Sziasztok
Borzasztó, hogy mennyire nem jutok ide, aztán meg ilyen sokat kell visszaolvasnom.
Bocsi Lányok, de tényleg nem jut időm a netezésre, próbálom befejezni Anyukám ajándékát, így sem tudom, hogy ki fogja bekeretezni, valószínűleg én, mert már sehol nem vállalják karácsonyig.
A betegségem még megvan, pénteken már elmentem a gégészetre, mert a hangom is totál elment és kiderült, hogy jó kis gége, meg garatgyulladás, kaptam antibikát, Gergő is kapott szirupot, és csak 7700 pííízt hagytam a gyógyszertárban.
Mit mondjak, karácsony előtt baromira hiányzott!
Esküszöm visszaolvastam, de nagyon reagálni nem tudok.
Egcsi
Én is kiakadtam a verős sztorin, és megértem, ha balhéztok a dolog miatt. Ezt még gyorsan az elején kell rövidre zárni, nehogy már azt gondolják, hogy ez így ok.
Rita, Manó
Édesek a képek!
Lányok
Ezt a több pénz dolgot én sem értem, de valószínűleg azért, mert közalkalmazott vagyok. Nálam egyáltalán nem számított, hogy emelkedett a fizu, mert csak 2 év van a drágáim között. Viszont alaposan megszívattak, mert a törvényben van egy apróbetűs rész, hogy ha táppénzen vagy, és a pénzed kevesebb, mint a minimálbér kétszerese, akkor azt veszik alapul, így nekem csak 67 ezer a GYED-em.
DE úgy vagyok vele, hogy ez egy ajándék, hogy itthon lehetek 2 évet a szívem csücskeivel, ha maradtunk volna Madeirán, akkor ott már 1 hónap múlva zenekarozhattam volna a zenesuliba meg 4 hónap volt a szülési szabi. Így én ennek is baromira örülök!
Ja, és nekem sem jár a kajajegy, az állam bácsi nem olyan rendes, mint egyes cégvezetők.
Bocsi, de most is csak ennyire volt időm.
Anikó, Andi, Vera, Egcsi, Rita, Manó, Timi, Eszter
Sok-sok-sok puszi mindegyikőtöknek!!!
Azért karácsonyig még jövök, ígérem!
Pussssssssz
Orsi