Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma megint esett a hó, olyan szép fehér minden! Ma is lementünk Marcival szánkózni ide a ház melletti kis erdőbe! Egy kis dombról le is csúsztunk vele, nagyon élvezte!! Még az sem vette el a kedvét, amikor leborult a szánkóról.

Szilbee! Nagyon édesek a képek, Dávid is tünemény aranyos, formás baba!

Úgy néz ki sikerült találnunk bébiszittert, illetve 2 is van, aki közül nem tudunk dönteni, mert egyformán szimpatikusak, pedig egyik egy fiatal lány, a másik egy középkorú hölgy. Hát még alszunk rá egyet.
Ha valakinek kell bébiszitter, tudok ajánlani egy párat! :) Nem csak szandait, Szolnokról is volt jelentkező.
1 kivételével mindegyik szimpatikus volt, aki eljött hozzánk.

Na most visszakeresem Petri mézeskalács receptjét, azt készülök sütni!

Üdv
judit_79

Hali!
Megjöttünk az orvostól. Még mindig hurutos a torka Lilcsinek, ezért doki azt mondta, hogy holnap még ne menjen bölcsibe, szerdán már igen. Meg vegyek még neki hurutoldót, meg ACC-t. Katasztrófa ez a lány :cry:

Voltam az aksisnál is. Méregette ezzel-azzal, azt mondta végül, hogy jó ez, semmi baja. 2x is rákérdeztem, hogy elindulhatok-e vele, nem hagy ott? És igen. Úgyhogy egy időre megúsztam...huhhh...

Évi! Éjszakátok milyen volt? Voltatok már dokinál?

Szilvi! Te fiaid is betegek voltak...meggyógyultak már? Erikáról semmi hír? Nem küldöt sms-t?

És Timi?

Tündi! Ti hogy álltok a fürdővel és úgy az egésszel?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hát voltunk tegnap nagybevásárlást csinálni,megfogattam soha többé nem húzom a dolgot,1órán át áltunk kasszára várva a Corában,nyomorogtunk mert tömve volt a bolt :twisted: ,apa idegrenszere zokni lett a végén,és nem vettem meg mindent! :twisted:

Szegény Lilcsi na meg a többiek is!!!!!
Így jól elhúzodik a beszoktatás!Tul képpen most kezdhetitek előről!!??

Jaimme!
Azért nem írsz mert még nincs kész a kétoldalas szüléstörténeted?? :D :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Elin, köszi kérdésed, viszonylag jól telt az éjszakat. Adtam lefekvés előtt Rectodelt kúpot így kisebb nyöszörgések mellett, de nem ébredt fel, nem fulladt Csongi.
Voltunk a dokinéninél (rengetegen voltak), elmondtam mi történt, mit adtam, hát azt mondta jól kezeltem, ő sem csinálta volna másként. Írt fel gyógyszert amik elfogytak, aztán majd meglátjuk meddig tart. Még rekedt rendesen, meg köhög is néha, de szerencsére nem lázas. Halálra fogja unni itthon magát már előre látom.

Katlina, akkor én még jól is jártam a Tescóval, én csak fél órát álltam sorba a pénztár előtt. Még lesz egy-két utam, de mindent hétköznap délelőttre tervezek, hátha akkor kevesebben vannak.

Elin, éljen, hogy jó az aksi! Na, akkor kezdheted előlről a beszoktatást. De gondolom, már csak a héten tud menni... Mikor kezdesz januárban?

Judit, akkor ezek szerint majdnem sikerült választani! És a munkával mi újság? Voltál benn próbán?

Ja, nagy hír van Ivettéknél! Ma engedik haza Mátét!!!!

Évi és
Kép
csongianya

Végre! De jó lesz nekik itthon! Tejcsije van még? Meg ha nincsen, ugyan sikerül-e neki újra tejrehoznia magát? Állítólag lehetséges, bár elképzelni nem tudom, hogy még azoknak is lehet tejük, akik 3 hónapig nem szopiztathatnak. Hát, nekem simán sem sikerült eleget produkálni....

Beszoktatáson már nem is görcsölök....még most megy 3 napot, utána január 7-én kezdünk. Ő a bölcsiben, én a melóban. Bele a mélyvízbe, túléli ő is, én is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

No én is gép elé kerültem... Kép
Végre Levente is itthon van! :D Aztán így mindig van kivel foglalkoznom! :lol:

Köszi kérdéstek!

Levente javulgat! Tegnap óta nincs láza... de a mandulája még duzzadt. Éjszaka horkol (eddig ilyen nem volt), de takony nem jönn az orrából... Lehet hogy az orrmandulája is be van durranva? attól nem kap rendesen este levegőt? Lehetséges ez?

Tegnap végre megtört a "jég" és rálépett a hóra, sőt még szánkóztak is anyummal. :D Jó lett volna látni! :roll: De majd legközelebb!
Dávid, mióta Levente itthon van megint többet alszik.. ki érti ezt?? :shock:

Erikáról nincs hírem! Küldtem neki most sms-t, de még semmi válasz. Felhívni nem akarom, mert ki tudja szopi vagy pihenés van... no meg nem vagyok valami telefonálós típus... inkább sms-t írok vagy mail-t.

Évi!
Örülök, hogy jobban telt az éjszakátok! Elég ilyesztő lehet egy ilyen "roham". :(
A hideg azért jó rá, mert összehúzza a hörgőket???

Nóri!
Jobbulást Lilcsinek! Ezek a bölcsis vírosok annyira fel vannak erősödve,,, lehet jobb is ha januárig erősödik az immunrendszere, talán akkor kevesebbet lesz bölcsikezdéskor beteg... remélem.. :? Én úgy látom, hogy Lilcsi is olyan típus, hogy bárhol fel tudja találni magát... ergo... bárhol jól tudja érezni magát. Bizti nem lesz gond, ha rögtön a mélyvízbe kerültök. :wink: Ügyes csajszi Ő! :)
szilbee

Betgeknek jobbulást !!! :) Gyógypuszik nekik :)

Jajj,de jó,hogy Ivettélk hazajöhetnek:) Éljen,legalább karácsonykor is már együtt lesz a cslád :)

Mi jól vunk szerencsére,betegség szempontjából. A ház úgy néz ki,mint egy romhalmaz,amikor megláttam,hogy hogy néz ki a konyha fürdő,meg az ebédlő sírni tudtam volna.Még jönni kell víz,és villáynszerelőnek és amjd utána jönnek csinálni a csempéket,karácsony itt lesz a maminál,pedig már azt hittem az új házba,na de sebej,legalább már elkezdtél :) A pénzt még nem utalták,mert Lacinak még minidg nem küldték az erste banktól az inakssos papírt,már nagyon felideglenek.2Hete van náluk,és ha bemegyünk azt mondják,hogy nemsokára postázzák :twisted:

Az én tgyás ügyemben is intézkedtem,talán a héten elutalják apénzt,mert én még semmit nem kaptam tőlük,mert állítólag MÁK nem adott ki minden papiromat,ma ezt is elintéztem,remélem héten megérkezik a pénz is,mert elég nehéz hónapokig 1 fizetésből élni,nem is tudom akinek még az sincs az miből neveli a gyerreket,ha hónapokig nem utalnak neki semmit.Na mindegy,várom hátha héten megérkezik :)

Szilbee,nagyon édesek a fiúk :)

Jaimee-ékről tud vki vmit?

Kép
Kép
tundi24

Tgyás-t még én se kaptam meg, csak az egyszeri anyaságit... az is kész csoda, hogy utalásra került... :roll: Őrület, hogy mindenhova az eredeti anyakönyvi kivonat kell :x , nálunk ezért tart hónapokig az ügyintézés... :evil:
szilbee

[quote="katlina"]J írta:katlinaaimme!
Azért nem írsz mert még nincs kész a kétoldalas szüléstörténeted?? :D :D

Nincsen nekik otthon netjük, tudod!? Írta, hogy apa irodájába járkált mindig... :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi, szó se róla, most a rendelő várójában 3 kisfiúval is kikezdett :wink:
Meg a dadusa is megállapította, hogy nagy bohóc :lol: ..gondol egyet, elkezd táncolni, meg énekelni a maga nyelvén...sokszor még a hírekre is járja :shock: De azért azt jobban szereti, ha foglalkoznak vele.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaimee izeni:

"Jól vagyunk, picit aluszékonyak a sárgaság miatt és szüntelenül időhiánban szenvedek... Lassan készül a szüléstörténetem. Marha hosszú és részletes, úgyhogy ha azt elküldöm, ellesztek vele tavaszig. :D Volt ma itt a védőnő, azt mondja, hatalmas lába van Rékának. :D De jó erős baba, már a szüléskor mondták."
szilbee

Szilbee, igen, a horkolás vagy attól van, mert tele az orra és be van dugulva, vagy lehet az orrmandulájától is. Csonginak anno azért kellett kivenni, mert akkorára nőtt, hogy már a hallása sem volt jó :(
De lehet, hogy nálatok nem erről van szó, csak be van dugulva éjjel az orra.

Hogy miért jó rá a hideg, hát gőzöm sincs, csak megtanultam, hogy a meleg pára nem jó, hideg pára kell.
Lekopogom, mintha jobban lenne...

Tündi, gondold el, hogy a tavasszal nálunk is ugyanígy robbantás lesz a lakásban, és mi már be is vagyunk költözve...
De majd meglátod milyen jó lesz, ha szépen fel lesz újítva és úgy tudtok bele költözni.

Elin, Csonginak sem volt szüksége a beszoktatásra, egy hét volt az egész, aztán ott is aludt. De szerintem simán bírta volna akkor is, ha csak úgy bedobom! Még a mai napig emlegeti, hogy a bölcsiben volt a legjobb :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Ja, tgyás. Hát én úgy intéztem Ivettnek, hogy van egy barátnőm a MÁK-nál, 10 perc alatt lerendezte és adta is vissza az anyakönyvi kivonatot. Az OEP-nél meg az eredetit lemásolták és már adták is vissza. (mondjuk ott is van ismerősöm, lehet, azért jött meg neki ilyen gyorsan?)

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Látom, azért megindult itt megint az élet! :)
Jamiee szüléstörténetét kíváncsian várom, én végig fogom olvasni, ha már egyszer megírja! :D

Tündi: Úgy tűnik nem kapkodják el a tgyást-t! Tényleg nem tudom, miből él meg, akinek ez az egy jövedelemforrása!!
Nekem se volt egyszerű, mert itt szültem Szolnokon, közbe meg a fehérvári munkaügyi központba voltam bejelentve, és az ottani TB-nél is kellett igényelni a tgyást. Anyuék mentek a papírjaimmal, aztán postán küldözgettük egymásnak a papírokat, mikor mi kellett. Mert nem utazgathattam Marci mellől Fehérvárra. De viszonylag gyorsan el lehetett intézni.

Most már csak a gyest fogom kapni, hát remélem mielőbb találok állást... :roll:

Évi! Szerdán megyek próbanapra. Örülnék, ha már "csak" az a gondom lenne, hogy bölcsit találjunk Marcinak.

Katlina: képzelem, mi volt a Corában vasárnap...
Én ma délután készülök, de csak kisebb bevásárlásra, az ajándékok nagy része már megvan.

Betegeskedő gyerkőcöknek mielőbbi jobbulást!! Nálunk még mindig marad az állandó orrfolyás. De nem dugul el az orra.
De milyen hisztiket levág mostanában! :shock:
Ha pl séta közben nem arra megyünk, amerre Marcika akar!! Vagy cipeltetni akarja magát, én meg nem akarom. Ilyen azelőtt nem volt! Az a kőkemény hiszti. Úgy látszik 2 évesen beköszöntött a dackorszak, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Na jó, azért nem olyan durva, csak néha elcsodálkozom rajta!
judit_79

Nóri!!
Hát ez ilyen hétfő délelőtt nekem sem lehet eszembe minden :D :D :D :D :D

Képzeljétek ma reggel Robintosom,négykézlábra állt és ringatta magát előre hátra!Olyan cuki volt :D :D

Kép

Kép
katlina

Judit!
Nálunk is így kezdődött. Volt olyan hogy sétálni sem tudtunk, mert egyfolytában a földön fetrenget, ha nem arra mentünk amerre ő akart. Elég ciki volt, de csak röhögni tudtunk rajta (egy idő után már)... :lol: persze csak úgy hogy Ő ne lássa. :wink:
Jó sokáig eltartot ez az időszak... olybá tűnt már hogy soha nem lesz vége... már kedvem se volt vele lemenni a játszóra, mert tudtam, hogy a vége hiszti lesz, mikor fel kell jönnünk... De aztán mintha elvágták volna... Azt gondolom, hogy a határozottság és a következetesség a szülő részéről nagyon sokat tud segíteni... No meg néha a ráhagyás... (mármint a hisztis rohamoknál).
szilbee

Katlina! Marci 7 hónaposan kezdett el négykézláb mászni! Robika is biztos hamar megindul most már! :)
Marcinál a kúszás ki is maradt igazából. Négykézlábra állt, ő is ringatta magát, aztán eleinte úgy haladt, hogy előre vetette magát ha el akart érni valamit (mint egy kis tigris). Amíg csak nem tanult meg mászni.

Szilbee! Akkor szép kis időszaknak nézünk elébe! :roll: Amíg van türelmem, én is csak nevetek rajta, de egy idő után el kezd bosszantani, hogy nem lehet vele beszélni, csak ordítás a válasz.
Hát nem könnyű, de csak vége lesz egyszer!

Jó éjt, sziasztok
judit_79

Judit!
Hát nehéz a dackorszak... de ugyanakkor szép is, mert hihetetlen tempóban okosodik majd. Nagyon sok mindent fedez fel magával és a környezetével kapcsolatban. :D
Én anno mikor hisztizett, mindig azt mondogattam magamban, hogy ez hozzátartozik a értelmi és érzelmi fejlődéséhez, éppen ezért nagyon fontos hogy reagálom le a kitöréseit. Persze nem egyszer volt, hogy majd felrobbantam és volt olyan is hogy nem a legjobban reagáltam le a dolgokat... de azért igyekeztem éreztetni vele, hogy támogatom a felfedezéseiben, de ugyanakkor nem hagyok rá mindent. (Bocsi ha bölcselkedésnek tűnt amit írtam, de nem tudom ügyesebben megfogalmazni, hogy próbáltam neki és magunknak könnyebbé tenni ezt az időszakot... :oops: ).
szilbee

Huuu.,dackorszak az nem lehet egyszerű dolog.Én a kis unokaöcsémnél láttam ezt,most már 3éves lesz,és hát ő is elvágta magát és hisztizet. Szerencsére a szülei jól kezelték ezt a dolgot :)
Kitartás Judit :)

Katlina, gratulálok Robikának,nagyon ügyes :)

Írtam ma Ivettnek,hogy hogy telt az első éjszakájuk itthon,de még nem válaszolt.Majd ha ír,akkor beszámolok róla :)

Kellemes napot mindenkinek!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok

Kicsit tudom el vagyok veszve,de most már a gyerekek itthon vannak,megy a vásárlási láz stb.stb.

Évi.Csongi jobban van már? Zsolti is köhögös fajta,úgyhogy ismerem a témát-szerintem az egyik legrosszabb a köhögés :(
Figyi,nem te suhantál ma el délután a Madách u-ban? :)

Betegeskedőknek jobbulást kívánok :)

Nemírók anyukák hogy vagytok??????????????????

Próbálok majd bejelentkezni néha-néha :)

Jaaaaaaaaaaa!!!megint tippet kérek.tudjátok azt az örökmozgó kütyüt hol keressek Szolnokon? Karácsonyi falu kilőve,mert ami tetszett-az rossz volt :( segítség!!!!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sikerált a mézes süti és nagyon fini!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Cleo, voltam ma a Madách utcába, tesóm ott dolgozik a Matávnál. De délelőtt, kb. negyedegykor húztam el onnan. Örökmozgóra nincs ötletem :(

Ma itt volt anyukám, én vásároltam, (úgy költöm a pénzt, mintha ingyen adnák), takarítottunk, megvettem a karácsonyfát, jöhet a karácsony:)

Közben Csongi nincs jobban, vagyis ugyanolyan :( Azért nem bánnám, ha éjjel nem jönne megint a roham...

Judit, ügyes legyél holnap!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Tegnap haza értünk a fiammal nagyon jo telt az éjszakánk csak egyszer volt fent.
Köszönöm nektek hogy mennyit aggodtatok értünk!!
ivett&fanni

Üdv!

Katlina! Én is ma sütöttem a mézes sütit, tényleg nagyon finom!! :lol: Marcinak is ízlett, csak úgy tömte magába.

Évi! Köszi a drukkot!! Megteszem amit tudok...
Csonginak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Szia Ivett! Örülök, hogy jól vagytok!

Na kezdődnek a sorozatok :D Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Jaimee izeni, hogy babanet elvonási tünetei vannak! Hiányzunk neki! :lol:

De jó lenne, ha beköttetnék a netet ők is... :roll:
szilbee

No, az éjszakánk már köhögési roham nélkül telt, de ugyanúgy be van rekedve Csongi és köhög is. Nem is tudom, lehet, hogy a héten még vissza kell vinnem a dokihoz?

Hát unatkozik rendesen Csongi. Nincs hozzászokva, hogy egész nap itthon van, gyerektársaság nélkül. A haverja is lebetegedett, csak neki torokgyulladása van, és nem akarjuk összeereszteni őket.
Tegnap itt volt anyukám, hogy tudjam a dolgaim intézni. (Voltam a kocsival a tűzolóknál, hát csak januárban tudják megcsinálni.) Szóval, gombóc levest főztek, Csongi gyúrta a gombócokat, majd a tört krumplit is ő törte, kavarta ki Olyan leleményes ez a mama
Komolyan mondom, nem is tudom, mit csinálnék nélküle.
Megtakarította az ablakokat, kitakarítottunk (mára csak a gyerekszoba maradt, na az egy egész délelőttös program lesz).
Megvettem a karácsonyfát (őrült árak vannak), bevásároltam szentestére, mert nálunk lesz az egész család, leszünk 12-en!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Ivett! Jó, hogy újra itt vagytok! :lol: Majd gyere mesélni!

Szegény Jaimee! :cry: Ismerős az érzés...hátha majd apa megkönyörül rajta... :wink:

Évi! Jó munkát neked...azt hiszem, idén nálunk kimarad a nagy felhajtás... :cry: Egy nyöszörgő gyerekkel a "fenekemben" nincsen idegzetem semmihez :?

Rólunk: van 1 jó és 1 rossz hírem :roll:
A jó: Lilcsi összerakta tegnap élete első egyszerű mondatát :lol: ! És mi volt az?
A rossz: "Fülem fáj" :cry: . De tegnap egész délután lázas volt, meg este is, szegénynek tiszta seb a szája is. Úgyhogy ma megyünk a fülészetre. Még nem tudom, mikor, mert időpontot 9-től adnak, lehet, odamegyünk nélküle, és lesz ami lesz...
Ez nem igaz, hogy már 2. hete gyógyszerezem és semmi javulás, inkább csak romlik :evil: . Itt valami más lehet a háttérben, szerintem.
Reggel is elterveztem, hogy szigorúan ágyban maradunk, hogy kifeküdje. Dehát nem lehet ennek parancsolni! Mikor felébredt, mászott ki egyből mellőlem. Ilyenkor, délelőtt kutya baja, délutánra robban le mindig.
Na, nektek jobb napot kívánok!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Felszúrták neki :cry: :cry: :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! :cry: :cry: :cry:
Erre nem is tudok mit írni! :cry: Gondolom nagyon fájt neki! :cry:
szilbee

És mi volt a diagnózis? A dobhártyáján volt valami? És mit kell most szednie? Hogy kell kezelned otthon?

Küldök neki Gyógypiszikat egy zsákkal, hogy mihamarabb rendbejöjjön! :cry:
szilbee

Szegény Lilcsi :(
Ünnepekre ez pont jó véletlenül sem lesz gyógyszertár esetleg valamelyik ügyeletes,mert hát a gyerek akkor beteg ha nincs nyitva semmi :(

Szegény kis pici lány,biztos féni fog majd ez után a dokiktól :( :(

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Dorkáékkal a tali ma lesz? vagy van?
szilbee

Hát igen, az utóbbi időben általában hétvégére robbant le mindig, most kész csoda, hogy hétközben.
A bal dobhártyája véreres, a jobb meg a kifakadás határán volt. Középfülgyulladás a diagnózis. Ezt szúrták meg neki. Persze, üvöltött, még az utat is végigsírta hazáig. Egy néni még szaloncukrot is adott neki az utcán, vígasztalni akarta, de hiába...de azt is elhagytuk valahol.

Nurofent kell most adni neki, meg melegíteni 5x10 percig, meg melegen tartani. Vettem olyan melegítősapit is, mint Leventén láttam. Meg továbbra is a Nasivint fújni, meg orrot szívni. Pénteken meg visszamenni.
Beszéltem a bölcsivel is, 2-án kezdenek, úgyhogy hátha még....de már nem is merek semmit mondani :roll:

Katlina! 15 hónapos koráig semmi baja nem volt a doktornénivel, még büszke is voltam rá, hogy milyen stramm lányom van. Azóta viszont üvölt, ha belépünk a rendelőbe. A váróban hancúrozik, de ha nyílik az ajtó..... :lol: Bár az utóbbi 2 alkalommal csak kicsit kesergett, de majd most, így a fülbematatás után biztosan nem lesz panasz a hangjára megint :cry:

Köszönjük a gyógypuszikat!!!

A talizóknak meg jó dumcsizást! Képet majd kérünk!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, azt meg elfelejtettem, hogy az Ospamox eltakarta a tüneteket, azért nem fájlalta korábban és jobban :evil: .
Ha mégegyszer megfázik Lilcsi, biztos az első utam a fülészet lesz, nem a gyerekorvos!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ki a gyerekorvosotok?
szilbee

SZiasztok!

Lilcsinek gyógypuszikat küldök!!! Nóri, ezért vittem én is a fülorrgégészhez! Tavaly ilyenkor Timinek is szúrták. A sapi nagyon jó főleg ha tűri is. Nálunk csak akkor veszi fel ha arra az időre én is teszek fel egy sapkát.

Délelőtt már írtam egy pár sort hogy mennyire nincs időm írni erre Timi megnyomta az ESC-et és még az is eltűnt.
Hétfőn temettük nagymamámat, tegnap Rákóciban voltunk anyu karácsonyi ünnepségén (a bénulása miatt otthonba van) Ráadásul apa is itthon van betegen. Én ilyenkor soha semmivel nam haladok.
Mindene fáj, torka, feje, láza van és még a hasa is megy. Tudjátok milyen az ha egy férfi beteg...
Szerencsére Timi meggyógyult és reménykedem hogy, mi nem kapjuk el apjától a vírust.
Nagytakarítás az elmarad... ma megint mézest sütünk, holnap mandulát, csinálok majd Tiramisut és tojáslikőrt is. Beiglit azt hiszem venni fogok.

Erika
Én a helyedben net-et kérnék a Jézuskától!!! Hiányzol!

Timi is megzakkant a napokban. Állandóan cipelteti a fenekét, komolyan mondom visszafelé fejlődik. HA itthagyom az apjával kettesben két perc alatt felfordítják az egész lakást :evil: Csaba szinte miondent ráhagy, addig se kell vele foglalkozni míg pakol :evil:
A négy fal között állandóan a cicit kéri, szerintem még az érettségi előtt is szopni fog :?
Fürdés után meg úgy felpörög mint akit felhúztak. El vissza rohangál. NA nem panaszkodom már tovább...

Majd jövök ha lesz egy kis időm. :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilvi! Viczián Katalin. Sosem szerettem, de Lilcsi jól el volt vele....

Petri! Akkor te is jól el vagy eresztve segítséggel... :cry: hátadon a családod is. Egy cipőben járunk. :? Az én apámnak is otthonban lenne a helye, de itthon van :evil: .
Lilcsi amúgy tűri a sapit. Csak a felvétele volt macerás, mert ugye hozzáértem a fejéhez.
Szegényem már kb.fél 12 óta alszik. De olyan nyugodtan, hogy már régen nem láttam így. :lol:
Amúgy most az igazi nekem is, mert még boltba sem tudok menni. Ide alánk lesurrantam kenyérért, oszt jónapot.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Megint jól elmaradtam tőletek.

Elin! Nagyon sajnálom szegény Lilcsit, hogy fel kellett szúrni a fülét. jobbulást neki, karácsonyra biztos helyre is jön csak akkor most te tudod nehezebben intézni a bevásárlást.

Petri! ez a cicizés nekem is nagyon ismerös, mi is igy voltunk még nyáron, többször szopott mint újszülött korában. 8 hete pedig szépen megbeszéltük, hogy most már befejezzük a szopit, igy azóta nem szopik. De elalváshoz odabújik a cicikhez, mindig mondja,hogy "megpuszilom meg is simogatom a cicit". De szerintem ha nem lennék terhes még mindig szopizna.

Ivett! Én is nagyon örülök neki, hogy végre itthon vagytok és.hogy minden rendben van nálatok.

Én is készülgetek a karácsonyra ezért is vagyok elveszve, az ajándékok megvannak. Most jöhet majd a süteménysütés.

Milyen hideg van ma kint, kimentünk ma a piacra azt hittem sose érünk haza.

Kép
Kép
mongi

Nóri,szegény Lilcsi :( Nagyon sajnálom :( Remélem azért mostmár jobban lesz.

Évi,Csongival kapcsolatban is ezt érzem.Gyógyuljon meg nagyon hamar,és had menjen újra focizni a kis bajnok :) :)

Ivett,örülök,hogy minden rendben.AKartam ide írni,hogy mit írtál,de már megelőztél :)

Jaimee-nek üzenem,hogy beszélje rá apát,hogy legyen nekik is netjük :)

Mi egész jól vagyunk,én kicsit fájlalom a torkom,és képzeljétek már 11 napja tart a vérzésem.holnap megpróbálok eljutni Jakabhoz,mert már unom,hogy eddig tart. Luca jól van szerencsére :) Pénteken viszem megmérni a védő nénihez :)

És egy névnapos képecske :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Hát igazi kiscsaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi!
Ma volt a tali,de csak Dorka ugrott be hozzánk a cuccért mert Szabi durmolt a kocsiban Peti meg beteg!
Pedig olyan jó lett volna a két fiút összeereszteni :D ,de hát majd legközelebb

Jelentem náthásak vagyunk,nagy az öröm szegény Robi ha már az orrához közelítek sír :cry:

Kép

Kép
katlina

Elin, szegény Lilcsi :( És neked sem lehetett könnyű :(
Telt nekünk is karácsonyunk nagybetegen, úgy sajnáltam, hogy még a játékoknak sem tudott igazán örülni! De van még egy pár nap, csak rendbe jön addig.
Nem tudom, milyen kortól lehet adni, de nálunk a fülére a Cataflam csepp jött be. Erősebb, mint a Nurofen, és hatékonyabb is ilyenkor!

Tündi, de édes Luca! Na, ezért szerettem volna anno kislányt, olyan klasszul fel lehet őket öltöztetni :lol:

Petri, na, jól nézel ki te... nem is tudtam, hogy meghalt a nagymamád. (vagy írtad? :oops: ) Részvétem.
Timi nem azért lóg vajon a cicin, mert érzi, hogy feszült vagy, és átragad rá? Párodnak jobbulást, akkor talán te is jobban lennél!

Mongi, és egyébként hogy vagytok? Pocaklakó jól érzi magát odabenn? Mit fogsz sütni?

Évi és
Kép
csongianya

sZIASZTOK

Hát ez már csúcs,hogy tényleg mindenki beteg :evil:

Elin
Én is gyógypuszim küldöm Lilcsinek :) -tudom,hogy nem vígasztal,de hidd el így a középfülgyuszi ha felszúrják gyorsabban és szövődménymentesebben gyógyul.meglásdd mennyi trutyi fog belőle kifolyni.csak arra figyelj,hogy ha lehet egész éjjel a felszúrt fülén aludjon-így tuti kicsorog majd minden

Nekem mind2 gyerek allergiás az ospamoxra ....

Robikának is puszám a náthi kis orrára :) porszívozod neki?attól parázik szegény?

Tündi.nagyon csini Luca.még az arcocskája is annyira nőcis

Én anno fiús anyukaként úgy voltam vele,hogy majd ha lesz csajom na.....majd vagányul fogom öltöztetni,no rozsaszín+fodrok--erre Sziszi pont ezeket szereti,sőt még jól is áll neki,az a lényeg,hogy feltűnő legyen :lol: :lol:

Letti.gömbölyödsz már?aFP-d milyen lett?

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Jelentem mi is megvagyunk,csak kicsit be vagyunk havazva a karácsonyi készülődés miatt!
Végre megvannak az ajándékok mindenkinek,karácsonyfa,szaloncukor,díszek kipipálva,holnap reggelre megálmodom mi lesz az ünnepi menü ahoz is beszerzem a hozzávalókat és kész vagyok!Hála! :D
Amúgy egy kicsit már mi is köhécselünk,ez a kutya idő lassan mindenkit ledönt a lábáról! :x

Elin!
Szegény Lilcsi,jól megjárta :cry: ,ezek után még jobban fogja utálni az orvosokat,persze meg is értem!Képzelem ,hogy megvolt ijedve! Kívánom mihamarabb gyógyuljon meg!Gyógypuszi a kis fülecskéjére!

Ivett!
Nagyon örülök,hogy ti is mostmár otthon vagytok! Jó egészséget nektek!

Most mennem kell,majd később még bekukkantok!Pápá!
Vendég

Csajok elkérhetném valakitől a képszerkesztő programot?Amiben keretek is vannak?Mert az enyém már nem működik :(

Petri,neked akkor kijutott most mindenből :( Részvétem :(

Jó éjt mindenkinek !

Kép
Kép
tundi24

Évi! Andi! Köszi a tanácsokat!
Kérdezte dr-nő, hogy Cataflamot vagy Nurofent adtam-e már neki, de mivel még egyiket sem, így ő javasolta a Nurofent. Az a Cataflam az milyen csepp amúgy? Ez is láz-és fájdalomcsillapító? Gondolom...

Andi! Hát, hogy hogyan fogom megoldani, hogy mindig a jobb fülén feküdjön.. :shock: ? De a trutyi az tényleg rengeteg van, nem győzöm cserélni a vattát.

De már most jobb kedve van, meg az étvágya is jobb :) .

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Keress vissza 2-3 oldallal előréb be volt linkelve!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Petri!
Megcsináltam a mézeskalács receptedet! Hát fantasztikusan jó lett! :D Nagyon tuti ez a recept!! Köszike, hogy feltetted! 8)
Ja és nekem nagyon puha lett!
szilbee

Nekem is keménynek kellett volna lennie :?: :shock:

Petri!
Idáig még elég volt a kézi szívó,de szegény már tudja ha megyek felé vele már ordít :(

Kép

Kép

Kép
katlina

Akartam felrakni Mátéról képet de nem sikerült!
Valaki segítene?
ivett&fanni

Ivett, le kell kicsinyíteni, van otthon olyan programod?

Holnap délelőtt elugrom hozzátok, meglesem már azt a kis hapsit :lol: Már ha neked is megfelel az időpont!

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?