Sziasztok!
Gyöngyi!
Angol felsőfokúra, először megpróbálom most a Rigó utcait, az könnyebbnek tűnik, ha sikerül akkor ad egy kis önbizalmat egy nemzetközihez
Állás még nincs, bár most a karácsony-vizsgaidőszak miatt épp nem is foglalkozom vele, majd januárban megint nekikezdünk.
Karácsonyi ajándék:
anyunak decemberben van a szülinapja, arra vérnyomásmérőt kap. Én alapból ki nem állhatom ezeket a digitálisakat, de hát tudom, hogy annyira szeretne, hát legyen
Karácsonyra meg olajsütőt, mert már régen panaszkodik a régire (amit szintén tőlem kapott már jó sok éve
)
Apukámnak hajnyíró, a régi tönkrement és így meg olyan ritkán jár fodrászhoz hogy ráfér egy új
Anyós-após a férjem dolga, többnyire semmi ötlete nincs, mivel nem nagyon találkozunk, fogalmam sincs hogy mit szeretne. Na meg mivel ő sem töri magát, hogy kitaláljon nekünk valamit (mióta ismerem minden évben pulóvert kapunk, az egyéb ünnepkere meg pénzt, hogy vegyünk amit akarunk), szóval én sem töröm magam.
A hugom egy képkeretet kap amit ő nézett ki (vele könnyű, minden évben leadja a rendelést, hogy mit szeretne
), bele pedig kinagyíttatok egy képet a lányokról.
A lányok: Csenge mózeskosaras babakocsit, Pepe meg Thomas vidámparkot kap tőlünk, meg kapnak közösen még kisebb dolgokat: ruhát, könyveket. A nagyiktól még nem tudom mi lesz.
A férjemnek egy fotómontázst akarok csináltatni, csak össze kellene szedni hozzá a képeket, CD-re írni, elküldeni... Szóval vagy elkészül időre vagy nem. azért igyekszem
Az angol tanáromnak egy tálcát akartam csinálni, de szerintem már nem lesz kész
Mindig teázunk órán, isteni jó teái vannak
Menü: egyelőre fogalmam sincs. Leves vagy fahéjas-szegfűszeges almaleves (kicsi fehérborral
) vagy rákraguleves. Az én férjem sem szereti az édes husikat, de szerintem lesz narancsos-mandulás pulyka krumplipürével, neki meg valamit még kitalálok, nehogy éhen maradjon
Lesz aranygaluska vaníliasodóval, meg valami hal is jó lenne, csak nem ponty, mert anyukám minden évben azt csinál. Szóval a lazacreceptre én is kíváncsi vagyok.
Bejglit anyukám készít meg halászlevet, azt én nem szoktam -meg nem is tudok
Ovi: nagyon jól megy (kopp-kopp), egyáltalán nics sírás, már mondják is hogy kik a barátaik (nem ugyanazok
) Mondjuk szeretni még nem szeretik, minden reggel megkérdezik, hogy miért kell megint menni, de mikor ott vagyunk már simán bemennek, mosolyognak.
Januártól szeretném majd otthagyni őket alvásra, majd meglátjuk hogy viselik.
Kérdés: szoktak az óvónéninek, dadusnak ajándékot vinni karácsonyra? A többi anyukát kérdeztem az oviban, közösen biztos, hogy nem veszünk semmit, volt aki azt mondta, hogy ő nem is gondolt rá, volt aki azt hogy majd valami apróságot. De mit? Ti szoktatok (bölcsibe, oviba)?
A férjem most szakvizsgázik a SOTE-n, drukkoljatok!
Ditke