Új privát üzeneted érkezett!

Zsó-fi, igen, izgulok.

Ma össze-vissza zabáltam mindent. Savanyúkáposzta, eperturmix, biosüti, kovászos uborka... szörnyü. Ha ma nem hányok, már soha... Kép

Még 8 nap van hátra menzeszig, van kis folyásom, ami nekem nem nagyon szokott lenni. De igazán reménykedni se merek...

A kép tényleg fantasztikusan édes.

Puszi nektek!

Lotti
Lotti

Köszönöm nektek a jókivánságokat, annyira édesek vagytok!!!!!

Jázmin!
Nos, egyelöre mi nem élesben vagyunk együtt, pont az utazások miatt. Gondolkodtam is azon, hogy leveszem magam a listáról, de 2 hónapra nem hiszem, hogy érdemes. Inkább "nyilvántartatom magam".
Szóval tényleg izgulok a repülésektöl: 6 repülés 2 hónap alatt. Ráadásul 1 hetet Hajdúszoboszlón töltünk a szüleimmel és hát nem tudnám megállni, hogy ne menjek bele a jó kis meleg gyógyfürdőbe, mikor az egész család a párommal együtt ott fog lustálkodni.
Ráadásul most kezdödik a kivizsgálás, holnap megyek dokihoz, szurkoljatok.

Ezek miatt sajna fájó szivvel most nem próbálkozunkKépKépKép, majd csak a júliusi menzi után.
Hátha addig nagyon kiéheznek a petesejtecskéim meg a férjem kis aranyos úszóbajnokai és ezerrel akarnak majd találkozni július végénKépKép

Hát ez van velem mostanság.

Lotti, nagggggyon gyanús vagy azokkal a savanyú kajákkal!!!!!!!!!!

Hogy telt a hétvégétek?
Pussz mindenkinek Zsófi
Zsó-fi

Zsófi, kedves, hogy ezt írod... Kép

De én mindig sok savanyúságot eszem,igaz, hogy ha baba van a dologban akkor többet, de ez önmagában még nem jel, sajnos... Kép

Azért reménykedem, nem is tom, kibírom-e ha "megint megjön"...

Puszi mindenkinek, Lotti
Lotti

Sziasztok,

itt Sunflower akinek van mar egy 12 eves gyereke es most nem tudja eldonteni kisbabat ver vagy sem.
Tortent mar olyan itt, hogy valaki babat vart de a teszt 5 nappal a vart mensi napja utan nem mutatta ki?

Teljesen elvagyok kenodve, a mensim sehol /pedig eleg pontos/ es a piros csikok sem lathatok, persze a cicijeim annyira fajnak hogy aludni is alig birtam. A ferjem biztatasara, aki ott szurkolt vegig, csinaltam egy tesztet ma es sehol semmi. Pedig a nagy teso mar nagyon varja ezt kis csoppseget.

pusszantas mindenkinek

Sunflower
Sunflower

Zsofi!

En is nagyon sok boldog szulinapot kivanok neked.

Napocska
Napocska (napocska)

Zsófi!

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked.Kép

Napocska! Köszi a képet, nagyon aranyos a
kisbaba.

Lotti! Nagyon szorítok Neked. Ez a savanyús
evés enged következtetni valamire.KépKépKép

Pati, Mónika!
Ti mikorra nem várjátok? Már ti is közelítettek
a mensi nem várt idejéhez?
Kérek némi információt. - ha nem baj.

Sziasztok

Éva
Éva

Sunflower,

nekem tavaly nyáron volt egy terhességem, amit a ciklus 21. napjától sejtettem, mert ÉREZTEM.

De hiába teszteltem, egészen a kimaradást követö 1 hétig nem mutatott semmilyen teszt semmit! Szerintem ne aggódj, ha ott a baba, elöbb-utóbb jelez is! Kép

Szorítok neked!

Puszi, Lotti
Lotti

Sziasztok!

Itt a mai lista:

Krita: 4 c 35 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 30 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 27 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 21 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 21 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 17 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 11 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 8 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 7 cn Budapest 32 év

Újra ilyen kevesen vagyunk itt?

Éva
Éva

Sziasztok!

Zsó-fi, szülinapod alkalmából gratulálok, bokád érjen füledig! KépKépKép

cupp-cupp, Beja
Beja

Sziasztok Lányok

láccik,hogy itt a nyár a nyakunkon alig netezik valaki.Mindennap olvaslak titeket,de mivel most egy idöre leálltunk a babaprojekttel ugy érzem nem kellene annyit kotyognom.Mindenkinek nagyon szorítok és bízom abban,hogy mindenkinek lesz elöbb vagy utóbb babucija.

Éva

Örülök és gratulálok,hogy túl vagy a beavatkozáson,ugye nem is volt ollyan szörnyûû

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Nem volt egy kellemes, de minden szúrásnál
arra gondoltam, hogy bármennyire fáj és
kellemetlen a babáért mindenre képes vagyok.

Neked is minden jót kívánok!

Szonjáról mit tudtok?

Éva
Éva

Sziasztok!
Elöször is köszi a jókivánságokat azoknak is, akiknek még ezt nem tettem. Éva, Beja, Sunflower, NapsugárKépKÖSZI

Most jöttem haza az orvostól, itt a háziorvos aféle mindenes, mint utólag kiderült, simán csinált egy nögyogyis vizsgálatot, kenetvételt stb. Teljesen lenyűgözött.
A gond csak az volt, hogy én angolul beszélek és egy kicsit már gagyogok finnül, ő meg pont forditva. A lényeg, hogy nagyjából megértettük egymást, elég muris voltKép De legalább nagyon kedves nö volt.
A lényeg, hogy 2 hét múlva csinálnak egy vérvizsgálatot, a sárgatesthormont nézik meg szumma mindent. A középidös barnás trutyi tényleg hormonális probléma miatt lehet. Aztán ha a 2 eredmény alapján valami gond látszik, akkor megyek csak a kórházba részletes kivizsgálásra.

A jó hír, hogy azt mondta, várjam meg ezt a hónapot még a vizsgálatok miatt, és aztán irány a baba. Állitólag a napfény jót tesz a hormontermelésnek és itt nyáron fogan meg a legtöbb baba. Hát remélem igaza lesz. Sőt Magyarországon mennyi napfény lesz, nos ezen nem fog múlniKép

Szóval ennyi történt velem.

Szerintetek nem késö a 25-26. napon nézni a hormonszintet? 29-32 naposak a ciklusaim. Nektek mikor volt a vérvizsg.?

Bocs a regényért! Pussz minden babavárományosnakKép Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok!

Jázmin!
Te kaptál valami gyógyszert a cisztákra , és mennyi ideig volt meg?
Csak azért kérdezem mert az ultrahang több PCO szerü ováriumot mutatott ki.
Azt mondja az orvosom ettől volt a korai vetélésem.
Aránylag megnyugudtam de most újra kétségeim vannak, a hömet nem mérem mert csak ideges leszek tőle.
Most arra várunk , hogy megjöjjön a mensim.
Meg elkezdtük szedni a perui gyógyszert,meglátjuk hatni fog-e?.
Na bocsi a panaszért!

Vigyázzatok magatokra.
boglárka
Boglárka

Zsófi! Boldog szülcsinapcsit kívánok!

Éva! A múlt hónapban a 33. napon jött meg, de úgy tunik, hogy tesztre nem lesz szükségem.

Ma egy 48 mm-es folyadékárnyékot láttak az UH-mon.
Hallott már valaki ilyesmit? A doki valami olyasmit mondott, hogy meg kell repeszteni. A nogyógyászom viszont 6-án lesz legközelebb, és akkor még be kell hozzá jelentkezni. Tudotok errol a dologról valamit, okozhat e gondot, ha várok vele? Teljesen letörtem.

Jázmin! Ilyenkor jó, hogy a férjem mindig meg tud nevettetni, o tartja bennem a lelket.
Mikor lesz az utolsó vizsgád?

Monique
Monique

Sziasztok Lányok!

Monique, nagyon sajnálom, hogy eekor ciszta nött a petefészekben. Arról nem tudok, árt-e a várakozás.

Boglárka,a PCO kezelhetö, erröl a lányok többször beszéltek. Vigyázz magaddra!

Én nem hömérözök ebben a hónapban, illetve megnéztem 16. 17. napon, 36.9 volt, tehát lezajlott a tüszörepedés. Aztán eltört a lázmérö és "jelnek" vettem. Hagyom a fenébe... Kép

Nekem mindig a 23. napon jelez be a menzesz, kis barnás folyás formájában. Tehát ha holnap lesz ilyen, megint nem sikerült. Kép

Szorítok mindenkinek, addig is,

Lotti
Lotti

Lotti és Bogi!
Én is ugyanúgy vagyok, mint ti, ebben a hónapban meguntam a hömérözést. Teljesen meg tudlak titeket érteni.

Lotti!
Neked mitöl van a barna folyás a menzi elött? Én pont emiatt mentem el dokihoz, tegnap kezdödött a kivizsgálás.
Csináltak neked hormonvizsgálatot? Fentebb irtam, hogy nekem a 25-26. napon lesz a vérvizsg., veled hogy volt?

Monique!
Nagyon sajnálom, de ne izgulj, hátha amig orvoshoz mész, felszivódik. Tornázz rengeteget, föleg hasizomgyakorlatokat!

Pussz mindenkinek: Zsófi
Zsó-fi

Monique!

Én is csak annyit mondhatok, hogy tornázz sokat a hasadra. Nekem néhány hónapja (febr. márc) kettő hatalmas cysztám lett. (75x63, és 60x55) Ha eddig szedted a Clostit, hagyd abba, mert attól van - az én dokim szerint! Néhány hónap szünetet fog elrendelni ha van esze, hogy a szervezeted helyrebillenjen egy kicsit és kiürüljön belőle a hormon. Ha kipukkasztják az azért nem jó, mert akkor kap egy óriási dózist a szervezeted hormonból, az pedig nem tesz jót. Nekem annak idején igaz, hogy várnom kellett míg felszívódik, de megérte. 2 hónapot nem szedtem Clostyt, sokat hasizmoztam és teljesen felszívódott, kiürült.
Bocs, ha hosszú voltam!
Üdv:
Cincérke
Cincérke

Sziasztok!

Monique!

Sajnálom, hogy cisztát állapítottak meg.
Szerintem is használhat a torna, úgy hogy
rajta. Az orvosod biztos tudja majd, hogy
mit kell tenni. Ne izgulj!

Lotti!

A múlt hónapban nekem is eltört a lázmérõm.
Így én sem mértem utána, de most a mûtét után
azt mondta a dokim, hogy mérjem újra.
Így kénytelen vagyok rá hallgatni.

Zsó-fi!

Jó, hogy megkezdõdnek ezek a vizsgálatok, hátha
könnyen kezelhetõ az esetleges probléma.
Neked ezek a vizsgálatok a barna trutyi miatt
vannak?

Üdv mindenkinek

Éva
Éva

Éva!

Sajnos nem tudtam hamarabb jelentkezni,
mert csak hétköznap tudok írni.Magamról
annyit, hogy 30 éves vagyok Szegeden
élek. Tavaly mentem férjhez és augusztus
óta próbálkozunk.
Idén márciusban elmentem a dokihoz és akkor
írta fel a Clostilbegytet.Már 3 dobozzal be-
szedtem. A ciklus 14. napján ultrahanggal
szokta nézni a peteérést. Csináltak már hor-
monvizsgálatot is. Tegnap lett meg az ered-
ményem és magas a progeszteron. A 15. nap
körül injekciót kapok ami megrepeszti a
tüszõt. Ez már így megy három hónapja. Teg-
nap is orvosnál voltam és ráment az egész
napom, mert a doki mûtõben volt. Nem is tud-
tam bejönni dolgozni.Szerdán megint megyek
UH-ra és kapok injekciot is akkor leszek a
15. napon. A férjemet még az elején kivizs-
gálták, de nem nála van a gond. Õ tökéletes.
Éva neked milyen vizsgálatod volt már?

Monique!
Szerintem is a Clostitól van. Olvastam va-
lahol, hogy egy nõ napi 3x1-et szedett és
ciszta fejlõdött neki de utána felszívodott.
Én 2x1-et szoktam bevenni és mondta az or-
vosom, hogy most szünetet fogunk tartani.
Minélelõbb menj el az orvoshoz.
Ja és jó lenne ha elmagyaráznátok ezt a lis-
tát. Mit jelentenek az elején azok a számok.

Irjatok
Andi
andy (andy)

Éva!
Igen, emiatt mentem el dokihoz.(mármint a barna trutyi miatt, féltem, hogy ha esteleg terhes leszek, akkor gond ez, emiatt esetleg megint elveszteném a babát.)
A doki azt mondta, nem gond, csak ebben a ciklusban inkább ne legyek terhes, várjuk meg a hormoneredményeket. De szerinte a sok napfény amúgyis pozitivan befolyásolja a hormontermelést és ily módon a teherbeesést.
Szóval mindent bele lányokKép
Zsófi
Zsó-fi

Lányok,

nekem is volt hormonvizsgálat a ciklus 7. 14. 21. napján. A barnás trutyira azt mondta az orvos, hogy ha nem nagy mennyiség, lehet a meg nem termékenyült pete miatt, vagy a nyálkahártya már tudja, hogy nincs ami beágyazódjon is lassan leválásnak indul. Tehát azt mondta: ne aggódjak.

A hormonszintekre pedig azt mondta az orvos hogy nem is a mennyiségek fontosak igazán, hanem az arányok. Hogy ami nöni kell az nöjön, aminek épp csökkenni kell az csökkenjen. (remélem nem vagyok túl zavaros)

Sziasztok, Lotti
Lotti

Sziasztok!

Most úgy látszik, hogy mindenkinek olyan problémái vannak, mint nekem!KépVagy Kép. PCO, cysta, barnás folyás...

Boglárka,
a PCO-tól valóban nem kell megijedni, mert könnyen kezelhető, viszont nem értem, hogy a doki miért nem beszélt neked a negatív dolgokról, mivel, amíg PCO-s a petefészek, nincs nagy esély a sikerre, ha sikerül, akkor pedig elmegy a baba. Tényleg nem vészes maga ez a betegség, könnyen helyrejöhet komolyabb beavatkozások nélkül, de amíg el nem múlik, addig nem olyan fényes a helyzet. Nekem egy éve vették észre és télre múlt el, nálam szerencsére magától. Úgyhogy egyél rendesen, stresszelj kevesebbet és pár hónap alatt elmúlik.
A sima egy-egy cysta teljesen különbözik a PCO-tól. Valaki hajlamos a cystákra, akkor elég gyakran kialakul egy-egy, aztán felszívódik, vagy kipukkad. Ezen könnyen segít a hasizom gyakorlat. A PCO szindróma teljesen más, ott a petefész(k)ekben sok apró cysta van, ami megakadályozza a rendszeres peteérést és tüszörepedést.
Én mindig azt mondom magamról, hogy PCO-s vagyok, mivel ha valakinek egyszer volt, máskor is lesz, maximum tünetmentes lehet. Igaz, hogy nekem nincsenek fél éve apró kis cystácskáim, szóval tünetmentes vagyok, úgyhogy most sikerülhet, de bármikor kiújul, ezért én mindig PCO-s vagyok, anak ellenére, hogy jelenleg nincs tünet.
Ez a mostani csak egy sima cysta volt, ami felszívódik magától, nem kell vele semmit se csinálni, ha nem túl nagy és nincs túl sokáig.
Nem akartalak megijeszteni, csak hogy tudd mi is az a PCO.

Monique,
abszolút ne keseredj el!Kép Az csak egy mezei cysta! Igaz, hogy nagyra nött, de nekem a 4 hónappal ezelötti 5cm-es cystám is felszívódott magától, úgyhogy ne engedd, hogy megmütsenek. Nekem évente legalább 6x van cystám, mindegyik elmúlt magától, akármilyen sok vol, vagy nagy volt, vagy bevérzett volt, ha mindig hagytam volna magam megmüteni....! Várjatok ki egy ciklust, csinálj sok hasizom gyakorlatot és a menzivel általában elmúlnak. Ne izgulj egy csöppet se!Kép
Ma volt az utolsó 2 vizsgám (szóbeli és írásbeli)és holnap kapok még egy jegyet írásbelire és végeztem!!KépAztán jön hétvégén a nyelvvizsga...
Most is engedd, hogy a férjed megnevettessen, nincs okod szomorkodni.Kép Nekem is most múlt el a cystám és lett mellette 2 tüszöm is.Én ilyenröl sosem hallottam, amit Cincerke írt, hogy ki kellene hagyni utána hónapokat, pedig már régi motoros vagyok a cysta ügyekben.

Zsófi,
nekem nyáron és összel voltak az utolsó hormonvizsgálataim, úgyhogy neem mlékszek rá hányadik napon csinálták. De változó attól is, hogy milyen hormonokat és mit akar látni. Bízz a dokidban, csak tudja mit csinál!KépMeg aztán jön a napfény...!!Kép

A barnás trutyiról írtam már ezrszer, nálam nem jelent sosem jót, ha a dokimnak mondom, hogy a ciklus közepén megint volt pár nap barnás, akkor nagyon nem örül.

Megyek lefeküdni, mert összesen 2 órát aludtam, egész reggelig tanultam. De megérte.Kép

Puszi
Jázmin

Furcsa, mert kihagyott egy részt a levelem közepéböl!!

Monique,
neked írtam, hogy én is tapasztaltam azt, amit Andy írt, hogy a Clostitól lehet. Ezért is a dokim nem ad egymás utáni hónapokban gyógyszert, egyszer adott októberben és egyszer most márciusban. Mind a két alkalommal lettek cystáim a tüszökön kívül.:-/ Szóval tényleg elösegítheti, de ahhoz hajlam is kell, hogy kialakuljon cysta.

Most már tényleg megyek.Kép
Jázmin

Lotti, Zsófi, Cincérke, Éva, Andi, Jázmin!
Annyira aranyosak vagytok, megnyugtattatok egy kicsit.

Andi! Mi is tavaly augusztus óta próbálkozunk. Ez a második hónap, hogy kaptam Clostyt, 2X1-et.
Andi, Jázmin! A ciszta mellett megjött rendesen a mensitek?

Monique
Monique

Sziasztok!
Egy eve vagyunk hazasok, es minden igyekezet ellenere nem jott meg ossze gyerek.

A radioban hallottam egy Csaladtervezesi Intezetrol, de nem talalom oket a telefonkonyvben. Ha valaki ismeri a cimuket (vagy hasonlo intezmeny cimet), es van pozitiv / negativ tapasztalata, kerem ossza meg velem.

Koszonom, Zoli
Névtelen

Csak néhány szó:
Azért kellett kihagyni pár hónapot (na nem az akciókkal!!! Kép ), hogy a további closty-szedés ne növessze még nagyobbra a cysztáimat. Nekem nem múlt el a következő mensivel. Megnéztem a papírjaimat: a 3. mensi után tűnt el!
Fel a fejjel, nem olyan vészes!!!

Lányok! Szonjával mi a helyzet? Tudtok róla valamit?
üdv:
Cincérke
Cincérke

Monique,
általában rendesen megjön a menzim, de az 5 cm-es esetnél csak 4 napig tartó apró vérezgetés volt. De ez személyenként és cystánként változó.

Szonja vár a műtétre és azért nem ír, mert már elbúcsúzott a topictól pár hete.

Puszi
Jázmin

Sziasztok!

Már annyira várom a hétvégét - a hétfőt:-))) Akkor van a nagy nap. A D-day:-))) Még megpróbálom becserkészni a nagyszülőket egy kis vigyázásra is:-)))

Midnenkinek nagy drukkolás.
Ki esedékes most tesztre??

Kicsiandi
Kicsiandi

Sziasztok!

Andy!

Leírom a velem történteket, de a többiektõl
bocsánatot kérek, mert már biztos nagyon unják.

Ezt a levelet már másodszor írom, mert elsõre
lefagyott a gép és annyi.........

Nálunk is a férjemmel kezdték, de õ rendben van.
Nekem volt hormonvizsgálat, szedtem Clostyt, és
csináltak hüvelyi uh.-t, hogy van-e peteérésem.
Vettek kenetet, ami szép páfránylevélrajzolatot
mutatott, csináltak olyan vizsgálatot, ami meg-
állapította, hogy nem termelek semmi ellenanyagot
ami megölné a spermákat. És ma két hete volt
egy laparoszkópiám, és ennek során találtak
a jobb oldali petevezetékemben egy kisebb elzáró-
dást, ami akadálya lehetett annak, hogy nem jött
össze a baba. De ezt sikeresen oldották, így most
gyakorlatilag nincs semmi probléma, jöhet(ne) a
baba.

Hát ennyi.

De látom, hogy nálad is rendesen megkezdték a
kivizsgálást, ami nagyon helyes, mert ha esetleg
valami gond lenne, akkor jó idõben elkezdeni a
kezelést.

Andy! Írd meg, hogy hányadik ciklusban próbál-
koztok és hogy a mostani ciklus hanyadik napjánál
tartassz, hogy felvehessünk a listába.

Mindenkinek szorítok.!!!

Krita: 4 c 37 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 32 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 29 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 23 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 23 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 19 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 13 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 10 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 9 cn Budapest 32 év

Ha elrontottam volna a listát, szóljatok!

Mindenkit puszilok.

Szonja! Nem tudom olvasod e soraimat, de
szorítok Neked nagyon!
Ha túl vagy a mûtéten és tudsz, jelentkezz!!!

Éva
Éva

Sziasztok lányok!

Éva, nem unjuk a történetedet. Kép

Nekem még 5 nap van addig, amíg tesztelhetek. Ha ma nem jelez be a menzeszem, talán van remény.

Esténként fáradt vagyok, és napok óta hajnali fél 6-kor felébredek, teljesen indokolatlanul.

Addig is puszi mindenkinek, Lotti
Lotti

Sziasztok Lányok!

Most jövök az UH-ról és megérett több pete-
sejtem is, amit injekcióval megrepesztettek.
Azt mondta az orvosom, hogy méhüreg folyadé-
kom van 2 mm, ami nem kellene hogy legyen.
Ha nektek volt ilyen írjátok le légy szíves.

Monique!
Nekem nem volt a Clostitól cisztám, vagyis
még eddig nem. Ne izgulj nem lesz baj!

Éva!

Andi:9c 15cn Szeged 30 év
Hallottam már a laparoszkópiáról de nem tudom,
hogy milyen lehet. Fájdalmas volt? Szerintem
ezután nekem is ez lesz. Petevezeték átfuvást
még nem csináltak?

Andi
andy (andy)

Sziasztok !
Végigolvasgattam a sorokat. Én is ilyen problémával küszködök mint ti. Egy éve hagytam abba a fogamz. gátlót, de azóta nincs menesesem csak ha Proverát szedek, na meg peteérésem se. Szeretnék egy babát, de hát nem jön össze. A Clostylbegittől volt peteérésem, de csak egy alkalommal próbáltuk ki, mert a dokim azt mondta, hogy most már menjek el a Kaáliba, magyarul unta az egészet. Most új dokit keresek magamnak. A férjemnél nincs probléma kivizsgálták. Most elkezdtem szedni a MAca Vibe tablettát. Szerintem jó, mert két hete szedem, és kétszer volt peteérésem. Elég érdekesnek találtam, de hát így volt. Az ismerőseim mind terhesek lettek a segítségével. Próba szerencse. Ha tudtok egy jó dokit aki nem "pénzéhes" nagyon megköszönném. Amúgy 27 éves vagyok és Százhalombattán lakom, de Pesten dolgozom. Az az igazság, hogy eléggé ki vagyok már akadva félek tőle, hogy ha kivizsgálnak mit fognak mondani. A régi doki csak egy vérvételt csinált amibe az FSH hormon kevés volt. Elég stresszes vagyok mióta az anyukám meghalt (1,5 éve), a munkahelyemen is cseszegetnek. Lehet, hogy ez a baj. Fogalmam sincs. Minden ötletet szívesen fogadok a továbbiakra.
Szívből kívánom hogy mindannyiotoknak sikerüljön egy babát összehozni minél hamarabb.
e-mail címem: nagyfogy@elmu.hu
Erika
Névtelen

Andi!

Örülök, hogy vannak érett petesejtjeid és így
hogy megrepesztették õket, tessék akciózni!!!Kép

Nekem még nem ajánlotta az orvosom ezt az
injekciós tüszõ megrepesztést. Milyen esetben
alkalmazzák ezt?
Lányok! Ti mit tudtok errõl?
Kérdezzek rá a dokimnál?

Andi!

Szerintem nekem a laparoszkópia alkalmával
megcsinálták azt a petevezeték átfúvást is.
A mûtét altatásban történt, nem éreztem
semmit. Ébredés után és a mûtétet követõ kb.
3-4 napig eléggé húzódott a seb, de amint
lekerül a kötés és megindul a gyógyulás
már nem vészes. Nem volt sem varrat, sem kapocs.

Andi: 9 c 15 cn Szeged 30 év

Beírtalak a listába.

Pusszantás

Éva
Éva

Andi, bocsánat!

Igaz, hogy beírtalak a listába, de nem a ciklus-
nap szerinti megfelelõ helyre.

Itt a helyesbítés.

Andi: 9 c 15 cn Szeged 30 év

Éva
Éva

Éva!

Amikor elkezdtem szedni még márciusban a
Clostit a ciklus 14. napján csinált a doki
egy UH-t és azt mondta, hogy van egy 27 mm
érett petesejtem amit meg kell repeszteni.
Choriogononin hormoninjekciót kaptam, mert
nekem magától nem reped meg a tüszõm. Ma
is kaptam injekciót és holnap kell akcióba
lépni. Azt mondta az orvosom, hogy ettõl a
hormontól emelkedik meg a hõmérsékletem.
Ez ugy van, hogy ma megreped az a burok ami-
ben a petesejt van és szabaddá válik a meg-
termékenyüléshez.24 óránál nem telhet el
több idõ. Remélem most sikerülni fog.
Szerintem ezt az orvosod úgy is tudja, hogy
kell-e vagy sem. Van PG/53 mikroszkópom és
azzal figyeltem a peteérést, de nekem nem
volt páfrány alakzat. Szóval nekem nem volt
peteérésem. Nem mindenki kap ilyen injekciót.
Neked valószínû, hogy magától megreped.
Azért megkérdezheted az orvosodat. A méh-
üregi folyadékról te sem hallottál semmit?

Andi
andy (andy)

Andi,
ne aggódj, ha több tüszö érik meg egyszerre, akkor szokott ilyen lenni. Nekem is többször volt, a legutóbb a múlt ciklusban és ez szépen felszívódik magától, úgyhogy don't worry!Kép

Erika,
üdv a körünkben!Kép Pesti dokikat nem ismerek, de többiek légyszi segítsetek tippet adni! A stressz tényleg nagyon rossz, bár a halál inkább trauma, amit nehéz feldolgozni, az a lényeg, hogy ne fojtsd magadba a bánatod, valakivel, akit érint még beszéljétek ki. A szőnyeg alá söprés csak ront a helyzeten. Lényeg, hogy keress egy doki, akibenek jó a szakmai és emberi hírneve, humánus és megbízol benne. Ez már félsiker, a másik, hogy a párod ott van melletted támasznak, ne érezd, hogy egyedül kell megoldanod a problémát. Ennyit a lelki részéröl, a testit már egy jó dokira bízhatod. Egy éve még nekem sem volt peteérésem, egy szál petém sem volt, csak sok pici cystám, erre most már gyógyszer nélkül érnek a petesejtek (az utóbbi 3 hónapban mindig 2 érett egyszerre -ebböl egy ciklus volt Clostis), és meg is repednek. Szóval semmi sincs veszve! KépKép

Puszi:
Jázmin
Jázmin

Sziasztok Lányok!

Erika a Sote I-en van egy asszisztált reprodukciós osztály, õk kifejezetten azokkal a párokkal foglalkoznak, akiknek már legalább egy éve nem jön össze a baba. Esteleg hívd fel õket, konkrétan orvost nem tudok ajánlani, mert még annyira nem ismerem õket, de másoktól már sok jót hallottam róluk.Kép

Ujka
ujka

Andi! Ez nagyon jó! Akkor mindent bele! Ezek szerint még akár ikrek is lehetnek.

Erika! Üdv. itt köztünk, válassz magadnak azonosítót, hogy ne legyél "névtelen". Egy Erika már szokott néha ide írni, tegyél vlami megkülömbözteto dolgot az azonosítódba.

Én ma megyek egy új dokihoz, mivel amúgy is gondolkozom a váltáson, legalább kipróbálom.
De itt nálatok is azt olvastam, és még jópár helyen, hogy nem kell azonnal megrepeszteni ezt a cisztát.
Egyébként én úgy vettem ki, hogy két dolog miatt lehetséges:
1. nem volt tüszorepedés, és a tüszobol alakul ki
2. tüszorepedés után alakul ki a tüszo helyén
Ha nálam esetleg a 2. verzió lenne, akkor még akár babás is lehetek mellette. De azért már nem nagyon reménykedek.

M.
Monique

Sziasztok Lányok!

Engem Cilinek hívnak vagyis az a lány vagyok aki anno több mint 1/2 éve elindította ezt a beszélgetést.Kép)

Azóta velem sok-sok minden történt.Most úgy gondolom, hogy beszámolok róla, hiszen ez a topic az én egyetlen édes gyermekem. Bár hanyagoltam... Minden hónapban reménykedtem, és valahogy nem volt szívem ide benézni.
Februárban történt valami:
Kiderült a páromról, hogy nem lehet természetes úton gyermeke.Kép(
Nagyon sok lelki szenvedésen mentünk keresztül. De a hitünk győzött olyan értelemben, hogy elhatároztuk: belevágunk talán a lehetetlenbe és jövő ősszel gyermeknek adunk életet. Meg kell próbálnunk és végig kell csinálnunk hiszen a kettőnk életének ez az értelme.
És a házasságunknak is, ami mához 24 napra számítva kezdődik.Kép)

Nektek további jó levelezést kívánok és most ígéretet teszek arra, hogy az esküvőnk után belekezdünk a "nagy műbe" és, hogy hétről-hétre elmesélem a velem történteket.
Cili
Cili

Sziasztok, Kedves Lányok!
Gondoltam beszámolok nektek arról, hogy most már biztos, hogy jövohéten szerdán mutenek! Kedden kell befeküdnöm. Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám!Kép Kép Kép

Asszem Zoli volt az aki a családtervezési központot kérdezte... Szóval Kedves Zoli! Mi már voltunk ott a párommal sperma vizsgálaton, de most csak annyit tudok mondani, hogy az IKEA-tól nem messze a Bolgárkerék utcában van, ha érdekel holnapra behozom a pontos elérhetoséget!

Kedves Cili!
Örülök, hogy jelentkeztél! Sok boldogságot kivánok a közelgo házasságotokhoz! Kép
Mindenkit puszilok, Szonja
Szonja

Jázmin!
Köszönöm a biztató szavakat, most már nyu-
godtabb vagyok.

Monique!
Már azt sem bánnám ha ikreim lennének csak
történjen már valami. Nagyon türelmetlen
vagyok. Mindenki azt mondja, hogy egyszer
úgy is összejön, de mikor? Ezt csak Ti tud-
játok, hogy mit érzek minden hónapban mikor
megjön. Teljesen magam alatt vagyok.
Miért akarsz orvost váltani? Holnap számolj
be, hogy mi volt! Kiváncsian várom!

Sziasztok!
Majd holnap puszi:

Andi
Andy

Cili!
Sok boldogságot és sok FŐLEG LELKE erőt kívánok Nektek!!!
Le tudnád írni, hogy mi is a gond? Nagyon kíváncsi lennék rá, mi az, amire ezt írod.
Várunk a topikba!
üdv:
Cincérke
cincérke

Cili,
Én elolvastam a topicot az elejétöl kezdve és emlékszem rád.Kép
Akkor tényleg nagyon elkeseredtél, de nagyon örülök, hogy most milyen erös vagy. Így kell ezt csinálni! Elhatározod, hogy sikerülni fog összel és sikerülni is fog!Kép
Remélem hamarosan tényleg csatlakozol közénk, aztán egy terhes topichoz!Kép
Jó ötlet volt ez a topic, jár egy köszi érte.Kép

Szonja,
nagyon fogok jövö szerdán gondolni rád.Kép

Puszi
Jázmin

Kedves orvoskeresgélők!
Én egy olyan orvoshoz járok, aki idős ugyan, de ennél fogva nagyon tapasztalt. Amúgy a Kaáli Intézet szegedi orvosigazgatója, így azt is tudja, hogy mikor nincs már más lehetőség, mint a mesterséges megtermékenyítés, de addig mindenben segít.
Nagyon-nagyon kedvelem, igazán bízom benne. Budapesten a HIETE-ben volt orvosigazgató, de már nyugdíjasként csak műteni jár és szüleszteni. Van magánrendelője a Nyugati Pályaudvarnál. Ha valakit érdekel, szívesen megadom a rendelő számát, ahol be lehet jelentkezni.
(Ja, a pénz, nála egy vizsgálat a nem terheseknek tavaly 5000 forint volt, a várandósoknak 4000, szerintem a tapasztalatához képest ez nem magas ár. Nagyon kedvesen egyszer azt mondta nekem, hogy amiről ő nem hallott az nincs is - mármint a nőgyógyászat területén.)
A neve: Prof. Gáti István

Remélem, tudtam segíteni, írjatok, ha kell a telefonszáma.

Sok sikert adddig is, Dorka Kép
dorka (dorka)

Lányok, annyira el vagyok keseredve... Már tudom, hogy meg fog jönni, nem jelzett, csak indokolatlanul sírva fakadtam, és ez is egy jel szokott lenni..

Az egész világ összefogott ma ellenem, vittem egy 37. hetes barátnömet CTG-re, láttam 3 kisbabát, aztán hazajöttem, felhivtam egy régi ismerösömet, akinek a felesége vette fel a telefont és ujjongva mondta: 1 hónapos a kislányuk...

Nagyon fájnak a melleim, és teljesen depressziós vagyok. Kép

Néha már az életböl is elegem van...

Ne haragudjatok rám. Lotti
Lotti

Andi!
Azért gondolkodok az orvosváltáson, mert nagyon nehéz és bizonytalan elérni, mivel nincs magánrendelése. Területileg a Margit Kórházba tartozok, és csak jót hallottam még róla. Most az Újpestibe járok, rosszak a tapasztalataim az UH-s dokikkal. Ezt a mai doki meg is erosítette.

Szóval voltunk nála. Nem volt vizsgálat, csak beszélgettünk. Az UH-s leletemre azt mondta, hogy elégtelen az információ. Azt a két lehetoséget vázolta fel, amit én fentebb. Nem kell egyenlore semmit csinálnom. Azt mondta, hogy az o UHs gépe gyengébb, mint a kórházi, azért nem néz meg vele. És amúgy sem látszana még semmi. Úgyhogy csak várni kell. Egyébként úgy értelmezte a leletemet, hogy már megrepedt az a folyadékátnyék.
O meddoségi kezeléssel nem foglalkozik, de ha már babás leszek, lehet, hogy ot fogom választani.

Szonja! Én is gondolok rád. Azért majd a mutét után írd meg, mi lett veled.

Lotti! Tudod, hogy sok tünet megegyezik, jelezhet terhességet, vagy közelgo mensit. Ilyen a mellfeszülés, és a sírósság, hangulatváltozás is...

Cili! Örülök, hogy ennyit változott a kedved. Milyen módszert próbálhattok meg?

M.
Monique

Cili

Nagyon sok boldogsagot nektek es sok sikert uj modszerhez.

Napocska

Epp mikor inditottak oreg motorosok topicot jutottal eszembe olvasol e meg minket .
Napocska (napocska)

Cili

Kép

Elelegbe gratulaciokent eskuvodhoz.

Napocska
Napocska (napocska)

Sziasztok!

De csöndben vagytok!Kép

Rita és Pati jelentkezzetek, hogy mi a helyzet! Kellenek új kismamák!KépKép

Krita: 4 c 38 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 33 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 30 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 24 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 24 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 20 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 16 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 14 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 11 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 10 cn Budapest 32 év

Boglárka, Kinga!
Hogy vagytok? Írjatok magatokról valamit.Kép

Puszi
Jázmin

Sziasztok lányok!

Jázmin, én is mindig ezt gondolom, mikor belépek: milyen csöndes lett ez a topic, mintha a "böbeszédüek" költöztek volna át másikba, nem?
Kép

Képzeljétek, nem volt barnás trutyi se tegnap, se ma eddig, pedig 6 ciklus óta mindig a 23. napon volt, és 26-28 nap között meg is jött mindig.

Tehát: felébredt bennem a remény...

Hütsetek le...........

Boglárkára, Kingára én is kiváncsi lennék.. IRJATOK!

Puszi: Lotti
Lotti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?