odri szerintem ne aggódj, most minden rendben lesz. Már nincs miómád, nem? A bébid meg rendben volt, úgyhogy most is rendben lesz és nem lesz ami fenyegesse! Inkább örülj neki nagyon!és persze hogy szédülhetsz!
Nati még nem olvastam, most vagyok a folyamatban, de remélem sikerült időben felérni
holka, neked is tündéri a kislányod!
mágnes, most aludtál el az értekezleten, vagy amikor terhes voltál?
andy, képzeld amióta terhes vagyok, engem nem tudnak felidegesíteni a gyerekek a suliban
tuti módszer. rájöttem hogy nem ér annyit az egész... ja és nati azért mondta a rubeola dolgot, mert én folyamatosan azzal nyaggattam...
(de én amúgy 3 hónapról tudtam)
na és akkor rólam. voltunk dokinál, nyakiredő vizsgálaton. nagyon cuki volt a bébi! legelőször amikor láttu, tökéletesen látszott mindene, keze, lába, feje, a hátán feküdt, de aztán mocorgott mindenhova. a képen nem is annyira látszik mindene, de ilyet sikerült. ja és megkaptam a laboreredményeket is, az összes értékem teljesen normális.
legközelebb a 16. heti AFP lesz, január 21-én. ja, és a vicces, hogy a múltkor vagy egy héttel fiatalabbnak mondrák mint amilyen volt, de most 11 hét két napot mondott a doki is. Ja és azt is mondta, hogy lépjünk be egy egészségpénztárba, mert akkor majd visszakapjuk amit a szüléskor befizetünk (nem körzetes a kórházam) ja és a dokim annyira nem fogad el pénzt, hogy mondta, hogy hivatalból 130 a szülés, amiből x százalék a dokié, úgyhogy azt ne is számoljuk, tehát 91 a szülés, akármilyen (császár vagy sima...) úgyhogy azt hiszem meg kell magam nagyon becsüljem mert úgy néz ki hogy mindenki mással ellentétben nekem nem fog túl sokba kerülni ez a kilenc hónap... Nagyon hálás vagyok hogy ilyen ismerőseim vannak...
Ja, és voltam ma is a C&A-ban és nem hiszitek el, de vettem megint valamit...
Most egy nadrágot sikerült, 3490!!! volt! Kettő volt csak belőle de az egyik pont rám volt jó. Persze pociban még kell bele nőni.
De teszek fel képet. Meg a bébiről is.
Ja és megvoltak a karácsonyi ünnepségek, jól sikerült minden. Ja, és az egyik elsős anyuka azt mondja nekem: megfogta a pocim és azt mondja: ki lakik odabenn? Már tökre látszik. De én a múltkor is észrevettem... TOtál leesett az állam. Még nem szóltunk senkinek és nem is akartuk hogy tudják egy ideig... Na erről ennyit.
Na most teszek fel képeket aztán szerintem elteszem magam holnapra. Szünet előtti utolsó nap lesz holnap. ENnek nagyon örülök.
De most álmos vagyok és megyek aludni.
Ja, és mégegy dolog ami ma történt. Az igazgató behívott ma az irodájába és kaptam tőle karácsonyra egy ezüst karkötőt! Ebben az a durva, hogy még csak egy éve dolgozom ott, és még soha nem volt olyan főnököm, aki ennyire elismert volna. És nem is csak az érték vágott hanyatt, hanem az, hogy személy szerint rám időt fordított és vett nekem valamit. Totál kész voltam. És azt mondta azért kapom, hogy emlékezzek.
Lehet egy ilyen embert elfelejteni, akinek nem egy vagy a tömegből? Szóval azt hiszem ez volt karácsonyra a legnagyobb meglepetésem és hihetetlen jólesett.
Na most teszem a képeket.