Sziasztok Lányok!
Köszi amit írtatok , mint már irtam Pintyusnak, valóban Bence a legnagyobb a csoportjukban, büszke is erre nagyon.
Dorka nagyon feltalálta magát az oviban, minden játék új volt, mindent meg kellett nézni. Gyerekeket is nagyon szereti, ugyhogy nem volt gond, nem egy ijedős fajta.
Zsu!
Nem indult valami fényesen a napod, de ha vigasztal a mienk sem. Hajnalban úgy elkezdtem köhögni, hogy kisebb hányás lett belőle, még jó hogy kimentem a wc-re. Dorkánál már nem volt ekkora szerencsénk, szegényke megitta 5 óra körül a tejcsijét és amint visszafeküdt rájött egy olyan köhögési roham hogy minden visszajött belőle.
Mosásban, takarításban már profi vagyok, de nagyon uuuuuuutálom.
Pedig ha még hosszabb távon fog köhögni akkor ez várható lesz továbbra is. És persze még csak most kezd neki felszakadozni a váladék, ugyhogy mosómasánk igencsak igénybe lesz véve.
Neked meg biztos azért van hányingered , mert már Panni baba nagyon nyomhatja mindenedet. De tényleg lehet hogy csak pár napod van hátra és ez végleg megszűnik.
Tényleg nagyon izgi napjaidat éled most, nem is csodálom, hogy a szülés körül járnak a gondolataid.
Én is mindig agyaltam , hogy vajon milyen lesz.
Mindenesetre rókamentes napokat Neked!!!!
És ki tudja lehet az újév első babáját Te szülöd?????
Aliz!
Sajnos nem tudok maradni Dorka 3 éves koráig itthon, éppen a piszkos anyagiak miatt, hisz a gyes összege annyira nevetséges.
Igy jövő juniusban betölti a 2 évet, utána én a felhalmozódott szabadnapjaimat kiveszem, és augusztusban elkezdjük beszokatni a bölcsibe, hogy szeptemberben tudjak menni dolgozni. De nem várom ......
Nagyon ügyes a Balázskád, hogy türte a fodrászatot. Bencét egyszer vittük el, akkor is végigordította, igy mi inkább itthon vágjuk neki hajnyíróval.
Dorkánál meg végképp nem tudom mit fogunk csinálni. Hajnyíróval mégsem mehetek végig a fején.
Frufruját már kétszer vágtam neki, de az is elég mókás volt. Egy tincs levágása után elszaladt, majd mikor visszajött, ujabb tincs következett... Még jó, hogy göndörke, meg mindig borzoska és nem látszik, milyen szuper melót végzett rajta anya.
Jó portörlést Neked!!!!Apropó.... fogzás nem viseli meg balázskát, igaz? Legalábbis nem emlitetted, ugyhogy gyanitom, hogy nem.
Olgi!
Biztos ellesz apucikával meg anyukáddal Zolcsi, főleg ha apás is. Nálunk én nagyon izgultam, hogy fogja viselni Bence mikor a kórházba kellett mennem, mert ő meg elég anyás. De sokat beszéltünk róla, meg minden reggel és délután bejöttek meglátogatni, ugyhogy nem volt gond vele, szuperül elvoltak apával is. És érdekes, hogy utána kezdett "rászokni" arra, hogy anyuméknál is ott lehet hagyni 2-3 napra is, nem hiányzunk neki.
Pintyus!
Jó portörlést Neked is!!!
Este doki után mindenképp jelentkezz, már nagyon izgulok érted én is, holott minden rendben lesz.
Jaaaaaa..... és türelmesen várom továbbra is a lencseleves receptjét.