallani.Láza hál istennek nincs.Csütörtökön megyünk vissza. Viszont baromi nyűgös meg hisztis.Gondolom én a betegség miatt,de nagyon nehéz most vele. Ja és nyitott ablaknál kell aludni,nehogy befulladjon.Jól betakartam remélem nem lesz semmi baja.

Voltunk szombaton mi is a plázába.Hát nemigen erőltették meg magukat.Mikor mi voltunk ott ült a színpadon a Miki aztán oda lehetett rakni a gyerkőcöt lefényképeztetni vele.Aztán kaptak a gyerekek egy szaloncukrot. Timi nem ment oda :D Még a csoki kedvéért sem. Viszont jó nagy tömeg volt,meg nagyon meleg.

Na mentem jók legyetek,jobbulást mindenkinek
Üdv LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

Ági!
Sajnálom, hogy emlegettem a vesemedence gyulladást!!!
Még mindig nem értem???? Zsófinak nem volt láza, nem volt büdi a pisije ( dokinéni szerint sem ), nyugodt volt, a pisiben is " csak " fehérvérsejt volt. Bár megnéztem teljesen tiszta, átlátszó és világos színű volt! Nem volt csöppet sem zavaros!
Miért kellett a Zsófinak bent maradnia?? És infuzioba kapni a gyogyszert ?( bár utána már azt is combiba kapta)
Fura dolgok ezek!! Szerintem elég lett volna a gyogyszer és ha arra sem javult volna akkor a szuri vagy infuzio!!!
Remélem Dorka hamar meggyogyul!!!

Mi is voltunk a plázába szombaton! Hát Én valami jobbra számitottam! Nagy rakás ... volt! Lehetet volna zenés műsor, játszóház... Télapó már nagyon unta az egészet! Szerencsére azért a Dórinak tetszett. 2x is felment a télapóhoz!
Na megyek mert vár a vasalni való!!!

Sziasztok!!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Móni!
hát hallod én sem értem miért kelett bennt maradnia Zsófinak!!
Dorkának,iszonyú büdi,és nem lehetett átlátni rajta,nagyon sárga zavaros volt,úszkált benne minden féle.Sok volt nagyon a fehérje ,meg a baci,sőt vér is volt benne!Semmi láz,csak délutánra,de az eléggé magas,kedvtelen volt,és étvágytalan,csak ezeket nem mondtuk meg,mert akkor bennt fogják.Most akkor nektek 1 évig minden hóban kell menni kontrollra?Mi 17-én megyünk vissza,kiváncsi vagyok mit mondanak.Meg én azt sem értem igazán,hogy Zsófinak szerencsére semmi baja a veséinek,dorkának meg sajna mind a kettő beteg.Titeket bennt fogtak,minket meg nem?...
Amúgy amikor olvastalak hogy mi történt,még mondtam is magamban hogy,huu csak nekünk ne legyen megint,erre tessék...

Livi!
Jobbulást Timinek.Nyitott ablaknál kell aludnia?Hogy tudod úgy betakarni,hogy ne fázzon meg?Dorkát ha betakarom,ő mindig kitakarja magát.Ja nem is írtam Dorka a 2 éves kontrollon,12kg,és 90cm volt.Timi mekkora?

Na mentem,Dorkát fel kéne keltenem,mert este nem alszik el időben.
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,

Végre, megint működik a saját számítógépem, csak az a baj, hogy amelyik szobában van, abban van most Rékának az ágya, így amikor alszik és van időm is akkor ki van kapcsolva.... De így is nagyon örülök neki!

Tudjátok ők egy szobában voltak Rolival (a nagy gyerekszobában) aztán a kórházosdi után más ritmusban aludt el mint Roli, volt hogy sírt is éjjel, aztán volt hogy Roli ment aludni mikor már Réka aludt és felébredt rá, szóval most kicsit átrendeztük a dolgokat és a dolgozó szobába (ami egyébként is babaás mintájú szoba, mert Rolié volt még tesó nélkül) került Réka kiságya, meg a pelenkázó. Persze ez nem végleges... majd látjuk mit hoz a jövő!

Egyébként jól vagyunk, bár holnap tüdő és arcüreg röntgenre megyünk Rékával, mert nagyon régóta nem szűnik a köhögése és már mindent kipróbáltunk a doktor nénikkel karöltve (gyerekorvos, immunológus Pesten és pullmonológus itt helyben) Persze a konkrét eredmények még több helyről csak részben vannak meg.

Roli 2 hete lent alszik az oviban. Jobbanmondva nem alszik, csak lent akart maradni, mert tetszett neki, hogy a többiek mindig ágyaznak, pizsit vesznek, mesét hallgatnak. Most lent van és pihenget (meg rosszalkodik), az ovó nénik rendesek. De olyan azért nincs hogy össze-vissza csinálja ezt. Megmondtuk neki, miután kipróbálhatta a dolgokat, hogy döntse el hogyan tovább és ezt választotta. Hát... nekem minden esetre könnyebbség... szerencsére nem is beteges...

Ági,
Nagyon ügyi voltál ismét, hogy megint időben észrevetted a büdi pisit!!! Jobbulást! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi,
Nektek is jobbulást! +++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekünk is hűvösben kell aludnia Rékának és volt hogy mikor kruppos volt akkor hidegben. Én adok rá plüss lábas alvós rugit (van nagy méretekben is), Aztán van lábfej nélküli meleg kezes lábas pihe-puha pizsi, ezt ráadom és még van nekünk egy régi hálózsák (bébis-kantáros) amit a mama átalakított lábasra alul. Szóval ezeket: mert Rékán sose marad rajt a takaró 5 percnél tovább!

Angi,
Én is szorítok hogy otthon sikerüljön tölteni még a karácsonyt!
Szép nagy a pocakod!!!

Most megyek vacsit készíteni, de remeléme tudok még jönni.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Ja, persze azt akartam írni, hogy Lívi: a Timinek is jobbulást... :lol:

A kapkodás, a kapkodás és még a sok hiba, de remélem értitek mit akarok írni!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Mi is ittvagyunk! :)

Gangi,
nem is vagy olyan nagy! Én 2x ekkora voltam :) :)
Mennyit híztál?
Mi lett a Mikulás sütivel? :) Nem látom a képet róla 8)

Erika,
aranyos a Viki ahogy örült a Mikulásnak. Jó a függönyötök :) :).
Jó sok mindent kapott ő is.

Cirmike,
jó hallani a jó híreket rólatok :) régen voltál.

Moncsi,
hát nagyon szörnyű amit a kórházról írtál!!! Annyi rosszat hallani róla! Kirázott a hideg is...

Ági,
jobbulást a Dorkának, remélem már jobban tellt a hétvége hátralévő része. Jobban van a kicsi lány? Nagyon ügyes vagy, hogy időben észrevetted, mondjuk nagyon szar lehet, hogy ennyire vigyázol aztán mégis itt a baj! De a lényeg hogy elcsíptétek!! Itt a tesód? De jó! Kép? :) :) hadd lássunk már egy kis babát is itt a "nagy gyerekek" mellett!

A változatosság kedvéért mi is voltunk a hétvégi mikulás témán a plázában.. hááát tényleg egy nagy kalap volt... legalább én vettem magamnak 1-2 cuccot. A Máté odajött velem a Mikuláshoz és kaptunk szaloncukrot és Szamba csokit, ami a Matyika kezében 5 perc alatt folyóssá vált :). Hazafele újból megkötött :).

Amúgy én meg előző hét óta dolgozom. Behívtak, hogy előbb be kellene menni segíteni. Azt kibumliztam hogy ebben az évben csak 4 órában, de ez is marha szar :(. A Máté mondjuk amúgy is valószínű hogy elkezdte volna a bentalvást, de így már szükséges volt. De hála istennek nem volt semmi gond, az első perctől kezdve alszik, élvezi a dolgot. Aztán 3 kor megyek érte, aztán úgy néz ki hogy a családban meg tudjuk oldani, hogy mindig lesz ki menjen érte 3 körül. Nem mondom, de engem marhára megviselt a dolog, még mindig bőghetnékem van.. szar na... :roll:

Azért jó is legyen a sok rossz(abb) hír mellett :) az előző héten közös mikulásozás volt a böliben, délben a csoportban beszélgettek a Mikiről, aztán délután családi csomagosztás és diszkó volt. Táncolam a Mátimmal egyet a zeneovira. Nálunk folyamatosan ez szól. :) Matyika nem félt a Mikitől, először megszeppent, de Apával kimentek és még kezet is fogott vele! :) Aztán mondta, hogy "elvettem a csomagot!!"" és mi van benne? "csokkiiiiiiii" azóta is azt esszük orrba-szájba :).

1-2 kép róla
Nagyon örült a csomagnak
Kép
Aztán zsíroskenyereztünk egyet, a Máté persze csokit evett :)
Kép
És anya is ott volt :)
Kép

Az előző héten a 24 órától kint voltak fényképezni a böliben, és 1-2 képen rajta van a Máté csoportja is.
Ha esetleg valakit érdekel:
http://www.24ora.hu/kepek/kepgaleria.php?galeria=4464
ami ránk vonatkozik:
3tól 7ig képek a Máté csoportjában készültek.

na befejezem mert késő van
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Még annyit hogy jobbulást mindegyik kisbetegnek!!

Kép

Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsanka!
Sikerült a mikulás lesz is kép róla, de nekem már megint nem műkszik a felrakás apa most már kap :evil:
Szóval apára vár a képfeltöltés illetve a Thomas sorozat megírása és aztán amelyik nap lesz kocsim csörgök és elvisszük nektek vagy neked ahol vagy/tok.
Vettünk karácsonyra Lackónak egész estés Thomast érdekel valakit? mert akkor megkérem apát hoy nézze meg hogy le tudjuk e másolni, mi ilyen dekódolást nem tudunk.

Cirmike!
Örülök, hoyg minden jól alakul nálatok is. Múltkor láttalak a Tescónál de hát olyan gyors voltál nem értelek utol (habár mostanság szerintem mindenki gyorsabb nálam :lol:

Ági!
Ügyes voltál és jobbulást a kiscsajnak!

Képzeljétek el nekem meg annyi dolgom lett itt a szüléshez egyre közelebb hogy nem igaz. Járni a dokihoz, a szülésznőhöz, intézni a thgy-t amiatt háziorvos, munkahely, apeh, mellette még a Lackóval járunk hétfőnként foglalkozásra. Mellette a pici ruhákat már előkerestem mostam, vasalás még hátravan és persze ami mindenkit érint a karácsonyi készülődés (hálistennek már csk 2 ajit kell vennünk és kész vagyunk)

Nah egyenlőre ennyi, amjd még jövök a képekkel.
Puszi mindenkienk!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok lányok!
Minden kis és nagy betegnek sok-sok jobbulást, és gyógypuszit küldök! :D :D :D
Nálunk is újra jött egy köhögős hullám, mindkét fiú megint elkezdte, de adom nekik a köhögés ellenit, remélem láz nem lesz, és akkor nem is megyünk dokihoz! :lol:

Ma leadtam Komáromban a cipősdoboz akcióra készített csomagunkat, remélem valaki örülni fog neki!
Ezen kívül három napja mézeskalácsot sütök, ma végre kb. fél órája befejeztem a házikót is, amit holnap viszünk az oviba! Idén már csak a maradék tésztát sütöm ki holnap, aztán nem lesz több mézessütés!
Most már készülök a szülinapokra, hétvégén, szombaton tartjuk mindkét fiúnak együtt, és már most parázok a vendégsereg kajáltatása miatt, nekem valahogy mindig rosszul sül el a főzés! :cry:

Gangi, csak lassan azzal a sok dologgal! :wink: :D

Zsanka, megértelek, hogy nyomorultul érzed magad a munka és amiatt, hogy ottalszik Máté! Nyugi, majd belejöttök, és minden olyan rutin lesz és jó lesz!
:P

Cirmike, nektek is gratula, a kis ügyes Rolihoz, remélem megmarad töretlen kedve az oviban maradáshoz és "ottalváshoz"!

Ági, sok-sok gyógypuszi nektek!

Menek vacsiztatni!
Jó karácsonyi készülődést mindenkinek!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Gangi
minket érdekelne a Thomas :D pontosan milyen epizódok vannak rajta?

Zsanka
hánytól-hányig dolgozol akkor?Holnap felhívlak,mert felugranék du. 2 után a fogkefetartóért.

Minden betegnek jobbulást!!!!!!!!!!!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.

1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Na jól elszóltam magam, hogy jól vagyunk...

Hétfőn voltunk még "úszni" a gőzben, aztán jött a doki néni délután és megírta a beutalót tüdő röntgenre másnapra. Tüdőgyuszink van. Egyébként pont jókor csíptük el, mert kedden már csúnyábban köhögött mint hétfőn, ma pedig már fájlalja is köhögés után. Tegnap óta kapjuk a szurikat... :cry:

Nekem pedig húgyuti fertőzésem van, most voltam a dokinál, mert tegnap már éreztem, hogy vmi gond van mikor pisiltem.

Remélem a többi beteg azóta már jobban van.
Mi most parkolópályára tettük magunkat karácsonyig.

Angi,
Én a (jó)múltkor meg vezetni láttalak, pont bekanyarodtál dózsakertbe és meg kifelé, de nem láttál meg.
Tescoban Réka ajándékáért voltam (FP zenélő könyv), ami persze már nem volt kapható, bevásároltam is, de persze ismét megfogadtam, hogy oda többet nem megyek. Hazafelé bementem az Intersparba ahova egyébként járunk és megvettem a szokásos (Tescoban nem létező) dolgainkat meg a FP könyvecskét.
Egyébként lassíts a tempón, nehogy ne tudj otthon karácsonyozni! :lol:

Zsani,
Sajnos elég sok rosszat mesélt Márti a hajtásokról a munkahelyen... Kitartás, visszarázódsz majd biztos.
Jók a mikulásos képek!
Volt nálunk is az oviban, de csak a gyerekeknek (nem családi) és így alig tudom milyen volt, mert nem nagyon mesélt.

Írnék még de mennem kell....

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

1000 fele szakadok csajok, azért nem jövök! :cry: Már úúúúúgy várom a nyugis ünnepek közöttöt, komolyan! (Férjemtől kaptam is 2 könyvet :P - végre olvashatok!)

Rozi!
Boldog szülinapot Csabinak! Nálunk is most a hétvégén lesz a családi szülinapozás, én cserépedénybe dobok össze husit, zöldségekkel, krumplival...).

Amúgy én is a hétvégén mézeskalácsoztam Somával, ma islert sütöttem (Soma szülinapi partijára), meg Pesten voltunk ajándékvásárlás miatt. Holnap takarítás, pénteken délben céges ebéd, du. jönnek Soma ovistársai a szülinapi partira (melegszenyó, torta, pogi....) este férjemmel, barátnőmékkel (ő is 30 éves lett, mint Én) vacsizni megyünk Tatára.... zsúfolt lesz a progi.
Szombaton újra főzés-sütés!

Karácsonyi menü, kinél mi lesz???? Nem tudjátok hol lehet lazacot kapni, vagy melyik hal fini és szálkanélküli még?

Cirmike, jobbulást a tüdőgyusziból!
Zsanka! Elhiszem,hogy rosszul érintett a meló, így karácsony előtt!

Bocs, a többiektől, hogy csak ennyit reagálok!

Ja, Gangi, szerintem idén megszülsz.... :? Bocs, nem akarlak elkeseríteni! Mikor küldöd a naptárt, mélcímem megvan, ugye?

Pá, igyekszem jövő héttől többet jönni...

lola77

Sziasztok!

Betegknek jobbulást!!!!!!!

Rozika
Csabinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!

Lola
Boldog szülianpot!!!!!!!!!!!Üdv a klubban/30/!!!!!!!!!!

Sziasztok:Erika

cseriviola

Zsanka!
Mikulás jól sikerült csak apa elvitte be melóba a vinyót amin a képek vannak, de ma este már meglesz. Thomasnál meg a helyzet hogy akadozik a DVD vagy az írónk nem jó vagy a lemez szóval apa ezért vitte be a vinyót és amint van ideje írja.

Lola!
Nem keserítesz el mindenki ezt mondja, de hál istennek semmi jelét nem látom ennek egyenlőre (teljesen zárt vagyok, nem igazán érzek jóslófájást csak akkor feszülgetek ha sokat megyek, a cg-n alsó vonal majdnem egyenes) szóval én még bízok abban hogy csak jövőre és annak is a 10. napja körül :) Jól eldöntöttem mi? :lol:
Boldog szülinapot! Milyen klubban??? Miről beszél Erika, Te is csak 25 lettél nem??? :lol:
A naptárt már csak le kell meóznom és ha minden igaz holnap be is ugrok hozzád, de előtte mindenképp telefonálok.

Cirmike!
Lassítok, lassítok vagyis igyekszem :) a thgy-t muszáj volt elintézni, a lackó hétfői foglalkozásait meg én is imádom, tényleg annyira jó a hangulat, bárki jöhet vannak kisebbek is sőt inkább kisebbek vannak :) 1x érdemes benézni!

Nah este még jövök a képekkel!!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Jaaaaaaaaaaaaajjjj a lényeget meg elfelejtettem, hogy aki a beteg kislánynak gyűjti a kupakokat, az nekem juttassa el valahogy, mert az exsógornőm Salgótarjáni és 23-án megy haza és elviszi nekünk. Szóval 22-éig mindenki juttassa el hozzánk a kupikupakokat :D

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönjük a szülinapi köszöntést! :D :P

Lola! Mi is hadd kívánjunk sok-sok boldogot Somának! Remélem a zsúfoltság ellenére nagyon jó kis partitok lesz! Én nem merek gyerekzsúrt csinálni, bőven elég az ünnep előtt a családot vendégül látni! :? :oops:
Boldog 30-at, és még kétszer ennyit! Jól mondja Erika, Üdv a klubban! :wink:
Amúgy én szalonnába tekert májat csinálok majd, meg kolbásszal töltött karajt sütök, francia salátával! Nem szokványos tudom, de 25, 26-kán nagyijárat van, ezen a napon van együtt a család, így ekkor együnk jót, finomat, és együtt, én így vagyok vele!
Islerreceptet tudsz küldeni? Érdekelne nagyon!

Gangi várjuk a képeket! :) És már Krisztiánt is! :wink:

Erika! Lassan ti is névnapoztok! :D Megünneplitek azért annak ellenére, hogy szenteste elött van valahogy?

Cirmike! Nagyon-nagyon sok gyógypuszit!

Sok boldogságos készülődős napot karácsonyig, kitartás, mindenki rohan, de szép lesz! :wink: :P

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Minden szülinaposnak sok boldogságot,és sok puszit kívánunk.

Cirmike
Jobbulást nektek. Tescoval én is úgy vagyok mint te.Mindig ha találok valami jó akciót bemegyek,de persze nagy ritkaság ha akad az amit szeretnék. Így nálunk is marad az ispar. Az Axi fittneszbe szoktál még járni? Nincs esetleg e-mail címük vagy internetoldalunk?

Ági
Timi a 2 éves státuszon 11,67 kg volt és 87 cm. Remélem jobban vagytok már.Uncsitesóról nem teszel fel képeket?

Timi mehet hétfőtől bölibe.Hát sokáig nem lesz már böli mert jövő hét pénteken mennek utoljára. Majs jan 2-án.Asszem az ottalvást már csak akkor kezdjük.

Na mentem üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Isten éltesse a fiúkat!!!! És a 30as lány-t is :)

Lola,
nem semmi a tempo :). De gondolom minden karácsony körül így van, mert a szülinap ilyen közel van - ráadásul 2 is a családban :).
Isler-re én is vevő vagyok.

Gangi,
én 37 hetesen szültem.. :) lehet hogy meglesz az a gyerkőc karira :) milyen közel vagy már!!
Az egyik barátnőm tegnap szült, egy kicsit irigykedtem :)
A Zoli szerint hülye vagyok, de ő is egyre gyakrabban emlegeti a ketteskét :). Majd 1 év múlva remélem nekiállunk :)
Fenyőfás sütid nincs ?? :P :P
A DVD-ért meg majd én átmegyek, te nem mászkálj, és viszem a kupakokat is.

Cirmike,
tüdőgyuszi? jobbulást kívánunk, még jó hogy elkaptátok..
Gyógyuljatok meg minél előbb!!
Meló - hát igen nem egyszerű téma a multinál dolgozni. Nagy a hajtás és a stressz, de anyagilag valamivel jobb mint máshol. Nekem egyszerűbb, mert én itt dolgozom 8. éve, így ebbe szoktam bele. A Mártinak meg nagyon gáz, nagyon sajnálom... :(

A karira visszatérve én nem sütök-főzök, mert napközben elsétálunk mindkét nagyszülőhöz, valszínű ott fogunk csipegetni és estére mire hazaérünk és megjön a Jézuska tele lesz a pocakunk :) :). Csak karácsonyi kalácsot sütök meg esetleg valami egyszerűbb salátát v. husit összedobok előző nap, amit csak elő kell venni a hütőből. Nem akarok én 24én főzőcskézni, ugyse sikerülne jól mert izgulnék hogy jól sikerüljön.. :) értitek ugye? :)
A következő két nap ugyis zaba lesz mindenhol.
Utána nekiállok már fogyózni, esküszöm :).

na megyek, mert lassan mennem kell a Matyikáért, délután közös adventi program lesz a böliben.

puszi mindenkinek
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Lányok!
Köszi a gratulát.... elég hamar hozzászoktam, hogy a 3. X! Időm nincs sok gondolkodni rajta...
Erika, külön köszi a klubbos üdvözlést! Nem is néztek/zünk ki annyinek - igaza van Ganginak!

Ishler receptet mindjárt megkeresem... tényleg fini!

Ishler
Hv: 35 dkg liszt, 1 ráma, 9 dkg porcukor, 5 dkg darált dió, 2 ek. kakaó (nem instant), ½ citrom resz.héja, 1 tábla ét tortabevonó,
1 ek. olaj, lekvár, kókuszreszelék

Lisztet, rámát, diót,kakaót, porcukrot összegyúrjuk, vékonyra nyújtuk, 175 fokon sütjük/szárítjuk 15 percig (vigyázni, meg ne égjen!), forrón kiszedni a tepsiből, akkor kijön, nem szoktam alá tenni sütőpapírt se és ki sem kenem semmivel. Akár melegen összeragasztani a lekvárral (meggyel szeretjük)
A tortabevonót az olajjal gőz fölött felolvasztani, az összeragasztott ischlereket belemártani, esetleg rászórni a diszítést (színes cukor, vagy kókuszreszelék), én rácson hagytam megszáradni!
Finom, omlós rögtön, de eltehető sokáig is akár dobozban!

lola77

Boldog szüli és Névnapot az ünnepelteknek!!!!!!!!!!

Most nincs sok időm írni,ezért teszek fel pár képet csak az igért unokaöcsémről!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Évi,
Bodog 30.-at !!!! És persze Somának az egyhatodát! :lol:
Remélem jól sikerült a zsúr és a felnőtt vacsi is!

Rozi,
Boldog szülinapot a gyerkőcöknek!

Lívi,
Igen járok még az Axy-ba (bár már csak kb. heti 1X jutok el), szerintem nincs honlap vagy e-mail cím (de lehet le vagyok maradva az infokról)

Ági,
Nagyon édes mosolygós az uncsitesó!!!

Mi sajnos nehezen javulunk :cry:

Szép hétvégét!
Remélem esik még a hó hogy minden szép fehér legyen!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

SZiasztok!
Végre ideértem a képekkel.

Cirmike!
Jobbulást nektek!

Zsanka!
Nem igazán műkszik jól az írónk, úgyhogy ha jó úgy neked egyik nap elviszed aztán Te lemásolod és írod meg. Ha jó így. 1 dvd-re 7 mese fér és van 26 rész.
Karácsonyfás tortaformám van, de az nem ilyen álló, hanem kerek tortaforma, olyat tudok adni.
Én a Lackóval is ráhúztam a kiírt időpontra szóval nem igazán számítok másra, ami persze nem kizárt. Meg mostantól már apa is itthon lesz nem megy már dolgozni, tehát pihenni is sokkal többet tudok.
Voltam a védőnőnél és azt mondta hoyg semmi olyat nem lát rajtam ami arra utalna, hogy 1 héten belül szűlnék. Tudjátok az arcfelpuffadásra gondol emlékszem milyen torz pufi fejem volt a Lackónál :lol:
A szülésznő se mondott semmit az nst-n az alsó csíkom majdnem egyenes :)

Erika!
Azok a részek vannak meg amik most mennek a Minimaxon. Percy és a festő, Thomas új vagonjai, Rusty különleges dudája, Emily mindent tud, Rheneas és a dinoszaurusz,........

Lola!
A hétvégén átküldöm mélben a naptárt mindkét címre aztán majd egyeztetünk mikor mehetünk érte.

CSAJOK! CSAK ÉN HASZNÁLOM KI LOLÁT EZEN OKBÓL???? NAGYON JÓ SABLONJAIK VANNAK ÉS PITI ÖSSZEGÉRT VAN NAPTÁR AMIVEL A NAGYSZÜLŐKET MEG LEHET LEPNI KARÁCSONYRA!!!!!Igaz nekünk apa csinált A3 méretre éves naptárt berakom azt is ide hogy lássátok miről beszélek.

Kép A naptár

Kép Mondóka a mikulásnak

Kép Thomasos könyv!!

Kép Eltévedt csomagok (Izáé és Petráé)

Kép de lassú vagy, majd segítek!

Kép A saját készítésű mikulás

Kép Adventi koszorú
Ezt az adventi koszorút a Plusban vettem mert annyira megtetszett, pedig nem is tudom hány éve én szoktam csinálni, de ugye milyen szép????

Nah ennyi elég is asszem belőlem :D
Puszi mindenkinek
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Na mi van csajok???? Ennyire azért nem lett rossz a mikulásom, hogy még a szavatok (írásotok) is megáll!!!!!
Tessék írni!!!! Mindenki teljesen karácsonyi lázban ég? :D Egyedül ezt a kifogást vagyok hajlandó elfogadni, még tudok írni, de ki tudja meddig :lol:

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Szia Angi!

Nem a mikid az ok megnyugodhatsz....de nekem is százfelé áll az agyam, most is takarításközben vagyok, aztán vásárlás, fát is kéne venni...tényleg, nem tudjátok mennyiért megy idén?
Megyek, mert Áki a lépcsőnél jár!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Mi tegnap megvettük a karifát.
Rozi
A normandiai baromi drága a legtöbb helyen 6990 ft.Mi ezüst fenyőt vettünkk a tescónál 3990-ért. Kb ez az "átlag". A tesconál darabra megy tök mindegy mekkora a fa. Kint a nagy cba-nál nagyon szépek vannak de piszok drága. Meg állítólag tatán van valami hely ahol jó áron van fa de sajna nem tudom merrefele.

Angi
Nekem nagyon tetszik a télapód.Tök ügyi vagy.Rendes a pocaklakód hogy ilyenekre hagy neked energiát :D . Most néztem a volnazódat 18 nap,nagyon kevés idő van már hátra. LAckónak meg jobbulást kívánunk,Arankával taliztunk ő mondta.

Na mentem mert lassan megyek Timiért.Nagyon élvezi a bölit.Majd januártól ott is alszik,na kiváncsi leszek azt hog yfogja élvezni :D .

Holnap megpróbálkozok Lola féle islerrel,ha nem írnék róla akkor béna voltam és nem sikerült.

Üdv mindenkinek
Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Angiiii,
annnnyyyyiiiiirrraaa jjóóóóóóóóóóóóó a kis Miki!!! :) :) :) :) tényleg szuper :), nekem tetszik az adventi koszorú is. Én is magam szoktam csinálni, de tavaly találtam egy tök jót és azóta azt használjuk, de feldobom egy kis szárított naranccsal/citrommal.
Majd hívlak mert lehet hogy holnap v holanpután átmegyek viszem a kupakokat. Csak ezer a dolog, a fiúk meg betegek... :)
Mondjuk a Matyika ma ment bölibe... de inkább itthon marad, mert nem az igazi... elég rekedt, semmi láz, csak folyik az orra, de az sem csúnya. Azért bizti ami bizti, legalább a nagyszülőket nyúzhatja. :) ugyis ezt várják...

Rozi,
karifában nem tudok segíteni nekünk meg az egész familynek mindig ültetett van, amit Császárról hozunk már kiválasztottuk novemberben közösen - a Máté megszagolgatta az összeset és ezt választotta :) - ma vagy holnap viszik át anyuékhoz, ahonnan elhozzuk szenteste délelőtt.
De úgy hallottam én is hogy úgy kb 4000ft/m az ezüstfenyő.

Lola,
köszi az isler receptet, de ez mi benne? &frac12
én is kipróbálom, mondjuk nem tudom mikor lesz rá időm..

Az előző héten volt játszóház a böliben itt van a Matyek miket alkotott, jól érezte magát alig tudunk hazajönni. :)

festett
Kép
nyomdázott is ezerrel
Kép

és a hétvégén mézeskalácsot sütöttünk... :) mondhatom minden tésztás volt és a felét nyersen megette :) :)
Kép
Kép

na szaladok
sok puszi mindenkinek
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Zsanka!

Az islerbe a kakaó után fél citrom resz. héja következik... Bocsi. :oops:

lola77

Sziasztok

Na megcsináltam a Lola féle islert.Csak ajánlani tudom mindenkinek,nagyon egyszerű és nagyon finom.
Köszi Lola hogy feltetted a receptet.

Mentem is ,nagyon kihalt a topic :(

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Mi megvagyunk csak eléggé sokat Bálintozunk :lol: Tündéri kisfiu,olyan sokat mosolyog,hogy csak na.Dorka sem olyan féltékeny már,megengedi hogy én is megfogjam :) Nagy francok,tuti összebeszélnek,mert ha az egyik nem alszik akkor a másik sem.Tegnap sógornőmmel letettük őket egyidőben,és azt halljuk hogy dumálnak.Külön szobában voltak,de legközelebb lehet hogy összeeresztjük őket 8)
Dorka már egész jól van ,még 2 hétig kell szednie a gyógyszert.A mostani pisije teljesen jó volt,semmi baci nem volt benne.Jan 7-én megyünk újra,akkor megint kitenyésztik,és meglátjuk hogyan tovább.Azt mondta a dokinő hog ylehet hogy a kakija miatt van ez neki.Szegényke eléggé szorulásos,és ahog ypnag bent a kaki az okozhat neki fertőzést.Kapott székletlazitót ,majd meglátjuk jó lesz e.Bár mindnen nap kakil,és nem elusba ,de hát azt mondja ő hajlamos erre.Sőt ha Dorka megfázik kicsit simán lehúzódhat a veséire :?

Rozi!
Mi a Mc Donaldsnál vettünk fát Normant és 15e volt.,de volt ezüst luc azok olcsóbbak,de sokkal hamarabb le is hullajtja a tüskéit.

Gangi!
Nagyon jó lett a Mikid :o ,hát én ilyent soha nem fogok tudni csinálni...Sztem ki fogod húzni 2008-ig a Krisztiánt.Ha semmi jel nem utal rá,csak bennt marad még pár hétig...Bár nekem 37-38-ik hétre jött Dorka tök váratlanul indult be a szülés,soha nem felejtem el,Livi ott ült melettem az nst-nél és csak néztünk mi a fene milyne fájásokat mutat a gép...JAAA és nem ehettem meg a spagetimet vacsira :cry:

Lola!
Az islert én is imádom,csal lusta vagyok sütni,százszor inkább főzök,de ezt ki fogom próbálni.

Cirmike!
Javulgattok azért szépen lassan?Küldök egy kis erőt+++++++++++++++++++++

Na mennem kell dorkát fel kéne kelteni,megint nem alszik nekem este.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Megvagyunk mi is :lol: kicsit fáradtan,de melóban a nagy hajtás még csak most követekezik :evil: :roll: :shock:

Múlt héten gégegyulladásom volt amit kicsit Viki is elkapott sajnos,pedig nagyon vigyáztam,hogy elkerüljük......
Édesek a gyerkőcök a képeken!!!!!!!!!!!

Itthon mi is nagyon készülünk a karácsonyra,holnap becsomagolom az ajándékokat,vasárnap sütök Vikinek és a barátnőméknek egy tortát,meg a bejgliket a családnak :lol:
23-án éjjel díszítjük a fát,24-n reggel pedig bontjuk amit kell :lol:
Kíváncsi vagyok mit fog Viki szólni mindehhez :D

Betegeknek mielőbbi teljes gyógyulást,betegségmentes ünnepeket mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Még pár kép rólunk aztán megyek aludni :lol:

cseriviola

Mikulás mindenhol :lol:
Coloplastban
Kép Kép Kép Kép
Játszóházban
Kép

cseriviola

Kép

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a gyerkőcök a mikulásokkal :D Julcsi idén sem találkozott a mikulással,mert amikor a centerben volt én sajnos suliban voltam. Zolti elindult Julcsival,de ő meg elaludt útközben a buszon :lol: majd talán jövőre ;)
Túl vagyok néhány vizsgán. A legnehezebb hétfőn volt! Szerncsére szóbeli helyett írásbeli volt és jó tételt is húztam :wink: 3ast kaptam rá! :D Januárban még 9 vizsga van hátra. Politológiára meg egy dogát is kell írnom. Nem fogok unatkozni január közepéig az biztos!

Közben sikerült kicsit karácsonyra is készülni. Sütöttünk már egy csomó mézest meg linzert Zoltival! Remélem marad belőle karácsonyig, Julisnak nagyon ízlik és gyakran rájár ;) :lol:
az ajándékokat sikerült beszerezni , még a kajcsikhoz kell vásárolni, kedden nálunk lesz a családi party. :roll:

Ági!
Nagyon cuki a Bálint!!! olyan jó egy ilyen pici baba a családba :)
Nagyon jóó a rapper Dorka kép!!!!!! :)
Ügyes vagy,hogy észrevetted a pis-bibit! Reméljük hamar meggyógyul Dorka!
Sajnos Julcsi náthás meg köhög, elkapta Botiéktól :? :cry: karácsonyig csak meggyógyul!

Angi!
Nagyon jó lett a mikulásod!!! :wink: :lol: :D
És drukkolok,hogy Krisztián hallgasson rád s maradjon a pociban amíg szeretnéd ;)
Juló 38. héten jött, és ügyesen megvárta míg Zolti szabadnapos lett és itthon volt nehogy egyedül kelljen bemennünk :)

mennem kell! Julis ma megint nem alszik :roll:

Szép napot mindenkinek!
Angi
angika

Nálunk is megy a karácsonyi készülődés.
Már sok mindent ki-le-takarítottam...

Réka is meggyógyult (bár még nem 100 %-os)
Viszont semmi erdményünk nem lett meg amit kari előttre ígértek még... Tehát majd jövőre... :roll:

Tegnap volt az oviban du. karácsonyi készülődés, ma pedig ünnepség a lurkóknak (sajnos nem publikus, így nem láthattam milyen volt Roli mint kisbárány a pásztorjátékban amit egymásnak adnak elő)

Karácsonyfát nálunk is megvették a fiúk Tataán a mocsai úton kifelé. Normann 2m-es és 8.000 Ft volt.

További jó készülődést Nektek is!

A kis betegeknek jobbulást!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Hát itt vagyok még egyben :lol: voltunk tegnap 4d-n a gép 3635g-ra saccolta a "kis"pocaklakót :D megnéztem a lackóval mikor voltunk igaz fiatalabb volt 1 héttel csak 2900g-ra becsülte a gép. Ha csak ebből indulok ki akkor majd 4kgos lesz mire kijön (Lackó 3170g-mal született 40.héten), de a szülésznő megnyugtatott, hogy a Lackó már megcsinálta neki az utat :lol:

Nekünk is megvette apa már a fát, mi a Tesconál vettük Normann 7.000ért nem tudom mekkora mert db-ra volt és az apa választotta neki meg mindig plafonig érő kell a kisgyereknek mi? :D
Nézte az ezüstfenyőt, de azok meg max 1,5 méteresek voltak az meg ugye nekünk kicsi.

Mi van ezekkel a kölkökkel??? az enyém se akar soha aludni utána meg úgy kell ébreszgetni félórát. Azt mondja nekem egyik nap a Lackó amikor keltettem kijött az ágyból "Anya visszamegyek kiságyamba mert fáradt vagyok" annyira nevettem és mondtam neki hamarabb kellene lefeküdni és akkor nem lennél fáradt. Édespofák, jó kis beszólásaikkal. Jön ki valamelyik nap a szobából "Anya figyelj (és a mutatóujját feltartva mondja) beszélgessünk egy kicsit a Verdákról!" egyszerűen azt hittem megzabálom.

Nah ennyit engedélyzett a Krisztián nem tetszik neki a sok ülés :D
Puszi mindenkinek!!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!
Csak ezt a két egyszervolt.hu-s animációt osztanám meg veletek! Julcsi imádja őket!!! A háztáji nóta nagy kedvence (gondolom a szomszédok is imádják ;) )

http://www.egyszervolt.hu/3d/almenu/ele ... s%C3%A1rba

http://www.egyszervolt.hu/3d/almenu/ele ... 0n%C3%B3ta

Kép
angika

Köszi Angi,

Roli most 1 órán keresztül hallgatta az oldalt... :lol:

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Angika
tök jó ez az oldal!!!!!!!!!!Köszönjük!!!!!!!

Zsanka
a Zeneovi legújabb cd-jét meg tudod szerezni? :D :wink:

LOla
Somának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk így utólag :roll: :oops:

Csanita
Boldog szülinapot kívánunk Neked!!!!!!!!

"Lelkünk legmélyét érinti,
Karácsonykor a szeretet,
s ajándékaink veszik körbe azokat
kik szeretnek minket!"

Kép Kép

"Minden karácsonykor a fa alá ültünk
Apa fényképezett,ajándék köröttünk.
Kócosan,papucsban,pizsamában voltunk.
Kész volt már az étel,de mi csak játszottunk.
Nevettünk és sírtunk a sok képet nézve
S boldogan emlékeztünk a régi szép időkre"

Mindenkinek áldott,békés karácsonyi ünnepeket és szerencsés boldog új esztendőt kívánok a családom nevében!

cseriviola

Még pár kép a napokból :lol:
Kép Kép Kép

Szép hétvégét,jó éjt,sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Csak gyors leszek!
Erika!
A Viki székét hol vettéttek?
Miből van? Mi is szeretnénk magasabb széket venni a csajoknak és a képen nagyon megtetszet!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Szia Moncsi!

Ezt az etetőszéket még anyukám használta :lol: jó pár gyereket kibírt,amúgy fából van és szét lehet nyitni kisasztallá és székké.

Szia:ERika

cseriviola

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?