Sziasztok Lányok!
Ha nem bánjátok, akkor ismét csatlakoznék hozzátok, mert a régiek "ismernek", csak én hűtlen voltam és egy idő után nem írtam, csak - mentségemre mondva - mindig olvastalak benneteket. Azért tűntem el, mert elhalasztottuk a babaprojektet januárra, mert én még nem érzem igazán felkészültnek magam, dehát ez már így is fog maradni szerintem....
Köszi Jenny, Márti és Manocska, hogy néha hiányoltatok engem is!
Pintyus: Gratulálok a mesébe illő babavárásodhoz, minden leendő kismami vágya, ahogy Nálatok alakultak a dolgok!
Nati: Nagyon jó, hogy ennyire felkszülsz a babavárásra és hogy mindent előre tudni akarsz és tisztába leszel a szervezeteddel. Azért is kedves nekem a sztori, mert engem a C.E. szültetett és anyu mindig nagyon hálásan beszél róla és ha tévébe van Vele riport, mindig könnyes a szeme. Nagyon nagy tudású és a legjobb helyre mentetek. (Egyébként én is beoltattam magam és nekem is 3 hónap várakozást mondtak és a szuris dobozon is rajta van. Szóval ezt nem is értem!)
Jenny: Kicsit nem értelek, hogy miért kenődtél el ennyire??? Kevés nőnek sikerül elsőre, de ettől még nem kevesebb senki. Örülj annak, hogy eljegyzésed lesz, Karácsony-Szilveszter...mert sok nőci arról is csak álmodozhat, hogy legyen párja, együtt lakjanak és megkérje a kezét. Neked ez megadatott és örülj neki, ez csodálatos dolog
A görcsös babavárás ne árnyékolja be ezeket a szép pillanatokat. Mindig azt kell kiélvezni az életben, ami éppen van!
Na mielőtt nagyon szentimentáslis lennék, befejezem, csak ezek a dolgok úgy kikívánkoztak hirtelen belőlem!
Remélem még visszafogadtok!
Puszi Pumukli