Sziasztok Lányok!
Köszönöm szépen a gratulákat, édesek vagytok! Azért én még óvatos vagyok, persze egész nap madarat lehetett volna velem fogatni, de Marcival is úgy voltam, hogy a 12. hétig csak "tudomásul vettem", majd utána fellélegeztem, és akkor már nagyon örültem. Úgyhogy még a mai napot végigörvendeztem, aztán holnaptól már igyekszem "csak" nagyon vigyázni magunkra. Most, hogy bizonyos lett, alig tudom felfogni!
Anyósom meg: én mindig mondtam, hogy egy boszorkány!!! Azóta ismét álmodott, tegnap este, és még mindig kislány, és hosszú szempillái vannak.
A végén még előbb fogja látni, mint én!
Egyébként el tud átkozni bárkit (sántultak már meg és betegedtek meg miatta emberek), és átok elleni védelmet is tud. Úgyhogy igyekszem jóban lenni vele, még ha ez néha nehéz is.
LILINEK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd kérünk képeket!!!
Tiop,
A Kisangyalkádról is kérjük a képeket! Hű, már én is kíváncsi vagyok, mit fogsz kapni!!!!
Piroska,
gratula a vizsgákhoz!!! És a kakihoz is!
Giga,
tényleg felháborító! Én a Jatsszvelem.hu-val jártam meg: Marci szülinapjára rendeltem néhány játékot, majd 2 hét után még mindig semmi, ekkor hívtam őket, a válasz, hogy ja, abból most nincs, de jövő héten lesz, jövő héten semmi, erre írtam egy dörgedelmes levelet, hogy akkor köszönöm, de ha ennyire semmibe veszik a vásárlókat, hogy még nekik kell hetek múltán telefonálgatni, hogy mi van, akkor nem kérek belőlük, és lemondtam a rendelést. Erre jött a válasz, hogy sajnálják, és nem értik, mert a kolléganő mindenkinek kiküldött mailt, hogy késik a szállítmány, nem tudják, én mért nem kaptam. Erre visszaírtam, hogy akkor legyenek szívesek jobban átnézni a vevőlistájukat, és mivel 2 nap múlva Marci szülinapja van (ez nem igaz, mert nov. közepén mondtam le, de már nagyon elegem lett belőlük), ezért nem aktuális a dolog. Na jó, ezzel megvoltunk, erre tegnapelőtt jön a futárszolgálat, és hozza a játékokat!!!! Ááááááááááááááá!!!! Persze nem vettem át. Őrület, ha én így végeztem volna a munkámat, 1 hétig sem dolgoztam volna!!!!!!!
Danka,
NAGYON JÓ ANYA VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Semmi nem történt, csak 2 órára mentél el!!!!!
Na, megcsináltam a mézeskalácsházat, eleinte nagyon nem sikerült, mert alig bírtam kinyújtani a tésztát (éjjelre be is gyulladt a karom!!!), a férjem nyújtotta ki végül, majd szépen feljött és puha lett ahelyett, hogy lapos és kemény lenne. Majd rájöttem a trükkre, és szerintem szuper lett!!!!!! Szerencsére maradt annyi tészta, hogy az elrontott részeket is újra tudtam csinálni, így agyon büszke vagyok magamra! Majd teszek fel képeket, de ahhoz csinálni is kellene.
Most megyek, majd jövök!