Sziasztok!
Erika!
Csak olvastam a hozzászólásokat és nem néztem vissza ki írta csak megírtam a véleményem,mert úgy vettem ki, hogy vásárlási szándékod van. Nem akartalak megbántani semmi képpen sem.
Az első kocsink nekünk is egymás melletti volt, de mázlinkra egy bizóba megkaptuk 20e ft-t és csak annyi baja volt, hogy a huzatát egy kicsit megszívta a nap. Amúgy egy 120e ft-os kocsi volt. De mihelyst nagyobbak lettek a fiúk eladtam és vettem egy egymás mögöttit, mert a melletti inkább 2 emberes mint egy. Ezt meg egyedül is tudtam hozni vinni gyerekestül is. Mondjuk nekem csak kb 20 lépcsőfok volt felfelé aztán lift. Én nem is tudom kinek találták ki az egymás melletti konstrukciót? Egy nyamvadt boltba nem fértem be vele. De Évának például bejött.
Ha valóban gondot okoz cipelni és egyebek szerintem add el és az árából olyat kapsz ami valóban megfelelő. Amit Marcsi nyert az egy igazán jó babakocsi, márkás nem gagyi PILLE KÖNNYŰ. Használtan is megér 50-60e ft-ot! Bár rajtad nem igazán segítene. Nem is értem miért nem találta még ki seki az esernyő egymás mögötti testvérkocsit??
Levi és Nándi most 2,5 évesek és még teljesen jól elvannak a kocsiba én rengeteget használom most is. Köszi a dícséretet!!
Zsuzsi!
Köszi a dícséretet. Sajna én csesztem el a képeket, mert rá volt állítva plussz fényerő amit nem vettem észre.
De úgy beleszerettem abba a gépbe, hogy már le is zsíroztam, hogy egy olyasmi lesz a kariajim.
Már előre örülök.
Úgy néz ki mi is együnk Krétára csak májusba. De annak jobban is örülök mintha most mennénk.
Jó lebarnultál? Majd tegyél fel képeket ha megkaparintottad.
Marcsi!
Szerintem ilyen esernyőkocsikat használtan itthon is lehet 10eft körül látni. Legalább is régebben láttam, úgyhogy nem nagyon érdemes azokat figyelni hacsak nincs akkora malaca Erikának mint Neked. De az a csodával lenne határos. Amúgy simán elküldik azok is akik csak német o.-i küldést írnak be. Eddíg nekem csak egy ember jegyezte meg, hogy ő azt írta, de az a tankos volt akitől pofátlanul alacsony áron jutottam hozzá.
Zizi!
Köszi a bíztatást! Remélem oviig összejön.Addíg még van majdnem fél év.
Ne nagyon szorgoskodjál most már!! Nekem azután lett nemsokkal burokrepedésem, hogy rossz volt a lift és felmenetem gyalog a hetedikre! Vigyázz magadra és a manókra nagyon!
Andi!
Nálunk még olyanabb! Nemrég szoktak le arról a fiúk, hogy fürdés előtt közvetlen kijelentsék: Nem mosunk hajat. Ezt minden este elismételték. Ordítanak. Még nem igazán tudják sokáig csukva tartani a szemüket szándékosan, belemegy a víz és kész a balhé.
Sok sikert a felvételekhez. Nálam mindíg kéznél van a gép, csak mióta kölcsönadtam nincs de nagyon hiányzik.
Éva!
Hová tűntél? Képzeld, lehet, hogy a fiúknak is ki kell venni az orrmandulájukat. Voltunk a budaiba, de a fül, orr gége osztály nem volt valami bizalomgerjesztő. Mi elmegyünk még máshová is.
Vikics