katám, pedig már lett volna néhány rendelésed a kötött állatkákra, és akkor tessék itt ez a gyulladás. Nagyon fáj ugye? Voltál vele ma esetleg dokinál, vagy gyógyszertárban?
Én csak ismerőséke tudok hivatkozni, ahol az 5. lombikra van a 3 kislegény. Külföldön volt apukajelölt, de voltak fagyasztott embriók, így azt választotta anyukajelölt, és ő is úgy vágott neki hogy kisebb az esély de hátha.
Nem kell otthagynod őket, te megfoganhatsz egy nem fagyasztos módszerrel, a picirkéket meg odaadhatod annak akinek még sajátja sincsen.
Vagy ez nem okés?
Kérdeztél a béranyaságról, jó kis téma, nehéz lehet olyan gondolkodású embert találni aki el tudja vonatkoztatni az egészet az érzelmeitől.
Talán ha már lenne spontán, olyan potyogtatós módszerrel (tudod?
) egy fészekalja pulya itthon, bevállalnám. Ha ez bekövetkezik visszatérhetünk rá
, de csak neked!
zel, csendben kezdjünk el sikongatni örömünkben?
kicsiboris, köszönöm jól vagyok, pláne, hogy már csak 1,5 nap a munka ebben az évben. El kellene kezdeni ráhangolódni a karácsonyra. Ma voltam 7. alkalommal a talpmasszőrnél, és még a könnyem is kicsordult, a fájdalomtól, meg a tehetetlenségtől.
Szurkolok, hogy a kis jövevény ne siessen, hogy a papírok és az egészség a helyén legyen!
sapé, akkor most jön a jó kis szülői kényeztetés, ez egyfajta üdülés lesz nektek igaz?
reni, szoktál a belvárosban járni? Debrecen olyan szép karácsonykor
pandácska, jól vagy?
macuska, dóri és veletek mi újság van?
Az anyukák is úgy eltűntek, györgyi mágnes, tartja itt a frontot.
Majdnem elfelejtettem, milyen kis vagány lett Anna új frizurája. Öröm nézni ezt a néhány kis emberpalánátát, olyan aranyosak: