Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Köszi a jó kívánságot,remélem nem lesz rosszabb. Mintha már nem köhögne annyira,de lehet hogy csak beképzelem :?
Ne idegeskedj!!!Neked nem tesz most jót.Hagyd rá,mást úgy sem nagyon tehetsz. :cry:
Nem akarlak elkeseríteni de ha megszületik Pannika na akkormajd ellát a Sok Jó tanáccsal.Na az még külün szám szokott lenni.
De én úgy voltam vele hogy meghallgattam mindenkit a családban meg családon kívűl és tettem amit ÉN jónak láttam.
Így aztán ne foglalkozz te most ilyen dolgokkal.

Kép

Kép

Kép

Kép
aliza

Helloka!

Alíz!
Egy húron pendülünk, én is holnap akarom összerakni a mmézes tésztáját és szombaton kisütni. Remélem jól fog sikerülni Neked is, nekünk is. Igaz nekem nincs olyan sokféle formám mint a csajszinak a képen amit küldtem. Hóember formát még nem is láttam sehol, de ezek szerint biztos lehet kapni.

Férjem az eszem-iszomból hazajött 3/4 8-ra. Azt mondta kaja fincsi volt, de kezdett a társaság bepiálni , ő meg kocsival volt, meg amúgy sem akart.Hozott haza gesztenye torta-szeletet, lúdlábtorta-szeletet, túrós- és meggyes rétest. Gesztenyésből és túrósrétesből ettem, nagyon finik voltak.
Bencének hagytam a meggyesrétest, tudom hogy imádja, de megjegyezte, hogy amit mama csinál az finomabb. Ez a mama anyu lenne, meg is fogom neki mondani, hagy hizzon a mája.
Látom a férjednek is van programja mostanság.
Kicsi Kincseteknek jobbulást, köhögésmentes éjszakát és holnapot és holnaputánt és azutánt...

Huhh... vendégek negyed 9 után estek be, és fél 10 körül mentek el.Igen, valahogy ezeket a dolgokat a férfiak tényleg máshogy látják, mert igaz hogy mondja nekem a férjem mikor dünnyögök hogy igazam van, de kb. ennyi. Rám hagyja hogy kimérgelődjem magam, gondolja majdcsak lecsillapodok. Biztos ő is úgy látja hogy felfújom az egészet.... :roll: :twisted: :oops:

Jaja a babás jótanácsok jönnek majd kérve-kéretlenül. Ezügyben szegény Zsuzskát, Pintyust és Beát is sajnálom. Én is meghallgattam olyan hülyeségeket is, amiket még szerintem azok sem hitték el akik mondták. És én is épp azt csináltam mint Te, meghallgattam és csináltam tovább ahogy én láttam jónak. Mindenkinek a saját gyerekéről van szó, nevelje, öltöztesse, babusgassa úgy ahogy ő szeretné. Persze ha segitséget kér az ember kérdésben és kap is az más, de a kéretlen tanácsok iszonyúak....
Lányok, vértezzétek fel magatokat ezek ellen... és a saját kis szivetekre és buksitokra hallgassatok!!!!

Bea!
Nagyot nevettem, "Az én sógornőm szerencsére Skóciába van,..." kezdetű mondatodon... ez sok mindent elárult már a tovább olvasás előtt is. :lol: :lol: :lol:
Tök jó, hogy a mézesed puha, Te legalább azon már túlvagy.
Ha egész héten ünnepi ételek lesznek akkor legyél is ünnepi hangulatban, ne buslakodj, oké???? :P :P Ne hagyd hogy mások elrontsák az ünnepedet. Én is ezt tartom szem előtt. :P

Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Lányok!
Hová tüntetek?????
Mi még mindig ramatyul vagyunk.... :cry: Bár Dorka végigaludta az éjszakát, hajnal fél 1-től reggel fél 9-ig egyhuzamban aludt. Majd kakaózott, jött egy jó nagy köhögési roham, de szerencsére nem jött ki semmi (eddig) és visszaaludt.
Most is itt alszik mellettem, ráadásul nagyon szépet álmodhat , mert vigyorog alvás közben... olyan drága. :oops: :oops: :oops: Szegényke amúgy csoda hogy tud aludni, hisz én köhögök 2 percenként és fújom az orrom tőle 1 méterre. :roll: Remélem elmúlik már hamarosan ez a nyavaja, mert úúúúúúúúútálom. :evil:

Alíz!
Remélem a Te kisfiad jobban van már. Ezt küldöm Balázskának:
Kép

Írjatok!!!!!!!
pussssz

Kép
Kép
bendor

Bea!

Neked is:
Kép

Kép
Kép
bendor

Andi! Köszönöm:)! Egyébként próbálok karácsonyi hangulatba jönni, de valahogy most nem érzem ezt az ünnepet. Máskor ilyenkor már ngy készülődésbe voltam, pörögtem. Most valahogy semmi se érdekel. Ma reggel döbbentem rá, hogy a hétvége után itt az ünnep. És semmit nem éreztem....egyszerűen semleges volt, vagy inkább stresszes. Tény, hogy ez az év qva szar volt, nagyon várom, hogy vége legyen.
Vendég

Bea!

Akkor sokáig már nem kell várnod, 10 nap van hátra a 2007-es évből.
2008. év remélhetőleg szerencsésebb lesz számodra.
Nekem is fura egyébként hó nélkül a karácsony, a hangulaton nem igazán dob hogy nincs más csak köd, meg hideg. :roll:

Kép

Kép
Kép
bendor

Csajok! Most rmár jobb kedvem lett! Megjött a könyv, amit rendeltem! Elvileg ezt kapom ajűándékba Anyukáméktól,de ide rendeltük és nem bírtam ki, hogy ne bontsam föl. Hú, lesz mit olvassak jövő héten.
Szakkönyv ugyan, de még lassan egy éve erre fáj a fogam! Vass Zoltán: A rajzvizsgálat pszichodiagnosztikai alapjai
Ebből írom majd a szakdolgozatomat, ezért kellett ennyire, már csak rajzok kellenek:). de azt majd a gyakhelyen!
Ja, a hó nekem is nagyon hiányzik, de hátha hétvégén meggondolja magát és lehull!
Vendég

Sziasztok!

Sosem győzöm végigolvasni, annyit írtok :lol:
Olik!
Örülök, hogy használt a csodaszer :)

Pintyus!
Gratulálok, így azért már sokkal jobb, hogy láttad is :)

Anyós: 70 km-re, így nekem jó anyósom van :lol:
Mondjuk alapvetően nincs vele gond, de csak azért, mert havonta max. 1x látjuk, akkor is pár órát, ennyit meg ki lehet bírni. Bár még ezalatt is vanank konfliktusok :?

Karácsonyi menü:
fahéjas almaleves (Pepe kedvence :wink: ), halászlevet anyu úgyis csinál minden évben.
mandulás-narancsos pulykamell krumplipürével
mivel a férjem utálja az édes húsokat így neki tésztában sült lazac párolt zöldséggel és rizzsel
a végén aranygaluska, meg csinálok kókuszos gyümölcsgolyót és ennyi. Bejglit anyu csinál, anyósomnál meg úgyis rántott hús-sült krumpli a menü akármikor megyünk. Bár mióta engem ismer határozottan bővül a repertoár, néha próbálkozik mással is, mert tudja, hogy én ezt nem nagyon kedvelem :oops:

még menni kell bevásárolni hozzá, remélem kapok mindent.
Még az ajándékok sincsenek becsomagolva, de végre tagnap délután sikerült az utolsókat is megvenni. Már csak a férjemé nem ért ide, neten rendeltem. Direkt felhívtam a fickót, hogy elkészül-e karácsonyig, azt mondta persze. Csak azt nem, hogy melyik karácsonyig :( Bár holnap még munkanap, még reménykedem
:P

Amúgy családilag haldoklunk, én is egyre betegebb vagyok :(
Remélem hétfőig azért javul a dolog.

Ditke
ditke62

Szisztok!

Bocsi hogy nen írtam és ezentúl sem fogok nagyon sokat mert most megyunk anyum után Nagyváradra és ha ő itt lesz akkor már nem tudok anyit írogatni!!!

Remélem gyógyulóban vagytok!!!!

még mindig idegeskedem, és azt hiszem január 2ig ezt fogom csinálni, mig nem látom őt is ott bent és hallom a kis szívét. Mert most csak egy fekete foltot láttam benne még nem látszott a pötty mert anyira kicsike, és mind azon agyalok hogy valjon ott van???? De ha nem véreztem akkor azt jelenti hogy nem vetéltem el, ugye??!!!! felszívodhat szerintetek még ilyenkór??? Azért vagyok ilyen mert túl sok ilyet olvastam.... :cry: Először látja az uh-n aztán mikor megy következőnek már csak az üres petezsák, stb. Ezek olyan rémhírek és félek.

Tudom nem kéne, és tudom hogy bíztatni fogtok, hogy hagyam ezt abba!!! :roll: de attól félek hogy ha bejelentjük a szülőknek, és történik valami akkor nagyon szar lesz!!!

Na kész, nem beszélek így többet, csak ez egész nap kikivánkozott. Azért mert mindenhol azt írják hogyha hirtelen megszünnek a tünetek akkor az nem jo jel. És én most már nem érzem hogy feszulne e cicim. :cry: émelygés egyáltalán nincsen. :cry:

na puszillak benneteket, remélem hamarosan jelentkezem. Ne toljatok nagyon le amiért ilyen parás vagyok!!!! :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Andi:
köszi a képet,aranyos vagy.Majd megmutatom Balázskának,csak most alszik. :)
Még most értünk haza :? ,már reggel óta útonon vagyunk,a férjem mától szabin van így aztán elindultunk ügyeket intézni.Meg voltunk a bőrgyógyászaton is ,írt ki a doktornő gyógyszert meg valami krémet,azt mondta higy alószínű valami allergia.
Majd meglátjuk,remélem használni fog.
Szegénykék!Csak nem gyógyultok?Dokinál voltatok?
balázs is köhög még,de már nem hányr.
Az jó hogy már Dorka sem hányt,egyem meg a betegség elmyomja,azért alszik ennyit.
A sogornődék akkor jó soká mentek el,gondolom örültél.......... :twisted:
Nyami-nyami tök finom sütik voltak a buliban.Nekm mindegy milyen én imádom mindet.Meg is látszik rajtam :oops: :cry:
Én is délután begyúrom a mézest, nekem is cak vagy 3 formám van .
Te ki is díszíted?
Na megyek mert Balikám felébredt.
Puszi.

Kép

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Andi! Sógornődék, no comment... :twisted: Reméljük Dorka javul! :D

Bea! De jó, hogy így örülsz az ajándéknak! :) Amúgy nekem sincs semmi karácsonyi hangulatom... :(

Pintyus! Ne aggódj, bízz magadban és a Babádban! Sajna így van ez, ha az ember túl sok minden olvas, de tényleg ne gondolj most ezekre! Érezzétek jól Magatokat Anyukáddal! :D

Alíz! Remélem, használ a krém! Örülök, hogy Balázska javul! Jó sütögetést! :D

Nekem tegnap este órákig jóslófájásaim voltak, de ez még abszolút elviselhető fájdalom. Ma is nyilallgatott a hasam. Voltam fodrásznál, kozmetikába, ki tudja, mikor jutok el legközelebb...

Kép
zsuzska81

Pintyus!
Ne gondolj már ilyenekre! :evil: Irgum-burgum!
Nem lesz semmi baj szép és egészséges kisbabád fog születni.Miért is ne születne még fiatal vagy és egészséges.
Anyukád majd megnyugtat meglátod.Biztos nagyon boldog lesz ha megtudja az örömhírt. :)
Azért ha tudsz akkor gyere és írj,mi várni fogunk.
Jó utat nektek.

Zsu:
Húha közeledik az idő.
Jól tetted hogy elmentél szépülni,mert ha megszületik Pannika akkor ez háttérbe fog szorulni egy kis ideig :wink:
Köszi,hát remélem használni fog mert azt mondta a dokinő ha mégsem akkor a szemészetre menjek,adott is egy beutalót.
Remélem Karácsonyig rendbe jövök. :roll:
Hogy egy kis Karácsonyi hangulatotok legyen :lol: :
Kép

Kép

Kép
aliza

Ditke:
Még nem kecmeregtetek ki a betegségből?
Jobbulást nektek is.
Reméljük azért csak megjön az ajándék a férjednek.
Jól hangzik az a mandulás-narancsos pulykamell.
Ha can egy kis időd leírnád ha szépen kérlek?
De ha nincs azsem baj,megértem.
Kép

Kép

Kép

Kép
aliza

Kép

Pintyus!
Jaj, Tényleg ne parázz, nem lesz gond, meglátod!
Most izgulsz a köv. vizsgálatig, utána fogsz az azt követőig.... és végigizgulod az egész terhességedet, az nem jóóóóóó. Nyugi, fiatalok vagytok, szeded az Elevitet, rákészültetek a babára (nincs cigi, pia, drog :twisted: ) , nem dolgozol veszélyes anyagokkal..... szóval meglátod egészséges lesz a Picurkátok.
Na azért azt majd írd meg anyukád és anyósod mit szólt a Picuri híréhez!!!!!De biztos vagyok benne, hogy odavannak a boldogságtól és ők is azt mondják, hogy ne aggódj .
Tüneteid meg akár el is múlhatnak,amiatt se aggódj, hisz van akinek egyáltalán nem is jelentkeznek.

Aliza!
Most levélírás közben van elalvófélben a lánykám az ölemben, ha leraktam megyek összeállitani a mézest. Jót kérdeztél, ki fogom-e diszitgetni. Holnap reggel akarom kisütni míg a család alszik , ha lesz rá időm akkor megpróbálom.Bár életemben nem csináltam még ilyet lehet az első darab után feladom.
:oops: :oops: :oops: Annyit tudok, hogy tojásfehérje + cukor felverve kemény habbá a díszítőanyag.
De azt sem tudom ezt mikor kell rákenni?????Sütés előtt, félsüléskor vagy után???? Látszik, hogy tényleg amatőr vagyok a dologban.
Annyit viszont tudok, ha csak azt akarom , hogy fényes legyen a teteje akkor cukros tejjel kell bekenegetni.
Megvettem ma a bacon-t és sajtot a rakott kajcsihoz amit írtál. Csirkemellünk van, még majd tarját kell vennem, de ovibamenet a Plusban vásároltam és ott nem volt. :roll:
Kedves férjem is kezd ismét szarul lenni, torka fáj és folyik az orra neki is.
Lekopogom, eddig megúsztuk Dorcsival hányás nélkül a mai napot, jó lenne ha igy is maradna.Dokihoz nem mentünk, míg nincs láz csak köptetőt és köhögés csillapító ad úgyis.
Az én orrom alja kezd pirosodni a sok fújástól. Bence aki tartja magát.Ma volt az utolsó ovinapja, jó lenne ha őt nem fertőznénk vissza.

Balázska?Az jó, ha nem köhög már annyira, akkor jó úton halad. :wink:
Szemed javulgat már? Piros még? Mire lehetsz allergiás? Új mosószer, öblítő? Vagy egészen másra?

Jó sütigyúrást Neked! :wink:
Ja még valami.... látszik rajtad hogy szereted az édességet??? Hááát , nem mondanám, ugyhogy Te se aggódj emiatt.
Szeretnék én most olyan súlyban lenni, mint Te vagy. Gondoltad volna, hogy 8 éve 56 kg-osan mentem férjhez? :roll: :roll: Na... az volt már régen.De nem kesergek, új év, új tervek.... fogyókúra is köztük van. Báááár... Gabi erről tudna Nektek mesélni. :lol: :lol: :lol: Évente hányszor kezdek neki fogyózni... :oops: :oops:

Bea!
S.O.S.! Hogysmint kell díszíteni a mézest?????Mármint a díszítését? Te hogy csináltad? Díszítgetted?
Tök jó, hogy jobb a kedved, ennek örülök. Buliiiiiiiiiii...... :D

Zsu!
Jósló fájások????????? :shock: Közeleg a Ti napotok, azt látom :!: :!: :!: De izgi. :P
Én is épp azt csináltam szülés előtt mint Te: irány a fodrászat... ki tudja mikor jut el az ember legközelebb? :roll:
Pihizz és figyelgesd a fájásaidat!

Olgi!
Merre vagy????? :shock: :shock: :shock:

Ditke!
Óhhh... jobbulást Nektek is!!!!Mi is épp benne vagyunk ugyhogy átérzem a gondotokat. De karácsonyig még van pár nap, hátha sikerül összekapni magatokat.
A narancsos -mandulás pulyka tényleg jól hangzik, ha van időd bepötyöghetnéd nekünk.
Ha nincs akkor meg gondolunk Rátok, hogy azt esztek az ünnepek alatt.
:wink:

Lépek sütizni.

Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Andi! Díszités: tojásfehérje és szitált porcukor, de nem szabad verni, csak összekavarni jó kemény masszává. Amikor már megáll benne a villa és jó tömény, akkor jó. Sütés után kell dísziteni, kivéve ha magokkal,gyüm,ölccsel szeretnéd dísziteni, azt sütés előtt kell rárakni. Tojássárgával kell bekenni sütés előtt, ettől gyönyörű szép barna és fényes lesz.
Cukormázas díszités: vagy egy zacskóba rakod és pici lyukat vágva díszited, vagy (én ezt csináltam) egy nagy fecskendőbe teszed és úgy nyomod ki belőle. Egyébként amikor dísziteni fogod, látszik rajta, h. jó-e már a cukormáz, mert akkor nem folyik le. ha még folyós, akkor kell még bele porcukor. Én úgy díszitettem, h. a körvonal mentén raktam a szélére, de párom azt mondta, h. ezt nem gondolom komolyan, hogy csak ilyen kevés van rajta, így az ő kedvéért be lett "maszatolva" a süti teteje is! Elején én is majdnem feladtam, de végére egész belejöttem! Ha vmi nem világos, kérdezz csak még, kicsit hosszúra sikerült ez a magyarázás.
Fotók még a gépben vannak, de majd teszek fel. Egyébként meg nem a szépség, meg a dízájn számít, hanem az íze! Sok sikert!
Vendég

Kép
Örülök hogy már nem hánytok. :D
Jó süti gyúrást!Bár lehet hogy már befejezted. :)
Én is még ezután fogom.,ha a férjem hazajön mert most elment az egyik barátjához beállítani az internetet a számítógépen meg elmond neki pár dolgot hogys mint kell csinálni.Tudod ő a számítógép zseni a családban és a baráti körben. :lol:
Én csak a cukros tojásfehérjével kenem meg és akkor máz lesz rajta.Úgy sincs időm díszítgetni meg nem is tudnám olyan szépen megcsinálni ahogy az ismerősöd.
Remélem fog ízleni a csirkemell. :roll: :roll: :roll:
Na, már meg szegény férjed beteg:
Tényleg nem nagyon megy a gyógyúlás,de hát csak helyre jösztök Karácsonyra. :?
Akkor mától Bence is szabin van. :lol:.Ige,az jó lenne ha nem betegedne le újra. :?
Jó kérdés hogy mitől jött ki ez a folt?Nem használtam most újat semmiből.A dokinő is kérdezte hogy valami új kozmetikum vagy szemcsepp ilyesmi?De mondtam hogy nem használtam mostanában,sőt még a szememet se nagyon festettem .Meg hát akkor a másik oldalt is kijött volna,nem?
Na mindegy,bekentem a krémmel amit kíirt már viszketni nem viszket.Meglátjuk. :roll:
Nem vagy te sem kövér,amúgy meg majd lemegy ha visszamész dolgozni.Munka után szaladni a gyerekekért ovi-bölcsi stb.
Egyébként mit dolgoztál?Gondolom oda mész vissza,ugye?
Puszi megyek vacsoráztatni Balit utánna meg fürdünk lassan.

Kép

Kép

Kép
aliza

Kauka:
Köszi hogy leírtad. :lol:
Érthető volt,szerintem Andi is értette.
:lol: :lol: :lol:
Majd én is lefotózom ha úgy sikerül .Andi majd te is oké?

Kép

Kép
aliza

Hűű bárcsak én is ennyit írhatnék meg olvashatnék :roll:

Csak egy gyors. Pintyus, te totál olyan kismami vagy mint én voltam. Hidd el, így iszonyú hosszú és kinlódós lesz a 9 hónap....
Egy nagyon jó tanács, én ezt csaka másodiknál tartottam be, de nagyon sokat jelent: SZÉPIRODALMAT OLVASS, NE SZAKIRODALMAT!!!!
És örülj, h nem szenvedsz, jól érzed magad, a cici nekem is csak pár napig feszült, ezen se aggódj!!! Sok kismami nagyon irigyel, h jól érzed magad, ez egyáltalán nem rossz jel.
És igen, bármikor felszívódhat, elmehet a baba, és még ezer egyéb szörnyűség is történhet, én is ezen agyaltam folyton. De mi van ha nem történik??? Csak a kismamák nagyon elenyésző hányadánál történik és például nálam a hiper szuper paramaminál sem történt....Szóval így utólag nagyon nagyon bánom, h annyira végigaggódtam mindkettőt :roll:

Ditke,

sok sok gyógypuszi a csajsziknak.. Az a lazac meg az a pipihusi hmmmmmmmmmmmmmm Meg kell tudnom a receptjét, ill. a kókuszos gyümigolyszlinak is....Annak a leginkább :wink:

Andi,

én a gyerkőcök miatt nem szoktam nyers tojással díszíteni. Az enyém: porcukor és bele vmi tömény gyümilé (citromot facsarni, pár szem olvasztott meggy leve stb. ) Attól függ milyen színűt akarsz, és vigyázni kell, ne legyen túl sok a lé, hogy még jó sűrű legyen...

Menni kell, kisebbik kispasim ma összeadva másfél órát aludt... nyűglődik nagyon már...

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziaztok!

Bea!
Köszi, én is értettem, érthető voltál, nyugi. Nem tudtam benézel-e már a holnapi sütésig, igy itt chaten megkérdeztem a többieket, mit hogy kell csinálni a diszitésnél. Azt tanácsolták amit Gabi is irt, hogy porcukor+ kicsi citromlé.De szerintem is jó t.fehérje+ cukor is.
De végülis mindegy, valóban az ize számit leginkább.
Eza fecskendő naggggggggyon jó ötlet, milyen kis okos vagy Te!!!!
Csak holnapig már fecskendőt nem tudok szerezni. :cry: De majd meglátom mit ügyeskedek össze.
Várom a képeket!!!!

Aliz!
Férjed kis polihisztor! Minden nap van teendője, mindig akad progi.
Visszatérve a piros (nyuszi) szemedre, valóban mindkettő pirosodna ha a szemfestéktől lenne, szerintem is.
Begyúrtam a sütit, már csak a holnapi meló van vele hátra, most pihen a hűtőben a drága.Hajrá Neked is!
Okés, ha nem nagyon gyatra a végeredmény akkor teszek fel majd képeket . :oops:
Aliz, telepátia, épp sütikavarás közben gondoltam Rád, hogy megkérdezem, hogy mit dolgoztál Balázska előtt, erre most Te is megkérdezed, ez jóóóóó.
Mert ugye Neked iwiwen sincs kiirva csak hogy most babázol.
Férjemmel egy helyen robotolunk.
Klinikához tartozik az Orvosi Vegytani Intézet, ami helyileg a Botanikuskert és a Kossuth Egyetem főépülete között épült Élettudományi Központban van. Intézetünk a kutatások mellett az elsős orvostanhallgatók orvosi kémia tantárgyának oktatásával foglalkozik többek között. Férjem szemináriumokat, gyakorlatokat tart és kutat, én meg labor analitikus vagyok végzettségem szerint, de labor asszisztensként dolgozom. Gyakorlatok előkészitésében és a kutatómunka segitésében tevékenykedek.
És Te?

Olgiról tudom hogy zenében utazik, Pintyus a cégüknél, Zsu közgazdász, Bea tanul és munkát keres, Gabi angolnyelv zseni....
Ditke????? Aliz? Ti????

Gabi!
Végre vagy.....
Másfél óra alvás napközben... hát nálunk az főnyeremény. Nálunk nem egy nagy alvó Dorka, Bence pedig egyáltalán nem alszik napközben. De Dorkámat már a lányok is ismerik. :lol: :lol: :lol:

Pintyus!
Tényleg ne parázzzzzzzzzzz, de ezt már irtam százszor, és nem rossz szándékból ismétlem önmagam.
Élvezd az állapotodat, kis élet fejlődik benned, felelős vagy érte. Erre vágytál, minden okod megvan az örömre, jókedvre.

Zsu!
Otthon vagy még? Fájások jelentkeztek ismét? Pannika drága vajon mikor gondol egy nagyot? ?????? :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Lépek fürdetni.
Kép

Kép
Kép
bendor

Ja, még eszembe jutott a díszitéshez, h. azt olvastam, úgy kell dísziteni a cukormázzal, mintha ceruzával rajzolnál...Hú, ha nem lennél annyira messze, és nem fájna a torkom még mindig, holnap elvinném a fecskednőt. Simán kimostam és eltetem a következő ilyen akcióra! De, ha gondolod elszaladhatok vele, amúgy is mennem kell a városba, csak nem szeretnék még pluszban Rátok ragasztani vmit.

Pintyus! Ne parázz! Tuti minden rendben van odabenn és minden rendben is lesz. Próbáld kerülni az ilyen rémhíreket!
Vendég

Bea!

De drága vagy!!!!!!
De reggel 8-9 körül kezdem sütni a kis mézeseket, ha kihült egyből diszitem.Az még Neked is korán lenne, nem?

Közben persze rájöttem hogy egy darab fecskendőnk mégiscsak van. :oops: :P
Dorkának kanállal a gyógyszerbeadás sem megy, igy fecskendőt hozott a férjem a munkahelyről, azzal nyomjuk be a szájába. (külön kategória az én lányom, mondom én :lol: :lol: :lol: )
10 ml-es a fecskendő, a vége meg kb 3-4 mm vastag. Azzal jó szerinted dísziteni?????
Apropó, igaza is lehet a férjednek, én is úgy szeretem amin bőven van cukormáz, vagyis be van vonva az egész teteje. Szerintem csinálok majd mindkét félét. Most legalábbis ez a terv.Aztán ki tudja holnap mi lesz belőle.
Na... akkor megpróbálok majd úgy dísziteni, mintha rajzolnék, ha már ez a szakirodalomi tanács. :roll: :wink: :P

Kép

Kép
Kép
bendor

Bea!

Persze jöhetsz és hozhatod a fecsit ha utba esünk Neked. :wink: :wink: :wink: Nem hinném hogy ránk tudnál még valamit ragasztani. :cry: Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Hellóka!

Gondoltam bekukkantok hogy mizu süti fronton. :D
Andi:
Az enyém is pihen a hűtőben,aztán maj meglátjuk holnap hogy mi lesz belőle. :wink:
Bea és Gabi köszi a tippeket ,megpróbálkozom a díszítéssel de ha nem sikerül az eleje akkor feladom és lesz belőle pucér süti. :lol: :lol: :lol:
Hú ez komolyan hangzik!Akkor ti kész zsenik vagytok a pároddal. :wink:
Én kereskedelemben dolgoztam.Jobb híján a Hélikernél :( De majd szeretnék esetleg valami könnyebb munkát meg ahol szabad a hétvége,de hát gyerek(ek)kel meg még nehezebb,de én bizakodok. :) Aztán majd meglátjuk.
Végül is oda visszavesznek nem maradnék állás nélkül.

Pintyus:
Tényleg ne aggódj bár ez természetes csak ne vidd túlzásba és a rémtörténeteket felejtsd el.

Megyek alukálni,a fiúk már 6 méter mélyen alszanak.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
aliza

Andi! Az a fecskendő tökéletes! Óvatosan kell nyomi kifele, de van, hogy jön magától is szép lassan. Így nagyon szépen és ponoan meg lehet húzni a szélét. De a közepét, illetve az egész sütit be lehet vele borítani könnyen, akkor kicsit erősebben kell megnyomni.
Valóban korai nekem az az időpont, mert dél körül kell mennem, várásolni a szomszédnak és találkozom egykor a barátnőmmel (akkor jön ki melóból).
Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

A receptek:

Lazacos:
Egy egész, megnyúzott lazac kell hozzá (illetve félbe szedve, gerinctől megfosztva, filé formájában), meg egy réteslap (inkább kettő, biztos ami biztos, nehogy ne férjen bele :wink: )
A réteslapot a merészebbek maguk készíthetik, én maradok a bolti változatnál mert 1. időtakarékos 2. ez tuti ehető, ellentétben az enyémmel ami nem biztos...
Szóval kiterítjük a réteslapot, jól megkenjük olvasztott vajjal, ráfektetjük a lazacfilét a közepére, teszünk rá 1 ek. kandírozott gyömbért (fogalmam sincs lehet-e kapni, majd szétnézek holnap a Corában), 10 dkg mazsolát, 2 felkarikázott lime (én inkább citrommal csinálom, a lime szerintem keserű, de ízlés dolga). Megszórjuk petrezselyemmel, teszünk rá egy mogyorónyi vajat, sózzuk, borsozzuk. A másik szelet halfilét ennek a tetejére fektetjük, szintén só, bors, meg egy kis citromlevet locsolunk rá. Ezután megkenjük olvasztott vajjal és ráhajtogatjuk a réteslapokat a halra. Az így keletkezett tekercset bekenjük felvert tejes tojással és 190 fokos sütőben kb. 50-60 percig sütjük.
Én annyiban módosítom ezt az eredeti receptet, hogy kandírozott gyömbér helyett csak simán gyömbért teszek rá és a mazsola kimarad, mert a férjem nem szereti édeskésen. De szerintem nem rossz :)

Narancsos-mandulás pulyka:
Pulykamellből készül, annyi szelet kell amennyit akarsz :lol:
Ezeket szépen kiklopfolod, beáztatod a narancsos pácba:
Narancslevet ( a hús mennyiségétől függ, annyi kell, hogy a pác az összes szeletet ellepje) összekeversz petrezselyemzölddel, 2 gerezd átpasszírozott fokhagymával, 1 kis fej nagyon apróra vágott (én géppel aprítom és szinte pépes lesz) vöröshagymával, 2 ek olívaolajjal, 1 ek cukorral és kis naracslikőrrel vagy fehéborral, bár ezt van aki a gyerekek miatt nem szereti, akkor kihagyható. Én belerakom ha van itthon, egyrészt mert főzéskor úgyis kipárolog az alkohol, másrészt meg amenyi ebben van attól szerintem semmi bajuk nem lesz.
Ebben jó ha benne úszik egész éjjel, de ha nincs rá idő akkor legalább 1 órát.
Reggel le kell csepegtetni a húst, kis olajon gyorsan megsütni, vagy aki grillezve szereti (én :lol: ) akkor kicsit leitatni a pácot és grillrácson megsütni. (meg kell egyszer fordítani, hogy mind a két oldala megsüljön)
A páclevet egy kis lábasban felforraljuk, 2 dl főzőtejszínt beleöntünk és addig főzzük míg krémes nem lesz. Dobáluk bele feldarabolt narancsot is. (Jól meg kell hámozni, hogy a fehér héja se maradjon rajta különben keresű lesz). Én nem egészben dobom bele a gerezdeket hanem még 2-3 darabba vágom, de ízlés dolga.
Szeletelt mandulát veszek, kicsit megpirítom serpenyőben és belekeverem a szószba. Rizzsel a legjobb szerintem de a csajok miatt nálunk krumplival lesz.

Gyömölcsgolyó:
ez gyors és finom: :D
aszalt gyümölcsöt, diót, mandulát felaprítasz (szintén aprítóval szoktam, kézzel időigényes és nem is lehet olyan apróra). Azt hogy mit és mennyit, teljesen ízlés dolga. Én úgy szeretem ha kb. 1/3-a dió meg mandula, durvára aprítva, a többi meg aszalt meggy, aszalt barack, aszalt szilva, mazsola, de bármilyen aszalt gyümölccsel jó (arra figyelj, hogy mag nélkülit vegyél, különben széteszi az aprító kését! vagy vacakolhatsz mire a magról lekapargatod az aszott gyümölcsöt! :? )
Ha meggyből van több savanykásabb lesz, én ezt szeretem, de ha barack, szilva, mazsola dominál akkor édesebb lesz. Ha még édesebben szereted akkor lehet kandírozott gyümölcsöket is kapni (ananász, papaya, mangó, stb, az is mehet bele). Az egészbe mennyiségtől függően 1-2 ek kakaót, 1 ek citromlevet és 1 ek rumot keversz (vagy gyerekeknek 1 ek narancslevet) és jól összedolgozod, majd összegyúrod golyóvá. ja, ha van türelmed a vaníliarudat kapargatni akkor azt is lehet bele tenni, én nem szoktam :oops:
A golyókat beleforgatjuk kókuszreszelékbe (vagy aki jobban szereti durvára vágott dióba, apróra darabolt csokimikulásba...) és kicsit hűtőbe (vagy ebben az időben az erkélyre) tesszük.
A lényeg, hogy gyorsaban gyúrjuk a golyókat mint ahogy a család eszi a masszát, vagy akkora adagot csináljunk, hogy ne bírják megenni, esetleg éjjel dolgozzunk mikor mindenki alszik, különben semmi nem marad belőle vacsi utánra :lol:

Jó étvágyat!

Ditke
ditke62

ja, a golyókról van is képem, ezt vittünk az óvónéniknek karácsonyra:
A doboz is sk :)

Kép

Kép

Ja, és végre kész lettem Pepe Micimackós falvédőjével
(varrógépem nincs, így a készrevarrást nem én csináltam, csak a hímzést)
Feltettük, erre Csenge bejelentette, hogy neki is kell. És azóta naponta kétszer megkérdezi, hogy mikor lesz már kész. :?
Csak idő kérdése, talán jövő karácsonyra :lol:

Kép

Na, elteszem magam holnapra (illetve mára) jó éjt!
Ditke
ditke62

Ja, és Bendornak elfelejtettem válaszolni:
Ditke: orvos (perpötty gyesen levő munkanélküli :( )
ditke62

Na az éjjeli baglyok... még nem alszanak, ugye Ditke???? :lol:

Ditke!
Huuu... köszi a recepteket, nem fogtam teljesen, de holnap alaposabban és kevésbé kómásan is átböngészem. De így első nekifutásra nagyon jól hangzanak, és biztos finomak is.

Hogy Te milyen ügyi vagy!!! Nagyon szép dobozokat varázsoltál az óvónéniknek, és benne a finomságok. Tyűűűűű.... ügyi vagy!!!És persze gondolom örültek nagyon neki. :)

A falvédőt is megkuksiztam, bár vagy tényleg nagyon álmos vagyok, vagy a kép távoli róla, de nem látom rendesen a rajta levő mintákat, sajna. De mindenesetre igy messziről is mutatós, szine is tetszik nagyon.
Látom Micimackó lázban égnek a lányok... :lol: :lol:
Az én fiam 6 éves lesz és mikor Micimackós zoknit akartam neki venni, kikérte magának, neki olyan nem kell, az dedós. :twisted: :oops: Látszik hogy fiú, és az oviban mindig van ami mindenkinek nagy kedvence. Most Scooby Doo -lázban ég , tavaly pedig Pókember, Verdák voltak a menők. Na, ezek nem dedósak, azt mondja. :lol: :lol: :lol: Persze ezek nyilván fiusabb mesehősök, és Pókember szuperhős. (ki lettem oktatva, ugyhogy már ezt is tudom).

Ditke, tényleg orvos vagy? És milyen ? Elárulod? Általános orvos? Vagy szakosodtál?
Mint írtam a vegytanon dolgozom, és a hallgatók gyakorlatának előkészítésében részt veszek ,( vettem mig nem voltam gyeden), 1994 szeptembere óta. gondolom, hogy az első évfolyamot nem előtte hanem '94 óta végezted, ugyhogy biztos találkoztunk is. Na persze, ha itt a DOTE-n végeztél, tegyük azért ezt is hozzá. :P :P :P

Gyógyuljatok! Mi is azon vagyunk.

Bea!
Köszi a tippeket, jó hogy irtad, úgy fogom csinálni ahogy tanácsoltad a díszítést. Remélem összejön.
De ha nem, akkor az enyémek is pucér mézesek lesznek mint az Alizé (de biztos összejön Neked is Alíz)ha nem jönne össze neki sem.Vagy bekenem mindnek a tetejét és csókolom.
:roll: :lol: :shock: :oops: :D

Alíz!
Jaj, valóban nagyon tudományosan hangzik amit leirtam a munkahelyünkről. Azért ebben a melóban akkora izgalom nincs mint gondolod, vagy csak én vagyok kevésbé lelkes.... könnyen előfordulhat ez is. :oops: :oops: :oops:
Te melyik Helikerben dolgoztál Balid előtt?Tócósban? Vagy máshol?
És mint pénztáros, vagy árufeltöltő, vagy eladó? Persze nem is tudom, hogy vannak-e még ilyen megkülönböztetések, vagy mindenki csinál mindent?
Hozzánk közel levő Reálban pl. a csajokat látom kasszában is, pakolni is, zöldséges részlegen is, felvágottaknál is... szóval ők forgóban vannak, vagy nem tudom, hogy megy ez, csak tippelek.
Vagy esteleg üzletvezető vagy , voltál? :shock:

Na de hülye vagyok, hogy még fent kuksizok, holott rég alhatnék én is. De a köhögés kiborít, nem akarok nagyon Dorka fülébe köhögni.... bár ha aludni akarok sok választásom nincs . :roll: :evil:
De mostmár tényleg elteszem magam holnapra, illetve erre a pár óra alvásra... Reggel vár a mézes sütése, díszitése..... és a két gyerek + apa. :lol:

Pintyus, Zsu, Olik, ezt Nektek küldöm:

Kép

PUSSSSSSSSZ!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Ditke! Jobbulást Nektek is! :) Atyaég, Te milyen ügyes vagy! Ezek a dobozok gyönyörűek, és a falvédő is! Én totál kétbalkezes vagyok, és úgy irígylem az ilyen ügyes embereket! :)

Andi! Itthon vagyok, persze! Tegnap nem voltak jóslófájások, csak nyilallgatott a hasam. Na, meg Pannika teljesen le van lassulva tegnap óta, így most azon aggódom, nincs-e baja.... Szerencsére megyek ma nst-re.... Tegnap férjemnek karácsonyi vacsi volt, hívtak engem is, de mondtam, hogy én nem tudok órákig ülni, így kihagyom.... De mostantól jan. 2-ig itthon lesz! Mondtam is Pannikának, hogy most kell megszületni, míg Apa többet tud segíteni/velünk lenni! :D Nem úgy tűnik, mint aki hallgat rám... :?

Bea! Jó kis türelemjáték lehetett kidíszíteni a mézeskalácsokat, de biztos szép és fincsi lett! :lol:

Alíz! A Te férjed is számítógépben utazik? :lol: Az enyém is, informatikus... El is múlt a folt az arcodról?

Pintyus! Remélem, nem idegeskedsz! Anyukád biztos megnyugtatott! :)

Kép
zsuzska81

Szoasztok!!!
Megvagyunk, csak hétvégén kevésbé netezek és holnaptól Apuci szabin lesz, ezért is ritkábban leszek. De ha Zsu üzeni, akkor bárhol leszek - azonnal szólok a nagy hírt :wink: :lol: :lol:

Mi ma megyünk egy bevásárlásra, hogy a hétvégén legyen kajánk, bejglit holnap sütöm, hétfőn pedig anyósomékhoz megyünk, Zolcsit ott várja a bicikli :lol: :lol: Minden nap megemlíti, hogy a LIZUSKA nézi őt az ablakból és ha jó baba lesz, akkor elhozza neki a bicajt :lol: Aztán jönnek a keresztanyukája férjével, tőlük kapja a bevásárló kocsit( tologatósat), mindig teljesen el van szállva, ha látja ilyet :lol: Hát most megkapja. Na meg tőlünk nagy meglepi a THOMAS mozdony!!! Már előre látom a kis pofikáját :lol: :lol:

Pintyus: nyugika, minden rendben lesz, ne vidd túlzásba az aggodalmakat, nem jó az sem Neked sem a Pötyinek.

Andi, Aliza: ne betegeskedjetek, kérlek!!! Mihamarabb gyógyuljatok meg!!!

Ditke: nagyon ügyes vagy :wink: A falvédő nagyon tetszik!!! Én is egy foltvarrásos takarót varrtam Zozinak az új ágyra, hát jó sok időt eltöltöttem azzal :evil: Tündikének majd 2 év múlva kell csinálnom ilyet. Nektek is jobbulást!!!!

Zsu:
mesélj, ha haza jöttél.

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lányok!

Olik!
Huuuu.... Zolcsika biztos fog örülni a sok meglepetésnek.
Már én is alig várom, hogy bontogathassák ki az ajándékaikat a gyerekek, mert annyira jó nézni az arcocskájukat közben.

Zsu!
Jól vagy ennyire a végén az remek. Panni baba jól viselkedik. Szuepr csajszi már most is. :wink: :wink: :wink:

Kész lettek a mézes "remekműveim". :oops: :oops: :oops:
Persze totál amatőr vagyok a díszitésben és minden percben azt hittem hogy Dorka felébred (Olyankor mindig én kellek neki) és siettem, igy csak krisz-kraszokat rajzolgattam.

Bea!
Sikerült tönkrevágnom a fecskendőt, így már gyógyszeradásra sem tudom használni. Nem baj, apa hozta a melóból, majd hoz másikat. Én ugyanis kiszedtem a dugattyú részét, telepakoltam és visszanyomtam volna a dugattyúját. Hát nem ment. Szerintem ez a fajta csak felszívásra volt tervezve, nem szét- és összeszerelésre. :lol: :lol: Így szegény a kukában kötött ki. Végül nejlonzacsiból nyomkodtam.
Na azért hogy ne legyen teljes az örömöm, az első adag süléskor kicsit összesült, igy szét kellett szedni őket. Nem gondoltam volna hogy ennyire megdagadnak. De a többinél már okosabb voltam. Valóban kezd keményedni ahogy hűl ki a süti... Lehet holnap anyóséknak még kemény lesz (hmmmm.... ez van) de keddre anyuék mire jönnek már biztos megpuhul. :P

Alíz!
Te hogy haladsz????? Várjuk a végeredményről a képet!
Én végül porcukrot meg citromlevét kevertem össze a tetejére, azt gyorsabbnak találtam. Én mindig az idővel állok hadilábon, ugyhogy ha nekem 48 óra lenne egy nap akkor is kevés lenne. :roll: :roll:
Ma még franciasalátát kell alkotnom, meg megpucolom a húsleveszöldségeket holnapra.
Teszek fel pár képet a mézeseimről:

Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Andi! Gratula, nagyon szépek a mézesek és bizti finom is!
Vendég

Bea!

Köszi!!!
Háááát... nem fog ránk penészesedni az tuti, mindkét gyerek nekiállt már és eszi. Bár első nekifutásra Bence azt mondta ő ezt nem szereti, de kb. az 5. db-ot nyomja. :lol: (Mi lenne ha szeretné is??? :lol: :lol: )
Ha tudod Te is tedd fel a mézeskéidet, kiváncsi vagyok rájuk.

Ahogy ajánlottad fém edénybe tettem, illetve igazán csak műanyag van olyan nagy dobozom amibe bele tudnám pakolni, igy egy fém tepsibe raktam aminek van teteje is. :lol: Meglátjuk puhul-e vagy száradni fog benne.
Mondjuk most sem nagyon kemény, de ha egy fokkal puhább lenne az lenne a tuti.

PUSSSSZ

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

nst-m nem lett vmi jó.... Elengedtek (dokim nincs, így az ambuláns nézte meg), de 24-én reggel újra nst.... Kiscsajszi meg se moccant, pedig meglépcsőztettek, és utána se. Én is lökdöstem, meg az asszisztens is. nem hiába mondom én, hogy tegnap óta szinte nem mozog... :( Na, meg szerintem nagyon magas a pulzusa: meg se moccan és 160-170, máskor nyugalmi állapotban 130 körül.... Erre semmit nem mondtak. Cseppet sem vagyok nyugodt, és a dokim pont most nincs...

Olgi! Zolcsikát Lizuska figyeli? De édes! :D

Andi! Szépek a mézesek! Nem is kriksz-kraksz a minta! Még jó, hogy Bence nem szereti! :D

Kép
zsuzska81

Zsuzska!

Nincs meg a dokid száma? Mobil vagy vezetékes vagy bármi???Hivd fel ha tudod.
De hülyék, elengedtek kétségek közt :twisted: , dokid biztos elmagyarázná mitől lehet. :wink: Ki volt az ügyeletes orvos, nem tudod? Irhatod priviben is ha gondolod, de nagyon kiváncsi lennék rá.
:roll: :roll: :roll: Azt látom nem igazán nyugtattak meg.
Persze gondolom nincs baj sem, mert akkor meg nem engedtek volna haza.Ez az ügyeletes felelőssége is. :?

Utolsó napokban egyébként le szokott lassulni a babuci, mikor a feje kezd beékelődni már nem ficánkol annyit. Bár gondolom ellenpélda erre is van.
Mindenesetre próbálj ne pánikolni.Tudom mondani könnyű, de átérzem a helyzetedet, hidd el.

Köszi, hogy dícsérted a mézesemet... első nekifutásra elég jók lettek, és még kapós is. :lol: :lol: :lol: Pakliban mindig benne van az első próbálkozásnál, hogy a kukában köt ki, de ezek megúszták. :lol: :lol: :lol:

Pihizz Drága és ne aggódj!
Pusssz Nektek! Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Zsu: beszéltél Vele? Én hívnám azon nyomban, persze ő sem tud mit csinálni, mert ilyenkor áramlásos UH-t szoktat kérni, ami szombaton nincs. Zozival is volt ugyan ilyen helyzet. Minden rendben volt. De aztán 41.5 hétre jött :lol:
Mondjuk én nem engedtem voltna el, bent van több NST-gép, azokkal tudnának figyelgetni. De hát nekik van orvosi diplomájuk, biztosan nincs ok erre :wink: , mert minden rendben van. Hidd el ők is szóltak volna Neki. :wink:

Andi: nagyon guszti kis sütikék!!! Csorog a nyálam, nálam nem maradna meg egy sem... :oops: :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lányok!

Olgi!
Nehogy már csorogjon a nyálad, gyere el hozzánk és kapsz sütit! :wink: :wink: :wink:

Zsu!
Megnyugodtál már kicsit? Babóka jobban mocorog már? :shock: :shock:
Dokit elérted???????? :shock:

Alíz!
Mézesed?????????? Milyen lett? Mesélj!!!!! :wink:

Bea!
Nem fáztál meg ma még jobban? Kaptál mindent amit venned kellett?
Mézesképed?

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!
Ma most vagyok kicsit hosszabban, nem mint az előzőnél. Andi! Nehezen bár, de igen kaptam mindent. Ki van fosztva a város rendesen.
Hát mézesképem még a gépen van és nagyon lusta vagyok, de mindjárt megcsinálom. Bár enyéim közel sem ilyen szépek, szóval nem is tudom, meg merjem-e mutatni :oops: :oops: :oops: .....
A puhuláshoz az a lényeg, hogy zárt legyen a doboz, nekem is van egy adag, ami műanyagba van, mert nem volt más. Egy két nap és biztosan puhul még.
na mindjárt jövök a fotókkal....
Vendég

Bea!
Fotóid elakadtak????? :shock:

Kép
Kép
bendor

Na itt vannak a fotók. Csak azért ment ilyen lassan, mert menet közbe megnéztem egy filmet. :oops: nagyon jó volt!

Nos, az én mézeseim igazán csak össze vannak mázazva:). De bemutat Kép Kép Kép om:
Vendég

Bea!

Huuuu, nagyon szépek, gusztik a sütijeid. Nagy gratula hozzájuk!Látom Te kombináltad , van mindfenféle-fajta, elszórakozhattál velük .:P Meg látom Neked a cukormázas díszítés is szebb mint nekem sikerült, mert szerintem nekem nem volt elég szilárd, sok citromlé mehetett bele, dehát fogalmam sem volt milyennek kell lennie. Igy kicsit szétterült a cukor+citromlé. Na de majd legközelebb én is profibb elszek.
:wink: Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok Lányok!

Aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értem! Tegnap délután aztán mocorgott a kisasszony, de azért nem annyit, mint szokott.... De kicsit megnyugodtam. Épp most is fészkelődik... :) Dokival nem beszéltem, ha holnap is gond lenne az nst-vel, felhívom. Bár, attól tartok, ha megint rossz lesz, benttartanak... :( Anyukámmal beszéltem rögtön, tudjátok Ő védőnő, Ő a régiós vezető (3 megye tartozik hozzá). Ő is a beilleszkedést mondta rögötn, de én nem érzem, hogy így lenne... Meg azt, hogy Ő az öcsémmel rossz nst miatt 1 hónapig bent feküdt, mégis kutya baja volt az öcsémnek, így még ez sem jelent semmit.... Tényleg attól félek, befektetnek.... :shock: :(

Bea! Szépek a sütik! :D

Kép
zsuzska81

Lányok! Most olyan boldog vagyok! Pannika újra Önmaga! majd' kirúgja a ház oldalát! Hullámzik a hasam, dugdossa ki a kis fenekét! :D Remélem, holnap nst-n is ilyen lesz!

Kép
zsuzska81

Zsuzska!

Jajj, de jó, nagyon örülök, hogy Pöttömke ismét a régi és tombol odabent. Akkor kicsit megnyugodtál, remélem.
Na látod, nem is beszéltem én hülyeségeket a beiileszkedéssel, pedig védőnő sem vagyok. :oops: Dagad a májam, mert szerintem is csak a startpozíciót kezdi felvenni a kis huncut.

Pintyusnak is mondtam, hogy ki tudja mi lapul a pocijában mikor baba nélkül nem akart jönni a talira, és lám.....

Lehet lottóznom kellene?????? :roll: :shock:

Na mindenesetre már izgultam én is Veled, de most sokkal jobb hogy ficánkol a kis Pannika.

Lányok, gondoljatok rám :oops: , délben jönnek anyósék. :twisted: Vagyis mindjárt.

Pussssssz! Kép

Kép
Kép
bendor

Andi! Még most is biztos ott vannak anyósodék.... :evil: Részvétem... Lehet, tényleg lottóznod kéne! :lol:

Holnap reggel azért gondoljatok rám, nehogy bent tartsanak.... :(

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Zsu!
Jaj még csak most olvastam el,te szegény bitos nagyon izgultál.
Örülök hogy most már mocorog a kisasszony.
Gondolok rád holnap és nem lesz semmi baj ne aggódj.
Emlékszem nekem is volt ilyen Balázzsal de engem is megnyugtattak hogy biztos most illeszkedett be a feje, meg hogy nem mozog már annyit mert szűk neki a hely.
Mondanom se kell én sem nyugodtam meg teljesen csak amikor elkezdett rúgkapálni ahogy mindig.
Úgy hogy Nyugi! :)
Az én férjem is informatiku mérnök képzettsége szerint de a munkahélyén mást is csinál.
Köszi már egész szépen helyre jött a szemem.Szerencsére használt a krém.

Andi:

Nagyon jók a mézeseid !Az enyémek nem ilyen szuperek de azért majd teszek fel képet.
Nekem is az volt a baj szerintem hogy nem lett elég szilárd.
Na midegy ezt ,ár így esszük. :?
Úgy is az íze a lényeg az meg finom.A fiúk is darálták befelé. :lol:
Az Árpád téren dolgoztam.
Boltvezető az nem voltam de azon kívűl minden,de főként kaszás.

Ditke:
Nagyon köszi a recepteket ,aranyos vagy hogy leírtad.
Gyógyulgassatok továbbra is.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Holnapmár nem biztos, hogy jövök, így most kívánok MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, BETEGSÉGMENTES ÉS SZERETETTELJES KARÁCSONYT!!!!

Puszi, Bea
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ismét itt, anyósékat letudtam, és még túl is éltem. :lol:

Alíz!
Igy van az íze a lényeg a sütinek én is azt mondom. Szépen fogy nálunk is. :lol: :lol: :lol: De azért majd tegyél fel képet hogy megcsodálhassuk a remekműveidet! :wink:
Örülök, hogy javul a szemed, el fog az múlni már hamar, meglátod.
Bali baba jobban van már????
Nálunk alig változott a helyzet, kehesek vagyunk még mindig.Már unalmas, napok óta alig kapok az orromon levegőt, nem beszélve Dorka hányási akcióiról, mert most éjszaka is sikerült neki kidobni a taccsot. :twisted:

Zsu!
Semmi para, holnap meg gondolunk Rád. Meglátod a kisasszony jól fog viselkedni NST-n is. Majd számolj be hogy mi volt, oké?

Ma még hosszú napunk, ill. esténk lesz a férjemmel. Nálunk ugyanis nem szent este van az ajándékozás, hanem "szent reggel" :lol: Éjszaka hozza a Jézuska a fát és az ajándékokat, így leginkább akkor tudunk neki segíteni, ha a gyerekek már alszanak. Ismerve Dorka elalvási szokásait erre fél 1 előtt tutira nem kerül sor.
Ha még nem dőlök be a fáradságtól a fa alá akkor majd írok Nektek éjszaka is pár sort.

Nagyon boldog, békés, szeretetteljes, örömteli karácsonyt kívánunk MINDENKINEK!!!!!!

Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Szisztok!!!

Csak egy gyors bekukk, most van egy kis időm. Egész nap lábon voltam, sütöttünk, és ajándékokat csomagoltam!!!

Mindenkinek szeretném megköszönni a nyugtató szavakat. Tudom hogy attól jobb nem lesz ha aggódom, így hát eldöntöttem hogy pozitivan nézem a dolgokat. Miért is történne bármi pont velünk???!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska jól megijesztettél!!! :shock: :shock: De nagyon örülök hogy Pannika újra a régi! Meglátod nem lesz semmi gond, nem fognal bent tartani mert nem lesz miért. Szép karácsonyotok lesz, és nemsoká az Új év meghozza nektek a várva várt csodát! :P :P

Csajok, nagyon szépeket alkottatok!!! Én nem csináltam mézes süttit :oops: csak beiglit és sajtos kiflit de Isteni.

Anyummal nagyo jól telik, egyfolytába dolgozunk!!!

Anyósom is és anyum is nagyon örültek a hírnek. :D El sem akarták hinni!! Meg kérdezték hogy ez komoly?!

Nem tudom mikor jövök megint, de higyétek el, hogy ahogy akad egy kis időm olvaslak benneteket, ha nem is írok!!!

Úgyhogy ezúttal is kívánok mindenkinek Istentől áldott békés boldog meghitt Karácsonyt!!! Kép Kép
Vendég

Sziasztok Madárkáim!

Gondolom Mindenki az igazak álmát alussza már rég, mi meg nemrég lettünk kész a fa díszitésével.
Remélem lesz nagy öröm reggel a gyerekek részéről, Dorka főleg meg fog lepődni, hisz nem is emlékszik a tavalyi karácsonyfára. :D Bence meg már tudatosan várja. Ráadásul ma kiesett a 2. tejfoga, ugyhogy a Jézuska mellett a Fogtündér is jár nálunk az éjszaka leple alatt. :lol: :lol:

Íme a karácsonyfánk, bár a kép nem igazán adja vissza a valóságot, életben szebb szegényke . :oops: De ez az isteni fenyőgyanta illat, hmmmmmm...... imádom. :wink:

Zsu!
Szorítok, hogy minden oké legyen!!!!!

BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK ÉS CSALÁDOTOKNAK !!!!!

Puszi!
Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?