Sziasztok!
Gyorsan igyekeztem atolvasni, de nem sok idom van, hal Istennek nekem sem
Benszi
Gyonyoruek vagytok! Gratula! Le a kalappal, egy picivel sem egyszeru
Nalam is van hozzatapi, dokineni javaslatara, mert a sulygyarapodassal nem jatszunk....igy viszont en is ugyanazt tapasztalom, mint te, hogy egyre tobb a tejem...ez tok jo, nem is hinne az ember, hogy ennyire bejatszik az, hogy nem stresszelsz.
Gem
Nagyon jo, hogy Rebeka nem kapta el a baranyhimlot, s ugyesek vagytok Karacsony tekinteteben. Holnap jonnek Apuci szulei (tok jo, hogy mar nem ugy irom, hogy a parom), s majd ok sokat segitenek a keszulodesben. Bar tegnap mar ket kepet sikerult felrakni az uvegajtora
Ajandek senkinek sehol, illetve a Kristof biciklije figyel a garazsban, de azt vele egyutt vettuk, meg valami meglepi kijar neki...fogalmam sincs, hogy mindezt ki es mikor fogja megejteni, de egy pici baba mar van a fa alatt ajandeknak, a tobbi megoldodik
Mi meg 24-en dokinenihez megyunk, sulymeres, ellenorzes celjabol. Nem tudom, hogy iratm-e, hogy gyerekorvos - aki egy fiatal lengyel dokineni - szimpatikus, s nagyjabol ugyanazt mondja, mint a magyar dokineni, igy talan ezen a teren is megnyugodhatok
En nem tudom elkepzelni, hogy hogyan oldjatok meg egy kicsivel, s egy picivel - MINDEN KET KISGYEREKES ANYUCI ES APUCI ELOTT LE A KALAPPAL!!!
Cas
Udv itt ujra! Te aztan nem vagy semmi - de tenyleg!! Ennyi idod van irni...hogy csinalod???
Boldog 1 hetes fordulo Csilla Babanak!! Nagyon Tunderiek Sebivel, tenyleg ahogy nezi a hugat, haaat ...tuti, hogy minden faradtsagot meger....
Ezt a tejrafejos dolgot en is akartam kerdezni, de ha nem muszaj nem fejek, mert akkor nem marad annyi a kovetkezore...csak kiprobaltam neha napjan, de jobban szeretem ha cicibol eszi.
Mondjuk en noisen bevallom, hogy minden szopi elott, s utan merunk...nem vagyok nyugodt maskeppen, s ha nem eleg akkor jon a tapi potlas....lehet, hogy nem ez a legjobb, de nekem - ahogy fent irtam - ettol mar tenyleg egyre tobb tejem van
Apuci szerint lassan mar palackozunk
Ancsa
Reka baba is mar nagyon nagy!! Igy izeg-mozog mar egy 6-7 hetes baboka....hihetetlen...En minden napot elvezni akarok, mert annyira hamar megnonek, s most meg azt elvezem, amikor kis gomboc lesz a Kishercegem a kezemben/vallamon
Bufizes-nalunk sem egyszeru, hasfajos egy kicsit, de csak este, napkozben nem volt eddig ilyen problema. Azert egy bufit a legtobb esetben kivarunk, s oldalt fektetunk. Minden nap a masik oldalara forgatjuk a dragat.
Kaki szep aranysarga, nagyon buszke is vagyok ra
Probalok osszehozni egy szuletessztorit, de egyszeruen nincs idom arra, hogy leirjam. Van egy - ket nyugis ora, de ilyenkor (ez eddig ketszer fordult elo) lefekszem aludni, vagy mosok, vasalok, rendet rakok, zuhanyozom, s neha leulok a gep ele, kepeket nyomtatni, stb...Nem tudom meg beosztani az idomet sehogy.
Fozes....egyszer mar csinaltam spenotot
Meg jo, hogy eddig sem szoktak hozza a fiuk, hogy konyhatunder vagyok, igy nem nagy a valtozas.
Megyek, mert ebresztot fuj a dragam, bocsi akihez nem irtam, meg igyekszem kesobb jonni...
Nem tudok visszaolvasni, bocs a hibakert