Új privát üzeneted érkezett!

Szaisztok!

Bendor! Édesek a gyerkőcök az etetős képeken! :D Sajnálom, hogy Droka is beteg lett! :( De az bíztató, hogy már nincs magas láza.

Aliza! Balázska is édes a mikulásos képeken, főleg az utolsón! :D Frizurája jól sikerült! Te vágtad?

Pintyus! Látom, mások is írták, ilyen nyilallgatás nekem is volt, Magne B6-ot szedtem, az segít! ne izgulj, már csak 2 nap! :)

Olgi! csini a pocakod! :D Reméljük, Tündike befordult, és már marad is így! :)

Ditke! Sajnálom, hogy Ti is betegeskedtek! Lányoknak jobbulást! :)

Jaj, ma nagyon hosszú napom volt.... Délelőtt tanácsadás. Legközelebb 3 hét múlva kéne mennem, mert az ünnepek miatt a hétfők nem lesznek munkanapok. Hát, remélem, már nem kell!!! :lol: Aztán hazaszaladtam ebédelni, és mentem a belgyógyászatra, szerencsére oda is már csak szülés után kell visszamenni, mondták, hogy vigyem majd Pannikát is! :D Aztán bementem a mhelyemre a kajautalványokért. Mindig egyben kapjuk , jól jön év végén! Meg tök rég voltam bent, mindenki megcsodálta a pocakom, meg azt mondták, teljesen ki vagyok virulva! :D hízott a májam! :lol: Aztán haza, de ezt mindet gyalog, hát kivagyok, mint a liba.... Holnap megyek nst-re, de oda kivisz a férjem, meg értem jön. Többen is kérdeztétek, egészen jól vagyok, a csigatempót lezsámítva... Most hogy a mg-ot már nem szedem, néha keményedik a hasam, de nem vészes. Azt hiszem, volt jóslófájásom, de ebben nem vagyok biztos... :lol: Amúgy meg mindig csak a szülés körül forognak a gondolataim...

Kép
zsuzska81

Olik: én is lézeresen csináltattam, a Csapó utcán. Egy kicsit begyulladt, de talán most már jó lesz. Itthon kötözgetem. 4 hetet mondott a dokinő, míg helyrejön.

Bendor: sajnos nem hízott sokat Ádám, mikor kezdődött ez a vérszegénység. Akkor még nem volt mérlegünk, így mi nem vettük észre ezt, csak a tanácsadáson mondtam, h ez nem olyan sok. Meg írtam is neked a dokinkról :cry: :twisted: :twisted: Most már van mérlegünk.

Betegeknek gyógyulást!

Huhh,
végigolvastam, dehát nekem vhogy sosincs elég időm mindenre.

Ditke,
csajsziknak sok gyógypuszi, hogysmint??? Ma hárman voltak a csoprtban, de az ovónénik is lázasak...

Fülhőmérő
én anno jól körbejártam, arra jutottam, h olyat veszek amit csak dicsérnek. Ez egy philips. Barátoknak van ilyen, többnek is, ők szeretik, és én is csak jót tudok róla elmondani. Egy ideig mi párhuzamosan néztük a simával is, de mindig ugyanott volt a mért érték. Igaz figyelni kell, hogy nem feküdt-e előtte az adott fülecskén, meg mi mindig levonunk felet...Szóval én nagyon szeretem, de az is igaz, h csak erről a tipusról hallok jókat, a többit nekem is csak szidták... A lázról nekem is az a véleményem mint Ditkének. Ezért én sem ragaszkodom a pontoshoz, és a fülben ahogy Ditke is írta nehéz azért tizedre pontosat mérni. Azt is ajánlják, h egészségesen is nézd meg néha a hőjét, Marcinak pl ha normális fülben 37,3, de Petinek pl 36,9.
Én is csak 38 felett csillapítom neki, ill, éjszakára azért mindig leviszem 37 alá....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Ó és Pintyus,

nekem mindkettővel nyilallgatott az elején, görcsöltem is, meg minden... 4 hónapig kb. Volt, h le kellett ülnöm olyat nyilallott, h gondoltam ez már nem lehet jó... Doki megnyugtatott: a normális terhességnek is ezek a jelei meg annak is ha baj van :lol: Teljesen felesleges agyalni. És sokkal de sokkal több normálisan lezajló terhességről tud, mint problémásról. Szóval csak nyugi, tágulgatsz ... Amúgy nekem nagyon szokott görcsölni ha megvan.. Azt is mondta ez összefügghet... Te nem így vagy vele?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!!!

Ditke: Elfelejtettem tegnap mondani, hogy jobbulást nektek!!!

Gabi: Én pont a Philips-et használtam sikertelenül :?

Ná: Én is ott a K.Máriánál, igen? Nagyon jó lett, mind két nagy lábujjamat csinálta.

Alíz: Nagyon édi a Balázska :lol: Imádom nézegetni a fotókat,
:wink: Diétával meg ráér 2008ban foglalkozni :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olimami: jelöltelek az iwiw-en :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Köszi a fülhőmérős hozzászólásaitokat, meglátjuk mi majd mire megyünk a mienkkel. :shock: Azért is mertük megvenni, mert 2 alkalommal volt szerencsénk a fül-orr-gégészeten járni is ott fülhőmérővel mérnek gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.

Képzeljétek! Lányom kérdezett benneteket: Néniiii??? babaaaaa????Visszakérdeztem tőle, hogy jöjjenek, hozzád játszani? Válasza heves bólogatás volt. :lol:
Ha kikecmeregtünk ebből a vacak köhögésből és elmúlnak az ünnepek, majd összehozhatunk egy újabb talit nálunk. :wink:

Dorka állapota javulóban van, 37.4-nél magasabbra nem ment az este sem a hőmérséklete, és az esti elalvási szokása visszatért. Fél 11-től altattam és éjfél után pár perccel aludt el. Vagyis ismét a szokásos formáját hozta. :roll:
Bence éjszaka egyet sem köhögött már, bízom benne ő is gyógyulgat. Ma vitték apával a fehér inget és hacsak nem lázasodik be Dorka akkor délután mindhárman megnézzük az ovis karácsonyi ünnepséget.
Majd csinálok képeket és teszek fel.

Zsu!
Remélhetőleg a mai terhesambulancián tett látogatásod nem fullasztott ki. Az jó ha apa a taxisofőröd, csak könnyebb már vele menni mint tömegközlekedni.Majd írd meg mi volt, oké?

Kép MINDENKINEK!!!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, mert megyek a naplóhoz jeligés pályázatokra beadni az önéletrajzomat. Szuperről lebeszéltek, egyik barátnőm dolgozott ott, azt mondja minden nap reggel 7-től este 7-ig kell dolgozni, szombaton 4-ig, vasárnap 1-ig. Azt mondta neki semmire se volt ideje mellette és mindig hullafáradt volt. Szóval még meglátom, lehet kibaktatok oda is ma, de étesélyesnek látom:). Azért kösz a tippet.
Mézeskalács elkészült, nagyon fini lett, csak győzzük kivárni azt az egy hetet, most fémdobozban sorakoznak Szentestéig.
A beteg sorából én sem maradok ki, nem tett jót minuszban szaladni a busz után....fáj a torkom nagyon, köhögök, begyulladt a fülem....de holnaptól itthon lesz a párom és segít kikúrálni :lol:
Jók legyetek!

Ja, csomó még mindig ott van, egyre jobban fáj, menszi viszont sehol....
Vendég

Bea!

Látom nagyon összejöttek a dolgaid, de ha vigasztal: rossz után mindig jó következik. :wink:
Biztos hogy idegesit a munkanélküliség , írtó rossz lehet ez a kilátástalanság. De hidd el átmeneti állapot és előbb-utóbb találsz valami jó melót.Fiatal vagy, ne keseredj el.
Persze ha a nyugodt háttér meglenne ez is segithetne, nemcsak idegesitenie kellene..... biztos tudod kire gondolok. :roll: Férjed nem áll melléd? :shock:
Jobbulást Neked, remélhetőleg hamar kilábalsz a betegségből és a depiből is és minden happy lesz .
A csomó meg már többen is irtuk biztos hogy csak menstruációból adódóan van. Menstruációdat pedig bekavarhatja a sok idegeskedés is.
Kapd össze magad!!!!!

Pusssssz

Kép
Kép
bendor

Sziasztok

Andy:ma vagy kétszer is el mentem a lakásotok elött.:) Gondoltam ám rád és manócskádra!!!De Noival voltam, abba a pelenka boltba mentünk és a laktanya udvarra egy boltba.

Semmi újdonság velem, ma megint megyünk vendégségbe, 4 hónapos kismamához. Én még mindig nem tudom elmondani senkinek, pedig anyira szeretném már. :cry:

Képzeljétek ma csináltam még egy tesztet, ez már a harmadik volt, és ez is nagyon erősen pozitiv!!! Úgyhogy holnap már csak meg kell győzödjön róla a doki is, és azt kell mondja hogy minden rendbe!!! :wink: :wink: már nagyon várom!!!!

Aliz: nagyon nagyon aranyos Balázska, a kis kiváncsi fáncsi!!!Látszik hogy nagyon élvezte az ajándékokat. Mi lesz karácsonykor?! :roll:

Tegyetek fel képeket még, olyan jó látni a gyerkőcöket!!!

Bea: össze jön valami majd, meglátod!!!miket néztél ki az apróba???

Oligi: Tündike a helyére ment már???
Vendég

Mindenkinek, gyors gyógyulást kivánok!!!!!!!!!!!! Kép
Vendég

Köszi Csajok! Pusszantás!

A topjob-on találtam ilyen irodai jellegű munkákat, arra pályáztam. Hátha.
Vendég

Sziasztok!

Már rég végeztem a klinikán, ma csak nst volt, szerencsére minden OK! Aztán a dokira kellett egy kicsit várni, de utána behívott elsőnek. Most nem vizsgált, nem is bánom...Mióta terhes vagyok, fáj... :( Szombaton újra nst, akkor a doki szabin lesz, legközelebb jövő csüt-ön találkozok vele.

Utána jött Anyukám. Most szabin van, és hozott nekem ebédet, utána meg elmentem Vele mászkálni. Vett Pannikának egy szépséges kis fülbevalót ajándékba!!! :)

Bea! Jobbulást Neked, álláskereséshez pedig sok sikert! :)

Bendor! Dorkához aztán kell az energia! Remélem, el tudtok menni a karácsonyi ünnepségre!

Pintyus! Már csak 1 nap! De jó!!! :D

Kép
zsuzska81

Zsu: Nagyon örülök, hogy minden ok!!! Miért kell menned még szombaton is NST-re? Nem elég ünnepek után? Az Csüt vagy péntek lenne? Amúgy 28-án pénteken 9.00.reggel én is megyek NST-re, nem lesz akkor időpontod? Jó volna talizni :wink:
Tüncsinek az én fülbevalóm jút majd, Anyukám hozza majd magával :wink: 3 picike piros koráll van benne, nagyon szerettem.

Andi: Ezek szerint ott vagytok :wink: Majd gyere képekkel!

Bea: Én is azt mondom: rossz után mindig jó jön!!! Hidd el!!!

Pintyus: Holnap akkor várunk a beszámolóval, hogy igen is minden rendben van!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olgi! Azért megyek szombaton, mert Fekete azt mondta, ne teljen el több mint 1 hét a 2 nst között, így menejek el szombaton is. Azután meg csüt-ön megyek, akkor már ő is dolgozik. Mondjuk azt is mondta, hogy nem tart attól, hogy rossz lenne az nst, mert az eddig 2 is teljesen jó volt, ez inkább óvatosság. Amúgy én örülök, hogy ilyen óvatos, hisz a mi érdekünkben van! :)

Képzeld, először én is a saját babafülbevalómat akartam Pannikának, de nem találtuk... :( Így Anyukám rögtön mondta, hogy Ő vesz Neki!

Anyukád mikor jön? majd ha Tündike megszületett? Tényleg,akartam is kérdezni, hogy szülés után lesz segítséged? Csak mert a múltkor írtad, hogy a takarításhoz a férjeden kívül nincsen...

Kép
zsuzska81

Ja, még azt akartam, hogy sajna nem pénteken megyek, pedig tényleg jó lett volna összefutni! :)

Kép
zsuzska81

Zsu: Értem :wink: Megvan már az időpont csüt-re, vagy csak akkor tudsz menni? Mert pénteken is ott lesz a dokink. Mondta, hogy feltétlenül mutassam meg neki.
Anyukám most van intézni a vízumot. Várhatóan január közepén jön, hogy minél többet legyen itt szülés után ( remélem addig nem szülök :roll: ) Mindegy: úgy is 4nap a korház.

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lányok!

Irtam egy hosszú levelet és már a képeket töltöttem volna fel mikor elszállt. Ugyhogy most kissé morci vagyok.

Akkpor most jön a röviditett verzió:

Pinytus!
Már csak 1-et alszol és remélem holnap este fülig érő szájjal fogod nekünk írni,hpogy a doki mindent rendben talált.
Milyen árakon vannak a pellusok a pelenkaboltban? Tudod én még sosem voltam.
Meg nem okoskodás, de szerintem nem érdemes nagy mennyiséget bevásárolni egy fajtából, mert mi van ha nem birja a baba popsija és pirosodik tőle, vagy épp kifolyik belőle a pisi, nem beszélve a nagydologról.
Bencénél csak Pamperst használtunk, de Dorkánál nem tudjuk, egyszerűen hamar megtelik és a pisi sokszor kifolyik belőle. MOst a Huggies jött be, de láthattad is abból volt a bababulikor is felhalmozva.

Zsu!
Örülök, hoyg rendben az NST , továbbra is rendben lesz , meglátod. Mikor tervezitek a Pannika fülét kifuratni? Dorkának kb. 6 hetes korában egy védőnő lyukasztotta, házhoz is jött. Állitom engem jobban megviselt a dolog, mert Dorka csak a szurás pillanatában sírt. Később már nevetett a védőnőre.

Olgi!
Anyukád mennyi időre jön? Bármennyire is, jó lesz az elején a segitség, még ha épp olyan nyugis baba lesz Tübdike mint Zolcsikátok. Meg régebben irtad, hogy ritkán jártok haza, biztos jó lesz anyukáddal is találkoznod.

Bea!
Szorítok, hogy az irodai munka összejöjjön! Hátha megkapod, és még tetszeni is fog.

Aliz!
Ismét nem vagy???
Sok a melóóóóó?

Ovis karácsonyi buli nagyon jó volt, aranyosak voltak a gyerkőcök. Erdei mesét adtak elő, fiam volt a tölgyfa. :lol: De voltak mókusok, madarak, fenyők, nyuszik....
A műsor után szülők gyertyát gyertyakartóval kaptak ajándékba amit a gyerekek csináltak. Nagyon szép az is.
Műsor után a karácsonyra kapott játékokkal játszhattak a gyerekek, majd a másik csoportszobában kis aprósüteményeket lehetett falatozni.
Íme pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Pussssz

Kép
Kép
bendor

Pintyus!

Mármint addig nem érdemes nagy mennyiséget venni egyféle pellusból, míg ki nem derül melyik válik be.
Nem tudom előbb érthető voltam-e, de ez a vacakolós babanet felhúzott és másodszor már csak írtam... vissza sem olvastam. Ezért is van tele hibával, elírással.

Pussssssz

Kép

Kép
Kép
bendor

Ja:
Dorka már készül a sielésre. :lol: :lol: :lol:

Kép

Reggelre így néz ki az ágy, ágynemű körülötte (lepedő véletlenül sincs alatta, ha a franciaágyon alszik tovább a kakaózás után)..... :roll: :roll: :roll: :lol:

Kép

Kép
Kép
bendor

Andyy: nagyon nagyon szép lehetett az ünnepség!!!!!
Most látom hogy Bence milyen magas!!! Túl szárnyalta a többieket!!!

És az a gyertyatartó a legszebb amit kaptrál valaha!! :wink: Neked nagyon jól jöt mert te is imádod a gyertyákat!!! :roll: :roll:

Ez a csajszi engem mindig lenyügőz,nagyon imádom a kis zsiványt. Jó lenne már látni!
:lol: :lol:

A pelusok jó áron vanak nagyon, legalábbis amenyire Noi mondta, mert én még ilyeneket nem tudok. 3100 ft. 100 db.
De lehet venni db számra is, és én úgy gondoltam hogy legelőször vezs az ember mindegyikből vagy 3-4et és meglátja hogy melyik jó, és utánna lehet venni nagyobb mennyiségben!!!

Szép kis anyuka vagy!!! 8) 8) Ott van tőled 1 percre és még nem voltál bent!!! :roll: :roll: :wink: :wink:

Látom Dorka nagyon élvezte az ovit!!!
Vendég

Pinytuska!

Ha nem zavar hogy kicsit taknyik meg kicsit köhögősek vagyunk akkor meglátogathatsz bennünket bármikor. :wink:

Azt is szeretném ha jönnél, azt viszont nem hogy elkapj valamit tőlünk, nem venném a lelkemre. :oops: Ugyhogy Rád van bízva mikor látogatsz meg bennünket.

Bizony-bizony Bence a csoportban a legmagasabb gyerek. Épp ma ecsetelte hogy nincs nála egyetlen nagyobb fiú sem. A gyertyatartó gyertyával nagyon aranyos, örültem is neki, elhiheted. :) Óvónénik kreativak, minden ünnepségre kitalálnak valami jó kis ajándékot a szülőknek.
Dorkát meg, gondolhatod nem kellett féltenem hogy visszahúzódó lenne. Inkább attól kellett tartanom, hogy be ne szaladjon a műsor közben az ovisok közé. Egyszer el is ordította magát mikor meglátta Bencét, (tudod olyan csendesen ahogy szokta) : BEEEEE! :oops: :oops: :oops:

Holnap nagy napod lesz..... Kicsikédet láthatod. Tök jóóóóóóóóóóóóóó...........
Meglátod doki eloszlatja a kétségeidet és ezután élvezheted a kismamiságodat.
Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Zita baba!

Látom rendszerint Pintyus helyett Pinytust írok, bocsiiiiiiiiiiiii.....

Kép
Kép
bendor

Olik: én is ott csináltattam a lábujjam. Örülök, h meg vagy vele elégedve, bár ott tartanék már én is. Elég lassan gyógyul. Neked mennyi idő kellett? Meddig fájt? Kiváncsi vok, hogy élted meg. Priviben is válaszolhatsz.
Köszi!

Jobb reggelt, mint az enyém! :(

Képzeljétek, az utóbbi hetekben megint állandó vendég nálam rókakoma, mint az elején.... :( A mai napom is így indult...

Olgi! Én éppen tudnék máskor is menni, csak már megbeszéltük a dokival. Amúgy időpontom még nincs. Meg akkor uh-ra is megyek, mert kaptam tanácsadáson egy potya beutalót! :) Bár, a legjobb az lenne, ha megszülnék a jövő héten, mondjuk karácsony után! Az már nekem 39. hét.... :shock: Zolcsira ki fog vigyázni, míg kórházban leszel? Szabin lesz a férjed? Tényleg, nem nagyon anyás? :)

Bendor! Örülök, hogy a karácsonyi ünnepség jól sikerült! Bence milyen nagy a többiekhez képest! :) Úgy látom, Dorka hozta a formáját, kis Drága! :D Gyertyatartót először gyertyatakarónak olvastam....gondolkoztam is, hogy az meg mi lehet.... Teljesen meghülyülök már! :shock: Pannika fülét úgy gondolom, néhány hónapos korában fogom kifuratni, ill. kilövetni, csinálnak már ilyet sok kozmetikában, majd keresek vmi jót! :)

Pintyus! Neked hatalmas drukkok mára!!!! Aztán gyere ám a jó hírekkel! Képet is biztos kapsz majd! :D

Ma jön Anyukám, és nagytakarítunk. Illetve én csak úgy nyugdíjas módjára... :D Ő pedig lemossa az ablakokat, ez a legnagyobb falat. A férjemmel pedig még munka előtt leszedetem a függönyöket, este meg ha hazajött, visszateszi! Ez a munkaszervezés egészen jól megy nekem! :lol: Na, de azért én is igyekszem lendíteni vmit a dolgokon!

Kép
zsuzska81

Jó reggelt!!!

Andi: nagyon szépek a képek!!! Bence valóban magas :wink: ami nem baj, a csajok szeretik magas fiúkat :lol: Dorka édes lehetett :lol:
Anyukám egy hónapra jön :D Párocskám is eljön szabira egy-2 hétre. Remélem a kisasszony nem késik majd és minél több időt tud segíteni Anyuci :wink:

Zhu: Akkor Neked mára jó nagytakarítást!!! Zolcsira majd apucika és Anyukám vigyáznak, amúgy apás-anyás 50%-50% :wink: de csak kibír nélkülem pár napot :roll: :lol:
Hát, hamarosan kiderül, hogy 2007-es vagy 2008-as babókád lesz :lol: :lol:

Ná: Írok privit.

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Itt vagyok már, csak tegnap délelőtt sétálni voltunk meg főztem és csak végigolvastalak benneteket ,gondoltam írok majd du.-án,de a férjem hazajött és ő dolgozott a gépen estig, így aztán így jártam.
A reggelem nekem se indult valmi jól.
Felhívtam a bőrgyógyászatot időpontért ,ugyanis a szememnél kialakult valami piros viszkető folt ,kamilláztam attól valamivel jobb lett de reggelre kicsit megdagadt így aztán csak elmegyek vele orvoshoz :( Csak az a bibi hogy közli velem a hölgy:Már csak jövőre !!!tud adni időpontot.Szóval ez enyhén durva.
Valószínű elmegyek valami magán bőrgyógyászhoz.Tudtok esetleg valakit ajánlani?

Pintyus:
Már a dokinál vagy?
Gondolom nagyon izgulsz.
Majd mesélj!

Andi:
Nagyon jók a képek tényleg jó magas Bence,de hát az a jó egy férfi legyen magas! :lol:
Úgy látom Dorka is nagyon élvezte az ovit,lehet hogy nem lesz gond a beszoktatásnál!Maradsz vele otthon 3 éves koráig?
Nagyon szép a gyertyatartó,tök jó hogy az óvónénik ilyen dolgokat csináltatnak velük.
Én sem vettem még ilyen pelusokat,eddig a Liberot vagy Huggiest használtam mostanában a Pampers is bevált,még éjszaka sem folyik ki pedig reggelre tele van.Viszont kisebb korában meg minden pelenka csere ruha cserével járt mert állandóan kifoly a kaka belőle. :cry:

Zsu:
Az nem jó hogy hánytál. :( De most már jobban vagy?
Örülök hogy minden o.k..Most már minden perc várakozással telik hogy vajon mikor gondolja úgy a kisasszony hogy elég volt odabennt.Jajjjjj olyan izgi!Neked bizonyára még jobban.
Kérdésedre válaszolva:Nem én vágtam Balázs haját hanem fodrász.Eleinte még bírta is de utánna nem akarta megengedni ,na akkor már ordított,de egész jó lett szerintem.

Kauka:
Szorítok hogy sikerüljön valami állást szerezned.

Olik:

Nagyon jó hogy megy anyukád segíteni meg persze hogy láthatjátok egymást mert írtad hogy ritkán mentek haza.
Zolika biztos hiányolja majd ANYUCIKÁJÁT de így apával is biztos jól érzi majd magát.

Na pusszantó megyek port törölni.

Kép

Kép
aliza

aliza!!!

Délután megyek 18:10re. Nagyon izgulok, de majd beszámolok.
Én is pont portörlésre készülök, bár nagyon utálom.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszi amit írtatok , mint már irtam Pintyusnak, valóban Bence a legnagyobb a csoportjukban, büszke is erre nagyon. :P
Dorka nagyon feltalálta magát az oviban, minden játék új volt, mindent meg kellett nézni. Gyerekeket is nagyon szereti, ugyhogy nem volt gond, nem egy ijedős fajta. :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Nem indult valami fényesen a napod, de ha vigasztal a mienk sem. Hajnalban úgy elkezdtem köhögni, hogy kisebb hányás lett belőle, még jó hogy kimentem a wc-re. Dorkánál már nem volt ekkora szerencsénk, szegényke megitta 5 óra körül a tejcsijét és amint visszafeküdt rájött egy olyan köhögési roham hogy minden visszajött belőle. :roll:
Mosásban, takarításban már profi vagyok, de nagyon uuuuuuutálom. :twisted: Pedig ha még hosszabb távon fog köhögni akkor ez várható lesz továbbra is. És persze még csak most kezd neki felszakadozni a váladék, ugyhogy mosómasánk igencsak igénybe lesz véve. :wink:
Neked meg biztos azért van hányingered , mert már Panni baba nagyon nyomhatja mindenedet. De tényleg lehet hogy csak pár napod van hátra és ez végleg megszűnik.
Tényleg nagyon izgi napjaidat éled most, nem is csodálom, hogy a szülés körül járnak a gondolataid. :wink: Én is mindig agyaltam , hogy vajon milyen lesz.
Mindenesetre rókamentes napokat Neked!!!!
És ki tudja lehet az újév első babáját Te szülöd????? :wink: :wink: :wink:

Aliz!
Sajnos nem tudok maradni Dorka 3 éves koráig itthon, éppen a piszkos anyagiak miatt, hisz a gyes összege annyira nevetséges. :evil: :evil: :evil: Igy jövő juniusban betölti a 2 évet, utána én a felhalmozódott szabadnapjaimat kiveszem, és augusztusban elkezdjük beszokatni a bölcsibe, hogy szeptemberben tudjak menni dolgozni. De nem várom ...... :oops:
Nagyon ügyes a Balázskád, hogy türte a fodrászatot. Bencét egyszer vittük el, akkor is végigordította, igy mi inkább itthon vágjuk neki hajnyíróval.
Dorkánál meg végképp nem tudom mit fogunk csinálni. Hajnyíróval mégsem mehetek végig a fején. :roll: :roll: :roll: Frufruját már kétszer vágtam neki, de az is elég mókás volt. Egy tincs levágása után elszaladt, majd mikor visszajött, ujabb tincs következett... Még jó, hogy göndörke, meg mindig borzoska és nem látszik, milyen szuper melót végzett rajta anya. :lol: :lol: :lol:
Jó portörlést Neked!!!!Apropó.... fogzás nem viseli meg balázskát, igaz? Legalábbis nem emlitetted, ugyhogy gyanitom, hogy nem.

Olgi!
Biztos ellesz apucikával meg anyukáddal Zolcsi, főleg ha apás is. Nálunk én nagyon izgultam, hogy fogja viselni Bence mikor a kórházba kellett mennem, mert ő meg elég anyás. De sokat beszéltünk róla, meg minden reggel és délután bejöttek meglátogatni, ugyhogy nem volt gond vele, szuperül elvoltak apával is. És érdekes, hogy utána kezdett "rászokni" arra, hogy anyuméknál is ott lehet hagyni 2-3 napra is, nem hiányzunk neki.

Pintyus!
Jó portörlést Neked is!!!
Este doki után mindenképp jelentkezz, már nagyon izgulok érted én is, holott minden rendben lesz.
Jaaaaaa..... és türelmesen várom továbbra is a lencseleves receptjét. :lol: :lol:
:wink:
Kép

Kép
Kép
bendor

Alíz!

Valóban durva hogy csak jövőre van bőrgyógyászati időpontod, őrület. Addigra remélhetőleg el is múlik a piros foltod és a viszkető érzés. A Bajcsi-Zsilinszky uti bőrgyógyászatot hívtad??? Azt tudom , hogy oda is telefonon kell kérni időpontot, ugyhogy az sem egy gyors menet.
Sajna nem tudok magánbőrgyógyászt aki azért ettől gyorsabb lenne, sőt semmilyet sem. :( Jobbulást Neked!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Andi:: Ezer millió bocsánat, nagyon szégyelem magam hogy elfelejtettem fel tenni a receptete!!! Légyszi ne haragudjál!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

szóval itt van:

5 percig forralod lobogó vízben a lencsét, leszűröd és jól átmosod, állitólag nem puffaszt anyira így, de tényleg igaz!

olajon megfuttatod a felapritott hagymát, répát, gyökeret, zellert, fokhagymát, babérlevelet, rozmaringot , kolbászt (én már csináltam virslivel, füstölt tarjával is) és a jól átmosott lencsét.

Persze só bors, vegeta :)

rá szórsz egy ev. kan. lisztet és pirospaprikát majd felöntöd fórró vízzel.

kb. 20-25 perc alatt puhára fő!

Kiveszel a lencséből 3-4 evőkanálynit és leturmixolod! Visszaöntöd és pár percig forralod. (Nem muszály)

Remélem érthető volt, nekünk nagyon izlett. Párom meg tud enni ebből 3 tányérnyit is egyszerre!
Vendég

Helló!

Kész vagyok a nagyszobával megebédeltettem Balázst,még a számítógép asztal van hátra.Közben jött az öcsém és most eljátszanak Balázskával.
Andi:
Igen a Bajcsin lévő bőrgyógyászatot hívtam,de mególdódott szerencsére.
Mert felhívtam az egyik barátnőmet hogy nem tud e valami megoldást mert ő járatos az egészségügyi dolgokba és megadta egy barátnője számát aki ott dolgozik mint asszisztens.Felhívtam és lám péntek 11 órára mehetek és bevisz a doktornőhőz.
Erről ennyit...............No comment...................
De hát ez mindenhol így működik.
Így legalább hát ha elmúlik hétfőre és nem lesz horror fejem a Karácsonyi képeken. :lol:
Igen,nevetséges a gyes összege,én is gondolkodtam rajta de szeretnénk kistesót ,meg most nagyon gondolkodunk azon a házon amiről beszéltem nektek a talin és ha összejönne akkor lehet hogy utánna beindulna a teso projekt :wink:
Akkor nem mennék vissza csak ha a kicsi 2 éves lesz.De ez még a jövő........
Mikor Balázs kisebb vot akkor simán levágtam én is neki még élvezte is ,akkor még csak 5 hónapos volt ,és már vágni kellett a haját mert apja szerint úgy nézett ki mint egy ősember :lol: Apja ölébe ült a tükör elé és ott vigyorgott,most már nem ül meg.
Anyukáméknak is van hajnyírójuk majd egyszer kipróbáljuk.
Kérdésedre válaszolva:
Aránylag jól viseli az egyik már kint van a másik még csak most töri az utat magának.Tegnap ő is elkzdett köhögni de néha köhög egyet hát meglátom legfeljebb pénteken elviszem az orvoshoz.
Jajjjjjjjjjj jó lenne nem betegedne le . :cry: :cry: :cry:
Adtál Dorkának valami gyógyszert?

Kép

Kép
aliza

Pintyus:
Nyam-Nyam biztos fini majd megcsinálom én is.
Köszike hogy leírtad.
Majd gyere este és mesélj hogy mi volt.
Portörlés kész? :)

Kép

Kép
aliza

dehogy kész!! Szégyelem is magam emiatt!!! :oops: :oops: :oops: Nem csináltam semmi mást, csak mostam 2szer, teregettem, ettem és olvastam a netet!! Lusta dög vagyok. De anyira álmos hogy ragad le a szemem, Minden nap így van már hogy alszom el állva!!! :roll: :roll: :roll:

De te nagyon ügyes vagy, példárt veszek tőled és nekilátok!!! Már csak pár óra!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, meg vagyok a portörléssel. Már csak pórszivozni kell, de az lehet marad holnapra.
Vendég

Pintyus:
Ügyi vagy!
Én most összepakolom a jékokat és ha Balázs felébredt én is kiporszívózok,de ha fáradt vagy akkor csináld meg holnap.Meg vár. :D
Aludj egyet a nagy találka előtt. :wink:

Andi:
Jobban vagytok már?
Hányinger,hányás?
Balázs is szokott hányni mikor nagyon köhög meg az szerintem nem is baj legalább kijön a váladék.
Utánna nem kellemes a takarítás az bizos! :x
Gyógyulgassatok!

Kép

Kép
aliza

Andii: merrev vagy????? Te mindig nagyon aktiv vagy, enyire megérzitek a betegséget hogy írni sincs erő?? :cry: :cry:

Sajnálom szegény Dorkát, biztos nem könnyü neked!! De majd csak hamarosan ki lábaltok belőle. :wink:
Vendég

Szióka!!!!

Pintyus!
Nem én vagyok kevésbé aktív, hanem Ti vagytok aktivabbak a szokásosnál. (szerintem) :wink:
Köszi a lencsi receptet, meg fogom csinálni az tuti! És nem gond hogy csak most küldted, eddig azért nem szóltam mert nekem is csak most jutott eszembe. :oops: De nagyon fini lehet a
leirtak alapján, ugyhogy azt hiszem vennem kell lencsét. :lol:
Ügyi vagy hogy a portörléssel végeztél. Látod, kedved sem volt hozzá, és mégis túlvagy rajta. Porszívózást hagyd holnapra, elég ez mára.

Alíz!
Ez igaz, mindenhova ismerős kell, mert addig csak szerencsétlenkednek az emberrel. Ha meg van ismerős egyből pörgőssé válik a dolog. Szörnyűűűű, de ez van.
Te is ügyes vagy hogy végzed szorgalmasan a házimunkákat.
Visszatérve a babaprojektetekre, nem azt irtad még régebben hogy a férjednek van gyereke igy nektek már nem lesz másik???? Én erre emlékszem, vagy csak álmodtam? De amit most irtál, mármint hogy szeretnétek kistesót ez jobban hangzik. :wink: :wink: Örülök, ha meggondoltátok magatokat. :lol:

Köszi az aggódásotokat, ömlik a vizszerű váladék Dorka orrából, nem győzöm szívni meg törölni neki. De szerencsére újabb hányás és hányinger nem volt sem neki, sem nálam.
Étvágyán meg kicsit a szemén is látszik hogy nem százas a gyerek.
Én nagyban mosok mint már irtam, le kellett húzni a kókuszmatracról a huzatot, kimosni, megszárítani, és most ráncigáltam vissza rá, de le is főttem, olyan szorosan van rajta a védőhuzat hogy megdolgoztam rendesen vele.
Közben mire jönnek a fiúk haza készitek kaját. Csirkemellfiléből és gombából gombapaprikást (pörkölt tejfölösen... )
és pörkölttésztát főzök hozzá.

03bggr

Na ezt míg leszűrtem a tésztát Dorka írta Nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek míg a konyhában ténykedtem és nyitogattam a hűtőajtót, Dorka elcsaklizott egy tubus mustárt, berakta a babakocsijába és azt tologatta. :lol: :lol: :lol:

Na megyek a pörköltöt megnézem, de el is küldöm a levelet, míg Dorka el nem tünteti itt nekem.

Pussssssz

Kép
Kép
bendor

Jellemző... ismét kihagytam valamit.

Alíz kérdezted mit adok Dorkának. Tegnapi teájába tettem Aloe vera-s Iimmunrendszer erősítőt, a maiba meg pár csepp Béres cseppet. Hisz alig eszik,nem örülnék ha vitamin vagy nyomelem hiánya lenne. Köhögésre meg ma elkezdtem adni neki Erigon szirupot, a dokink is mindig azt javasolja. Van benne köhögéscsillapitó és köptető is. Meg kap C-vitamin rágótablettát, amit imád, mindig már kéri magától is.

Pussssz

Kép
Kép
bendor

Lányok!

Látnotok kellene Dorkát. Addig visított mig a fotelt az ablak alá nem huztuk, úgy mint mikor nálunk voltatok. Le kellett teriteni az auto-s kresz szőnyeget, ami szintén le volt mikor itt voltatok.
Most meg mutogat az ajtóra, hogy Néniii.... babaaaa!!!!

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

el se hiszem hogy igy enlékszik a dolgokra!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

mondtam én hogy imádom ezt a kis csajt!!!!!!!! enyire tetszett neki a sok nééénniii.... és baaaaaaaaaabaaa....???

cuki lehet!!!
Vendég

Szisztok!

Olgi! Akkor Zolcsika biztosan ellesz néhány napot Nélküled is! :)

Bendor! Hú, akkor Nálatok is jártak ezek a fránya rókáék... :( Jobbulást Nektek! Dorka egyem meg, várja a vendégeket? De édes! :)

Alíz! Köszönöm, jól vagyok. Igazából ezek a hnyások azért nem olyan szarok, mint az elején, mert akkor egész nap hányingerem volt, és az készített ki teljesen. Ezek most csak úgy jönnek hirtelen, épp hogy kiérek a wc-be... (bocsi...) :shock: Bőrgyógyászat, no comment... :evil:

Pintyus! Ügyi vagy a takarítással, de a többi megvár! :lol:

Mi is elkészültünk, persze főleg Anyukám csinálta, én csak kisebb dolgokat, de azért elfáradtam rendesen. Most végre szép tisztaság várja Pannikát! :D

Kép
zsuzska81

Biztos nagyon fifni a kajcsi amit főztél, én még ilyet nem ettem de majd én is csinálok!!!

Most fokhagymás túrókrémet csináltam, mert megkívántam a túrot. Nagyon fini volt!!! :lol: Mindjárt megyek zuhizni és készülődök! :D :D
Vendég

Pintyus! Már nagyon várom a beszámolót,h. mit mondott a doki. De biztos vagyok benne, hogy minden a legnagyobb rendben van!
Most végeztem a mosással, teregetéssel, párom meg főzöcskéz....
Mára már a fejem is fáj a torkom mellé,csak hogy teljes legyen a kép. Ja, meg éjjel nem tudtam aludni a köhögéstől:). De csak helyre jövök egyszer!
Minden kis és nagy betegnek jobbulást!
Kicsi Dorka, bizti aranyos volt, ahogy várta a vendégeket:).
Pusszantás!
Vendég

Sziasztok!

Andi!
Én ilyet nem mondtaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm!Valakivel összekeversz! :evil:
A férjemnek van 2 az első házasságából de ő felőle még jöhet 4. 5. sőt 6. is mert imádja mindet.
Az meg hogy elvált más tészta mert a volt felesége bepasizott és felhúzott Pestre így aztán sajna csak szünetekben jönnek pedig nagyonszeretnek jönni meg én is szeretem őket akár a sajátomat.
Röviden ennyi,bővebben majd elmelésem személyesen ha találkozunk valamikor. :roll: :roll: :roll:
Aranyos Dorka hogy várja a vendégeket.Eszméletlen hogy megjegyeznek dolgokat pedig milyen picik.
Gombapaprikást én is szoktam csinálni,és te még teszel bele csirkemellet is(felkockázva?).Biztos finom.
Írhattok nyugodtan kajákat nagyon szívesen veszem mert sokszor nehéz kitalálnom hogy mit főzek pedig szeretek csak ez a kitalálós része néha nehéz :? :?
Tényleg, tudtok mézes süti receptet ami egyszerű?Előre is köszi.
Szegény Dorka,most már taknyol is.Balázs is egyre jobban köhög én a Sinupret cseppet adom neki az is nyálkaoldó meg köptető.
Meglátjuk . :cry:

Pintyus:
Gondoltam ám rád 6-kor.Alig várom hogy mesélj,nekem már olyan távolinak tűnik.Lehet hogy itt az ideje a tesónak? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
aliza

Zsu!
Ügyik vagytok ,akkor most már rend és tisztaság van jöhet a Karácsony és Pannika :lol:

Kép

Kép
aliza

Lányok!

Alíz!
Ezer bocs, hogy ilyeneket irtam, akkor tényleg kevertem a sztorit valaki máséval, :oops: :oops: :oops: de vissza is fogom keresni itt babaneten, csak legyen egy kis időm.
Kockára van vágva a csirkemellfilé +dobozos gomba (ami jobb híján dobozos)ezek együtt vannak pörköltnek odatéve, majd ha kész bele egy kis lisztes tejföl, azzal még kicsit forralni és ennyi.. De ezt talán Pinytusnak új,nem is Neked.
Óóóó... szegény Balázskádnak is jobbulást, remélhetőleg megússza egy enyhébb betegséggel.
Van mézes receptem, egy ismerőstől van, én még csak most fogom kipróbálni pénteken, ill. szombaton.
Azt irta hogy dobozba kell rakni és akkor sokáig puha marad, amúgy levegőn kiszárad.

Karácsonyi mézeskalács:
25 dkg méz
25 dkg porcukor
5 dkg vaj
3 tojás
1 evőkanál rum
1 kiskanál mézes fűszerkeverék (fahéj, gyömbér, szegfűszeg)
1 kiskanál sütőpor
60-70 dkg liszt
Mézet, porcukrot, vajat, tojásokat megmelegítjuk , míg a vaj felolvad és minden jól elkeveredik.
Majd levéve a gázról hozzá kell keverni a többi hozzávalót.Alaposan keverjük el, majd lefolpackozva tegyük hűtőbe egy éjszakára.
Másnap lisztezett deszkán 1 cm vastagra nyújtjuk és formákat szaggatunk belőle.
Addig süssük míg szinesedni nem kezd.

Remélem ez jó recept, képeken láttam a sütiket nagyon szépek voltak. És ismerős szerint finik is.

Ha Nektek van gyors, egyszerű és finom kajareceptetek vááááárom én is!!!!

Pintyusssssssssss!!!!!!
6 órakor épp a Corában voltam de gondoltam Rád, Rátok.
Mesélj amint gépközelbe kerülsz, rendben?????

Bea!
Kegyetlen állapotban lehetsz, át tudom érezni, mi is dögösek vagyunk rendesen.Alvás köhögés miatt nekem sem ment valami jól. :cry: Jobbulást Neked!!!!

Na lépek, lánykám ismét anyás.

Pusziiiiii

Kép

Kép
Kép
bendor

Erről beszéltem:

Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Pintyus!

Hiányoltál ma, most én hiányollak!

Hol vagy már a jó hírrel????????????????????????????????????????

Kép
Kép
bendor

Helllooooooooo

5*5 mm petezsák látható. Van egy aprónyuszink méhen belül!!!!!!!!!!
5 hetes vagyok.
Január 2án menni kell megint, akkor már hasi lesz Uh lesz ha tele a hólyag és szívhang!!!

Még nem sikerült vissza olvasni, csak gyorsan írtam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?