Sziasztok!
Látom, azért megindult itt megint az élet!
Jamiee szüléstörténetét kíváncsian várom, én végig fogom olvasni, ha már egyszer megírja!
Tündi: Úgy tűnik nem kapkodják el a tgyást-t! Tényleg nem tudom, miből él meg, akinek ez az egy jövedelemforrása!!
Nekem se volt egyszerű, mert itt szültem Szolnokon, közbe meg a fehérvári munkaügyi központba voltam bejelentve, és az ottani TB-nél is kellett igényelni a tgyást. Anyuék mentek a papírjaimmal, aztán postán küldözgettük egymásnak a papírokat, mikor mi kellett. Mert nem utazgathattam Marci mellől Fehérvárra. De viszonylag gyorsan el lehetett intézni.
Most már csak a gyest fogom kapni, hát remélem mielőbb találok állást...
Évi! Szerdán megyek próbanapra. Örülnék, ha már "csak" az a gondom lenne, hogy bölcsit találjunk Marcinak.
Katlina: képzelem, mi volt a Corában vasárnap...
Én ma délután készülök, de csak kisebb bevásárlásra, az ajándékok nagy része már megvan.
Betegeskedő gyerkőcöknek mielőbbi jobbulást!! Nálunk még mindig marad az állandó orrfolyás. De nem dugul el az orra.
De milyen hisztiket levág mostanában!
Ha pl séta közben nem arra megyünk, amerre Marcika akar!! Vagy cipeltetni akarja magát, én meg nem akarom. Ilyen azelőtt nem volt! Az a kőkemény hiszti. Úgy látszik 2 évesen beköszöntött a dackorszak, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Na jó, azért nem olyan durva, csak néha elcsodálkozom rajta!