Henus, akkor anyóst haza sem engedik Karácsonykor? Nehogy letörjön a lekesedésed, pont most élvezd ki, amikor nincs otthon az anyós, aki mindíg lelomboz a karácsonyi készülődéskor. Csináld úgy, ahogy még eddig soha, ahogy szeretnéd, ahogy nem lehetett az anyóstól, ha meg hazajön csak nyelni fog nagyokat. Persze, ha beteg Szonja, akkor sok mindenre nem tudsz haladni, de próbáld meg.
És mi az az izé amit a levegőbe spircceltek? Valami mentolos, mi a neve annak?
Szantre, nem rossz a fülhőmérő, csak jót kell venni. Nekünk régen olyan volt, hogy kellett rá ilyen kis kalap, mert ha nem tetted rá, azt mutatta, hogy felforrt az agyvized
, de most vettem egy AEG márkájú amire nem kell már ez a kis kalapka. Így a pár alkalom alatt, "kitanultam", hogyan kell mérni, mert Lellének ugye még picike füle van, kicsit a kagylót ki kell húzni és a mérőt a dobhártya felé kell irányítani, így jót mért.
Én popóban nem mérek, mert nekünk ott többet mutat még akkor is, ha levonom a 0.5 fokot, mint a bőrhőmérséklet. Nyugodtan mérheted Márk hőjét a hóna alatt vagy pedig combtőben, nekem ezt mutatta a doki, hogy ott a legkönnyebb. Odateszed a combtőhöz a lázmérőt és akkor ül az öldeben, észre sem veszi, ha mégis eltudod bolondítani valamivel vagy sétálgathatsz vele.
Egy ládányi mézeskalácsot sütöttem, mindegyiket egyesével leliszttelenítettem, egy új körömkefével. Kész élvezet volt. Henus, gondolkodtam rajta, hogy kinyomtatom és körbevágom, de nem vitt rá a lélek, hogy még a tésztán is körbevágjam vagy 20×.
A tesómnak nyaki gerincsérve van és ülőlabdán kellene ülnie, de a munkahelye ezt nem engedi, mert nem szép... és rontja az iroda összképét, így gondoltuk, karácsonyra meglepjük egy ilyen székre tehető, gumipárnával vagy mivel, aminek a hatása majdnem az, mintha labdán ülne. Na, megrendeltem, alig találtam rá, persze küldik, minden délelőtt itthon dekkoltam, a futárt vártam, erre ma küldenek egy mailt, hogy nincs készleten, madj 4-6 hét múlva lesz. Szólnak. Köszi, 4-6 hét elég sok, már lassan tavasz lesz....