Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi

Milyen volt a nyaralás? Merre jártatok?

Éva
p.éva

Sziasztok!
Gratulálok Marcsi!!! Nekünk is jól jönne egy ilyen járgány,mert a miénk hatalmas és nehéz, egyedül a két gazfickóval nem is tudok vele boldogulni.Hol találtad ezt a lehetőséget,és pontosan mit kell tennie az ember lányának,ha egy ilyet szeretne nyerni-venni?/Írtam Neked mailt is,de visszajött,hogy tele a postaládád./Kérlek ha ráérsz,informálj.Előre is köszi.Egyébként szerintem mi már találkoztunk egyszer az utcán, a József krt-on,ha babákra jól emlékszem.Én és a barátnőm az ikreimmel sétáltunk.Lehet,hogy nem Ti voltatok?Akkor ezer bocsi!
Rózsa! Kitartás!!! Szorítok!
Éva! Bocsi,hogy csak most válaszolok,de hétfőn a dr.néni "segített" a két gézengúz letapadt kukacán,s azóta nem nagyon volt időm netezni...Az Urak minden percbe foglalkoztatnak.....2002.február 8-án születtek 9.13 és 9.15-kor.Kétpetéjű ikrek, az egyik szőke,a másik barna.Szinte nem is hasonlítanak egymásra!
Most búcsúzom,mert indul a fürdetés...
Mindenkinek jó éjt, a nyaralóknak jobb időt!(nekünk itt a belvárosban ez is megteszi!Kép

KépKép
herika

Sziasztok

Erika
Az http://www.ebay.com weboldalon kell regisztrálnod magad, ennyi. Aztán beírod a keresőbe azt ami érdekel és ha van olyan cucc ami téged érdekel akkor licitálhatsz rá. Az is fel van tüntetve, hogy hány nap van a licit végéig. Értesítenek mailban mindenről.
Nem sokkal később születtetek nálunk, az enyémek jan 15-én másztak elő.Kép Nálunk sincs semmi hasonlóság köztük, csak annyi, hogy ők is gézengúzok és nálunk is volt a Kristófnál kukacbuherálásKép

Zizi
Szorítok!!!!!!!!!!! Ezt az időt vártam, lehet már öregszem de nem szeretem a 25 foknál melegebbet.

Évi
Azért egy kicsit lazíts és pihenj!!! Muszáj.Kép

Zsuzsi
Üdv a fedélzeten.

Andi
Ambrosia

Erika

Sürgős mail ment. Találtam babakocsit az Ebay-en, nagyon jól néz ki. Peg Perego Twister, 76 dolcsi. Nem sok idő van a licit végéig.

Andi
Ambrosia

Ha sikerül felteszek egy pár járgányképet a site-ról.
KépKép
Ambrosia

Ezt duplikáltam.. mindegy, megy a többi...
KépKép
Ambrosia

Nem tudom miért tette fel kétszer, de inkább mint egyszer se.
KépKép
Ambrosia

Majd valaki világosítson fel miért rakja be kétszer ugyanazt a képet.

Andi
Ambrosia

Erika

Bocs a hirtelen támadásért, a probléma csak az, hogy az amerikai site-ról szedegettem le a kocsikat. A német lapon http://www.ebay.de nem sok ikerkocsit láttam. (Nem is nagyon boldogulok a német nyelvvel.) Na mindegy nem buzgok ennyire, leállítom magam mert megtelik velem a topic.

Andi
Ambrosia

Erika!
Emlékszem Rátok! A levél pedig mégis megjött, válaszoltam rá! De idelinkelem az aktuális kocsit a tulaj hajlandó elküldeni, ha a vevö válalja a 45 eurós postaköltséget. Egyébként a német oldalon a testvérkocsik (Geschwisterwagen) kategória hemzseg a jobbnál jobb kocsiktól.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3541252792&category=23628
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Ambrosia,Marcsi!
Köszi,köszi,köszi!!!!!Kép))
Bár sajnos nem beszélek sem angolul,sem németül(összesen pár szót értek),azért nagyon köszönöm a segítséget.Nézelődni biztos felmegyek!
Nekem a 45 EUR-os postaktg húzósnak tűnik...Nekünk végül is testvérkocsi is jó(a mostani is az),csak beférjen az ajtón,elférjen a gangon és ne legyen magában több mint 15 kg,mint a jelenlegi.Bérházban lakunk,lift nuku,s itt az emeletek kb 2 panel emeletnek felelnek meg.S persze a fiúk sem picik...Mindkettő már lépcsőzni akar,persze kézenfogva és a korlátnál!!!!!!!!Ezért egyszerre nem tudok velük lemenni,de ha elindulok a másik nem várja meg míg leérünk az elsővel,kézzel-lábbal-fejjel csörtet,persze sírva,nehogy ott hagyjuk...Ezért sokszor az a megoldás,hogy felkapom és megpróbálok rövid szintidővel lerohanni a már előzőleg lecuccolt kocsihoz.Aztán usgyi vissza...Jó lenne egy kertes ház,ahol csak berakja Őket az ember és már kint is van a kapun..."Álmodik a nyomor"Kép)
Most megyek megnézem a kínálatot...Köszönöm a segítséget!
Üdv: Erika

KépKép
herika

Erika!
Lehet, hoyg Nektek csak valami ilyen lenne jó!
Most 12,5 EUR-on áll. MÉg egy napig lehet rá licitálni!
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3540866739&category=23628
KépKép
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Összecsukva:Kép

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Éva! Engem a sár nem izgat annyira, le lehet mosni Kép Elvileg még vasárnapig a Barossba kell mennem, mostmár három napot csak kibírok Kép
Hétfőn uh, kedden vizsgálat, kíváncsi vagyok, hogy állunk. Nektek kellett ctg-re járni? Mert ZSófival a 36. héttől az is volt már hetente.

Zsuzsi!
Milyen volt a nyaralás? Majd mesélj! Ugye Görögországban voltatok?

Andi!
Te milyen oldalon nézed a kocsikat? Mert angolul még értek, de a némettel nagyon nem boldogulok...

Nagyon klassz kocsikat mutogattok, talán szeptember-októberben nekünk is aktuális lesz valami olyan, mint Marcsié

Zizi
debyand

Sziasztok

Zizi
Csak most találtam rá az európai site-okre az Ebay-en. Pl. van Ausztriában, is. Nekem is ez a bajom, egyáltalán nem értem a németet. Már "kapcsoltam", hogy New Jersey-ből elég gázos lenne bármit is vásárolni, de annyira megörültem mert az USA oldalon olyan csodaszép ikerkocsik vannak. Mindegy, sztornó. Szerintem a testvérkocsi csak később ideális mikor már tudnak menni, a két ülés nem egyformán van kialakítva. Az egyik ülés csak nagyobb gyerekeknek alkalmas, 1,5-2 évesnek néhány hónapos lurkónak nem biztonságos, ezt a dokibácsi is mondta. De érdemes körülnézni mert nagyon jó áron van minden.

Andi
Ambrosia

"A harmincöt éves Andy Hoyle Wrexhamból harminc éves feleségét, Melt dobta fel az eBay-re. Kiderült, a pár csak 'hülyéskedett'."
Lányok..., hm? Kép

KépKép

KépKép
2in1

Szia Erika!
Szerintem mi a napokban beszéltünk telefonon. Én kispesten lakom a a 18 hónapos ikerlányaimmal. Te meg a Blaha környékén ha jól emlékszem. Tudod, hogy csak egy nap van a gyerekeink között? Az enyémek 2002. febr. 7.-én 8.45. és 8.48. kor születtek. Örülök, hogy mostmár így is tudunk beszélgetni, nem csak telefonon. Szerintem neked is csak a két különálló babakocsi felelene meg. míg viszed az egyiket az egyik gyerekkel a másik biztonságban ül a másikba és ha leérsz egy mozdulattal összecsatolod őket. Szerintem gondold át, mert így biztosan könnyebben lejutnántok az utcára. Tudom, hogy a gyári ikerkapocs elég rossz minőségű, nekem két napig volt jó, utána elszállt a menet benne és kalapáccsal is alig tudtuk levenni. De ha tényleg érdekel a külön kocsizás tudom tanácsolni azt a fajta ikerkapcsot, amit a férjem talált ki és egy ismerösöm gyártott le. Egy mozdulattal fel lehet tenni, és iszonyú masszivan tart össze és persze szét is hogy a kerekek ne akadjanak egymásba. Mielőtt áttértünk volna az esernyőre csukható egyszerű sportbabakocsira, nekem is megfordult a fejembe hogy sport ikerkocsit vegyünk. De mivel a lépcsőházban a lift ellenére még van 6 lépcsőfok amin le kell jutni, hamar elvetettem a dolgot. Két gyerekkel már nem tudom megemelni a kocsit. Külön-külön viszont teljesen simán megy. Ha gondolod küldök rajzot vagy képet az ikerkapocsról, lehet hogy neked is van valaki az imeröseid körében aki tudna ilyet csinálni. Még mindig áll az ajánlatom, ha gondolod és fel tudtok valahogy jutni a 99-es buszra, a hugommal meg tudjuk oldani, hogy a Határ útnál találkozunk, és egy jó beszélgetés közben sétálgatunk együtt.
üdv. mindenkinek
Böbe
Böbe

Szia Böbe! Gondolkodtam én is,hogy esetleg Te lennél,de mivel Gittke néven ment a mail,elvetettem a lehetőséget.Jó,hogy itt is "találkoztunk".Ahogy szert teszek egy esernyőre csukható ikerkocsira,ígérem megyünk!Azért nem merek két kocsit összekapcsolni,mert nincs az a kapocs amit ezek tönkre ne tennének.Még az etetőszékben is "ugrálnak",az is majdnem szétesik Vagy olyan kellene,amit a büdös életbe senki nem tud leoperálni-akkor meg nincs értelme ennek a variációnak.De nem adom fel,remélem hamarosan találunk egy megfelelőt.
Marcsi! Köszi a mailt,regisztráltattam magam( több kevesebb sikerrel),s nézelődtem már.Valóban vannak szuper kocsik,de német tudás nélkül nehezen menne a vásárlás.Így valószínű,csak "kukkoló" maradok.
Ambrosia!Köszi a jó tippeket,de Amerika tényleg messze van...
Üdv Mindenkinek
Erika

KépKép
herika

Szia Böbe! Gondolkodtam én is,hogy esetleg Te lennél,de mivel Gittke néven ment a mail,elvetettem a lehetőséget.Jó,hogy itt is "találkoztunk".Ahogy szert teszek egy esernyőre csukható ikerkocsira,ígérem megyünk!Azért nem merek két kocsit összekapcsolni,mert nincs az a kapocs amit ezek tönkre ne tennének.Még az etetőszékben is "ugrálnak",az is majdnem szétesik Vagy olyan kellene,amit a büdös életben senki nem tud leoperálni-akkor meg nincs értelme ennek a variációnak.De nem adom fel,remélem hamarosan találunk egy megfelelőt.
Marcsi! Köszi a mailt,regisztráltattam magam( több kevesebb sikerrel),s nézelődtem már.Valóban vannak szuper kocsik,de német tudás nélkül nehezen menne a vásárlás.Így valószínű,csak "kukkoló" maradok.Pedig amit ide is feltettél 12,50 EUR-ért,ingyen van.De ki tudja mennyi lesz a vége ?+ a 45 EUR postaktg...az nagyon megdobja.Röhejes,hogy csaknem 4x-e a posta a vételárnak.Miért nincs Magyarországon ilyen lehetőség?A pénzes németeknél nem hiszem,hogy annyira sokan vásárolnának használt holmit.De lehet,hogy tévedek.Az biztos,hogy itthon lenne forgalmuk...
Ambrosia!Köszi a jó tippeket,de Amerika már valóban messze van...
Üdv Mindenkinek
Erika

KépKép
herika

Erika!
Ha valami igazán megtetszik és lesz kedved licitálni, szívesen segítek a német szöveggel. Májusig kéne szakmaival bövitett nyelvvizsgát tennem, de elég konyhanyelvet beszélek csak Kép nekem is jól jön a gyakorlás!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Szia Erika! Szerintem érdemes lenne megnézned az én ikerkapcsomat, ezt biztos, hogy a gyerekek nem tudják szétszedni. Ez nekem megsem fordult a fejemben, annyira kizártnak tartom. Ha gondolod jövőhéten összeruccanhatnánk és akkor élőben meglátnád, hogy szuperál. Nem tudod, Budapesten szokott lenni ikres találkozó? A Kismama magazinban szokták írni, hogy vidéken több helyen is van ikerklub és ők össze szoktak járni, de Budapestivel még nem találkoztam. A Gittke név a hugom, mi egy és ugyan azok vagyunk. Nélküle valószínűleg már valamelyik dilikórházban lennék. Szinte ő is anyuk a lányoknak. Eddig ő intézett mindent helyettem az interneten, ezért szerepelt az ő neve. Én csak most kezdtem 2-3 hete ezt az elfoglaltságot. Tudod rengeteg szabadidőm lett!?, kaptam a férjemtől egy mosogatógépet. A mosogatással eltöltött idő felszabadult, így tudok egy kicsit kikapcsolodni.
Remélem mielőbb találkozunk. Szia mindenkinek
Böbe
Böbe

Sziasztok!
Marcsi! Köszi az eddigi segítséget is!Lehet,hogy még élek a lehetőséggel...
Böbe! Én is régóta böngészem a magazinokat ikertalálkozók ill ikerklub ügyben is,de csak pár vidéki városban láttam.Röhej,hogy pont Budapesten nincs egy ikerklub!Pedig szerintem lennénk szép számmal...A mosogatógéphez gratula,én sem bánnék egy ilyen ajándékot!!!Kép
Mindenkinek üdv:
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

MJa jöttünk vissza a nyaralásból. A fiúk meg mi is nagyon élveztük, annyira jó volt. Nem tudom, hogy zökkenünk vissza a betondzsungelbe. Ráadásul Agárdnál beszart a kocsin és most azt csinálja a párom, pedíg gondoltam, hogy holnap még kirándulunk egy lájtosat. Este megkapom a képeket cd-n amiket csináltam és felteszek egy párat.
Üdv minden újnak!!! Annyit írtatok, hogy még idő kell, hogy leülepedjen mindaz amit olvastam.
Marcsi!
Gratulálok a kocsihoz!!! Igazán mázlid van vele. És hidd el imádni fogod annak ellenére, hogy liftbe nem fér be egy pehelykönnyű nagyon kezelhető kocsi. Én jobban szeretem a twinnél is!! Egy kézzel lehet simán kormányozni,és a fiúk úgy ülnek benne mint a basák! Kép

Szerintem ha egy kocsihoz hozzá lehet jutni akár 55 euroért + a 45 euro pk. az még mindíg csak kb 28-30e ft mindennel együtt. Az manapság nem pénz egy jó kocsiért! Nálunk egy használt twin 38-45 e ft! Szerintem így is teljesen megéri csak kb 1 hónap onnantól, hogy megnyerted.
Jaj majdnem elfelejtettem! Tegnap dobták be a papírt, hogy külföldi csomagom jött!!! Itt a tank!! Kép Kép Kép
Majd még írok, csak a 2-3 köbméternyi koszos ruha sorsát sínre teszem.

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Vikics! Várjuk a képeket Kép Hol voltatok nyaralni?
Gratula a tankhoz, most már teljesen rendben lesz a motorod?

ZSuzsi! Hová lettél? Egyszer már megjöttetek nem ?

Nehéz dolog ezekkel az ikerkocsikkal, én most gondoltam bele, hogy nálunk egy egymás melletti kocsi nem fér be a gyerekrendelő ajtaján. Arról nem is beszélve, hogy a rendelőhöz 4-5 lépcsőn kell felmenni, és természetesen nincs babakocsi feljáró. Miért is pont ott lenne?!
NEkem persze még tapasztalatom nincs, majd rájövök, hogy hová hogy érdemes menni Kép

Kicsit elfáradtam, mert most egy hétig egyedül vagyok a gyerekekkel, és csak fárasztóbb így, meg persze én sem vagyok most olyan hű, de fürge, és ráadásként elkezdett fájni az egyik fogam Kép Jövő héten még el kéne valahogy jutni fogorvoshoz, mert szülés után végképp nem lesz rá időm.

Zizi
debyand

Sziasztok!

Feltettem a képeket. A felét a Vikics Pupikáiba (4. lapon) a másik felét a Vikics Pupikái 2-be. Egy ezerszer jobb géppel csináltam mint az enyém és annyira gagyik lettek, hogy szörnyű.
Zizi
Badacsonyördön voltunk, Badacsonytól kb 5km-re.
Ez a rendelős szori elég gáz. Mit gondoltak repülővel mennek oda az anyukák? Nálunk szerencsére nincs lépcső és az ajtó is akkora, hogy egy szárnyán éppen befértünk az egymás melletti kocsival, de ki lehetett nyitni a másik felét is az ajtónak és úgy nagyon kényelmesen befértünk.
Egy kérdés... Próbáltuk a szobatisztaságot elérni a nyaralás alatt, de sajna nem igazán jött össze. A délutáni alvás folyamán csak ritkán pisiltek be, de amúgy eszük ágában sincs szólni ha kell. Elvonulnak észrevétlenül valhová és ott kakilnak vagy pisilnek. Én ezt nem értem.... Már a világ összes gumicukrát felajánlottam nekik ha szólnak és nem. Ráülnek a bilire ha kérem, de termés még sosem volt benne. Tudom, nem kell aggódni, csak érdekelne, hogy ennek ez a folyamata?

Vikics

KépKép
vikics

Szia Vikics!
Nekem írtál bő 2 hete mailt a szobatisztaságról és erről a topic-ról.Azt hiszem a babakocsi ár téma nekem szólt.Tudod mi tavaly vettünk egy baromi jó,széles,masszív ABC testvérkocsit.De bérházban,egyedül nem semmi a méretei miatt.Viszont az ára sem volt két fillér/70000+ kamatok,mivel részletre vettük/osszesen több mint 82!Ezért nem igazán szeretnék egy könnyű,használt lóti-futi kocsiért 28-30 ezreket adni.Talán érthető...Meg persze "keret" se lenne rá...
Bocsi,ha nem nekem szólt a célzás.Csak olyan rosszul esett.
Üdv Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Itt vagyok, csak ugye elkezdődött a kampány, és gyűjtöm az aláírásokat!KépKép...meg tanulok a 22-i nyelvvizsgámra.KépKép

A nyaralás jó volt, Görögországban voltunk, egy kicsi faluban, a tenger mellett. Néha egy kicsit uncsi is volt, mert tényleg csak a tenger volt ott, meg néhány étterem. De sebaj, a görögök utálják az állatokat, emiatt sok a kóborkutya, azokkal meg órákat elvoltam.KépKép
Majd lehet, hogy lesznek képek, apámnál van a digit gép, ráteszi cdre, és talán egyszer hozzá jutok.Kép

Vikics!

Nagyon aranyosak a fiúk, gondolom nem unatkoztál mellettük.Kép A képek szerintem nagyon jók, de én nem értek hozzá.
Jó motorozást, most már minden ok?Kép

Most megyek az utcákra, majd még írok!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Erika!
Találtam egy kocsit, amit 38 Euróért lehet azonnal megvenni. Az eladó ugyan azt írja, hogy csak Németo.-on belül hajlandó elküldeni, de, ha tetszik, írok neki, hogy na, lécci... Szerintem, mivel kisebb, könnyebb kocsiról van szó (ezt is esernyöre lehet csukni) biztosan kevesebb lesz a postaköltség is! Hm?
Más..
Láttam, hogy feladtál hirdetést esernyö kocsira. Ha ennyire belelendültél, eszembe jutott, hogy még Pécsen 3-4 hete láttam az egyik boltban használtat, mintha esernyöre csukható lett volna. Régió a bolt neve, telefonszáma is van, 72-315-002 (a babakocsi osztályt kell kérni), ha gondolod hétfön hivd fel öket! Apósom pedig hetente jár fel Bp.-re, szerintem tudna segíteni a beszerzésében. Azért vagyok ennyire aktív, mert tudom, hogy milyen szörnyü, ha az ember a körülmények miatt nem tud szabadon és annyiszor sétálni az ikrekkel amikor akar és amennyit. Ha már kicsit sok, amit csinálok, szóljatok! Kép Kép
M.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3542246117&category=23628#ebay photohosting

KépKép

KépKép
2in1

Szia Marcsi!
Nagyon köszi a segítséget,holnap már hívom is a boltot! Majd írok mailt,hogy mit intéztem,ne terheljük tovább ezzel a topicot.Úgy láttam a hirdetéseknék,hogy a Böbe is keres ilyen kocsit.
Jó lenne,ha vmi összejönne,mert még itt ez a fene nagy meleg,s nem jó,hogy nem tudunk mindennap levegőre menni.Még szerencse,hogy minden héten kimegyünk a szüleimhez 1x v. 2x Törökbálintra,s ott reggel 9-től este 7-ig a kertben vagyunk,kivéve a kb.1,5 órás délutáni alvást.Az a nap aztán 1-2 napra kimeríti Őket.Mint a Duracell nyuszi,meg nem állnak egész nap.Főleg a szőke,a Riki-ő soványabb,mozgékonyabb.A Ricsike olyan mint egy kis Torpedó,ha beindul ott kő-kövön nem marad.Isteni lenne egy kertes ház,mert ott később is ezer lehetőség várhatna rájuk,sátor,fára mászás,hinta,homokozó,medence...
Jó lett volna egy kis nyaralás is,de a párom mindennap dolgozik-talán majd jövőre.
Most megyek,mert jönnek a fiúk ebédelni...
Üdv.Erika

KépKép
herika

Szia Erika!
Én már lemondtam az ikerkocsiról, mint írtam csak hirteleni átgondolatlan fellángolás volt. Esernyőre csukható, vállra akasztható sportkocsit már akár 5-6 ezer forintért is lehet kapni. Mivel szerintem már ti sem használjátok sokáig, szerintem esetleg a tél végéig lehet őket babakocsiba kényszerinteni, megérné két új különállot venni. 1O ezer alatt megúsznátok. Ha tényleg semmi segítség nincs az ikerkapocs legyíártásában, megkérdezem az ismerösömet, hogy gyártana e nektek is belőle. Mégegyszer kérem, gondold át, hidd el sokkal könnyebb lenne kimozdulnod a gyerekekkel. Ha gondolod fussunk össze a jövöhéten és megmutatom, hogy müködik összekapcsolva. Szerintem semmivel sem nehezebb tolni, mintha egyben lenne. Egyébként miért nem szeretnén, ha külön lenne?
Üdv. Böbe
Böbe

Sziasztok!
Böbe!Nekünk azért nem jó a különálló,mivel egyedül vagyok és kezem is csak kettő.KépÍgy aztán mindig össze kelleni kapcsolni,akkor meg mi értelme?Ráadásul itt a város közepén az amúgy sem széles járdákra rálóg minden parkoló kocsi orra,így aztán el sem férnénk.Ezért ezt a lehetőséget el kellett vetnem.
Vikics!
Láttam a fotókat,nagyon helyesek a fiúk!!!Kép)
Rózsa!
Ezek szerint megúsztad a Baross-t...Hurrá!!!
A fogad fáj még?Vigyázz vele.Nekem a terhesség elején durrant be a bölcsesség fogam,2 napig bírtam,aztán usgyi az orvos.Nem sokat gondolkodott,kihúzta,igaz egy helyi érzéstelenítő után...Kép
Mindenkinek szép estét!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok Lányok!

Segítsetek!! Van valaki, aki netpostás!?? Lenne egy sürgős e-mailem, de nem tudok már reggel óta belépni! Nálam van a hiba??

Erika, Böbe, üdvözöllek Benneteket itt, még nem "találkoztunk", mert nyaralni voltunk!Kép

Zizi! Hogy vagytok? a Babák? Kislányok, vagy fiúk lesznek? Neveitek vannak?Kép Kép

Ikertalálkozó: probáltam az Ercsi város honlapján keresni, hogy idén is lesz-e. Hát áprilisban frissítették utoljára. Találtam egy tel.számot, anyám kedden felhívja.Kép Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Erika! Köszi, valóban megúsztam a Baross-t, holnaptól már a Nyírőbe megyek, ha kell Kép
Nekünk ugyan csak egyszemélyes, de nagyon jó kis esernyőre csukható sportkocsink van most Zsófival, én is nagyon szeretem, mert könnyen kezelhető, és mindenhol elfér. Biztos ikerkocsiként is jobban használható, mint a nagyok.

Ma túlteljesítettem a "normát", felporszívóztam és felmostam az egész lakást, sőt még a babakocsit is kisikáltam. Aztán persze nagyon büszke voltam magamra Kép

A fogfájás most szünetel, de tényleg elmegyek a héten fogorvoshoz, mert nem jó vele viccelni, mindig a legrosszabbkor tud begyulladni Kép

Vikics! Szerintem már az is nagy szó, hogy délután nem pisilnek be, meg az is jelent valamit, hogy elvonulnak ha kell nekik. Én sem tudtam Andrist kétévesen leszoktatni a pelusról, egyszerűen nem foglalkozott a kérdéssel. Már majdnem három éves volt (két hónap híján) amikor szobatiszta lett, de akkor egy hét alatt éjszakára is. Ne izgulj!

Zsuzsi! Sok sikert a kampányhoz! Azért marad időd készülni a nyelvvizsgára? Gondolom jó színetek lett! Látod, rendes voltam, és megvártalak a szüléssel Kép Kép

Zizi
debyand

Zizi!

Köszi, hogy ilyen rendes voltál, és megvártál a szüléssel!KépKép A nyelvvizsgára maradna időm készülni, csak annyira nincs kedvem, az az igazság, hogy írtó lusta vagyok!Kép Az aláírásgyűjtés az más, arra van időm, azt teljes gőzerővel csinálom!Kép Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Ismét megkezdtem szokásos imáim mormolását a hőmérséklet jelentős csökkenése érdekében, remélem meghallgatásra találnak odafönt.

Zsuzsi
Remélem minden görög kutyát megdajkáltálKép Tényleg útálják a görögök? Nekem van egy görög barátnőm 15 éve de mélyen hallgatott ebbéli tulajdonságáról. Majd elő is veszem. Remélem nem napoztál sokat!!!

Vikics
Csak önmagamat tudom ismételni: gyönyörűek a fiúk. Profi módon el tudod kapni a frankó pillanatokat. Lehet, holnap szigszalaggal odaragasztom a kamerát a fejemhez. Mindíg észbekapok, hogy "a fenébe, megint elmulasztottam egy csodás pillanatot." A Te gépeddel tényleg jobb minőségűek voltak a képek.

Erika, Böbe
Képeket, de izibe!!!

Zizi
Nagyon szorítunk értetek, szegénykém, még pocak nélkül is nehéz elviselni ezt az átkozott meleget. Vidd magaddal a kórházba a PC-t, hogy mindenről beszámolhass nekünkKép

A lurkók rájöttek, hogy milyen észbontóan izgalmas dolog a délutáni meztelenkedés idején pisilni + kakilni a kertben. Tesznek is ennek érdekében, rácsatlakoznak a kerti csapra. Hadd szóljon!

Vajon mi lehet Dorisszal?

Lányok, körkérdés. Mindenkinél utálatos procedúra a hajmosás?

Andi
Ambrosia

Andi, remélem, hogy imáid meghallgattatnak!Kép
A görög kutyusokat agyon dajkáltam ám!Kép A görögök globálisan értve nem szeretik az állatokat, folyton elüldözik őket, félnek is nagyon szegénykéim az emberektől, egy pasit még az is zavart, hogy a háza előtti úttest szélén etettem az egyiket. Pedig az már nem is a házához tartozik, közterület.Kép Remélem a barátnőd kivétel...Kép
zsuzsi

Sziasztok!

Erika!
Csak olvastam a hozzászólásokat és nem néztem vissza ki írta csak megírtam a véleményem,mert úgy vettem ki, hogy vásárlási szándékod van. Nem akartalak megbántani semmi képpen sem.
Az első kocsink nekünk is egymás melletti volt, de mázlinkra egy bizóba megkaptuk 20e ft-t és csak annyi baja volt, hogy a huzatát egy kicsit megszívta a nap. Amúgy egy 120e ft-os kocsi volt. De mihelyst nagyobbak lettek a fiúk eladtam és vettem egy egymás mögöttit, mert a melletti inkább 2 emberes mint egy. Ezt meg egyedül is tudtam hozni vinni gyerekestül is. Mondjuk nekem csak kb 20 lépcsőfok volt felfelé aztán lift. Én nem is tudom kinek találták ki az egymás melletti konstrukciót? Egy nyamvadt boltba nem fértem be vele. De Évának például bejött.
Ha valóban gondot okoz cipelni és egyebek szerintem add el és az árából olyat kapsz ami valóban megfelelő. Amit Marcsi nyert az egy igazán jó babakocsi, márkás nem gagyi PILLE KÖNNYŰ. Használtan is megér 50-60e ft-ot! Bár rajtad nem igazán segítene. Nem is értem miért nem találta még ki seki az esernyő egymás mögötti testvérkocsit??
Levi és Nándi most 2,5 évesek és még teljesen jól elvannak a kocsiba én rengeteget használom most is. Köszi a dícséretet!!
Zsuzsi!
Köszi a dícséretet. Sajna én csesztem el a képeket, mert rá volt állítva plussz fényerő amit nem vettem észre. Kép De úgy beleszerettem abba a gépbe, hogy már le is zsíroztam, hogy egy olyasmi lesz a kariajim. Kép Már előre örülök.
Úgy néz ki mi is együnk Krétára csak májusba. De annak jobban is örülök mintha most mennénk.
Jó lebarnultál? Majd tegyél fel képeket ha megkaparintottad.
Marcsi!
Szerintem ilyen esernyőkocsikat használtan itthon is lehet 10eft körül látni. Legalább is régebben láttam, úgyhogy nem nagyon érdemes azokat figyelni hacsak nincs akkora malaca Erikának mint Neked. De az a csodával lenne határos. Amúgy simán elküldik azok is akik csak német o.-i küldést írnak be. Eddíg nekem csak egy ember jegyezte meg, hogy ő azt írta, de az a tankos volt akitől pofátlanul alacsony áron jutottam hozzá. Kép
Zizi!
Köszi a bíztatást! Remélem oviig összejön.Addíg még van majdnem fél év.
Ne nagyon szorgoskodjál most már!! Nekem azután lett nemsokkal burokrepedésem, hogy rossz volt a lift és felmenetem gyalog a hetedikre! Vigyázz magadra és a manókra nagyon!
Andi!
Nálunk még olyanabb! Nemrég szoktak le arról a fiúk, hogy fürdés előtt közvetlen kijelentsék: Nem mosunk hajat. Ezt minden este elismételték. Ordítanak. Még nem igazán tudják sokáig csukva tartani a szemüket szándékosan, belemegy a víz és kész a balhé.
Sok sikert a felvételekhez. Nálam mindíg kéznél van a gép, csak mióta kölcsönadtam nincs de nagyon hiányzik.
Éva!
Hová tűntél? Képzeld, lehet, hogy a fiúknak is ki kell venni az orrmandulájukat. Voltunk a budaiba, de a fül, orr gége osztály nem volt valami bizalomgerjesztő. Mi elmegyünk még máshová is.

Vikics

KépKép
vikics

Vikics

Itt vagyok, csak mostanában elég sokat voltam egyedül a három gyerekkel itthon, mert a férjemnek kint kell lennie a Pepsi szigeten a cégükkel. Olvasgattalak benneteket, csak írni nem volt időm.
Nagyon édesek a fiúk! Te mindig olyan jó képeket tudsz csinálni! És milyen nagyok lettek! Már kész férfiak!
A szobatisztaság miatt meg egy percig se aggódj, én már most hallgatom mindenkitől, hogy még nem szoktatom a fiúkat a bilire? , pedig még csak másfél évesek. A Lorát egy percig sem erőltettük és magától szobatiszta lett kétéves korára éjszakára is.

Zizi

Nagyon ügyi vagy, hogy kihúztad idáig! Hazajött már a dr.nő is vagy még rá is kell várnod egy kicsit? Tényleg a nevekkel hogy álltok?
Már nem emlékszem, hogy az utolsó négy vagy két hétben, de kétnaponta kellett ctg-re járnunk, lassan te is megkezdheted.

Zsuzsi

Az ikertalálkozó mindig augusztus 20. előtti hétvégén szokott lenni Ercsiben én úgy emlékszem. Aki tud mindenki jöjjön el! Nincs olyan nagyon messze. Érd után kell lekanyarodni és Százhalombatta után van. Szép helyen a Duna mellett. Mi tavaly is voltunk és idén is elmegyünk.
Sok aláírást sikerült már gyűjtened? Meddig gyűjthetitek? HOl lehet aláírni, mi aláírjuk.

ANdi

Náunk nincs semmi baj a hajmosással, hanyatfekszenek a kádban és simán tűrik.

Na megyek, mert már balhé van.

Éva
p.éva

Egész hétvégén padlizsánkrémet gyártottam, annyira finom pirítóssal, hogy nem tudjuk abbahagyni. Tegnap este is csináltam egy nagy adagot, isteni volt.

Vége lett a balhénak, valamin összekaptak a srácok, de a Lora szétválasztottak őket. Olyan nagylány lett, már olyan sokat tud segíteni.

Éva
p.éva

VIkics, köszi a tanácsot! Nem is gondoltam, hogy ilyen olcsón is lehet iker esernyöre csukható kocsit venni. Olyan sok emberröl hallottam, akinek csak az a jó, és szerintem ehhez képest kevés van a piacon.
Hol van egyébként a Budai Gyermekkórház?
Pécsen találkoztam egy 6 éves egypetéjü ikerpárral. A lányok anyukáját még az ált. suliból ismertem. Mesélt egy csomó érdekes sztorit. Pl. a lányok egyszer helyet cseréltek az oviban ebéd közben, mert jobban tetszett a másik tányérjában lévö kaja. Az óvónök csak néztek és kérdezték anyukát, hoyg mit csináljanak ilyenkor. Náluk is kivették a mandulájukat, és ugy intézte, hogy egy hét eltolással legyen meg a két mütét. Így mindkét kis beteget egyformán tudta dajkálni.
Képeket már én is szerettem volna kérni! Régen láttuk Éva a Te kis drágáidat is!
Zizi! Jó nagy lehet már a pocakod! Hány kilót híztál?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi

Megpróbálok feltenni egy-két képet a gyerekekről. Sajnos én a mandulaműtéteket csak úgy tudom megoldani, ha egyszerre viszem el mind a három gyereket. Lehet, hogy a férjem is befekszik velünk és akkor ketten ápoljuk majd őket. Szeptember elejére vannak kitűzve a műtétek, már jó lenne túlleni rajtuk.
A múltkor itt is hirdetett eg anyuka egy ikerkocsit , esernyőre csukhatót kb. 10ezerért és nagyon jól nézett ki, nézzétek vissza az archivumból, képek is vannak, hátha megvan még neki.

Vikics

Miért nem tetszett a kórház? MI még nem voltunk ott, de a dr.nénik ott műt, úgyhogy mi ott csináltatjuk meg. És az egyik rokonunknak is ott vették ki a manduláját és mindennel meg voltak elégedve.

Éva
p.éva

Éva

Ha leírod nekem a padlizsánkrém receptjét Tiéd a fele királyságom.

Köszi: Andi
Ambrosia

Éva! Ezt én is akartam kérni. Ódákat zengtek róla a zöldségesnél...

Andi! Azt a hajmosós karimát nem próbáltad végül? Nagyobb bababoltokban lehet venni.
A Te szépségeidröl is érkezik majd kép, ugye?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Éva!
Ha sikerül kideritened az Ercsiben lévő ikertalálkozó pontos dátumát kérlek tedd fel, mindenképp szeretnénk elmenni.
Fényképeket a héten felteszi a férjem. Szerintetek lehet a homokozóból kötöhártya gyulladást összeszedni? Ha igen hogy tudom elkerülni. Szederkének váladékozik reggelre a szeme és azt mondta a doki néni, hogy kötöhártya gyulladása van. Nem voltunk mostanában strandon meg úgy általában sehol, igy nem értem honnan kaphatta.
Böbe
Böbe

Sziasztok!
Ambrosia!Képeket sajna nem tudok feltenni,nincs digit.gépem,sem kamerám.Pedig én is szívesen megmutatnám már Őket!Hajmosás ügyben dettó!Sírás,levegő után kapkodás,lábujjhegyre állva nyújtózkodnak-teljesen kivannak.Pedig elvileg "no könnycsepp formulával" ejtjük meg a hajmosást...Kép
Vikics!Ez jó ötlet!Egymás mögötti,esernyőre csukható ikerkocsi-ezt szabadalmaztatnunk kell!!!Kép)
Éva! A szobatisztaság témát én is megkapom sajna,nevetni fogsz-már 1 éves koruktól!Nem tudom mit képzelnek!Ja!Persze nem az ikresektől!!!
A padlizsánkrém receptre én is beneveznék.
Zsuzsi!Bocsi,de mi "újak" még nem tudjuk:mihez gyűjtesz aláírásokat?
Üdv Mindenkinek
Erika

KépKép
herika

Megtaláltam az archivumban az ikerkocsi képét, archívum 2003, azon belül 2003.január 6. a legelső. Kép

10.000Ft-ért hírdette egy Anita nevű lány. Email címe: benced@freemail.hu

Éva
p.éva

Padlizsánkrém

--------------------------------------------------------------------------------

Hozzávalók

--------------------------------------------------------------------------------
5 kisebb, egyenként , kb. 30 dkg-os padlizsán, 2 vöröshagyma (kb. 20 dkg), 1 csapott kiskanál só, 1 mokkáskanál őrölt bors, 1,5 dl olaj vagy 8-10 evőkanál majonéz
A padlizsánt megmossuk, letörölgetjük, majd egészben, kocsányostól rostélyra fektetjük és közepesen izzó parázs fölött, többször megforgatva kb. 30 perc alatt megsütjük. Az sem baj, ha kicsit megég. Egyéb módja a padlizsán sütésének, ha tűzhelyen (villanyplatnin, vagy gázrózsa felett) vaslapon sütjük meg, vagy alufóliával bélelt tepsibe fektetjük, és 40-50 percre forró sütőbe toljuk. Mindegyik megoldás jó, a különbség csak annyi, hogy a sütőben sült változatból a „füst íz” hiányozni fog. A megsült padlizsánokat zacskóba vagy lábasba dobjuk és lefedjük. 10-15 percig így hagyjuk, mert a keletkező gőzben a padlizsán összeesik, így héját és persze kocsányát könnyűszerrel eltávolíthatjuk. Ezután jól lecsöpögtetjük, sőt, kissé ki is nyomkodjuk, így kevésbé valószínű, hogy keserű lesz, ráadásul állaga is jobbá válik. A padlizsánhúst (kb. 75 deka lesz belőle) lehetőleg fakéssel finomra vágjuk (ha véletlenül nem rozsdamentes kést használunk, akkor megfeketedhet, megkeseredhet). A hagymát megtisztítjuk, nagyon finomra aprítjuk, majd a padlizsánpürével, a sóval, a borssal összekeverjük; apránként az olajat is hozzáadjuk. Olaj helyett majonézzel is készíthetjük. Letakarva jól behűtjük. Puha kenyérre vagy pirítósra kenve kínáljuk.

Elkészítési idő: 1 óra 20 perc.
Egy adag: 418 kcal / 1748 kJ.
Italajánlat: sör vagy fröccs.
Jótanács: – Aki úgy szereti, néhány csepp citromlével pikánsra fűszerezheti. A fenti módon megsütött és finomra vágott padlizsánt 4-5 cikkekre vágott pritaminpaprikával és 2-3 gerezd zúzott fokhagymával együtt tovább párolva, majd turmixolva érdekes padlizsánkrém-változatot kapunk.Itt azonban ne váltsuk ki az olajat majonézzel..

Recept: Harg.

Én a végén egy kevés fokhagymát is tettem bele, isteni volt!

Éva
p.éva

Ja, és én csak olajat tettem bele, majonézt nem.
p.éva

Sziasztok!Kép

Erika!

Az állatkínzás bűncselekménnyé minősítése érdekében gyűjtűnk aláírást, már úgy 10-11 ezernél tartunk, 50 ezernek kell összegyűlnie, szept. 17-ig!Kép

Éva!

Mi is eddig négyszer voltunk az ercsi ikertalin, és mindig 20-a előtti hétvégén volt. DE sajnos az változik, hogy vasárnap vagy szombaton.Kép Ezt kéne valahogy kideríteni, már írtam e-mailt egy címre, amit a város honlapján találtam. Remélem válaszolnak.Kép
Én már kb. 300 aláírást gyűjtöttem, az Állatkert bejáratánál, a Szigeten (még szerdáig), és az Ökoparkban lehet aláírni. De nagyon sok helyen még elszórtan a városokban, a legtöbb állatorvosi rendelőben is, postán is lehet kérni ívet, a Plus, Smatsh és Matsh üzletek is engedélyezték, hogy bennük is lehessen gyűjteni, pontosan nem tudom, hogy ezek közül melyikekben gyűjtenek ténylegesenKép.

Vikics!

Biztos nagyon szép hely Kréta, Görögo. azon részén még nem voltam. A fiúkkal mentek majd?
Hát a színemről inkább ne beszéljünk!Kép Borzasztóan odakozmáltam a napra, még az első napon, nagyon fájt, de aztán a pirosság átment barnaságbaKép.
A képeket mindenképp megproálom megkaparintaniKép

Én is várom a képeket Mindenkitől!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!
Ambrosia!Képeket sajna nem tudok feltenni,nincs digit.gépem,sem kamerám.Pedig én is szívesen megmutatnám már Őket!Hajmosás ügyben dettó!Sírás,levegő után kapkodás,lábujjhegyre állva nyújtózkodnak-teljesen kivannak.Pedig elvileg "no könnycsepp formulával" ejtjük meg a hajmosást...Kép
Vikics!Ez jó ötlet!Egymás mögötti,esernyőre csukható ikerkocsi-ezt szabadalmaztatnunk kell!!!Kép)
Éva! A szobatisztaság témát én is megkapom sajna,nevetni fogsz-már 1 éves koruktól!Nem tudom mit képzelnek!Ja!Persze nem az ikresektől!!!
A padlizsánkrém receptre én is beneveznék.
Zsuzsi!Bocsi,de mi "újak" még nem tudjuk:mihez gyűjtesz aláírásokat?
Üdv Mindenkinek
Erika

KépKép
herika

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?