Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Murphyke!
NEKED IS KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
LILINEK BOLDOG HÓFORDULÓT!
Kép

bECSI!
Nagyon jópofa a csajod!!!!!Látszik,hogy mennyire akarja..........! :wink: :lol:

Pilla!
atya ég!!!!!!!Gondolom azért nem örültél a dolognak!!!!Én frászt kapok az ijen kakis dolgoktól!!!!!! :oops: Nállunk is volt már hasonló dolog! :wink: :lol: :lol: :?

Pimpo!
Jobbulást Lellének!Reméljük hamar túllesztek a nehezén! :cry: Nemcsodálom,hogy nincsen ideged a mézeskalácsházhoz!Majd a kész művet láthatjuk??Én úgy döntöttem,hogy idén nem (esetleg még a két ünnep között)csinálunk!Szombaton megyünk a Mindenki karácsonyára(Roli és Anett is szerepelni fog)Itt Mogyin lessz!

Danka!

Nyugodtan ihatsz kapucsinót,sőt 1 kávé sem árt meg!!!!!Én minden nap reggel (igaz NESCAFÉT)iszok!Ne legyen túl erős és nem lessz akkor semmi gond! :wink:

Verna!
Nagyon ügyesen fújja Flóra !!!!! :wink: :!: :D
Nem semmi,hogy beletud fújni!!!!!!!!!!!Gratula hozzá!!!!!!! :wink:

Czakoca!

Szerintem ugyan úgy kell a kiflikbe a töltelék mint a bejglibe!!!! :!: :wink: Képeket várjuk! :D

Giga!
Gratulálok a fogacskához!Nyugi nem lessz semmi baj!!!!!!!! :wink: :!:

Jutta!
Gratula a forgáshoz! :D :wink:

Ezt már akartam egy párszor írni,csak mindég elterelődött róla a szó!Zsani már nagyon szépen kifujja az orrát! :wink: :D Persze nem teljes erejéből,de amikor nincsen megfázva és csak úgy kikell fújni az orrát akkor nagyon szépen megfujja ,hogy van látszatja is!!! :D Nekünk is van mostmár 11 fogunk,de aszem,hogy kijött a 12. is már!!Én megfigyeltem,ha áttörni készül a fogacska akkor előtte való éjszaka nyugtalan és töbször ébred Zsani! :!: Egyre több szót próbál mondogatni,nagyon édes! :wink: Még csak most született és már lassan 2 éves lessz! :?

Holnap lessz Anettéknak az oviban Karácsonyi ünnepély!Angyalka lessz!Majd mutatok képet!
Mára elköszönök!Szép estét és jó éjszakát mindenkinek!
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Még új vagyok itt, remélem tud valaki segíteni!
Dr. Surányi Tibor magánrendelésének a címét szeretném megtudni, ill. a telefonszámot, akár priviben is!
Elég sürgős lenne, mert már a 30. hétben vagyunk és itt állok doki nélkül :(

Előre is köszönöm!
borsika30

Borsika:
telefonszáma: 30 977 4275
magánrendelésének címe: Veres Péter u. 110. azt hiszem, de ebben nem vagyok biztos, a Mátyásföld Repülőtér(Pest felé) hév megállójánál van.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

sziasztok

próbáltam visszaolvasgatni...

pilla

jó a kakis sztory :lol: ...na ilyennel még nem találkoztam kopkop

Murphyke

Neked is Békés , boldog ünnepket!

Dorkának gratula!!

Tiop te mivel színezted a mázat?
Nekem csokival kéne lapokat ragasztanom, de félek tőle, arra gondoltam, hogy a fehérjés mázat kakaóporral barnára színezem...

Ma sok mindent sikerült megcsinálnom, sütöttünk, sütöttünk...hímeztem és befejeztem a díszeket, ......még üvegképet is festettem ma, ja és főztem...de itt van anyós

:wink:

holnap szerintem szétszedem a gyerekszobát...legyen helye az új játékoknak... :lol:

pimpo

hogy van a csaj?

gumicukor

örülök, hogy minden ok!

jó éjt megyek fürdetni
becsi
Iklad

Jutta:
Az igen! Tényleg utál a lány hason aludni! :):):) Most nálunk is koncert van a hason fekvés miatt, ugyanis fáradt, de nem bír elaludni. Na, elhallgatott. :)

Tiop:
nagyon ügyi a Zsani :)

Szantre:
válaszoltam! Köszönöm szépen! :)
Megnéztem a honlapotokat, nagyon aranyosak a képek. Szülés után nem is látszott rajtad, hogy szültél, én úgy néztem ki, mint a mosott kaki. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok,

Lelle egész jól volt, megkapta a gyógysziját, csak lesett szegénykém, azt hitte valami fincsább lesz. De ma nem volt lázas. Ti milyen lázmérőt használtok? Én már mindenfélét kipróbáltam(tegnap és ma...:)), de mindegyik egyformát mutatott :) úgyhogy én maradtam a fülhőmérőnél.

Henus és Pilla, azt hiszem, ti szoktatok valamit a levegőbe fújni, eláruljátok, hogy az mi? Vettem neki ma Baby Luff-ot, de azt elfelejtettem rákenni... ma Apa a cégnél forraltborozik, úgyhogy ezt kintfelejtettem a konyhaasztalon és nem akartam vele csupaszon rohangálni.

De még az étvágya is jó volt ma, remélem nem lesz túl vészes és, hogy nem az ünnepek alatt lesz beteg.

Lassan kezdem feladni a tervem, hogy csak szalmadísz és mézeskalács legyen a fán, mert a mézeskalácsokat kicsinek találom, egyáltalán nem találok nagyobb kiszúrókat meg karácsonyosat.

Most megyek, mert még most kezdek neki a mardék 80 dkg mézestésztából kisütni a kalácsokat...

Jó éjt Mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok,

Nálunk minden változatlan...anyós kórházban, Szonja nyűgös, hőem..
Nekem meg kezd lanyhulni a lelkesedésem a karácsony fele... :?
Holnapra tervezem a mézes sütést. Még apának holnap lesz egy útja bevásárolni, és a maradékokat beszerezni...szegény... :wink:

Pimpoka, örülök, hogy a vártnál jobb napotok volt. Nekünk fülhőmérőnk van, de nem jó. Össze-vissza mér, úgyhogy én kb-re nézem a lázat. HAragos vagyok miatta, mert pár hónapja vettem 8000-ért, és már most beszart. :evil: Lehet ezt javíttatni valahol???
Én a levegőbe valami Aloes terméket fújok, No name, eukaliptuszos. Pilla gyógyszertárit használ, nem jut eszembe a neve. :roll: :roll:
Ja, és én a fára a mézeskalácsokat úgy csináltam anno, hogy kartonból vágtam ki nagyobb formákat, és azokat vagdicsoltam késsel a tésztán...:D Na de akkor még gyermektelen ráérős, fihatal leány vótam. :lol: :lol:

Ma szinte semmit sem csináltam, csak Szonjáztam. Este viszont elmentem az ovis évzáró bulira. Tesómékkal meg apával volt Szonja, és ahhoz képest, hogy még beteg is nagyon jól elvolt. Mikor hazajöttem, le se tojt, csak a csomagot bontogatta amit hoztam... :shock:

Jutta, nem semmi, hogy Dorka már két és fél hónaposan így megfordul!!! :shock: Gratula! :wink: Az én gyerekem 7 hónapig köszönte megvolt forgás nélkül... :?

Pilla, Laura nagy arc lehet... :lol: :lol: Nekik még nincs undorérzetük... :lol: :lol:

Na ma rájöttem Szonjának hogy kell adni a PAnadolt. Ugyanis eddig megitta a pipából, de tegnaptól megmakacsolta magát, és az istennek nem birtuk a szájába tenni. Aztán ma megmutatta, hogy ő biza az üveget szeretné meghúzni. Úgyhogy egy üres gyógyszis üvegbe öntöttem az adagját, és abból ivott... Korhely... :D

Murphyke, neked is boldog Karácsonyt!!! :)

Tiop, nagyon jók a mézeskalácsok. Tényleg, mitől lett színes a máz???

thenus

Sziasztok!

Tiop, Becsi a sütögetős, mézeskalácsos képek nagyon jól sikerültek!! Látom van segítségetek bőven.. :wink: :lol:

Jutta, remélem mostmár több időd lesz írogatni ide, mert én nagyon hiányoltalak az elmúlt két hónapban! :) Szeretnénk képeket is látni Dorkáról!

Henus, Pimpóka, én is most tervezek fülhőmérőt venni, de elbizonytalanítottatok :? Tényleg marha drága, ahhoz hogy ne mérjen jól!! De persze 10 percig tuti nem bírnám Márk popsijában tartani a régi hőmérőnket, de még 2 percig sem.. főleg mostanában, amikor hatalmas hiszti van a pelusozás miatt is.. meg úgy minden miatt.. Hihetetlenül akaratos lett az utóbbi időben, és állandóan hátradobja magát.. kész önveszélyes, nem is lehet vele a falhoz közel menni, mert félő, hogy beleveri a fejét egy "eldobom magam" akció közben! :? :roll:

Murphyke, Lilinek boldog hófordulót, Nektek pedig boldog, békés karácsonyt!

Mindenkinek jó éjszakát!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Köszönöm a segítséget!!!
:)
Jó éjt mindenkinek!
borsika30

Pimpoka, én nem fújok semmit. A Baby Luuf-ot használtuk, amíg Szantre fel nem hívta rá a figyelmemet, hogy az gyengíti a Sambucus nigra hatását.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Henus, akkor anyóst haza sem engedik Karácsonykor? Nehogy letörjön a lekesedésed, pont most élvezd ki, amikor nincs otthon az anyós, aki mindíg lelomboz a karácsonyi készülődéskor. Csináld úgy, ahogy még eddig soha, ahogy szeretnéd, ahogy nem lehetett az anyóstól, ha meg hazajön csak nyelni fog nagyokat. Persze, ha beteg Szonja, akkor sok mindenre nem tudsz haladni, de próbáld meg.

És mi az az izé amit a levegőbe spircceltek? Valami mentolos, mi a neve annak?

Szantre, nem rossz a fülhőmérő, csak jót kell venni. Nekünk régen olyan volt, hogy kellett rá ilyen kis kalap, mert ha nem tetted rá, azt mutatta, hogy felforrt az agyvized :D, de most vettem egy AEG márkájú amire nem kell már ez a kis kalapka. Így a pár alkalom alatt, "kitanultam", hogyan kell mérni, mert Lellének ugye még picike füle van, kicsit a kagylót ki kell húzni és a mérőt a dobhártya felé kell irányítani, így jót mért.
Én popóban nem mérek, mert nekünk ott többet mutat még akkor is, ha levonom a 0.5 fokot, mint a bőrhőmérséklet. Nyugodtan mérheted Márk hőjét a hóna alatt vagy pedig combtőben, nekem ezt mutatta a doki, hogy ott a legkönnyebb. Odateszed a combtőhöz a lázmérőt és akkor ül az öldeben, észre sem veszi, ha mégis eltudod bolondítani valamivel vagy sétálgathatsz vele.

Egy ládányi mézeskalácsot sütöttem, mindegyiket egyesével leliszttelenítettem, egy új körömkefével. Kész élvezet volt. Henus, gondolkodtam rajta, hogy kinyomtatom és körbevágom, de nem vitt rá a lélek, hogy még a tésztán is körbevágjam vagy 20×.

A tesómnak nyaki gerincsérve van és ülőlabdán kellene ülnie, de a munkahelye ezt nem engedi, mert nem szép... és rontja az iroda összképét, így gondoltuk, karácsonyra meglepjük egy ilyen székre tehető, gumipárnával vagy mivel, aminek a hatása majdnem az, mintha labdán ülne. Na, megrendeltem, alig találtam rá, persze küldik, minden délelőtt itthon dekkoltam, a futárt vártam, erre ma küldenek egy mailt, hogy nincs készleten, madj 4-6 hét múlva lesz. Szólnak. Köszi, 4-6 hét elég sok, már lassan tavasz lesz....

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Bocs Pilla, akkor lehet keverlek valakivel, de itt azt hiszem többen is használták/használják. Aha, azt tudom, hogy a mentolos gyengíti a homeos szereket. Ha használjuk, akkor kerüljük. Most csak reggel szedjük. És azt tudtátok, hogy kézzel sem szabad megfogni a golyókákat?

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka
köszönjük, hogy összegyűjtötted nekünk a homeos szereket, lehet, hogy még hasznát vesszük!

Jutta,
gratula a forduláshoz! Nekem is mondta a védőnő, hogy naponta hasra kell fektetni a babát. Meg nekünk sajnos tornázni is kell, mert kicsit kötött Beni csipője. De olyan nehezen engedi, annyira befesziti a lábát, hiába puszilgatom, nem enged, végül hadakozunk és sirás a vége. Ha kaja előtt csinálom alapvetően bőg, ha kaja után, akkor nem egyszer amiatt volt hányás. De igyekszem nagyon, mert félek, nehogy baj legyen a csipőjével.

Hihetetlen mennyire nincs időm... Semmit nem tudok karácsonyra készülni.... Csak csodállak benneteket micsoda csoda dolgokat alkottok!!!!
Ma elmentem a munkahelyi karácsonyi partyra, csak 2 órára. Beni szépen elaludt, gondoltam nem lesz baj.. Azóta is nagyon lelkiismeretfurdalásom van, mert Beni jól elszórakoztatta a férjem, gyakorlatilag nonstop bőgött. Milyen anya vagyok én.... :oops: :cry:

KépKép
Kép
danka33

Danka, milyen lennél? Jó. Nem kell, hogy ilyen miatt lelkiismeretfurdalásod legyen, egy kis lakáson kívüli élet jár neked is, apának és fiának meg össze kell szokni.

A tornát miért nem a félidőben csinálod, lehet akkor nem jönne vissza a kaja. Ha kötött a csípője, kérdezz rá a terpeszbetétre. Minél korábban, annál jobb. Ha te nem tudod tornáztatni, keress egy gyógytornászt, aki házhoz is jön akár és tornáztatja. Amikor Lelle sírt, én már nem tudtam úgy csinálni, hogy jó is legyem, az lebegett folyton előttem, hogy atyaég, hogy fájhat szegénykémnek.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Jó reggelt!

Karácsonyi mese

Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat.
Akkoriban kevés pénzük volt.
Karácsony volt és másnap a kislány egy ajándékot adott át az apjának, ezekkel a szavakkal:
- „Ez a tiéd.”
Az apa először nagyon zavarba jött, aztán mérgelődött, amikor meglátta, hogy semmi sincs a csomagban.
Kemény hangon megkérdezte:
-„Nem tudod, hogy ha ajándékot készítesz, valaminek lennie kell a csomagban?”
A kislány könnyes szemmel nézett rá és ezt mondta:
- „Nem üres! Tele van a puszijaimmal!”
Az apa nagyon elszégyellte magát, térdre ereszkedett, átölelte gyermekét és elnézést kért tőle.
Attól fogva az apa az ágya alatt őrizte a csomagot, és ha valami rosszul ment, vagy bátorságra volt szüksége, kinyitotta a csomagot és kivett belőle egy puszit.
Mindegyikünknek van egy ilyen szeretettel teli csomagja a gyerekeitől, a barátaitól, a rokonaitól.

Kívánom, hogy mindenkinek legyen ilyen csomagja tele puszival!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Becsi,Henus!
A máz már magában ilyen szines!Láttátok azt a cukor házikót amit csináltunk!?Ahhoz adtak kicsike kis zacsikban különböző szines mázt! :wink: De lehet kapni élelmiszerszinezéket és azt belelehet keverni a cukormázba! :wink: :D

Becsi!
Szerintem megszinezheted kakaóval(de szerintem ne a cukrossal,hanem a sima hagyományos kakaóval)!Nem is tudom,hogy mi a neve,valami kis dobozban van! :wink: :oops: :? :!: Vagy olvassz fel ét torta bevonót???!!! :roll: :? Próba cseresznye!!!! :wink: :D

Pimpo!
Én multkor kérdeztem a dokinkat(amikor köhögött Zsani),hogy fújhatok-e a levegőbe ilyen izéket!?azt mondta,hogy ha köhögnek akkor nem,mert jobban izgatja a nyálkahártyákat!szóval,ha azt mondta a dokinéni,hogy köhögni is fog akkor szerintem ne használd!SZERINTEM!Nagyon póruljártatok a gumipárnával !

Henus!
Ne add fel!Tudom,milyen sz@r én tavaly éreztem ugyan ezt! :cry: :evil: De reméljük Szonja is és mindenki a családban azért szentestére rendbe jön,(nagyjából)Anyós ügyben elhiszem,hogy neked sem jó,hiszen a párod anyukájárol van szó és,ha neki rossz akkor neked sem jó!!!!!!! :cry:

Szantre!

Meghiszem azt,hogy van segítségem!néha még sok is! :oops: :? :lol: :lol: :wink:

Danka!

Nincsen abban semmi rossz,hogy kikapcsóltál egy kicsikét!NEM VAGY ROSSZ ANYA!Az,hogy sirt a drága egy kicsikét nem jelent nagy gondot,hiszen utánna megvigasztalódott és visszakapott téged!!Nem örökre hagytad ott! :wink: :D :!: :!: Neked is kel egy kis nyugi!!!! :wink:

Pilla!
Kora reggel megbőgettél!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :wink:
Kívánom én is,hogy tényleg mindenkinek legyen egy ilyen doboza telis-tele sok-sok puszikával!!!!!!!!!! :wink: :D

Szép napot sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

pILLA!
Ugye nem haragszól,ha feltettem ezt a kis történetet egy másik fórumra?????Nagyon tetszik! :wink: :?:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Lányok, gondoljatok ma rám 11-kor!

Szép napot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tiop, dehogy haragszom!

Piroska, megy a drukk!
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy most ilyen önző leszek, de most csak azért jövök, hogy megírjam:

POZITÍV LETT A TESZT!!!!!!

Vonalzót csak akkor rakok fel, ha már a dokinál is minden ok (januárban megyek majd valamikor), és persze nem akarom teljesen beleélni magam, hiszen még annyira pici, de akkor is!!!! Ez már az első lépés!!!!!

Bocs, hogy most nem írok, de nemsokára megyünk zeneházba, aztán még sehol sem vagyok. Mindenkit végigolvastam, a vizsgákhoz/átfordulósokhoz/fogakhoz gratulálok, a betegeknek meg jobbulást!!!!! Majd még jövök, de ma is elég sűrű napom lesz.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
nircee

huuu

nircee GRATULA!!!nem vagy semmi! :lol:
/anyóst égetni :wink: /
becsi
Iklad

Jó reggelt!

Fos vagyok.. :? Szonja hajnalban bazi lázas volt. 39. Adtunk neki kúpot, amit 5 perc múlva szépen kipukizott. :? ilyenkor mi a teendő? Mert én utána adtam még neki Panadolt is. :roll: Le is ment mondjuk a láza gyorsan. Kicsit borogatni is akartam, de attól ordított, mint az állat, így levetkőztettem egy pelusra, meg pólóra, kitakartam, és úgy aludt egy darabig... Nagyon idegel már ez a láz így magában... :evil:

Tiop,tudom, hogy egyszer nekem is írtad, hogy ne fújjak a levegőbe, mert nektek ezt mondta a doki. Én viszont azt tapasztalom, hogy ha köhög is Szonja vagy ha náthás, fújok egy kis eukaliptuszt, és sokkal jobban alszik, nem köhög!!! Lehet, hogy gyereke válogatja, de lehet, hogy sprétől is függ.. :roll:

Pimpoka, amúgy ezt tudod, én mondtam, hogy kaptam, és ez a neve: Eucasol spray- Baktériumölő, levegőtisztító spray
Így néz ki:
Kép

Pilla, kössz a reggeli indítást! :wink:

Nircee, akkor neked csak így csendben titokban, gratulálok! :wink: :wink: :) :)

thenus

henus

ilyet hol veszel?
becsi
Iklad

Nircee!
Én is szeretnék gratulálni! :lol: Mikor mész dokihoz?

Csajok!
Hát én tiszta ideg vagyok.
Rendeltem a neten játékokat a lányomnak, meg a keresztlányomnak. Múlt hét péntek óta várom, hogy történjen valami. Erre ma nagynehezen sikerül elérnem az internetes céget, ahol megmondták, hogy a csomagszállító cég tegnap megpróbálta kihozni nekem, de azt írták a csomagra, hogy a cím nem található. :x :evil: Tény, hogy a mi utcánk még nagyon sok térképen rajta sincs, de könyörgöm, akkor mi a lósz@rért nem hívnak fel, hogy te barom, merre is vagy???
Most azt se tudom mit tegyek, mert a csomagszállító cégnél szar a telefon, vagy direkt kötötték ki, nem tom. Az internetes céget meg nem lesz olyan szerencsém, hogy még egyszer felvegyék a telefont, hogy lemondhassam. Attila szerint hagyjuk a francba, majd veszünk nekik a Corában, vagy az Auchanban. De én annyira jókat találtam ezen az oldalon... :cry: :x
De hát szerintem nem marad más, majd veszünk nekik máshol. :? :(

Kép
Kép
giga1

Sziasztok,

nyugis éjszakánk volt, csak ma nem fél 8kor hanem 7kor ébredt.
Már napok óta azt vettem észre, hogy most fog szerintem átállni a napi egy alvásra. Mert ha fél 8kor ébred, délelőtt már nem akar aludni, viszont délután 2 órát lenyom egyben. Most gondolom azért alszik, mert az antibiotikum elnyomja.

Henus köszi, megpróbálom a herbáriákban, hátha lesz valahol, mert most már emlékszem, hogy te is kaptad, és a kocsitokban lapult sokáig.

Nircee, ez aztán az öröm!!! Gratula!

Megyek, csinálok valami glazúr félét.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Giga, honnan rendeltél?

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Nircee
gratulálok, de jó!!!!!

Giga1
kifizetted már a csomagot? Ha esetleg addig veszel a Corába mást, akkor ha utánvételes akkor visszaküldeted, előtte meg irj egy emailt, hogy szeretnéd lemondani. Nem szép mondjuk, dehát mit csináljon az ember karácsony előtt 3 nappal? Ők is megérthetik, hogy karácsonyi ajándék. Bár szerintem az ilyen cégek igyekesznek minden rendelést kisöpörni még szenteste előtt és ha tegnap megpróbálták kihozni, akkor a helye cimre tutira kihozzák ma vagy holnap :wink:

KépKép
Kép
danka33

Képzeljétek, annyira megszeretgettem Benit, mert annyira hiányzott tegnap. Egész éjszaka ugráltam hozzá és ma reggel az etetésnél is csak simogattam, meg tartogattam, nehezemre esett letenni.....Mégiscsak jót tesz ha néha kimegy az ember a házból. Egyszerűen átértékeli a dolgokat. És a munkahelyi partyn-nagyon érdekes volt-mert végig azt éreztem, hogy az emberek tiszetelettel néznek rám, meg szeretettel. Tisztára visszakaptam emberi mivoltomat....
Hiába, már szeptember közepe óta nem nagyon mozdultam ki (terhesség előtt feküdnöm kellett).

KépKép
Kép
danka33

Sziasztok!

Nircee,
anyóspajtást máglyára, neked meg GRATULAAAAAAAAAAAAA!!! (jan. 3-n rendel először dokibácsi)

Danka,
én meg 28-án megyek céges búcsúbulira, mivel dec 31-el megszüntetnek minket, és a közvetlen kollégák leszerveztek egy estét a Mongolian Barbecue-ba. Én is itthonhagyom a csajokat Apának, kicsit már most lelkiismeret-furdalásom van, de muszáj néha nekünk is kikapcsolni... Nem vagy rossz anya!!

Giga,
szerintem ma kérdezz rá még egyszer, és ha nem kapod meg, akkor nyugodtan mondd le a megrendelt árut - persze csak ha nem fizetted még ki. Olyan nincs, hogy nem talált meg a futár, pont ezért kérnek telefonszámot is, hogy ha bénázik, akkor odaszól, és megkérdi, hogy "Merre is tetszik lakni?". Nem tudom milyen futárcéggel dolgoztatnak, de nagyon bénák vagy kezdők lehetnek... A legtöbb futárcégnél még az időpontot is behatárolhatod, hogy mikor hozzák ki, pl. csütörtökön 9-12 között. Ezért nem értem a dolgot...

Szonjababa, Lellebaba,
Tessék meggyógyulni!!! Millió gyógypuszi!!!

Pilla,
a kakispelusos sztoridra akartam már tegnap is írni, de valahogy elmaradt. Drága nagymamám szokta volt mondogatni régen, ha valami olyan emberről volt szó, aki igazán talpraesett, gazdag és szerencsés, hogy: "Na, ez is sz@rt evett kiskorában!" :wink: :lol:

Tegnap elmaradt a mézessütés, mert vásárolni voltunk, de a férjemnek még el kell mennie a nagyobb dolgokat - ásványvíz, karton tej, stb. - megvenni. Végre Roninak is találtam ajándékot, annak idején Bogi is nagyon pici volt még az első karácsonyán, és csak jelképesen kapott egy kis plüssmacit, Roni most egy puha nyuszis csörgőt fog kapni. De az anyámon majdnem elájultam: közölte, hogy vett egy gyerek-laptopot Boginak, mert szegény gyereket nem engedjük számítógépezni a nagygépen... Mikor direkt megmondtuk mindenkinek, hogy kicsi, olcsó ajándékot vegyenek (vagy pelenkát... :oops: :wink: ). Én nem értem az ősöket. Miért kell azonnal agykárosultként viselkedni, ha valakiből nagyszülő lesz??? :? :shock:

Pápá!
andibab

Ja, és beszereztünk 6900-ért egy übergagyi DVD lejátszót, még a nevét se tudom megjegyezni, annyira noname....
Végre nyugtom van, Bogi nem zaklat a hülye meséivel...
:wink: :D
andibab

Nircee,
még annyit, hogy Ronival is kábé ekkortájt tudtam meg, hogy terhes vagyok... Olyan jót nosztalgiáztam....
andibab

Sziasztok!

Nircee!

Ugyeeeeeeeeeeee mondtam én,hogy 1 teszt nem teszt!!!!!!Éreztem!!!!Csókoltatom anyósodat!!!!! :lol: :wink: Látod,.azért csak jó valamire! :wink: :lol: :lol: NEKED HATALMAS NAGY GRATULA! :D :P Vigyázz magatokra!!Apa tudja már???? :roll:

Giga!
Valahogy én sem értem ezt a futárcéget!Én akár hányszór rendeltem mindég előtte való nap kaptam 1 e-mailt,hogy másnap ekkor és ekkor hozzák!(Mondjuk mindég megjegyzésnek odaírtam,hogy délután hozzák és az emeletre fel)Soha nem volt még gondom!Ma még kérdezz rájuk,aztán meglátod,hogy mit mondanak!Nem lehet valami precíz ez a futárcég!! :evil: Csasszék meg!!!!!!!!!!!! :twisted: :cry:

Henus!
Persze te tudod,ha nektek jó akkor miért ne használd! :wink: Biztos spay és psay között is van különbség! :roll: :D
Remélem minnél hamarabb meggyógyultok mostmár!Én is csináltam már ilyet,Anett nagyon sokszor kinyomta a kúpot,és utánna gyógyszert adtam már neki!Az meg,hogy felmegy a láza csak jó mert a szervezet küzd a bacik ellen olyankor!Tudom nem jó,és idegesítő de így hamarabb kilábal belőlle!!Tuti,hogy egy csúnya vírus kínozza Szonját!!!!! :evil: :twisted: :cry: KITARTÁS!!!!!!!!eSETLEG VIDD ŐT VISSZA MÉG MA A DOKIHOZ!!!!!!MEGNYUGVÁSKÉPPEN! :roll: :?

aNDIBAB!
Mi is ilyenek leszünk!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :oops: :? :shock: (nagyszülők) :lol: :lol:

Ma lessz Anettéknál az ünnepség,angyalka lessz a lelkem!!!!Majd mutatok képeket!(Vagy írtam már)???? :oops: :oops: :roll: :? Tiszta zizi vagyok,már teljesen kikészitettek a gyerekek az utóbbi pár napban!Remélem csak a karácsony miadt ilyen szédűltek4Teljesen bevannak zsongva!Ami érthető!!!!
Tegnap apa 2 tekercs csomagoló papirral tért haza-mire én-Hát ezek mire kellenek?
-Jaj azok az enyémek!(válaszolta)el is dugta,hogy majd ő fog csomagolni!Csajok mire kell neki 2 tekercs csomagoló papír????Mit vehetett?Már tiszta kíváncsi vagyok!Úgy érzem magam mint gyerekkoromban! :lol: :lol: :lol: :oops:

Szép napot!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

*Csasszék-csesszék! :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
tiop

Nircee,
GRATULÁLOK!:)

Giga,
LILINEK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!:)

Kati és Levente

Kép
mano83

Sziasztok!

Nircee, gratulálok! Ez aztán a jó hír és a szép karácsonyi ajándék!
(Azért nem semmi anyósod van :shock: :wink: )

Tiop, várjuk a képeket a kis Angyalkádról! :) :)
Nagyon jól csinálja a férjed, az ajándékot nagy titokban tartja, de a csomagolással azért kíváncsivá tesz.. ez olyan jóóóó!

Piroska, gondoltam ám rád.. remélem jól sikerült a vizsga! Köszi a dícséretet a képpekkel kapcsolatban.

Giga, ez tényleg elég bosszantó, de próbálj velük kapsolatba lépni valahogy, nehogy a végén még fizetni is kelljen és az ajándékokat se kapjátok meg időben.. :?

Danka, egy anyának is jár egy kis kikapcsolódás :) emiatt ne legyen bűntudatod! És végül Beni baba is jól járt a sok kényeztetéssel :wink:

Henus, remélem hamar kilábaltok ebből a kórból.. :?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Lilibaba, nagyon boldog szülinapot!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

TUTTAM,HOGY ELFELEJTEM!!
GIGA!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK LILINEK!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, beszéltem ma a dokinénivel, küldtem pisit is, azzal minden rendben. Azt mondta, ha holnapra is lázas lesz, hívjam, fel, és vigyem el, mert eddig azért várt, hátha a láz utáni 4. napon kijönnek a pöttyök. HA nem jöttek, más gond lehet. Szerintem tuti a torkával lesz/van valami, mert úgy beszél, mintha gombócot nyelt volna. Nem köhög, nem taknyos. A szemei viszont teljesen keresztbe állnak, és nagyon bágyadt. Délelőtt csak fekdécselt az ölemben. Aztán mikor jobban lett, elkezdett garázdálkodni, és a konyhapulton kiszórta a cukrot, öntözte a teát... Én addig főzőcskéztem. :oops:

Anyós hazafele tart, most hozza a párom, de már telefonban hallottam, hogy nagyon gyógyult állapotban van. Sorolgattam apának, hogy majd miket kell még venni, és hallom a háttérből, hogy ez sem kell, az sem kell, minek ez...stb... :evil: Igazad volt Pimpoka, ki kellett volna élvezni míg nem volt itthon... :evil: :evil:

Becsi, nem tudom a spray honnan származik, mert még terhes voltam mikor egy nagymamától kaptam, és Pimpoka jól emlékszik nagyon sokáig ki sem vettem a kocsiból.
Na megyek, befejezem a tök főzit.

thenus

jajj, bocsi Giga, minden hozzászólásomnál elfelejtem:
Lilinek Boldog Szülinapot!

thenus

Sziasztok!

gyerek az ölemben, vizsga megvolt, mindent tudtam, írásbeli, szerintem 4-es vagy 5-ös lesz.

Giga:
szerintem is mondd meg, hogy vagy hozzák, vagy nem kell. a karácsonyi ajándékot mikor akarják kihozni?

Boldog szülinapot Lilinek!!!!!!!!!!!! :):):):)

Szantre
te hogy állsz a vizsgákkal?

Danka
ne butáskodj!!! bár minden gyereknek ilyen anyja lenne, nem lennének bűnözők a földön. :)

Nircee:
szép csendben gratulálok! :D :D :D Anyós csúcs! :) :)

Tiop
ez tényleg izgi, mire kellhet ennyi csomagolópapír?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Én is tisztára lyukasagyú vagyok, lemaradt :oops: - de nem maradt el:

BOLDOG SZÜLINAPOT LILIMANÓ!

Kép
andibab

Piroska,
mostmár akkor nyugid lesz egy kicsit? Próbálj pihenni, meg kiszellőztetni a fejedből azt a fene sok tudományt! Rádférne egy kis lazítás!! :wink: :D
andibab

Andi:
most két hétig nincs vizsga, de azért nyugi nem lesz, mert hátravan hat szóbeli és két beadandó. Abból van két nagyon nehéz vizsgám, de azon túl leszek és kész! :)
A drágám meg itt gügyög a forgónak :) Olyan édes! :)
Egyébként nekem lazítás a babóval való foglalkozás :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Lányok, olyan jó volt hazajönni vizsga után! :):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Giga Lili manónak nagyon sok boldog szülinapot :D :D

Tiop köszi akkor úgy csinálom :wink:

bocs csajok, de nagyon el vagyok maradva :oops: :( azt sem tudom hova kapjak, még jó, hogy apjuk itthon van és besegít egy kicsit :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Szonjának és Lellének gyógyulást kívánok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Giga, Lilinek én is nagyon boldog első szülinapot kívánok!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Köszönjük szépen a jókívánságokat!
Hála a jó égnek volt annyi eszem, hogy nem fizettem ki előre.
Maga a játékot küldő cég a www.tulli.hu a futárszolgálat meg a GLS. Szóval nem kis cég, ezért sem értem, hogy miért nem hívtak fel telefonon.
Küldök a játékosoknak e-mailt, hogy nem küldjék már. Megyünk lassan a Corába. :?

Képzeljétek!
Ma megcsináltam életem első tortáját. Vakondtúrás a neve. Majd csinálok fényképet a lánnyal, és megmutitom. A férjecském szerint nagyon finom lett a belseje (mert marad a krémből, és megehették :wink: ) Tiszta heppi vagyok ettől!!! Sosem sütöttem még egyedül tortát. :lol:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Csak olvastam most én is, mert nagytakarításban vagyok. Dóri a nagyinál.

Giga!
Boldog szülinapot Lilinek!!
Atyaég de elment ez az év! :shock:

Nircee!!!!
Lottót az anyósnak!!!! És gratulálok! Vigyázz magadra! :D

Lányok, rohanok, még ajándékokért is kell mennem!! :?

Ja, és jobbulást a betegeknek!!

KépKép
tüccs

Katica,
Múltkor el is felejtettem válaszolni a kérdésedre:
Levi a 15 hós oltástól nem lázasodott be,kedden volt 1 hete hogy megkapta,azóta sem volt semmi gond!:)
Szerencsére mindig jól átvészeli az oltásokat.:)

Levit most vitték el anyósomék,hogy egy kicsit tudjam végezni a dolgaimat,így becsomagolgatom az ajándékokat:)

Kép
mano83

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?