Új privát üzeneted érkezett!

Rita:de jó,hogy jöttél!Egyszerűen gyönyörűek a lányaid,félelmetesen fotogének.Te meg nagyon jó fotós vagy!(én azt hittem műtermi fotók) :wink: Ruhájuk is csodaszép.Milyen alkalomra volt?

Tii:de ismerős ez a hajmosós téma. :twisted: Bár nekem most kicsit könnyebb,hogy Bence oviban van.De hogy tanulni nem tudnék,az tuti! :?

Egcsi:nem kapkodod el az ajándékvásárlást! :wink: Após jól van?

Manó:Te tudsz korizni? Nekem azt mondták,hogy úgy vigyem Bencét,ha valaki jól korizik.Én még soha,apa egyszer korizott. :shock: Ki fogja megtanítani? Próbáltam Macsot tegnap hívni,de nem vette fel. :(

Na,ez volt ezen az oldalon:Anikó
vakili

Mese:én sem értettem,hogy miért volt több a pénzem.Én azért messze voltam a max. GYED-től. 8) A családi pótlék is több volt,a többit nem tudom. :oops:
Olyan szar a hangulatom,hogy az sem érdekel mit veszek fel.Nem is festem magam.Remélem egyszer azért lesz alkalom felvenni a cuccokat. :roll:
Még táncolni sincs kedvem. :cry: (A karácsonyt sem várom már.)
VIrág :)

Vera:valamit neked is akartam,de mit??? :shock: Puszi!

Orsi,drága merre vagy?

Anikó
vakili

Anikó,ne légy ily negatív! Nem szabad :( Mire megjön az ünnep a hangulatod is eljőőőő, meglátod, csak ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++hozzáállás a dolgokhoz! :wink:
Igen én tudok korizni, mert gyorskorcsolyáztam több mint 10 évig, mint válogatott! :wink: 8)
De igaza van az ismerőzödnek, hogy jobb, ha olyan tanítja aki tud is :lol:
manóci

Manó:hogy mik ki nem derülnek Rólad??? :lol: :lol: Jó Neked.Úgy vinném én is korizni a lurkókat,csak előbb nekem is meg kéne tanulni.De én szégyenlős vagyok,nem bénáznék sok ember előtt.Pedig a nagyok tudnak és szeretnek is. :oops: Ki kéne bérelni egy pályát csak nekem. :wink:
Nem rontom tovább a topic hangulatát,ne haragudjatok,igyekszem nem panaszkodni állandóan. :cry: Készülök kineziológushoz,remélem most is tud segíteni.

Jó éjt:Anikó
vakili

Anikó :)
Gyere csak panaszkodni, hátha segít. :wink: Korizni én se tudok nagyon, de tini koromban volt rajtam kori. :)
Após jól van., köszi kérdésed. :)

Manó :)
Mik ki nem derülnek. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó, Egcsi,ugye,ugye :wink: :lol: és még mennyi mindent nem tudhattok :P
Én sem a közönség jégen tanítom majd, hanem nekem van versenyzői bérletem :wink: és amikor a gyorskorisoknak van edzés akkor!Azért lényegesen kevesebben vannak akkor a pályán, és a jég is jobb :lol: :lol:

Kineziológus???Jó dolog? :roll: Mi mindenene tud segíteni?Én asztmás vagyok, és azt hallottam valakitől, hogy azon is tudna.Ez vajon igaz?
manóci

Ja, és amit még akartam, hogy ma voltunk egy ellenőrző mérésen a kis törpillámmal, és 2 hét alatt csak 10 dkg-ot hízott :( Úgyhogy elkezdjük holnaptól a gyümizést, már külön kajaként, és 3 nap múlva pedig a főzeléket :)
Súlyunk:4750g :lol:
manóci

Manó:Na,mesélj!!!! :wink: :lol: Esetleg nem lehetnék én is a kislányod azokra az alkalmakra?(vagy az anyukád? :shock: )
De egyébként teljesen egészségesnek találták Hannust,ugye?Kíváncsi vagyok mit szól az új ízekhez. :wink:
Sokmindenre jó a kineziológus,majd megkérdezem,hogy erre is esetleg.Én akkor voltam nála először,amikor Bencus nem akart összejönni.Hogy ettől-e vagy mástól sikerült,azt nem tudom,de a lelkemnek nagyon jót tett.A keresztfiamnak anyukáján keresztül gyógyította meg az állandó fülfájását.Veszítenivalóm nincs (bár nem olcsó),legfeljebb egy jót beszélgetünk. :wink:

Egcsi:pussz! :lol:
vakili

Már mi is gyümölcsözünk, ma megevett egy fél üveg almát, kb. 8 kiskanál. :) Nagyon szereti, de nem mertem többet adni, ez volt a második alkalom. 8) a mi hízásunk is lelassult, de azért a hurkák még megvannak. :D

Pussz neked is. :wink: Karácsonyi hangulat előkerült már? Nekem sem sok van. :roll:

Apósék elvannak, inkább Bercivel foglalkoznak, a kicsivel csak akkor, ha megkérem őket, hogy vegyék fel vagy öltöztessék fürcsi után. Pedig mondtam nekik, hogy nyugodtan kapkodják fel, mert elrontani már nem tudják, azt anyám megtette. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na, eddig tartott a békesség. :roll: Apósom ma kiakasztott, de úgy, hogy kell némi idő, hogy visszaakadjak. Megütötte Bercit! :shock: Most az mindegy, hogy mennyire érdemelte meg, de ne verje az én fiamat! :twisted: Ha rákiabál, megszidja, az ok, elvégre Berci elég vadóc egy ideje, de nem, egyből két olyat ráhúzott a fenekére, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Szegény gyerek úgy sírt....Boti nem volt itthon, de holnap majd elbeszélget az apjával, ő is kiakadt. :evil:

Bocsi, hogy ilyenekkel terhellek benneteket, de alahol muszáj kieresztenem a gőzt...

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

MOst eccerűen semmire nincs időm. Holnap vizsgázom, eddig kb. két órát tanultam rá összesen. Ablakcsere a szomszédokban, ezért a gyerekem max. 15 percet alszik. Esik a hó, ezt a fejem napok óta jelzi, nagyon fájt, nem is tudtam este már tanulni, de aludni sem nagoyn...

Viszont nem tudok Egcsi üzijén szó nélkül átugrani!!!

Én letörném a kezét annak, aki megüti a gyerekem!!! Egy gyerek nem tud akkora rosszaságot csinálni, hogy egy nagyapának nevezett személs megüsse!!!!!!!

Nálunk após élettársa próbálja "nevelni" Lillát, aki áldott jó, és ezt nem csak azért írom, mert az én lányom. Szófogadó, nem vandál...egy angyal. Persze, vannak hisztijei, de milyen hároméves az, akinek nincs...Szóval egyszer láttam, hogy ráütött, akkor figyelmeztettem. Aztán mikor egyszer ott voltunk, akkor üvöltött a gyerekemmel, és mikro rászóltam akkor visszapofázott, hogy hagyjam, most ott vagyunk, ő neveli. !!!! HÁt a lóf*szt neveli őőő! Uram lekapta a 10 körméről...de azóta is mondja a gyerek, hogy őt B. megveri! Szóval azóta nem engedem fel Lillát úgy, hogy én vagy az apja nem vagyunk ott! Emiatt após szív, mert imádja, a csillagokat lehozná neki az égről. De B. ezt olyankor csinálja rendszeresen, mikor após nem látja...ezért nem engedem...

TAnul-tanul-tanul...

PUssz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi,
Teljes mértékben igazad van. A te gyerekedet ne akarja más nevelni.

Egcsi,
Neked is:)

Mese,
Felbuzdultam a példádon amikor írtad h te ugyanúgy kapod az étkezesi jegyet. Nálunk ugyan cafeteria keretében egészségpénztár van de megkérdeztem a fönökömet h megtarthatom-e a havi 5e ft-ot ha elmegyek szülni. Hát hebegett-habogott h nem tudja és meg kell kérdeznie az ügyvezetőt. Max azt mondják h nem de legalább megkérdeztem, vesztenivalóm nincs.

Manóci,
Ugyan az én koritudásom csak annyi h körbe-körbe tudok menni elesés nélkül de jövőre szeretnék kimenni Veronikával. Amikor még otthon laktam, a barátnőimmel minden hétvégén legalább egyszer kimentünk és én imádtam:) Sajnos a TGYÁS is csak 70% az elöző naptári évi átlagkeresetednek, most olvastam a védőnőnél. A GYED is 70 csak annak van felső korlátja, a minimálbér 2x-nek 70%a és az már adóköteles is. Most olvastam h jövöre 69000 ft lesz a minimálbér.

Rita,
Nagyon szépek a lányok és a képek:)

Vera,
A kép nem teljesen jó mert nem totál oldalról készült de azért már látszik h baba van a hasamban és nem kövér vagyok:) Ma vittünk egy ajándékkosarat a két óvonőnek, odáig voltak a gyönyörtől:)

Megyek készülödni, ma van a céges karácsonyi parti.
puszi
A

Kép[
Kép[
kostyika

Egcsi, Timi,teljesen igazatok van!Nevelni lehet, de az ért megütni :roll: :twisted: :twisted: Ez durva!Apóst meg: Kép koppintsatok ti a fejére!

Andi,igazad van, megnéztem itt a neten most,hogy a TGYÁS 70%!Akkor szinte ugyanannyit fogok GYED-et is kapni, mert az meg maximálva van! :wink:
manóci

Szép estét :)
Bálint felfedezte a játszószőnyegen a tükröt és olyan jól elvan vele :) azt nézegeti,kapálózik,mosolyog :) így van egy kis időm :) míg Apa nem jön naptárat csinálni :)
Manó!
hogy mik ki nem derülnek Rólad :) tanítani nem akarod hogyan kell korizni? Csinálhatnál baba-mama órát :) mert speciel nekem a lábamon csak görkori volt a 90-es évek elején :)
Vb-ra is jártál?
Olyan édi súlya van Hannának :) Annyira megdögönyözném :) Eszti is ilyen pici volt?

Egcsi!
nagyon durva :( főleg h. nincsenek is a gyerekkel együtt,alig látják ne akarják mán nevelni Őket :( talán azt szeretnék h. rossz emlékük legyen Róluk?

Timi!
Após élettársa se semmi,főleg neki meg aztán pláne nincs semmi köze a gyerekeitekhez.Igazan van párodnak h. leüvöltötte a fejét.
Tanul-tanul tanul :) holnapra kalappal :)

Anikó!
gyere panaszkodni :) jót tesz ha kiírod nem? kinezologusnál mi volt?
csini anyuka vagy csini anyuka vagy :) jól nézel ki :) jól nézel ki :)

Andi!
A max. azt hiszem a kb. 75 ezer ft.

Mese!
annyira nem izgat h. nem kapok kajajegyet.azt hiszem ez nem kötelező adniuk. de most repesek mert Robi jövőre a kajajegy mellé kapni fog kulturális utalványt :) tök jó lesz mert moziba is jó(bár kicsi az esélye h. mozizni fogok)de könyvet is lehet venni :) már látom szomorú sorsomat :)

no megjött apa kell a gép csók mindenkinek Orsi neked is :)

vera

KépKép
viranka

Timi :)
Egy kalappal a vizsgához! :wink:
B is egy bunkó! Mindkét B! :twisted:

Többieknek köszi a támogatást és pussz! Mennem kell. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kedves Édesnyák!

A napokban sok-sok karácsonyi zenével gazdagszik a www.pszichologia.multiply.com oldal. Lesz hangszerrel játszott zene, lesz magyar nyelvű és angol nyelven is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A feltöltött zenék listáját itt is megtaláljátok az „Érdekességek” menüpont alatt: www.pszichologia.mlap.hu Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok. Természetesen a tanácsadás lehetősége a továbbiakban is fennáll.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

Vera, :) :) de aranyos vagy!Majd, ha talizunk, akkor dögönyözheted :wink: odaadom!

/tényleg nem lesz tali valamikor valakinél?Január, február körül?Mert gondolom most el vagyunk foglalva, ünnepek, vizsgák stb.stb./

Kori, szívesen csinálnám, de Hannust hová tenném addig?Az már hosszú idő lenne nekünk.Tudod így is rohannom kell majd, hogy a 3-4 órába beleférjünk! :) Azért pici még ő, sűrűn eszik, és anya kell neki :)
Igen voltam sok, sok versenyen nemzetköziken is egyaránt, és nyertem is elég sokat :) :wink: /csak az a baj, hogy ez a sportág itthon nem olyan népszerű, így anyagilag nem támogatják eléggé, és sokkal, sokkal több helyre el lehetne jutni :( nem úgy mint a csakis régi jóhírére támaszkodó foci.Abba nyomják a sok lóvét, és évek óta seholse vagyunk! :twisted: :twisted: szégyen/

Ezt ma csináltam Hannusról ahogy négykézláb rugózik :) sikerült gyorsba lefotózni, elküldöm nektek!

Kép

Kép
manóci

Sziasztok!
Csak egy gyorsra,mert nem bírom ki:NÁLUNK A DÉDI VERTE MEG ANNO GERGŐT!!!!Na,ezt übereljétek! :wink: Azért amit utána kapott tőlünk is meg aputól is,azt nem tette zsebre. :evil: Sajnos nekem is sok ilyen emlékem van róla,kiskorunkban nagyon sokat vert minket papuccsal,szíjjal,vasalózsinórral. :evil:
Na,bocsi,de hajnalban megyünk disznóvágásra,megyek alukálni,próbálok vasárnap reagálni mindenkinek. :oops:
Addig írjatok jó sokat!!!!! :lol: De ne ilyen rémtörténeteket!

Csók:Anikó

Ui:már jobban van ám a lelkem. :wink:
vakili

Hannus irtó ügyes!!! :shock: Mi még hasra sem fordultunk. :roll: Igaz nagyon szépen tartja magát ülve, pár másodpercig egyedül is ücsörög. Felfedezte a lábait, mostanában állandón az egekben vannak a praclik. :D

Örülök, hogy jobban van a lelked. A jó kis disznótoros majd még jobban feldob. :wink: (kár, hogy nincs nyálcsorgatós smile :lol: )
A dédi sem kispályás, a vasalózsinór és szíj nagyon brutál. :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Borzasztó, hogy mennyire nem jutok ide, aztán meg ilyen sokat kell visszaolvasnom. :(
Bocsi Lányok, de tényleg nem jut időm a netezésre, próbálom befejezni Anyukám ajándékát, így sem tudom, hogy ki fogja bekeretezni, valószínűleg én, mert már sehol nem vállalják karácsonyig.
A betegségem még megvan, pénteken már elmentem a gégészetre, mert a hangom is totál elment és kiderült, hogy jó kis gége, meg garatgyulladás, kaptam antibikát, Gergő is kapott szirupot, és csak 7700 pííízt hagytam a gyógyszertárban. :evil: Mit mondjak, karácsony előtt baromira hiányzott! :evil:

Esküszöm visszaolvastam, de nagyon reagálni nem tudok.

Egcsi
Én is kiakadtam a verős sztorin, és megértem, ha balhéztok a dolog miatt. Ezt még gyorsan az elején kell rövidre zárni, nehogy már azt gondolják, hogy ez így ok.

Rita, Manó
Édesek a képek! :D

Lányok
Ezt a több pénz dolgot én sem értem, de valószínűleg azért, mert közalkalmazott vagyok. Nálam egyáltalán nem számított, hogy emelkedett a fizu, mert csak 2 év van a drágáim között. Viszont alaposan megszívattak, mert a törvényben van egy apróbetűs rész, hogy ha táppénzen vagy, és a pénzed kevesebb, mint a minimálbér kétszerese, akkor azt veszik alapul, így nekem csak 67 ezer a GYED-em. :evil: DE úgy vagyok vele, hogy ez egy ajándék, hogy itthon lehetek 2 évet a szívem csücskeivel, ha maradtunk volna Madeirán, akkor ott már 1 hónap múlva zenekarozhattam volna a zenesuliba meg 4 hónap volt a szülési szabi. Így én ennek is baromira örülök! :wink:
Ja, és nekem sem jár a kajajegy, az állam bácsi nem olyan rendes, mint egyes cégvezetők. 8)

Bocsi, de most is csak ennyire volt időm. :(

Anikó, Andi, Vera, Egcsi, Rita, Manó, Timi, Eszter
Sok-sok-sok puszi mindegyikőtöknek!!! :D

Azért karácsonyig még jövök, ígérem!

Pussssssssz :D

Orsi

avocado

Orsi :)
Jobbulást! Remélem karácsonyra rendbejöttök! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsikám,jobbulást!!! :( Lóvé :( hát igen, ha közalkalmazott valaki sok előnye van annak is, de hátránya is!Igazából nem tudni mi a jobb!Mert azért maszknál se olyan fényes a nemteljesösszeggelbejelentés :twisted: és tsai dolgában.De ez van.És abban teljesen igazad van, hogy annak mimndenképp örülnünk kell, hogy legalább itthon lehetünk 3 évig a manóinkkal!Igaz baromi keveset adnak, de legalább nem kötelező visszamenni melózni.Mint a nyugati országokban!Igaz Egcsi?? :roll:

Ajándék, hát szerintem, ha még szeráig kész leszel vele, talán be tudják keretezni neked, vasárnapig!

Egcsi,lábikók :lol: imádom én is, ahogy rágicsálja, és játszik vele!Köszi :) Hannus nevében is!

Többiek merre???Ekkora készülődés?? :P
manóci

Itt sem kötelező visszamenni, csak sokszor nem engedheteted meg magadnak, hogy otthon maradj. Ja, és itt nincs védettség, bizonyos időn túl-asszem 6 hónap-nincs munkahelyed. :?

Após itt köröz, a hátam mögött, abban a pillanatban, hogy felállok, már rá is telepszik a gépre. :twisted: Egyszerre 3-4 programot futtat, Duna tv, Hír tv, stb. a hócipőm tele van. Boti megjön hajnali fél 3-kor, após előjön és a politikáról nyit vitát :roll: Vágom a centit. Még 3 hét....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, :( Na neeeee após, naggyon komoly!!!!!Politizál veletek?,!!Nem küldöd el a fr....a.Hagyjon már!
Fú, az még naon hosszúúúú, 3 hét :?

Visszamenés, hát igen.Na én is így tudtam.De asszem nem is kapsz pénzt, nem?Tehát eleve úgy van kitalálva a rendszer, hogy 6 hó után húzás vissza dolgozni?!Ugye?
manóci

Orsi!

Én nem kaptam puszikát... brühühühüh..
:cry:

Manó,
70%, én mondtam.. :wink:

valszínű h cégtől függ, melyik milyen szociális juttatásokat ad.. egy nagy cégnél ez nem gond, kis cégnek meg fáj.. Fújj..
de azért az adómentes összegig adott kajajegy, hát az mégcsak nem is fájhat... Persze nem tudom az idevonatkozó törvényeket, de pl biztos érdemes volt megkérdezni h kaphatja-e Andi..
megtanultam "munkaéveim" során, ha nem kérsz, nem kapsz, ha kérsz, sokmindent simán megkapsz..

Nálunk betegek a gyerekek, Levi mát pénteken nem ment oviba, és ma először nem lázas.. ma már Tündi a soros (rem nem) 37 volt, most épp semmi. Nehogymár kari előtt..

Orsi,
közalkalmazott :( azért fura, mert minimálemelkése a fizudnak csak volt, nekem is a HR-es mondta, kiszámolják h mennyivel (nálam is csak 2 év van) . Mindenesetre a GYEDem tényleg magasabb, de azért a tgyásom a fele lett a 2. alkalommal. Én erre értettem, h neketek mitől volt több. Azt elismerem h a gyed magasabb.. De azért a szlámon nem fial a lóvé..

Egcsi, após seggére sodrófával üssél rá, aztán majd ledöbben. a fene essen belé :x az ő idegeinek simán bírnia kéne a kis krampusz balhéit. (mi lesz 2 hét múlva?)
miket nem képzelnek az emberek!

Anikó,
nemááááááá, pozitív energiát küldök!!!!! A gyermekeidnek is szüksége van mosolygó mamára! Azért a Dédihorror meredek..

Orsi,
minden csak nézőpont kérdése.. van ahol hatalmas lóvét adnak, v.hol meg húzzál vissza dolgozni. Férj annak idején beszélgetett erről a kollegáival (amcsi, holland, fr, német, angol, belga, cseh, stb) megdöbbentő különbségek..

Rita,
képek :P gyönyörűek
milyen alkalomra volt a ruha???

már én is vizsgáztam, 2 megvan. A többit csúsztatom jan.ra, meg a diplomamunka vázlatát is le kéne adnom. Már kitaláltam a címét, az is valami, nem??!

Mese
meske

Sziasztok :D

Nagyon rossz kislány vagyok, mert ezerrel hímeznem kéne, de muszáj jönnöm. És milyen jó, hogy benéztem, mert Mese miattam sír. :(

Mese
Puszi HEGYEK mennek, és légyszi-légyszi-légyszííííí ne haragudj!!!!!:( Pedig komolyan úúúúgy figyeltem, nehogy kihagyjak valakit! :roll:
Betegség :( Jobbulást manóidnak!

Nálunk én már egész jól vagyok, igaz ez a száraz köhögés nagyon durva tud lenni, de azért az is javul. Gergőnek viszont még mindig nagyon be van dugulva az orra, ez az orrspray semmit nem használ, igaz már kevesebbet köhög. :roll: Annyira elegem van! Remélem ez a hét elég lesz, hogy mind egészségesek legyünk, karácsonykor már csak nem lesz ez, mert én nagyon ideges leszek ám! :evil: :twisted:

Egcsi
Apósod: NO COMMENT! :evil: Ahelyett, hogy örülne a családjának, hogy együtt lehettek, ilyen baromságokkal tölti az időt? Nincs jobb dolga? Húúú, az ilyen politizáló emberektől tudok elbujdosni, engem hagyjanak békén! Nincs elég baja az embernek, még ez is?

Manó
Egyetértek :D

Bocsi, de tényleg csak ennyire futotta, és még teregetnem is kell. Jaaaaaaj! :roll:

Puszi mindenkinek! Neked is Mese! :wink:

Orsi

avocado

Ennyire alaposan nem tudom, hogy a 6 hó alatt kapsz-e valamit, ha előtte dolgoztál, de családi pótlék az nincs, az adóbevallásnál kapsz 15OO dollárt gyerekenként. Ha túl sokat kerestél, akkor lehet, hogy semmit nem kapsz, mert vissza kell fizetni adóba. :?
Sokan visszamennek 6 hét után dolgozni. :roll:

Mese :)
Jobbulást! :?
Vizsgákhoz előre is drukk! :wink:
Sodrófa izzítva. :D

Orsi :)
Pussz! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Orsi:jobbulást nektek!Mindjárt megyek aludni,ma már ne hívj! :lol: :wink:

Egcsi:apósod nem nóóórmális.Nincs jobb témája? :evil: Boti mit reagált az ütlegelésre?

Mese:aranyos vagy,köszönöm az enerdzsit. :D Kicsit jobban vagyok,bár hullámokban rámtör a depi.Sajnos csak jövő péntekre tud vállalni a kineziológus. :cry: Remélem addig nem lesz gond,mert már nagyon határeseten vagyok. :oops: Kicsit félek a téli szünettől,Bence teljesen kikészít.Az előbb rászóltam valamiért,és egyszerűen szembeköpött!!! :cry: Hol láthatta,én nem tudom,nálunk ez sosem volt szokás,még az utcán sem. :(
Nektek is jobbulást,karira biztos meggyógyultok! :lol:

Volt ma az oviban karácsonyi ünnepség,nagyon aranyosak voltak.Csak azt nem értette,hogy utána miért nem jöhetett haza.(reggel 8-kor.) :wink:

Manó:pussz

Megyek,puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:24-kor.
galagonya1

A párom kiakadt a verés miatt, főleg, hogy őt is verte az apja gyerekkorában. Visszajöttek az emlékek. :? Megbeszélték, nekem pedig a lelkemre kötötte, hogy Bercit nem hagyhatom velük egyedül. :?
Azóta Berci nem játszik a papával, ha be akar menni a szobájába, kiküldi, nem ad neki cukrot, ilyenek. Szerintem ez elég nagy bünti. :wink:

Andrea :)
Szia! :D
Anyukádnak gyors felépülést!!!! :?
Miért nem akarják Balázst elengedni suliba?
Gyere már zavarni gyakrabban, képekkel megspékelve! :wink:

És akkor a képekről lévén szó, ma kirándulni voltunk a Tűz Völgyében:
Kép Kép [img]
Kép Kép Kép

Mentem aludni...

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Nem vagyok kiszámítható-beszámítható...dühös vagyok...majd ha lesz időm (mondjuk a hétvégén) elmesélem...

Egcsi!

Képek szuperek!

Andrea!

Itt még soha nem zavart egy rég nem látott topiclakó! Írj bővebben, engem érdekelnének az oviváltás okai!
Anyukádnak gyors gyógyulást!!!!

Mentem szenvedni tovább...

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Egcsi!

Most nézem! A szöszi Bercim hogy barnul!!! Sőt, szinte feketedik! :shock: (a hajára gondolok természetesen 8) )

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Barnul. :D Feketedni csak nem fog, mert akkor gyanúba keveredne a postás. :lol:
Gyere és dühöngd ki magad! :wink:
Anyósomnak nagyon tetszenek a lányaid, mutattam neki képet. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi!
gyönyörű helyen jártatok :) Após még nem vette észre magát? berci okoskisfiú h. így bünteti.

Timi!
Dühöngj :) az biztos segít valamicskét :) ismét anyós alkotott?

Andrea!
de jó hogy "zavarsz" :) sokszor jutsz ám eszembe,mi van veletek?visszamentél dolgozni?

Anikó!
Bencébe kisördög bújt? Óviban nem köpködik egymást? már csak pár nap és mehetsz kinezologushoz :)

Manó!

Majd jövőre szervezünk kori órákat :) Addigra Hannus és Bálint is elég nagy lesz :) Tali tényleg jó lenne :)
S én úgy utálom a focit.

Mese!
Hajrá vizsgák :) Az oké h. a kajajegy adómentes de azt is ki kell fizetni és ezt nem igazán szeretik szerintem :)

Kérdés:a Tgyás nincs maximum összeghez kötve? Csak azért kérdem mert uncsitesóm felesége pocakos és Ő így tudja.Ezen kicsit meglepődtem.

Ezt Míra üzeni Nektek :) jmm,,...l.bhghhjujujikut8

még gyorsan pár képet dobok aztán mék mert Míra tesómmal akar msn-ezni :) ja de uton van hazafele ez most jutott eszembe :)

Míra lelkesen énekel Bálint meg....
Kép
és a hurkák :)
Kép

pusza

KépKép
viranka

Vera,de jók a képek :) Szájgörbülős, imádoooooooom az olyanokat!!!Hannusról még nincs is, de lesz :wink: majd ügyes leszek!Kori OK! :lol:
Foci :? szintén zenész!
TGYÁS nincs maximálva!A fizetés 70%-a!!!Ez tuti :wink:

Egcsi,De klassz hely :) de kicsit a kihaltsága miatt rémísztő is! :? nekem!

Andrea,Jó, hogy jöttél ki életjellel :)

Anikó,Bence :cry: elég gáz!És mit csináltál?/ha szabad kérdeznem/Tuti az oviból tanulta!

Orsi, :) teljesen egyetértünk!Politikára visszatérve, csak 1 mondat erejéig, mert útálom a témát, és nem is akarom, hogy erről beszéljünk, csak ha már te kimondtad a véleményed akkor én is!
Csak annyi, hogy én is rosszul vagyok a sok erőszakos politizálón, és legfőképp az idegesít, hogy még a baráti körünkben is :x pár éve akkora politikus lett mindenki, olyan okosak egynémelyik, hogy kiakasztó! :twisted: :? Régebben életükbe nem hallottam ilyen témákról diskurálni, de most......................naggyon értenek hozzá :!: :twisted:Okoskodnak, és győzködnek!Hát hagyjanak mááááá lógva! :evil:

Nya, téma lezár, megyek fürdetni+vacsiztatni! Kép
manóci

Vera :)
Bálint nem nagy művészetrajongó, viszont írtó cuki a legörbült szájacskával. :D

Fokozatos hozzátáplálás:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:25-kor.
galagonya1

Sz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:25-kor.
galagonya1

Hát ez az ovi tényleg nem hangzik jól, az óvónő....no comment. :roll:
Jó sok programotok van Balázzsal, biztosan meg is lesz az eredménye! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hogy alakul a hozzátápi? Hannus szereti a főzelékeket? Bencével ma megkóstóltattam az édeskrumplit-hasonlít a sütőtökhöz-és megette az egész 7Og-os üveggel, mert ha nem adtam neki, visított. 8) Nem volt pocifájás tőle és semmi egyéb. Mikor lehet elhagyni egy teljes szopit?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Néha amikor van egy kis szabadidőm, olvasgatlak ám Benneteket, de írni nem szoktam. Most láttam, hogy hiányoltatok, de a cégnél nagy évvégi őrület van, itt nem kevesebb, hanem soookkkkal több a meló ilyenkor.
Köszi, hogy hiányoltatok! :)

Lili nagyon szép nagylány lett, szeptembertől ovis és nagyons szereti. Én kevésbé, nem egy egyszerű csapat ez az ovóda, és teljesen kiakasztanak a dolgaikkal, de amíg a kicsi jól érzi magát ott, addig nem szólok egy szót sem, azt is csak nagyon halkan :) Mondjuk nekem nem is olyan jellegű gondjaim vannak, mint Andreának... /Pl. a szülőket is úgy kezelik, mint a 3-5 éveseket, valamint nem hajlandók tudomásul venni, hogy nem szórakozásból hordjuk a gyereket oviba, hanem mert dolgozunk, most pl TÉLISZÜNET van az OVIBAN 12.21-01.02. egyáltalán nincs még ügyelet sem!!!!/ Mindenestre Manónak mondtam, hogy cseppet se búsuljon, hogy nem vették fel oda Esztit! :):)

Nem dicsekvésből, csak tényszerűen megállapítva félelmetes esze van a kiscsajnak, egy gond van vele, hogy mindig csak a csintalakodásra használja :):) Amúgy ugyanolyan mozgékony energiagombóc, mint volt. Persze a kisebb nagyobb balesetek sem maradnak el.. :)

Ha tudok még 10 percet szakítani, akkor majd megpróbálok feldobni pár képet is!

Bocsi, hogy "önzőztem", már rég dolgoznom kéne egy anyagon, így nem jut időm név szerint válaszolgatni. :oops:

Nem ígérem, hogy idén még jövök, mert végig dolgozok, sőt dec.27.- jan.4.-ig a kollégáim szabin lesznek, úgyhogy egyedül állom a sarat, ezért ezúton szeretnék

Nagyon nagyon kellemes, meghitt, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben, egészségségben, örömökben gazdag boldog Új Évet kívánni!!!!
Kép

Puszi Mindenkinek
Macs
maccs

Egy pár percem van, Sziasztok!

Manó!

Rátapintottál! Anyósomon akadtam ki, vagyis nem rajta, hanem a saját hülyeségemen. Tudtam, hogy anyósomtól nem várhatok el többet, mint eddig, és mégis próbálkoztam bizonyos okok miatt. Így plusz köröket cisnáltam magamnak, az amúgyis minimális időmből. Most nem részletezem, ha holnap levizsgázom majd jövök...

Maccs!

Jó, hogy TE is jelentkeztél! KEllemes Ünnepeket Nektek is!

Andrea!

Értem az ovis problémáidat. Én alapból tudtam, hgoy vegyes csoportba NEM! Sokan nem értenek egyet, főleg olyanok, akiknek a gyereke vegyesbe jár...de én ismerem a saját gyerekemet, és így is csodálkozom, hogy ilyen jól beszokott, mert még itt is nagyobb balhékra számítottam. De ha vegyesbe megy...És ráadásul egy óvónő sem tudott olyan érvet hozni a vegyes mellett, ami meggyőzött volna!

Bálintnak egyszerűen imádom a legörbült kis száját!!! 8)

Bence meg...ő lesz a család kedves legénykéje ránézés alapján! Teljesen más nekem mint Berci volt. Látszik rajta, hogy a személyisége is teljesen más, vagy más lesz!!! Berci az apjafajta lazacsávó lesz, kemény lesz (már szerintem az most is), Bence meg kis kedves, érzékenyebb...Jól gondolom??? :D

Ja, egyébként mindkettőnek Te vagy az anyja, az látszik! :wink:

Na, megyek, kaját melegítek! Lusta disznó vagyok mostanában, és rendelek. VAgyis nem is a lustaság miatt, mert bármit megfőzök, de nagyon keveset nem tudok főzni, a nagyrésze mindig kidobásra került, és ötletem sem volt mindig új...Így meg minden nap más főttkaját ebédelünk, és sokkal olcsóbbra is jövök ki!

Kitartás MIndenkinek! MÉg járok erre, csak legyek túl a holnapon!

Puszi! Annak duplán, akinek nem írtam! :wink:

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Azért Lillám mai beszólását még leírom:

Oviba menet beszélgettünk. A cumizásról volt szó. (Lilla az ujját szopja) Mondja, hogy ha nagylány lesz, akkor már nem fog cumizni. MOndtam, hogy lehetne már akkor most nagylány, és leszokhatna. ERre ő: "hááát...ahhoz még nőnöm kell egy kicsit!" :lol:

Tényleg el!

Pusszantás!!!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi,nagy vödörrel holnapra!Vizsgák, tanulás :? most annyira nem kívánná egyik porcikám sem!Valahogy le vagyok fáradva enélkül is!

Maccs,szomszédasszony drága :lol: hát ez nem semmi amiket írsz az oviról!Na kivi leszek jövőre mi lesz velünk.De egyik oviba sincs ügyelet?Mert lehet ilyenkor csak egybe rakják össze a gyerkőket,nem?
Nektek is Boldog Karácsonyt!!!

Egcsi,jól megy köszi :) tök jól haladunk már.Nyitogatja a kis száját, ha meglátja a kanalat, és abrakol rendesen :D alma, s. tök, barack, krumpli, este pedig a sinlac.Egyenlőre ezek mennek, de lassan kipróbálom a banánt is, meg van a Hippnek áfonyás alma, az is 4 hós kortól.Szal kísérletezek majd apródonként már egyre több mindennel.Főzikből is finomfőzit, aztán céklát fogok stb.stb.Na és az uraság? :wink:

Amúgy tegnap írtam egy elég hosszút, de nemtom hová lett!Tök érdekes mert meg szoktam várni, hogy bekerült-e a hozzászólásom a fórumba, és "elvileg" bekerült! :roll: Úgyhogy, passz!na mindegy!
manóci

Maccs :)
Szia! :D De jó, hogy jöttél! Kitartást a munkához, ovihoz stb.! :wink:
Várjuk a képeket! 8)

Bercinél talált süllyedt, Bence még alakul, remélem igazad lesz! :wink: Egyenlőre áldott jó gyerek. :D
Anyós :? Mit csinált már megint? :roll:
Holnapra egy kalappal! :wink:
Lilla :lol:

Mai Berci: Nem akarta inni a reggeli kakaóját, mondtam neki, majd akkor én megiszom. Válasz felháborodva:Anya, neked ott a kávéd!

Mi egyenlőre az almánál és az édeskrumplinál tartunk, a banánt annyira nem szerette, de majd még megpróbálom. A répa lesz a következő áldozat, talán holnap. :)
Az áfonyás alma az fini, ha jól emlékszem Berci szerette, de én biztosan. :D

Többiek? :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
galagonya1

St
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:23-kor.
galagonya1

Apóst nehezen bírom. Egyre nehezebben. :roll:
Olyan jó idő van, hogy pólóban voltunk a napon. Anyósék napoznak is. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jók a képek! Jó nagyra nőttek a fiúk! :D

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,após+anyós Kép elhiszem!
Vigyétek őket kirándulni, és felejtsétek véletlen ott! :lol: Ez durva volt,nem?!
Kajálás :wink: ja a répa majd nálunk is nemsoká.Azt meg már szeretem, mert lehet finomfőzit csinálni neki jó kis húslevesből, nyami :)
Nekem olyan furi lenne olyan jóidőben karácsonyozni!Egyik legjobb barátom Ugandában dolgozik vagyis jelenleg ott él, és az is furi mindíg mikor küld képeket, hogy rövidgatyában, gumipapucsban, félmeztelen testtel díszítik a fát :lol: Mondjuk biztos meg lehet szokni, de fura!

Andrea,jók a képek, fiúk nagyon édesek!!! :)
Ovi: hát nem semmi amiket írsz te is!Azért én valószínű kiosztom majd őket, ha ilyen dolgokat csinálnak!Nagya po.....ám, és nem bírok parancsolni neki! :oops:
Vegyó csoport nekem sem szimpi, már csak azért sem, mert jócskán óvónő függő is.Lehet jót is kihoznia dologból, de nagyon kevés az a jó szakember aki ezt meg tudja tenni!Így én is jobban örünék, ha Esztit majdan kiscsoportba vennék föl!Itt van ilyen is olyan is!
Amúgy nem úgy van ahogy mondod, mert kötelesek ügyeletet tartani, és nálunk is van!Maccs nem jól tudja, vagy nem szóltak neki, mondjuk azért azt nem hinném!Itt nálunk 4 ovi van, és csak az egyik lesz nyitva, ott lesznek a szünetben bejáró gyerekek.Mondjuk ezt kivételesen jó 5letnek tartom, mert átlagba mind a 4 oviból talán 1 csoportnyi, vagy 2 gyereket vinnének be, és az ovikra leosztva talán 10-15 gyerek. Na most azért ilyen kevés létszámért, kaját intézni, befűteni, áramot stb.stb.Szerintem!Amúgy a forrásom azért is 100%, mert úgyszint abba az oviba,/az újba/ jár Eszti egyik kis barátnője akivel naponta összejárunk, és ők mondták, ma.Mert ma is voltunk náluk át játszani!
De megjegyzem ez mindenhol így kell, hogy legyen.Ügyeletnek kell lennie!
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?