Új privát üzeneted érkezett!

Na látom, megint lemaradtam mindenkiről.... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok! Most értem haza, ki hogy érzi magát?

Andy, láttam a görbédet, és a következő lenne rá az észrevételem:

Miért nem tesztelsz holnap????? :shock: :wink:

Szóval megnéztem, hogy mikor volt a peteérésed a gép szerint és szerintem. Ha a gép szerintit nézzük, szerintem holnap meg kéne jönnie neked, ha szerintem nézzük, akkor pénteken. De ha a hődet nézzük, az nagyon bíztató nekem. Most az, hogy lement egy tizedet, az adódhat abból is, hogy máskor mértél. Ma nekem is egy tizeddel kevesebbet mért, korábban is kelltem.

Kép
Kép
cs_erika

Jenny
Hát nem vagy egyedül. Ugyanúgy vagyok mint te. Mi is nagyon rágörcsöltünk. De szerintem csak mondom, hogy most nem érdekel, amikor itt az idő biztos fog érdekelni. De most nem napra pontosan fogunk hancúrozni, hanem amikor kívánjuk. Aztán ha lesz belőle baba lesz, ha nem, akkor majd lesz később. Az Isten majd eldönti, mikor ajándékoz meg minket egy kis csöppséggel. A hőmet én is mérem kíváncsiságból, hogy lesz-e ovum, de semmi más. Aztán ha egy pár hónap múlva nem jön össze, irány a vérvétel, meg a hormonvizsgálat. Vagy nem tudom mi kell. Én már arra is gondoltam, lehet nem elég vastag a méhnyálkahártyám, mert a menstruációm sem túl erős. Első két nap elég erős, de harmadik nap már alig jön valami. Az a valami eltart a 6. napig. Mondjuk nem tudom másnál hogyan van. De én nem kínlódok vele.

A múlt ciklusomba a lutális szakaszom csak 12 napig tartott. A 13.-on leesett a hő. Szerintetek ez nem kevés? Ezért jött meg 2 nappal korábban. Ezelőtt 14 nap után esett le. Na ezért folytatom a hőmérőt.

Sajnos még nincsen meg minden ajándék. Ma fodrásznál voltam, holnap angolra megyek, majd még pénteken megvesszük a hiányzót.
Ma vettünk magunknak ajándékba egy lcd tévét a hálószobánkba. Ezt adjuk egymásnak. Bár tudom, oda nem nagyon való tévé, de azért mi szeretünk ágyból filmet nézni.

Kép
p__lilla

Lilla nálam is ugyan az a helyzet mint nálad. Nekem sincs meg nagyon. az első nap van a legjobban, utána már nem annyira. 3.4. nap szinte semmi, de elhúzódik 6-7- napig. A babatervezők lapján rendeltem is rá palástfű teát. Hátha segít.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!
Nem rég értünk haza, de még nem tudtam visszaolvasni. Kivel mi történt ma? Valaki összefoglalná nekem?
Én is elmondom mi történt ma. Párom átlagon felül teljesít, mint kiderült. Genetikailag is 100%-os. Én már más vagyok. 3-ból 2 gén problémás. Nem szedhetek semmiféle hormontartalmú cuccot. Főleg nem fogigátlót.
Elevit mellé pedig kell szednem + folsavat, hogy a beágyazódás és a fejlődési rendellenességek, melyek nálam erősebbek lehetnek, kiküszöböljük.
Ami nagyon érdekes!!!! A stresszelő kismami jelölteknek emelkedik a prolaktin szintjük, ami megakadályozza a babásodást. Nem szabad aggódni!!!

Kép
Kép
nati80

Nati
Akkor ma megjött neked? A vonalzódat nézem csak.
Örülök, hogy a párod átlagon felüli. Biztos nálad is rendben lesz minden, és sikerül a baba ebbe a ciklusba.

Kép
p__lilla

jó estét!

Nati, sajnálom hogy van génproblémád, de jó hogy van rá megoldás.
Ha azt írod hogy stresszesen nem lehet teherbe esni, sosem leszek terhes. mindgi felidegesítem magam az egyik gyereken.

És akkor most nektek mi lesz a menet? elevit+folsav? és akkor minden rendben lesz? vagy nagyobb az esélyed a beteg gyerekre? vagy ez most mit jelent, bocsika ha hülye vagyok, de nagyon érdekel a dolog.
És hogy vagy lelkileg?
A férjed biztos örül, hogy vele nincs gond, igaz?

Kép
andyfekete

Erika!

nekem is ugyanígy van a mensim, az első 2 nap dől, utána meg 4-56 napig eltart.
szerintem csajok ez normális, ne szedjünk semmit feleslegesen, ne befolyásolja a szervezetet. vagy ti mit gondoltok?

Amúgy valaki kérdezte mikor tezstelek, ma még csak 26.napban vagyok. Ha péntek duig semmi veszek tesztet és akkor szombat reggel teszt.

Kép
andyfekete

Erika külöbne köszi az elemzést, én is kb így gondolom, azért várok még, ha pénteken semmi piros pötty akkor van esélyem. Az az igazság, hogy mikor hosszabb a ciklusom 28-29.napos akkor péntek du már tudom hogy mivan.

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Na leírom értelmesebben, csak iszonyú migrénem volt egész nap és most olvastam csak vissza, hogy egy kicsit hülyén írta.
Páromnál: magyar átlag spermaszám 34 millió/ml, ami nála 48!!!! Annyira boldog volt. Jól mozognak és egészségesek.
Nálam: van egy gén ami a fehérje lebontásából visszamaradt méreganyag
méregtelenítéséért felelős. Ez nálam egy kicsit problémás, amit okozhat: nagyobb sansz egy beteg babára. DE! Ha szedek + folsavat a rendellenességek kiküszöbölhetők és a beágyazódásra is rásegít. Majd meg fogom kérdezni, hogy kajálásban mire figyeljek.
Azért nem szedhetek fogigátlót soha többé, mert hajlamom van a hormon miatti trombózisra. Idős korban okozhat gondot.
Lesz hormonvizsgálatom, de csak januárban már.
A lényeg, hogy lesz babánk, de gyúrjunk rá erősen és ne essek kétségbe, ha kell fél év. De ne kezdjek pánikolni, mert az megemeli a prolaktinszintet és az megakadályozza a babásodást. Nem a sima stressz, hanem a "már megint nem sikerült a baba" stesszre gondolok. OK így??

RUBEOLA!!!! Az oltás után nem kell várni, tévhit!!!

Kép
Kép
nati80

Ja igen a mensi. Még nem teljesen jött meg, de reggel leesett 36.2-re és életemben először barnázok, vagy mi. Ilyen még nem volt. Majd holnapra kiderül a piri dolog.

Kép
Kép
nati80

Helllooooooooo

5*5 mm petezsák látható. Van egy aprónyuszink méhen belül!!!!!!!!!!
5 hetes vagyok.
Január 2án menni kell megint, akkor már hasi lesz Uh lesz ha tele a hólyag és szívhang!!!

Még nem tudtam vissza olvasni, csak gyorsan írtam.
Vendég

Nati

most megértettem mindent.
azért jó hogy mindenre van már megoldás.
a rubeolás mondatodat nem értettem, bocsika nagyon hülye vagyk?

Kép
andyfekete

szia pintyus!

nagyon nagyon gratula!

úgy örülök. na megnyugodtál hogy minden oks?
majd januárban többet tudsz igaz?
na csajok én lépek, amúgy semmi előjele a mensimnek, még bizakodom 2 napig.

jóéjt

Kép
andyfekete

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen andy megnyugodtam egy kicsit, Most már csak abban reménykedhetek hogy nem lesz ezentúl sem semmi gond.

Köszönöm mindenkinek a gondolatokat, még mindig nem sikerült vissza olvasnom.

Jó éjszakát mindenkinek!!! :lol:
Vendég

Pintyus
Gratula a kis bébihez! Kép van?

Andy
Kaptam rubeola elleni oltást kb 3 hete. Azt kérdezte itt valaki, hogy kell e várni a babagyártással valamennyi időt? Itt úgy tudták, hogy 6 hónapot kell várni. Erre mondták, hogy nem kell.

Kép
Kép
nati80

Nati: van egy képem de azt is ugy kaptam az asszisztens nőcitől aki csinálta az UH-t hogy : tegyel el, ez az én ajándékom.

Mert kértem a képet és kérdezte hogy miről adjon nem is látszik semmi!!! Mondom, arról a semmiről kérek szépen!!! Meg csinálta, tett egy nyilacskát hogy nehogy eltévesszük a kis fekete foltot. de enyi, egy pacni és benne még semmi fehér petty, anyira picike, a kincsem!! Úgyhogy majd januárba teszek fel képet.
Vendég

Jó éjszakát drágáim!!!!!!!!

Megyek mert fárasztó napom volt, de nagyon boldog!!!!
Kép
Vendég

Jó éjszakát Lányok!

Kép
Kép
nati80

odri szerintem ne aggódj, most minden rendben lesz. Már nincs miómád, nem? A bébid meg rendben volt, úgyhogy most is rendben lesz és nem lesz ami fenyegesse! Inkább örülj neki nagyon!és persze hogy szédülhetsz!
Nati még nem olvastam, most vagyok a folyamatban, de remélem sikerült időben felérni :)
holka, neked is tündéri a kislányod!
mágnes, most aludtál el az értekezleten, vagy amikor terhes voltál? :)
andy, képzeld amióta terhes vagyok, engem nem tudnak felidegesíteni a gyerekek a suliban :) tuti módszer. rájöttem hogy nem ér annyit az egész... ja és nati azért mondta a rubeola dolgot, mert én folyamatosan azzal nyaggattam... :) (de én amúgy 3 hónapról tudtam)
na és akkor rólam. voltunk dokinál, nyakiredő vizsgálaton. nagyon cuki volt a bébi! legelőször amikor láttu, tökéletesen látszott mindene, keze, lába, feje, a hátán feküdt, de aztán mocorgott mindenhova. a képen nem is annyira látszik mindene, de ilyet sikerült. ja és megkaptam a laboreredményeket is, az összes értékem teljesen normális. :)
legközelebb a 16. heti AFP lesz, január 21-én. ja, és a vicces, hogy a múltkor vagy egy héttel fiatalabbnak mondrák mint amilyen volt, de most 11 hét két napot mondott a doki is. Ja és azt is mondta, hogy lépjünk be egy egészségpénztárba, mert akkor majd visszakapjuk amit a szüléskor befizetünk (nem körzetes a kórházam) ja és a dokim annyira nem fogad el pénzt, hogy mondta, hogy hivatalból 130 a szülés, amiből x százalék a dokié, úgyhogy azt ne is számoljuk, tehát 91 a szülés, akármilyen (császár vagy sima...) úgyhogy azt hiszem meg kell magam nagyon becsüljem mert úgy néz ki hogy mindenki mással ellentétben nekem nem fog túl sokba kerülni ez a kilenc hónap... Nagyon hálás vagyok hogy ilyen ismerőseim vannak... :)
Ja, és voltam ma is a C&A-ban és nem hiszitek el, de vettem megint valamit... :) Most egy nadrágot sikerült, 3490!!! volt! Kettő volt csak belőle de az egyik pont rám volt jó. Persze pociban még kell bele nőni. :) De teszek fel képet. Meg a bébiről is.
Ja és megvoltak a karácsonyi ünnepségek, jól sikerült minden. Ja, és az egyik elsős anyuka azt mondja nekem: megfogta a pocim és azt mondja: ki lakik odabenn? Már tökre látszik. De én a múltkor is észrevettem... TOtál leesett az állam. Még nem szóltunk senkinek és nem is akartuk hogy tudják egy ideig... Na erről ennyit. :)
Na most teszek fel képeket aztán szerintem elteszem magam holnapra. Szünet előtti utolsó nap lesz holnap. ENnek nagyon örülök. :)
De most álmos vagyok és megyek aludni.
Ja, és mégegy dolog ami ma történt. Az igazgató behívott ma az irodájába és kaptam tőle karácsonyra egy ezüst karkötőt! Ebben az a durva, hogy még csak egy éve dolgozom ott, és még soha nem volt olyan főnököm, aki ennyire elismert volna. És nem is csak az érték vágott hanyatt, hanem az, hogy személy szerint rám időt fordított és vett nekem valamit. Totál kész voltam. És azt mondta azért kapom, hogy emlékezzek. :) Lehet egy ilyen embert elfelejteni, akinek nem egy vagy a tömegből? Szóval azt hiszem ez volt karácsonyra a legnagyobb meglepetésem és hihetetlen jólesett. :) Na most teszem a képeket.

KépKép
muffin

Itt a nadrág. :)

Kép

KépKép
muffin

és itt a bébi. Nekem tökre úgy tűnik, mintha mosolyogna. Persze valószínű jól odaképzelek dolgokat, de én akkor is úgy látom. :)
Na most megyek, még gyorsan felteszem a képet, aztán majd holnap jövök.

Kép

KépKép
muffin

Muffin :)
óriás gratula a kisbabóhoz!!
Nadrágot tök jó áron vetted.
Henimmel 14 hetes voltam amikor a villamoson egy fiatal srác átadta a helyét.Majdnem a nyakába ugrottam örömömben,hogy észrevette a pocim!! :lol:

Pintyus
Gratula a babalakás fél centis petezsákhoz!! Klassz a vonalzód!! :lol:

Nati
Minden jó eredménynek örülni kell! Szuper,hogy a férjed teljesen rendben van.
Mennyi folsavat fogsz szedni napi 1-et vagy 2x1-et?

Lilla
De jó ajándékot kaptok az angyalkától!!! :lol:

Márti
Megvan,hogy mi volt a baj az aláírásommal: a profilban az aláírás keretbe nem másoltam be a kódot :shock: :oops:
de mostmár jól működik :lol:

jó éjt mindenkinek
holka

Muffin, nagyon édes a naci, és a bébi.
Nekem egyébként valami nem stimmel ezzel a fizetéssel kapcsolatban. Még júniusban eltörölték azt, hogy a kismamáknak abban a kórházban keljen szülniük, ahová tartoznak. itt megmaradt a szabad orvosválasztás. Kérdezz rá az orvosodra újra, mert NEM KELL FIZETNI a szülésért semelyik kórházban!

Kép
Kép
cs_erika

Pintyus: gratula és csodálatos lesz a karácsonyotok ez már biztos :) Január 2-án pedig már hallani is fogod a kicsi szívhangját. :)

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Jó korán felkeltem, hogy elolvassam a tegnapot. Mi tegnap Pesten voltunk, utána meg elmentem Kendével a mamához, hogy apa aludjon. (éjszakából jött haza)

Bejci: most kivárok egy hetet a teszttel. A múltkor megszívtam, mert csak késett 4 napot. Nem akarok nega tesztet látni :)

Csucsu: mizu veled? Ugye együtt tesztelünk? BOLDOG SZÜLINAPOT a lányodnak!

Márti: annyira jó fejek a srácok! Nagyon édes volt a kis csillag :) Figyi akkora zsák ajándékot kaptak a gyerekek???

Jenny:
mi is a 4-en lakunk. Előtte mi is kertesbe laktunk szülőknél. Az első időben kb 1 évig én az erkélyre se mertem kimenni. :lol: Ja és nálunk olyan szerencsétlenül vannak az ablakok, hogy minden szobába a két szélső nem nyitható. Ahhoz mindenképp nagyon ki kell hajolni. Legtöbbször azt nem is csinálom meg, mert tuti kiesnék.
Amint megvannak a gyűrűk kérünk képet!!!!!
Mi is rá vagyunk görcsölve nagyon a tesóra. Sajna mi nem akkor hancúrozunk mikor kedvünk van, hanem mikor Kende engedi :lol:

Andy: nyugi, nyugi és türelem. Mondom én aki legszívesebben tesztelne egyet :)

Holka: gyönyörű a kis Heni.

Lilla: azért néha kukk be, mert izgulunk ám érted is! Azért nem hajts túl magad légyszi!!! Én még várok a teszttel. Emlékszel, a múlt hónapban hogy szívatott minket a menzesz. Úgyhogy leghamarabb hétfőn v kedden tesztelek. Az én mensim első 2 nap zuhatag, 3 napig közepesen jön, aztán 1-2 nap nagyon pici.

Nati: szupermen párod van :) Sajnálom, hogy téged nem dobtak fel jó hírekkel, de nem lesz semmi gond! Tudod + gondolkodás ;)

Pintyus: most már tényleg hangosan gratula a kis aprónyuszihoz!!!! Örülök, hogy minden ok volt.

Muffin: szuper, hogy minden rendben a babóval!!! Jajj de cuki a babó. Tényleg kifelé néz. Édike. A gatyó is szuper. A főnököd, meg egy arany ember. Ritka az ilyen főnök.
Én is úgy tudom, hogy a szülés ingyen van bárhol szülsz is. A sógornőm aug-ban szült és semmiért nem fizetett és nem a körzetében szült, hanem ahol a dokija van.

Kép Kép
kisvirág_30

Felteszem a hőmet. Bíztató mi???

Ciklus.hu-s:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 08800_.png

És a fertis:
Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Muffin: Gratula a sztárfotóhoz :) Tiszta anyja a gyerek :)
Én is látom mosolyog :)

Kisvirág: Remélem össze jön a babó. Nekem 23-24kellene tesztelnem.

Kép
csucsu05

És van valami elő érzésed? Nekem fájdolgál a hasam. Néha azt érzem megjön. De a fiam előtt is ez volt 1 hétig rohangáltam a wc-re hogy megjött és mégse. Úgyhogy reménykedek. ÉS drukkok ám nektek!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág: Igazából nem merek semmit se tüntetnek venni. Annyit koppantam már a tünetek miatt. Kicsit feszül a hasam de ez bármitől lehet.

Kép
csucsu05

Kisvirág
A hőd tényleg nagyon bíztató. Figyeld meg karácsonykor fogod tesztelni a zebrásat.

Pintyus
Örülök, hogy minden rendben van odabennt a kispintyussal. Most már csak növekednie, fejlődnie kell.

Muffin
Nagyon édi a picike. Tényleg ide fele fordul. és látszanak a testrészei. Olyan jó! Na meg a gatyó is.

Kép
p__lilla

Csucsu
Neked is nagyon bíztatóak a tüneteid. Mikor nem kellett volna megjönnie?

Kép
p__lilla

Csucsu
Boldog szülinapot a lánykádnak!

Kép
p__lilla

Én is hasonlóan vagyok vele. Én is sokszor csalódtam a tünetek miatt. A múlt hónapban már hányingerem is volt és mégse semmi.

Kép Kép
kisvirág_30

Lilla: én is reménykedek abba a zebrába. Zebrát akarok adni karira apának :)

Kép Kép
kisvirág_30

Én is zebrát akarok adni karira :)
Hát legkésőbb 23-án nem kellene megjönnie. De az a max.
Mondjuk talán 24-én már a teszt kimutatja. Reménykedek benne.

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindenkinek!

Muffin csini a pocid! Te mennyit szedtél fel a 11 hét alatt? Én a 9 alatt 3kgt azt mondták azi nagyon sok, tisztára kétségbeestem, pedig nem is tudok enni. Szerintem az a baj, hogy este eszek (de nem sokat) és mivel nem mozgok akkor már akkor meg nem megy le, vagy nem tudom...
Olyan édi a pici :) lassan én is ilyet fogok látni január 1. hetében.

Pintyus! Nekem is egy kis pötty volt, csak egy ici pici fekete foltot lehetett látni a képen. De azt is elraktuk, beragasztottuk a naplómban :)

Annyira fáj ma reggel a fejem és még a reggel is rosszul indult. A mekibe jegeskávét kértem, deirekt elvitelre. Megkérdeztem, hogy ugye van benne fagyi, mert 2-szer nem volt benne multkor. Teljesen felháborodott, hogy mit képzelek. Jó hittem neki. Beértem a melóhelyre (ami közvetlen mellette van, el nem olvadhatott, pláne ilyen hidegben) és egy darab fagyi sem volt benne. Munka után megyek kiverni a balhét!!!!!!!!!!

Nati, úgy örülök, hogy legalább képbe kerültél saját magaddal :) meg a génjeiddel :)
magdolnam

Sziasztok, jó reggelt!

Csucsu, Szabinának boldog szülinapot!!! Kép

Muffin, nagyon jó a gatyód! Örülök, hogy jól vagytok! Tényleg már nagyon észre lehet venni a pocid!

Kisvirág, gyönyörű a görbéd, és szurkolok ezerrel, hogy baba legyen!!!Kende mellé egy kislány? Mondjuk Csenge? :D

Pintyus, nagyon boldog lehetsz most. Szép karácsonyotok lesz, az biztos. :)

Lilla, nekem sincs meg rendesen, első nap, amit még nem számoltam bele a ciklusba, az csak barnázgatás volt, bár előtte nem volt ilyesmim. Aztán niagara, tegnap közepesen volt, ma meg már alig. Mióta nem szedem a fog.gátlót, azóta az első 2 nap durva, aztán semmi. Azelőtt, még tinikoromban volt, hogy 8-9 napokat is eltartott a piri.

Nati, akkor egy tenyészcsődörrel élesz együtt? :lol: Gratulálok nektek, és tuti, hogy veled is minden rendben lesz! Egészséges kisfiút fogsz kipottyantani az ősszel. :D

Erika, tudod miért jó még a barátcserje? Amit Nati mondott, hogy a görcsös gyerek utáni vágytól nő a prolaktin, na a b.cs. erre is jó. Leviszi a prolaktinszintet, és nem baj, ha görcsölünk. :D
Nekem jót tett, mert múlt hónapban nagyon fájt a hasam mensi alatt, most meg semmi.

Bejci, felrakom most már a táblázatot, csak annyi sok változás volt benne, hogy megcsináltam, de én nem tudom átformázni, hogy feltehető legyen a babanetre, meg még látható is legyen, apa segit majd este.

GYerekek, ma délután megyünk a gyűrűkért!!!Tök várom már! Ha meglesz, csinálok képeket, és felrakom ide. De jó, valami jó azért nekem is jutott az ünnepekre. :)

Kép
jenny29
Mór

Kép

Köszönöm szépen a kedves szavakat!!! Nagyon jól esik hogy együtt örültök velem!!!

Most már fel mertem tenni a vonalzót is!! Olyan cukik azok a lábik! :lol:

Muffin: örvendek hogy minden rendben van, nagyon szép a picike!!! És milyen nagy már!!! Nagyon cuki. És a naci is tök jól néz ki!! Nagyon látdzik már a pocid!!

Magdolnam: neked mikor hallatszott a a szívhang először???
Mi is eltettük a képet, bár ténleg csak a petezsák látszik. Remélem a kicsi ott van és él és virul. :wink:

Párom nagyon boldog, de még mindig nem fogta fel hogy össze jött elsőre, egyfolytába azt mondja hogy nem ezt mondtam neki. Hanem hogy min. kell 3 hónap. Januárba ő is jön velem.

Nati: nagyon örvendek hogy pároddal minden rendbe és hogy megtudtátok mi a baj. Igy legalább meg tudjátok oldani a problémát és hamar össze jön a pici.

Viri. tiszta terhes görbe ez!!!
Drukkolok neked is, Csucsunak is és Andinak is. Hamarosan ő is tesztelni fog. Sok kismami lesz az idén..
Azt mondta a dokim hogy szép kis karácsonyi ajándék ez!!!

Szerintetek normális hogy egyfolytába fel vagyok puffadva, akkora hasam van mintha 3 hónapos lennék!!! :roll: :roll:
Vendég

jenny: nagyon kiváncsiak vagyunk a gyűrükre!!! Ne szomorkodj, persze hogy neked is jutott valami szép karira: eg csodálatos vőlegény aki mellett boldog vagy és akinek a bébijét hamarosan a pocidba hordod!!!

SzabináT Isten éltesse nagyon sokáiggggg,

Kép
Vendég

Jó reggelt!

megkezdtema 27.napot, és megpróbálok nem idegeskedni ahogy javasoltátok, azt gondolom megvároma holnapot, majd veszek du tesztet aztán szombat reggel teszt, persze ha nem lesz addig semmi.
Amúgy megvagyok, semmi előjele semminek. Kicsit nagyon rosszl aludtam, de majd hétvégén mega szünetben kipihenem magam.

Csajok! ezek a babák, ultrahanggal vagy gatyósan nagyon édesek.
Olyan megható volt nézegetni a képeket.
Örülök, hogy betévedtem ebbe a fórumba.

Muffin, már tényleg nagyon láccik a pocid, amúgy hogy vagy? álmosság? hányinger?

Pintyus nagyon örülök neked, ugye megnyugodtál már. micsoda boldog karácsonyotok lesz!!!!!

Látod Lilla! mindenkinek hasonlóak a mensijei, tehát tök normálisak vagyunk-
Ez a barátcserje érdkelne. hol lehet olvasni róla?

Kisvirág szép a görbéd, de 17.nap volt a péd? akkor neked 34 körüli a ciklusod, addig nem tesztelsz?

Csucsu mért nincs mensi vonalzód? honnan tudjuk hányadik napban vagy? nem akartál feltenni?

Jenny gratula!

látod azért az eljegyzés nagyon szép dolog karikor!!! a legszebb
Nekem húsvétkor volt, mert akkor van a szüli meg a névnapom is!

feltétlenül tegyél fel képeket

Kép
andyfekete

a lényeget elfelejtettem, bocsika, tegnap iszonyú szar napom volt.
de hosszú, majd kiheverem.

a hőm 37 volt már 5,35kor is meg fél 7kor is:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 08800_.png

ciklus-hu szerint 12.napoin volt pém, akkor mikor kéne nem megjönnie?
ferti szerint 13.napon.
vaalki?

Kép
andyfekete

Andy: ez nagyon babás jel!!!!!!!

Biztos vagyok benne hogy hamarosan be jelented a boldog hírt!!
Vendég

köszi pintyus!

nem tom, szúrkál a petefélszkem, de már nem annyira
nem tom de mindig félek elmenni pisilni, hátha megjön.
elég idegesítő,
na megyek csengetnek.

majd még benézek

Kép
andyfekete

Szia Andy!

Sztem a 14. nap körül volt pé.d, és akkor olyan 27-28 napos ciklusra lehet számitani. Szép a hőd, drukkolok, hogy igy is maradjon. Sajnos mensi előtti 3 . napig nekem is 37,2-37,3 volt, aztán leesett.
De neked nem fog!!!!!! Tehetsz majd egy pozitiv tesztet a fa alá!!!!

Amúgy a barátcserjéről a http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... 149c15b4e4

honlapon olvashatsz többet. Itt nagyon jó dolgokat lehet venni, mind csupa gyógynövény. Bár azt hiszem január 3-ig zárva tartanak, de azután már lehet rendelni.

Agnus castus D4 (barátcserje)

80 tabletta

250 mg barátcserje kivonat tablettánként

A barátcserje bogyójából nyerik a hatóanyagokat, amelyek egyébként vízben nem oldódnak, így a barátcserje fogyasztása tea formájában nem ajánlott. Itt tabletta formát kaphatsz.

A barátcserje alkalmas a ciklus hosszának regulárására, ha túl hosszú a ciklusod, akkor megrövidíti, ha túl rövid, akkor megnyújtja. A ciklus elsö felében a peteérést javítja, a második felében pedig a sárgatest müködését. Így az egész ciklusban lehet szedni.

Egy másik jótékony hatása, hogy az itt kínált koncentrációban csökkenti a prolaktin szintet és ezzel is hozzásegít a régen elmaradt tüszörepedéshez.

Alkalmazása: napi 1-2 tablettát olvassz el a nyelved alatt (pl. reggel és este is egyet)

Kép
jenny29
Mór

Ja a többiektől bocsi, hogy mindig a homeós bogyókról beszélek, de nemrég fedeztem fel, milyen jó dolgok ezek. Azelőtt én is mindig gyógyszerekhez nyúltam, akármi is fájt.
Azon gondolkodtam, hogy a babatervezők oldalon annyi olyan görbét láttam, amikor palástfű vagy más gyógynövény szedésekor teherbe esett valaki, akinek már a 3. ciklus Clostyval sem sikerült. Vajon az orvosok miért nem homeós bogyókkal kezdenek kezelni, miért a veszélyesebb anyagokkal?

Kép
jenny29
Mór

Jenny
Gyógynövényboltban nem lehet venni ilyen barátcserje bogyót?
Asszem nekem is kéne szednem.

Andy
Szerintem nagyon babás a görbéd. Szombaton tesztelj ám! Kíváncsian várjuk. Addig már úgy is eldől lesz-e piri, vagy sem. De azért inkább ne legyen.

Kép
p__lilla

Magdolnam: fasza a meki. Én is balhéznék a helyedben. Jobbulást a buksidnak!

Jenny: a Csenge név nagyom tetszik, csak az utóbbi időbe nagyon felkapott. Amúgy én igazán még egy fiút szeretnék, apa meg lányt :D
Én is szeretem a homeos bogyókat. Csak nem nagyon ismerem őket, úgyhogy részemről írj róluk bátran.
Pintyus: de cuki a vonalzód. Remélem szilveszterkor már nekem is lesz ilyen :D Köszi a drukkot.

Andy: hogy lehet kicsit nagyon rosszul aludni :lol: vagy kicsit vagy nagyon nem? De gondolom az utóbbi :( A hős szerintem se annyira rossz. Olyan mintha tegnap lett volna a beágyazódás, és azért esett le kicsit. Most már maradjon fent!!!! Drukkkkkkk.
Nekem 34 napos sose volt a ciklusom max 32. A ferti 27-én javasolja a tesztet, de lehet 24-én csinálok és vagy sírós vagy nevetős karink lesz. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

hős = hőd :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?