Új privát üzeneted érkezett!

Pintyus persze, hogy normális, nekem is ilyen. Elefántnak érzem magam :( kicsit zavar. Nekem 7 hetesen lehetett hallani a szívét, nagyon kíváncsi vagyok a te képedre (január) mert az enyémen 2 valamit lehet látni. Most a doki azt mondta, hogy lehet ikrek, de a 16.héten dől el, mert addig felszívódhat. Én tisztára méhlepénynek gondoltam. Nem tudom
magdolnam

Lilla, asszem Nyuszifül vett ilyesmit gyógyszertárban, anno azt mondta, hogy meg kellett rendelnie, de meghozták neki. Hát itt nálunk nincs ilyesmi a patikákban, helyette ajánlották a Premens-t, de abban csak 20mg barátcserje van tablettánként, a babatervezős lapon kináltban meg 250 mg, ami kell ahhoz, hogy a prolaktint kiiktassa. A babatervezős oldalon egyébként németországból szállitanak, mert ott a nők előszőr mindig a homeopátiát próbálják ki.
Nem drága a postaköltség, mennyiségtől függ, mennyit számolnak fel. Nekem ovu+terhestesztekre+egy doboz b.cs.-re számoltak fel egy ezrest. Na de a teszt darabja 158 ft, szóval spórolok is rajta még postaköltséggel együtt is. Ajánlottan is kérheted,akkor tuti, hogy nem keveredik el, és az is csak +500 ft. 1 hét a kiszállitás, ha ajánlva kéred, amúgy meg 3-4 nap. Szerintem jó, hogy valaki ezt csinálja, hozzánk is eljuthatnak ilyen dolgok.

Amúgy hogy érzed ma magad? Nekem egész héten sirhatnékom van. Nem a baba miatt, csak úgy. Szar a kedvem.

Kép
jenny29
Mór

Most csináltam egy LH-s tesztet. Full negatív. Dobom a hónapot a kutyáknak. :cry: :cry: :cry:

Kép Kép
kisvirág_30

Jenny
Nekem is sírhatnékom van, meg gyomorsavam. Biztos az idegességtől. Nem tudom mi van velem, de most eléggé a padlón vagyok. Bíztam benne, hogy karira baba lesz, de most el van ba...va. Még sosem volt ilyen, hogy nem nagyon várom a karácsonyt, és még a készülődés és ajándékvétel is nehezemre esik. Karikor meg végig kell futni minden rokont, bájologni kell, amihez nincs most kedvem. Az a baj, hogy nem is tudok más elfoglaltságot keresni a babán kívül. Pedig próbálok. Nagyon nehéz.

Kép
p__lilla

Viri
Azért még ne add fel. A görbéd nagyon jó, de a ciklusod vége még odébb van. Majd akkor tesztelj, ha nem jött meg.

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Ma reggel mint a niagara megjött. VÉGRE!!!!
Javítom a vonalzóm is.

Most vissza is fogok olvasni, hogy kivel mi van ma.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam: fent van a képed a 7 hetes ultrahangról???
Mit szóltál mikor azt mondta a doki hogy lehet ikrek????

Csajoooook, ne adjátok fel!!!!!!!!! légyszi, a karácsony nem a szommorusárról szól... majd összejön mikor össze kell jönnie!!!

Viri, az Lh teszt egyáltalán nem biztos!!!!
Vendég

Hát én abba rmeénykedtem, hogy full + lesz a teszt, de most nagyon elkettyentem megint :( :cry: :cry:

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Ne kettyentődj el. Tesztelj 2-3 nap múlva. Akkor tuti zebrás lesz. A hőd csak emelkedik. Nagyon jó jel.

Kép
p__lilla

Magdolnam! Ikrek???? Nem örülnél? Vagy megőrülnél? Szerintem különleges lehet nagyon.

Muffin
Jó a naci és tündér kis mosolygós kisbabi van odabenn.

Holka
talán te kérdezted. 3mg folsavat szedek az elevit mellé naponta. Tehát 1 kapszula abból amit én vettem. Lehet van kisebb tartalmú is.

Most mennem kell. VÁSÁRLÁS! SÜTÉS, FŐZÉS!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok

Heni dicsit köszönjük szépen :)

Andi
Az ovulátiotól számítva 13-14.napon jön meg a mensi. Nagyon drukkolok,hogy ne jöjjön meg!!

Csucsu
Szabinának nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!! Jó bababulizást Nektek. :D

Magdolnam
Meki bosszantó! :( Máskor nyisd ki ott a tetejét…úgy tűnik csak az a biztos.
Én biztos nem tudnék visszamenni balhézni …állítólag birkatürelmem van. :roll:

Virág
Amikor most a nyáron babát vártam 5. nap késés után csináltam egy negatív tesztet. Aztán nem is gondoltam a babára,azt hittem a szoptatás belezavart a ciklusomba. Majd 3 hét késés után csak úgy csináltam még egy tesztet ami már poz volt!!!
Amíg nem jön meg addig bármi lehet!!!! :wink:

Jenny
Csak 6 nap és a szerelmed gyűrűt húz az ujjadra! :D Nem túl gyakori az életben ez az esemény.. .Szóval most a párodra koncentrálj és legyél gyönyörű karácsonykor!! Add át magad az örömnek és ne légy szomorkás. Jövő évben pedig a vágyott baba is biztosan megérkezik!! :wink: :D

Csucsu,Virág, Andi
Hajrá karácsonyi pozitív teszt!!! :D
holka

Sziasztok Lányok!

Ha nem bánjátok, akkor ismét csatlakoznék hozzátok, mert a régiek "ismernek", csak én hűtlen voltam és egy idő után nem írtam, csak - mentségemre mondva - mindig olvastalak benneteket. Azért tűntem el, mert elhalasztottuk a babaprojektet januárra, mert én még nem érzem igazán felkészültnek magam, dehát ez már így is fog maradni szerintem....
Köszi Jenny, Márti és Manocska, hogy néha hiányoltatok engem is!

Pintyus: Gratulálok a mesébe illő babavárásodhoz, minden leendő kismami vágya, ahogy Nálatok alakultak a dolgok! :D

Nati: Nagyon jó, hogy ennyire felkszülsz a babavárásra és hogy mindent előre tudni akarsz és tisztába leszel a szervezeteddel. Azért is kedves nekem a sztori, mert engem a C.E. szültetett és anyu mindig nagyon hálásan beszél róla és ha tévébe van Vele riport, mindig könnyes a szeme. Nagyon nagy tudású és a legjobb helyre mentetek. (Egyébként én is beoltattam magam és nekem is 3 hónap várakozást mondtak és a szuris dobozon is rajta van. Szóval ezt nem is értem!)

Jenny: Kicsit nem értelek, hogy miért kenődtél el ennyire??? Kevés nőnek sikerül elsőre, de ettől még nem kevesebb senki. Örülj annak, hogy eljegyzésed lesz, Karácsony-Szilveszter...mert sok nőci arról is csak álmodozhat, hogy legyen párja, együtt lakjanak és megkérje a kezét. Neked ez megadatott és örülj neki, ez csodálatos dolog :D :D :D A görcsös babavárás ne árnyékolja be ezeket a szép pillanatokat. Mindig azt kell kiélvezni az életben, ami éppen van!
Na mielőtt nagyon szentimentáslis lennék, befejezem, csak ezek a dolgok úgy kikívánkoztak hirtelen belőlem!
Remélem még visszafogadtok! :(

Puszi Pumukli
pamukli

Lánok! Ne kenödjetek el! Karácsony jön erre gondoljatok :lol: :lol: A baba jön amikor jönnie kell.
Múlt hónapban én is nagyon magam alatt voltam, semmihez nem volt kedvem. Legszívesebben mindig otthon ültem volna és sírhatnékom is volt.

Jenny! Majd a gyűrű egy kicsit jobb kedvre derít!

Puszi

Kép
Kép
odri

Az az igazság, hogy még én se nagyon fogtam fel...
de boldog vagyok!!!
A párom is nagyon örül.
De akkor leszek a legboldogabb ha már a kezembe foghatom.
Mert már az elejét ismerem..... :roll: :roll:

Kép
Kép
odri

Szia Pamukli!

Köszönöm szépen, ari vagy!!!
Ti most akkor bele vágtok???
Miért nem érezted magad felkészülve??

Odri!! neked már 6 napja késik?????????? Nagyon gyanus! :lol:

Kép

majd hozza az a gólya mindenkinek a babát!!!!!!
Vendég

Szia Odri!

Szívből gratulálok Neked is a babához :D :D :D :D :D
Annyira megérdemelted már ezt a zebrás tesztet! Most aztán évezd ki ezt az örömöt és ne gondolj arra, hogy mi lesz ha... Biztos minden rendben lesz! És hogy mondtad el apának? És a családnak mikor mondjátok el? Karikor?

Pumi
pamukli

Muffin, tényleg nincs már myomám de egy kis félsz van bennem. Tudom nem szabad rágondolnom.....hanem boldognak kell lennem.
Beszéltem a dokimmal és 27-én megyek hozzá. És azt kérdezte, hogy úgye jó lenne ha összejönne a terhesség. Egyébként nagyon jó fej dokim van, ő csinálta a műtétemet is....

Puszi

Kép
Kép
odri

Szia Pintyus!

Mindig eszembe jut amit írtál, hogy karifa alá kell üni és átkötni a hasat egy nagy masnival :D :D :D Hát ez annyira aranyos! És látod?? Te már ezt megteheted!

Igen, januártól belevágunk! (Már ez is nagy szó tőlem, hogy le merem írni) Szóval nem tudom, én parázok. Nem érzem magam anyának valónak (31 évesen), féltem a szabadságom, imádok dolgozni, jönni-menni-intézkedni, szeretem a pörgést és rettegek a dokiktól. Nem tudom ez miért van, de kiskorom óta ez bennem van! Szóval én reménytelen eset vagyok? :cry: :cry: :cry:

Pumi
pamukli

Pamukli

Végre visszajöttél. Hiányoltunk ám.
Nekem Czeizel doki mondta, hogy nem kell várni oltás után. Nem fog gondot okozni. Azt tanácsolta, hogy a cilusom 21. napján dolgozzunk a babán, mert akkor tuti sikernek kell lennie. Majd meglátjuk, de a lényeg hogy + vagyok és nem szabad görcsönli, mert akkor megemelkedik a prolaktin szint és akkor tényleg nem jön a baba.

Odri

Annyira örülök neked még mindig. Nagyon megérdemelted már. És nálad méginkább látszik, hogy mikor lesz...d, hogy mi lesz, akkor jött a baba.

Kép
Kép
nati80

Pintyus! Én már tesztet is csináltam és + lett :lol: :lol: :lol:
Sőt ma reggel is csináltam egyet.... :wink: :wink:
Nagyon édik a talpik. Hol csináltad?

Pamukli! Köszönöm. Nem gondolok arra de benne van a tudatalaittimban....

Jaj fáj a fejem......

Puszi

Kép
Kép
odri

paukli, aranyos vagy hogy emlékszel arra amit mondtam, de az már nagyon régen volt!!!

Babával is lehet pörögni, sőt bármit csinálni a mai viágba. Már nem olyan hogy az anyuka otthon kell üljön és nevelje a gyerekeket. mentek együtt, a nyaralások is tuti még szebbek lesznek a babával. Jó persze hogy más mint mikor ketten voltatok, de egy pici mindent kárpótól. :lol:

Kép
Vendég

Jaj Odri!!! Szégyelem magam!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Akkor ezek szerint azt nem olvastam el, vagy nem láttam mikor írtas???? Tiszta gyagya vagyok. Elnézést!!!!!
Vendég

Nati! Aranyos vagy és köszönöm...
Én is úgy érzem de szerintem mindenki megérdemli a babót.

harmadik mondatot nem értem.... :roll: :roll: :roll:

puszi

Kép
Kép
odri

Odri: Kép

ha rá kattintasz meglátod hol csináltam.
Vendég

nati azt írta hogy nálad látszik hogy mikor leszartad akkor jött a a baba! :lol:
Vendég

Pintyus!

Nincs semmi baj és ne szégyeld magad. Még kérdezted is, hogy mikor megyek dokihoz... :lol: :lol:
Most kb 5 hetes lehetek...

puszi

Kép
Kép
odri

Pintyus! Köszi most már értem :lol: :lol: :lol:
Igen nálunk leszarom hónap vot...azt se néztük, hogy mikor kellett volna együtt lennünk.
Csak élveztük a hancurokat.... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
odri

Nati: Irigylem a pozitív hozzáállásodat és azt, hogy mindenkit Te pátyolgatsz, mindenhez hozzá tudsz szólni, van véleményed! Én is szeretném elkérni a titok könyv rövidítését, nekem is szükségem van rá. pumukli76@gmail.com

Odri: Ne gondold azt, hogy az "eleje ugyanaz"! Nem ez más és a folytatás is más lesz teljesen. Ha Te nem hiszed ezt, akkor ki???

Pintyus: Persze, igazad van, én is mindig ezt mondogatom magamnak...

Pumi
pamukli

Nati, én örülnék az ikreknek. Ha megszületnének, bizti hogy kéne még egy segítő kéz hozzájuk :) de nem merem beleélni magam :)
magdolnam

Pintyus, az oldal megvan de ott nem tudom, hogy hol kell csinálni

Kép
Kép
odri

Szia Magdolnám!

Gratulálok Neked is a pocilakóhoz! Nekem a férjem mondja mindig azt, hogy jó lenne ha egyszerre több baba is összejönne :shock: :shock: :shock: Hát az nem kis feladat! Ha jól emlékszem, amikor feltetted az első képet, valaki még meg is jegyezte, hogy miért van két pötty... Akkor tényleg nagy az esély az iker babára :wink:

Pumi
pamukli

én is 5 hetes vagyok!!!! de jóóóóóóóóó.

de nekem még nincsen hányingerem!!! Kép
Vendég

...de cuki....hogy örül a Pintyus! Legyél nagyon boldog!

Pumi
pamukli

Köszönöm Pumi!!!!

Kép Ezt neked
Vendég

Odri, az abaj azzal az oldallal, hogy ez az egyetlen ami ilyen babás, a többi csak vonalak ki díszitve, nem valami jók.

de van egy másik: http://image.lafemmebonita.com/cgi-bin/ ... ickers.cgi

ezek aranyosak
Vendég

...akkor én most egy breki vagyok??? Hátha boldog kismami lesz belőlem is!
Pont most beszéltem az egyik kétgyerekes barátnőmmel és azt ecsetelte, hogy ez az utolsó olyan szilveszter, amikor még nem tudunk miatta lazán bulizni, mert még szoptat, de majd jövőre! Én meg csak hallgattam, majd megszólalt: ja, vagy jövőre én vállalok veled szolidalitást? Hát lehet, vagy ki tudja, talán igen.

Pumi
pamukli

én meg azt mondtam páromnak hogy ez az utosó szilveszter mikor csak ketten vagyunk, vagyis hárman, de úgy ketten!!!!

Én már várom a jövő évit is!!
Vendég

Olyan jó, hogy a karácsony ilyen sok helyre elhozta a gólyát :))
Kismamik: Nagyon Boldog lesz a karácsonyotok!!!

És babára váró kismami jelöltek: Senki ne keseredjen el. Ha nem most akkor az új év meghozza a várva várt babát :)

Jenny: Te gondolj arra, hogy menyaszony leszel ami nagyon szép dolog és ha az ember jól csinálja akkor csak egyszer az az életben. szóval élvezd ki minden percét és meglátod amint a gyűrű ott lesz a kezeden a baba is jönni fog :)

Kép
csucsu05

:) Sziasztok lányok!

Eddig csak sunyi üzemmódban voltam, de már nem bírom tovább!!!

NAGY-NAGY GRATULA AZ ÚJDONSÜLT KISMAMIKÁKNAK!!!!!

Szívből kívánok csodálatos 9 hónapot, és további sok-sok boldog évet!!!

És ezer drukk azoknak akiknek majd januárban fogunk örülni. :)

Ölel benneteket!
Nyusz
nyuszifülû

Szia Nyusz!

Azért Te is csak elő kerültél és kiugrott a Nyuszi a bokorból! Gondoltam, hogy olvasgatod a topikot, csak nem szóltál hozzá, hát én is így voltam ezzel, dehát nem lehet nem hozzászólni... Nem?
Hogy vagy?

Pumi
pamukli

Halihó!
muffin:
Olyan jó megint uh képet látni :)
én tegnap majdnem megnéztem a 4D-s uh DVD-t, de tudtam, hogy bőgnék, így inkább kihagytam :)

Pintyus:
Azt a kis "semmit" a babádról nem tudod feltenni??

A bari mindjárt felzabálja a virágok felét, nekem meg még mindig megvan.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nyuszifülke!!!!!!!!!!!! Sziaaaaaaaaaaaa

Én ismerlek téged mert mikor elkezdtem a babanetet bújni, a másik topikot a szeptemberit kezdtem el olvasni. És te egyszercsak onnan eltüntél.

de jó hogy itt vagy??? Hogy érzed magad??? Ünnepi készülődés??????

Bab téren hogy álltok???

Kép
Vendég

Szia Nyuszifülü!
VÉGRE azt hittem már nem is jelentkezel... :roll: :roll: :roll:
Köszönjük a garulációkat... :lol: :lol:

Pintyus! Nekünk ez már a második ilyen szilveszter...de én is várom a jövő évit már!
Megpróbálom azt a másik oldalt...
Nekem szokott lenni hányingerem...akkor biztos fiút hoz neked a gyólya :lol: :lol: :lol:

Csucsu! Igen ez egy boldog Karácsony lesz! A fa alá + teszt :wink:

Puszi

Kép
Kép
odri

Mágnes!!! Az abaj hogy anyira picike az a fekete foltocska amibe még ne is látszik az embrió hogy felesleges. És scannerem sincs itthon.
Vendég

Csajok! Arik vagytok, hogy bíztattok. Próbálom nem feladni, legalábbis, míg a hőm fent van. És igazatok van az Lh teszt nem az igaz.

Nati: hurrá megjött nekem. Az enyémnek nem fogok így örülni.

Pamukli: mi még nem találkoztunk, de neked is mihamarabbi babásodást! Szerintem nem igen lehet felkészülni a babásodásra. Nekem a fiam másfél év eredménye és mikor + lett a teszt kicsit megrémültem, pedig már akkor nagyon akartuk. :)
És ugyanezeket hoztam fel amit te, hogy imádok melózni, jönni-menni, szabad lenni, DE MOST IMÁDOK ANYA LENNI!!!! És egy cseppet se bántam meg hogy feladtam a többi dolgot. Hidd el szuper anya leszel és majd a fiaddal, lányoddal meglátod milyen jó lesz jönni-menni, és mikor az utcán már századszor állítanak meg, hogy milyen édi babód van, és mindenki arcára mosolyt csal a kistörpéd. Meg még nagyon sok gyönyörű pillanat van amiért azt mondom megérte. Kevés lenne egy oldal leírni. :) Hú de érzelgős lettem :) De remélem érted mit szeretnék mondani.

Odri: vettél már piros szalagot? Kérlek-kérlek tényleg kössd át magadon és add old magatokat apának! :)

Nyuszi: mi van veled? Hogy vagy mostanság? Voltál dokinál? Mesélj!!!!

Most megyek kari ajándékokat csomizni. :):)

Kép Kép
kisvirág_30

De béna vagyok:

Szóval Nati hurrá megjött neked. Az enyémnek nem fogok így örülni.

Kép Kép
kisvirág_30

Drágák vagytok hogy hiányoltatok! :)
Hát igen, mind a két nyusz eltünt (Fülike is és én is )
Olyan jók vagytok. Majd ha több erőm lesz jövök, most azért is sunyiztam mert valahogy most nincs lelkem semmihez.
Hogy hogy vagyok? háát xarul de büszkén :) A babaprojekt indulhatna de semmi értelme mert nincs is remény. Most gyógyszereket szedek, elhíztam, teli vagyok ragyával, marékszámra hullik a hajam, nagyon szereti a szervezetem a hormonbogyókat. :( De nem is én vagyok a lényeg. :) Hanem ti! :) Örülök nektek! Annak is hogy egyre többen vagyunk itt, és egyre többen duplázódunk. :):):)
Csak kitartás mindenkinek!

Áldott Békés Karácsonyt Kívánok!

Puszpusz Nektek!!

Nyusz
nyuszifülû

Pintyus! Múltkor megkérdeztem a párom, hogy mit ké Karira. Azt mondta kössek magamra egy masnit és üljek a a fa alá, mert neki én vagyok a legnagyobb ajándék az életben. Neki nem is kell más!
Lehet be is ülök a fa alá.... :lol: :lol: :lol:
Nehéz lenne kicsomagolni :lol: :lol:

Nyuszifülü! Irtam neked mailt.....

puszi

Kép
Kép
odri

Odri
A ciklusom 33 napos és a 22. napon van ovum. Ezért ajánlotta a 21. napot.
Most olvasom, hogy nem is ezt nem értetted.

Szia Nyuszi!
Mi van veled? Jó rég nem voltál!

Csucsu!
Lánykádnak Boldog Születésnapot!

Kép
Kép
nati80

Köszi Kisvirág amiket írtál, persze hogy tudom, mire gondolsz, minden anyuka hasonlókat mond, csakhát....félek hogy rossz anya leszek. Dehát itt az ideje, hogy felnőtt módjára viselkedjek és megtegyek mindent azért, hogy én is átéljem a csodát.

Pintyus nem felesleges! Akarjuk a foltocskádat látni! Na jó, ha nincs scennered... dehát nekem ezek adnak bizonyosságot, hogy tényleg megéri, meg akarom, hiszen mikor titeket olvastalak titokban, mindig megérintettek a szavaitok. Úgyhogy képeket, érzelmeket feltenni, megírni!!!!!!

Pumi
pamukli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?