Ja, nem mellékesen, tegnap megvolt a nyakiredő uh. 1,3 mm. a doki szerint tökéletes! Mindene megvan és szépen fejlődik. crl:58 mm, bpt 20 mm, koponyavégű a magzat fekvése, magzatvíz normális, malformation nem látható. Az utobbit nem tudom mit jelent. Képet sajna nem kaptam.
Betsy: nagyon édesek a képek. Nekem is nagyon tetszik a táblázat, nagyon jó színeket választottál!
Örülök, hoyg minden rendben és jól vagy. Szoktatok menni sétálni? hogy oldod meg az öltöztetést?
csucsu: mi vettünk lakást, legalábbis letettük a foglalót és elindítottuk a hitelt a hónap elején. Iszonyú nehéz lesz az elkövetkező 20 év.
De majd lesz valahogy. Csak szegény páromat sajnálom, mert nagyon sokat dolgozik és nem tudom meggig fogja bírni. Teniszedző és nagyon megterhelő mind fizikailag mind mentálisan. Jó lenne, ha én is hozzá tudnék adni valamit a kasszához.
Nálatok hogy megy a karácsonyi készülődés?
németh: én nem értek a görbékhez, de nagyon szorítok neked!!!
Nagyon elfáradtam a hétvégén. Remélem kitart a rend karácsonyig!
carpediem: Mi szinte még semmit nem vettünk meg, majd a hétvégén. Mi is így csináltuk tavaly, hogy reggel jött a Jézuska itthon, mert délután mentünk anyóshoz. De most este jö, mert 24-én nem megyünk sehova. Ez már igazi kari lesz, mert Olivér már felfogja. Legalábbis az ajándékokat már nagyon várja.
szép napot mindenkinek és bocsi akit kihagytam volna.