Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Bettsy! Nagyon helyesek vagytok!
Majd még írok recepteket! DeTe is meg a többiek is írhatnának!!!

Márti! Gartula, hogy kislány lesz! Azért reméljük, hogy nem nézték el.

Csucsu! Persze, hogy mindenki a sajátját érzi hosszúnak, mert hár minél hamarabb a pocinkba szeretnénk tudni azt a babát! Nincs más hátra csak előre!

Pusszantó Mindenkinek!
Vendég

KRISZTINKA: Itt van 3 reci, a tejszínes kapros zöldséges csirke isteni finom!!!!

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Betsy
Most ebédeltem, de a receptektol újra megéheztem. :lol:
Nagyon helyesek vagytok a képen. Szegény Bence, rendesen kiéheztették ot. Ezek szerint nem csak nálunk vannak ilyen húzásaik a novéreknek /tisztelet a kivételnek/.

Márti
Gratulálok a kislányhoz. A Dóra név nekem is nagyon tetszik. Mind a két fiunk Dórának :wink: :lol: készult.
Vendég

Sziasztok!
Már rég írtam, igazából semmi újság nincs velem. Voltam a héten orvosnál, írt E vitamint, kb. másfél hónapig kell szednem aztán visszamenni. Meglátjuk.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a fertilityfriend.com-on mit jelent az, ha a hőmet nem teli, hanem üres pöttyel jelzi? Mindjárt idelinkelem a görbémet, hogy érthetőbb legyen.
Kinga 1197552666.9738.doc

Kép
németh

Na erre voltam képes, mert természetesen azt sem tudom, hogy hogyan kell a linket idecsatolni. Azért megnézitek?
k

Kép
németh

Szia Németh

Néztem, de sajnos nem értek hozzá :oops:
Az E vitamint másfél hónapig folyamatosan kell szedned?
Vendég

Igen, aztán vissza kell mennem. Most nem látott érett petesejtet az uh-al, de szerintem már túl voltam a pé-n ha volt egyáltalán.

Kép
németh

Sziasztok!

Kinga! A lukas karika azt jelenti, hogy a hődet nem akkor mérted amikor szoktad, kb. több mint félórával előbb vagy később, mint ahogyan szoktad.
Berakhatod a linket az aláírásodba ha akarod, hogy mindig lássuk a görbéd, azt pedig úgy tudod, hogy bemész a fertibe és
SHARING menü HOME PAGE SETUP
Itt ki tudod választani a görbét, meg, hogy mit láthassunk, milyen adatot és ha végén elmented, akkor legfelül lesz egy ilyen sor: Your Charting Home Page Web Address: ami után lesz a linked és ezt a linket bemásolod a az aláírásodba.
És csinálhatnál a görbédhez vonalzót is és ez mindig igazodik a cilusodhoz és nem kell állítgatni.
Azt pedig a SHARING menü, TICKERS pontjában tudod elkészíteni és a végén kapsz egy kódot azt kell az aláírásodba bemásolni.
Ha kell még segítség csak szólj!!!

Pusszancs
Vendég

Bettsy
gratulálok: Bence most 1 hónapos!!!!!!! :lol:

Márti
örülök, hogy kislányotok lesz!!!

sajnos most nincs időm írni többet, mert du megyünk céges karácsonyi buliba. (Mikulás is lesz állítólag.kíváncsi vagyok, Máté lehet félni fog tőle, meglátjuk. kicsit későn 17,30 kor kezdődik, bár Máté amúgy nem fekszik korán:9-1/2 10 körül szokott elaludni :oops: )

Kép

Kép
syrynx

SYRY: Köszi :) Gyorsan eltelt ez az egy hónap. Már amúgy 3700gramm Bence.. Szerintem tetszeni fog Máténak a mikulás. Peti 9 hónaposan látott először télapót, nem sírt tőle. Jó bulizást estére. :lol:
KRISZTINKA: A görbéd szép, mint mindig. Csak a vége is lehetne szép.. :wink:
SZILVI: Nagyon a finishben vagy már! Mindent megvettetek már Bálintnak? Vagy nem kellett semmit venni? :lol:
KINGA: Remélem, segít az E-vitamin! :wink:
BETTI, ERA, BARTIKA: Mi újság Veletek?
KISMAMIK: Merre vagytok?
:roll:

Kép Kép
Vendég

Fix.b
Reméllem betehetsz a babások közé pozitív a mai tesztem 2 napja késik már!de csak majd a 8 hét után tegyél be mert nem akarom elkiabálni!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Az szuper!!! Halk gartula! Hangosan majd csak később kiabálunk, jó??? :wink:
Vendég

BETTI: Ez szuper hír!!! Akkor meg volt a szülinapi ajándék :) Oké, majd 4 hét múlva beteszlek a tábliba. Zebrát addig rakhatok melléd? A teszted nem mutatod meg?
Vendég

nem tudom lefényképezni mert visszatükrözödik a fehér háttér
közepesen erős pedig 2 órás pisiből csináltam most du-n nem bírtam többet várni
zebra jöhet

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Betti
Gratula /csak úgy halkan :wink: /

Betsy
Hát igen, már nagyon várom hogy megszulessen a kicsikénk. Szerencsére nem sok mindent kell venni, mert szinte minden megvan. Persze azért van egy listám. Karácsony után már szeretném beszerezni azokat a dolgokat is. Termínem elott egy hónappal már szeretnék mindent elokészíteni.
Vendég

Sziasztok!
Krisztinka: köszönöm szépen a segítséget, meg fogom csinálni!
Kinga

Kép
németh

Betti: Gratula aztán majd óriási is lesz!!! :D

Bettsy:isten éltesse bencét!!! Szépen fejlődik és nagyon édi!!! :D Köszönjük a frissítést!! :D Te hogy vagy? Hogy bírod? Sebed? Hogy megy a szopi?

Krisztinka: Hogy vagy?

carpediem: Gyorsan elmegy ez a kis idő, észre sem veszed itt az ünnepek közepette. :D Ádám várja már nagyon a kistesót?

Németh: Veletek mi újság?

syrynx: Remélem jól sikerül a buli. Szerintem sem fog sírni Máté. Olivér is idén látott elősször mikulást és nem sírt, bár odamenni nem mert hozzá. :? :D
Holnap mesélj milyen volt! :D

Csucsu: Merre vagy? Minden rendben veletek?

Én ma sokat mászkáltam Olivérnek vettem pár ruhát, mert szinte már mindent kinőtt. A C&A-ban egész jó áron kaptam neki cuccokat. Sajna magamnak nem tudtam fehér vékony garbót venni és nem hiszem, hogy találok olcsón. Anyóstól kaptam egy tök jó bársony pántos tunikát és ahoz szeretném felvenni karira. Kismamaboltban láttam, de 6000 ft-ba került. Ezek teljesen megőrültek. Ma nagyon elfáradtam és a derekam, meg a fejem is megfájdult.
Olivért "leadtuk" ma anyósnak vasárnapig (már most nagyon hiányzik), mert a hétvégén nagytakarítást csinálunk a párommal. Már előre félek tőle. Nem tudom mennyi erőm lesz hozzá. Este pedig szeretnénk elmenni moziba. Ha egyáltalán lesz erőm hozzá. :?
Na megyek lefeküdni, mert írni sincs erőm!Jó hétvégét mindenkinek! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: Itt vagyok. Köszi jól vagyok várjuka Szabina lányom szülinapját 5nap múlva lesz :) utána meg a Jézuskát. Baba projekt folyamatban megátjuk mikor jön össze.
Tök jó, hogy egy kicsit 2-ben vagytok. Menjetek el moziba jó is az. Én is elmennék már de nincs aki vigyázzon a kislányomra. Sajna semmi segítségünk. Pedig anyós szemben lakik velünk csak még soha nem vigyázott a gyerekre még 5percet sem. Na majd ha nagy lesz a ygerek akkor megyünk moziba Is :) Olivér várja már a Jézuskát?

Kép
csucsu05

Sziasztok!!!

Titanilla! Én is nagyon szeretem a C&A-t, tegnap én is vásároltam ott egy melegítőt Gergőnek, meg van egy kantáros bársonygatyó ami meleg bélet az nagyon tetszik, de eddig sehol nem volt abban a méretben ami nekünk kellene, pedig az olyan klassz!
Csütörtökön voltunk a dokinéninél tanácsadáson, erre tagnap nagyon elkezedett folyni Manó orra. Úgyhogy most porszívózom szegénynek napi sokszor!!!

Csucsu! Nektek is jó egyben vannak az ünnepek, mint nálunk. Szegény Manókkal jól kitoltunk!

Én most lassan kezdek izgis napokat élni, mert lassan közeledik a ciklus vége, igaz nekem a max dpo 17 szokott lenni, ami most pont Karácsonykor lezs. Remélem nem küld padlóra piri!!!

Puszi Nektek!
Vendég

Krisztinka: Igen én is mindig azon filozók , hogy milyen kitolás a gyerekenke, hogy karácsony előtt van a szülinapja. De igyekszek azért mindig 20-án tartjuk, hogy véletlenül se csúszon egybe a karácsonnyal. De a mikulás, szülinap, Jézuska egyben van az biztos nagyon.

Kép
csucsu05

Krisztinak: Jól látom Gergőnek ma van a szülinapja? Ha így van BOLDOG SZÜLINAPOT GERGŐNEK! :D :D :D

Csucsu: Szabinának is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok előre is, ha aznap elfelejteném! :D :D :D
Sajnálom, hogy nincs segítséged, ha közelebb laknátok nagyon szívesen segítenék, hogy néha el tudjatok menni szórakozni, kikapcsolódni. :D :D

Nos befejeztük a takarítást bár még fel kell mosnom. Nagyon elfáradtam tegnap. Szerencsére a hasamon nem éreztem, de a derekam és a hátam nagyon megfájdult. Este nem mentünk moziba, hanem átmentünk a barátainkhoz beszélgetni és megnéztünk egy filmet. Jobb volt mintha elmentünk volna moziba. :D
Na megyek felmosni aztán indulunk Olivérért. Már nagyon hiányzik. :) :lol:

Ja Olivér is várja a karit, bár ő minden nap kap ajándékot, mert csináltam adventi zsákocskákat. :D Ja és január 10-én van a szülinapja. Aztán majd győzzem neki megmaggyarázni, hogy miért van vége az ajándéközönnek. :D :?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Boldog szülinapot kívánok Szabinának és Gergőnek!!!!
Krisztinka: ha minden igaz sikerült betennem az aláírásomba a görbét, köszi még egyszer!
Titanilla: most már remélem végeztetek a sok munkával, pihenj sokat!
Betti: halk gratula!
Betsy: ti hogy vagytok? Majd rakjál fel megint képet!
Megnézitek a görbémet, hogy mit szóltok hozzá?
Kinga

Kép
németh

Németh
Néztem a gorbédet. Szerintem nagyon biztató a 37,3 :wink:
Nekem csak egy hónapban ment fel ilyen magasra, de akkor fenn is maradt :P Szorítok nagyon :wink: :wink: :wink:
Vendég

BETTI: Oké, beraktam a zebrát. Fogsz újra tesztelni? Dokihoz mikor mész?
KRISZTINKA: Jobbulást Gergőnek! Ez a 2 éves státusz vizsgálat volt? Hány centi, kg? Pirimentes karácsonyt Neked! :wink:
ERA: Mi újság Veletek? Házikó meg van még?
BARTIKA: Lassan ciklus végéhez érsz, remélem, lehet majd örülni a végén..
KINGA: Bejelöltelek az iwiw-en, meg a fiúk is ;) remélem, nem baj! Ott mindig tudsz friss képeket nézni Bencéről, és Petiről is :wink: A görbéd nagyon szép, maradjon is fent a hőd még nagyon sokáig :lol:
JULI: Mi újság Veletek?
SZILVI: Jövő héten a dokinál UH is lesz, vagy csak belső vizsgálat?
TITANILLA: Köszi! Én jól vagyok, nagyon jól bírom, sebem is szépen gyógyulgat, lassan letelik a 6 hét, és mehetek vissza a dokihoz. Mi volt ma az UH-on? Esetleg a nemét is látta a doki? :wink:

Pár friss kép:

Kép Kép Kép

Tábla:

Kép Kép
Vendég

Köszi Lányok a köszöntést!
Titanilla! Egyébként 1-én volt Gergő szülinapja!

Kinga! Nagyon jó a görbéd! Drukk! Csak egy kicsit össze-vissza méred, azaz sok időeltéréssel!
Még esetleg a vonalzódat is hozzáigazíthatnád!!!! :? :oops: :roll:

Bettsy! 10,5 kg és 84 cm. Aha nem volt semmi különös a ami miatt mentünk, csak már kellett popsikenőcs, meg vittünk egy kis karácsonyi ajit a dokinéninek.

Nagyon édesek aképek Bencéről!!!!

Valószínű én is elkaptam azt a kórt amit a kicsi fiam, mert nekem is folyik az orrom, meg a torkom is fáj!

Pusszancs Mindenkinek!
Vendég

Betsy
Remélem uh is lesz. Szeretnék tole idopontot kérni 4D uhra is.

Már sutogettem karácsonyra. Ti hogy álltok a készulodéssel?
Vasárnap Gyorbe készulunk. Gondolom Ádám majd jól elfárad, így hamar elalszik, és díszíthetjuk a fát. Mert hétfo reggelre már meghozza a Jézuska :wink:
Vendég

Sziasztok!
Betsy: láttam az iwiw-en, Máté nevében én is bejelöllek
Benneteket!!! :D Nagyon szépek vagytok!
Carpe, Krisztinka: köszi a drukkolást, folytassátok légyszi! :!:
Krisztinka: igen, sajna csak így tudom mérni, mert amikor kelünk Apával akkor mérem. De ha lehet kicsit tovább szundibrundizni képtelen vagyok emiatt kinyújtani a kezemet a hőmérőért... :oops:
A karácsonyi készülődés nálunk a tetőfokára hágott, de azért még bírom. Főznöm nem nagyon kell, mert alig leszünk itthon, úgyhogy legalább ez könnyebbség.
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Ma én is megyek Plazazni, mert van még 1-2 aji amit mrg kell venni.

Reggel voltunk a dokinéninél, de szerencsére nincs nagy baj, csak orrsprayt kaptunk, meg egy homeos bogyót!

Puszi
Vendég

Fixb: Sajnos megvan még. Karcsony előtt valahogy senki nem akar házat venni amit megértek természetesen de nekem mégis jó lenne.
Édesek a képek a fiadról :)
A táblázatra meg jó ránézni mert szépek a szinek benne :)

Kép
csucsu05

Krisztinka: Hánykor voltatok a dokinál? Mi 8 után nem sokkal értünk oda és mi voltunk a negyedikek. Csak nem veletek csuszdáztunk?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja, nem mellékesen, tegnap megvolt a nyakiredő uh. 1,3 mm. a doki szerint tökéletes! Mindene megvan és szépen fejlődik. crl:58 mm, bpt 20 mm, koponyavégű a magzat fekvése, magzatvíz normális, malformation nem látható. Az utobbit nem tudom mit jelent. Képet sajna nem kaptam. :D

Betsy: nagyon édesek a képek. Nekem is nagyon tetszik a táblázat, nagyon jó színeket választottál! :D Örülök, hoyg minden rendben és jól vagy. Szoktatok menni sétálni? hogy oldod meg az öltöztetést? :shock:

csucsu: mi vettünk lakást, legalábbis letettük a foglalót és elindítottuk a hitelt a hónap elején. Iszonyú nehéz lesz az elkövetkező 20 év. :( :D De majd lesz valahogy. Csak szegény páromat sajnálom, mert nagyon sokat dolgozik és nem tudom meggig fogja bírni. Teniszedző és nagyon megterhelő mind fizikailag mind mentálisan. Jó lenne, ha én is hozzá tudnék adni valamit a kasszához. :x
Nálatok hogy megy a karácsonyi készülődés?

németh: én nem értek a görbékhez, de nagyon szorítok neked!!!
Nagyon elfáradtam a hétvégén. Remélem kitart a rend karácsonyig! :lol:

carpediem: Mi szinte még semmit nem vettünk meg, majd a hétvégén. Mi is így csináltuk tavaly, hogy reggel jött a Jézuska itthon, mert délután mentünk anyóshoz. De most este jö, mert 24-én nem megyünk sehova. Ez már igazi kari lesz, mert Olivér már felfogja. Legalábbis az ajándékokat már nagyon várja.

szép napot mindenkinek és bocsi akit kihagytam volna.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Rakok fel pár képet, majd holnap írok is. Jó éjt mindenkinek!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Bettsy
dejók ezek a képek! :lol: Ki csinálta? Nagyon szép család vagytok. Egyik fiad szebb mint a másik.

Titanilla
gratula a 12-hetes uh eredményhez! :lol: és a lakáshoz is. végül hol vetettek lakást? maradtok a 4.kerületben? hát a hitel az húzós dolog. nálunk is van, szintén 20 évre. (abban a hónapban vettük fel, amikor Máté fogant. :D mi nem vagyunk házasok. mikor a közjegyzőnél felolvasták a hitelszerződést-közösen vettük fel, nekem az olyan volt mint egy házasságkötés- kicsit meghatódtam :oops: - lehet hogy furcsa.) Manapság keves embernek van lehetősége, hitel nélkül lakást/házat vegyenek.

Krisztinka
jobbulást

Kinga
szépen fenn van a hőd. reméljük 6-8 nap múlva is fent marad!

Kép

Kép
syrynx

syrynx: köszi szépen, nagyon aranyos vagy! Rég nem láttalak! Hogy vagytok? Nem a 4. ker.-ben, de nem messze. Kb.: 800 m-re innen, de a 13. kerületben. A vasúttörténeti parkra néz az ablakunk. Jó környéknek tűnik, sok újépítésű ház van körülöttünk. Mi egy 47-ben épült hátban veszünk lakást amit júniusban újítanak fel kívül belül. 4 ilyen ház van bekerítve, így van egy nagy kert és a kocsival is be lehet állni. A lakáshoz tartozik egy 10nm-es pince is. A lakás 70nm-es. A nagy nappali miatt nagyon tágasnak tűnik. A konyha szűk, de a mostaninál nincs kisebb az biztos. :D A kert nagyon tetszik! 8) :D
Ha már a nevünkön lesz, elmegyek a környékre és körbenézek óvóda terén mi újság.
Esetleg tud valaki a 13. ker-ben egy nagyon jó ovit?

Betsy: Gyönyörűek a képek, persze azért mert ti vagytok rajta!!! :D Ez a legjobb kari ajándék!!!
[size=12]

Na megyek aludni, mindenkinek szép álmokat!

Képzeljétek, reggel amikor megkérdezzük Olivért mit álmodott, azt szokta mondani, hogy "SZÉPEKET" :D :D :D :D :D
Ti is álmodjatok szépeket! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Betsy: nem akartam óriási betűkkel írni, de jól jött ki! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: Mi a XIII. kerületből költöztünk ki Halásztelekre. Ott laktok? na ha nem költöztünk volna el most közel lennénk egymáshoz .

betsy: Nagyon jók a képek és gratulálok mert gyönyörű családod van :) Ezt a Boldog karácsonyos képet ti szerkeztettétek? H aigen akkor hol lehet ilyet letölteni? Csinálnék én is ilyet :)

Kép
csucsu05

SZILVI: Mikor tervezitek a 4D-t? Hány hetesen? Miket sütöttél?
KRISZTINKA: Örülök, hogy nincs komoly baja Gergőnek! Homeos dokihoz jártok mindig? Ő a házi doki?
TITANILLA: A malformation alaki hibát, elváltozást jelent. Szoktunk menni sétálni, bár ebbe a ködös, párás időbe nem nagyon megyünk ki. Volt, hogy egyedül mentem a két fiúval, ráadásul még a babakocsit is le kell vinni, mert itt van kint az erkélyen. Az előkészület, öltözés, lemenés több időt vett igénybe, mint maga a séta, de azért megérte. Bence szeret a babakocsiba lenni (lekopogom), Peti sajna csak 1 éves koráig használta, onnantól inkább gyalog közlekedett.
ERA: Köszi :lol: Nem mi szerkesztettük, de ha küldesz priviben képet hármatokról, megpróbálok valamit összehozni :wink:
KINGA: Még mindig nagyon szép a hőd! Mackó pajtás várja már a karácsonyt? ;)
SYRY: Köszi :lol: Fényképész csinálta a képeket, minden évben csináltatunk, majd valamikor megmutatom a tavalyit, tavaly előttit is, és hozzá személyes bélyeget csináltatok, ugyancsak minden évben (amióta megszületett Peti), és 20 embernek (barátok, ismerősök, rokonok) elküldöm postán, így valamilyen szinten ők is kapnak ajándékot karácsonyra :wink: Milyen volt a céges karácsonyi buli? Élvezte Máté?
Vendég

Fixb: Küldök de csak holnap. A lányom akkor lesz ünneplőben a szülinapja miatt és szeretném ha karácsonyra lenne ilyen képünk.
Köszönöm előre is :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Titanilla! Bizony velünk csúzdáztatok! Nagyon szép pocid van már! Nem is gondolnám, hogy 12 hetesen már ekkora tud lenni! Akkor majd nem fogom tudni olyan sokáig titkolni én sem, ha sikerül a kistesó.
Ja képzeld ahol lakást vesztek, ott a Szt. László utcában laknak a barátnőmék, 2 percre a vasúttörténet praktól. :lol:

Bettsy! Csoda klasszak a képek! Igen a házidokink először a homeos bogyókat részesíti előnyben, ha úgy nem megy akkor ad erősebb gyógyzsert, de eddig még okés volt minden.

Pusszancs!
Vendég

Sziasztok!

Titanilla
Nálunk, mióta kulon lakunk, reggel jon a Jézuska. Mert ebéd után az anyuékhoz megyunk /azt mondják, nélkulunk nem az igazi, és ne tudnak 25-ig várni :wink: , foleg az Ádi kell nekik :P /, este pedig mindig a nagymamáméknál vagyunk. Jonnek az anyuék is, és a keresztszuleim /anyu occséék/. Így unnepel egyutt a család már gyermekkorom óta. Évrol- évre gyarapodunk :wink: . Aztán 25-én, 26-án sorra kerulnek a tobbi rokonok, barátok is.
Ezért úgy dontottunk, hogy már reggel jojjon az Ádinak a Jézuska, így kulon- kulon tud minden ajándéknak orulni. Mert ha egyszerre kapná mindenkitol, lehet, hogy nem is érdekelné annyira - a boség zavara :wink: :lol:

Betsy
Még nem tudom mikorra kérjek idopontot. Szerinted mikor volna érdemes elmenni? Te hányadik hétben voltál?
Foleg száraz sutiket sutottem. A szokásos mézest, diós kifliket, diócskát. Ezek legalább tovább elálnak.
Nagyon szépek a képek. Nálunk az oviban is csináltak hasonlót, amint szoveg is van. Olyan jó lett az Ádámé is, csak sajna nem tudom feltenni, mert nincs skennerunk. :cry: :(
Vendég

Kinga
Gorbéd? Mi újság veled? Remélem piri nincs :wink:
Vendég

Krisztinka: Amikor megláttam gergőt olyan ismerős volt, de ti nem ezért azt hgittem csak hasonlít valakire. Most már tudom, hogy itt láttam a neten a képét. A hasam sajnos a sok súlyfeleslegtől ilyen nagy nem a babucitól. Bár biztos ő is kezdi nyomni kifelé. Sajnos a sok súlyfeleslegtől nincs elég energiám ami, most nagyon jól jönne. Ti mit adtatok karira a doki néninek? Én is szeretnék neki vinni valami apróságot.
Ja neked szerintem nem fog ilyen hamar látszani, hogy terhes vagy mert te szépen visszanyerted az alakodat (legalábbis gondolom elötte is ilyen vékony voltál). DE MAJD MEGNÉZEM 12 HÉT MÚLVA! :D :lol: :wink:

carpediem: ezt nagyon jól megoldottátok. Én is mondtam a páromnak, hogy nálunk is jöhetne reggel a Jézuska szerintem nagyon praktikus lenne. Egész nap tudna játszani az új játékokkal és másnap megint kapna ajit.

Betsy: Le a kalappal a kalandtúrátok miatt. Nekem nyáron kicsit egyszerűbb lesz. Nagyon jók a fotok és az ötlet. Lehet, hogy jövőre én is csináltatok ilyet. A sógorom fotós, majd megkérem őt, hogy csinálja meg. :D

Csucsu: Majd jövőre fogunk a 13. ker.-ben lakni, mert még csak most vesszük a lakást. Jó volna, ha nem költöztetek volna el, pláne, hogy akkor tudnék nektek segíteni a gyerekfelügyeletben, hoyg el tudjatok menni kikapcsolódni. :D De egy kertesház mindennél jobb!

Titi

Kép
Kép
Kép
titanilla78

SZILVI: Petivel a 12, 20, 28.héten voltunk 4D-n, Bencével a 12, és 31.héten. Szerintem minél előbb kérj időpontot, mert nekem azt mondták az UH rendelőben, hogy a 32-34.hétig érdemes csak 4D-re menni, mert utána már olyan nagy a picúr, hogy csak részletek látszanak belőle.
Vendég

Betsy
Koszi a tanácsot, ezt nem is tudtam. JOvo héten már a 33.-ban leszek, akkor a kov. hétre kérek is idopontot.

Titanilla
Én is ez végett gondoltam ki így. Míg én fozok, addig Apával tudnak játszani az új ajándékokkal. :lol: Délután és másnap meg johet a tobbi.

Megyek, mert lassan indulok az Ádiért oviban. A kis drágám minden reggel utánam kiabálja sírva, hogy elsonek gyere.
Vendég

SZILVI: Kíváncsi vagyok Bálint arcocskájára, biztos Ti is azért mentek 4D-re :)

Bocsi, ha sok vagyok, még egy fotót felrakok, ő a keresztlányom: Dorcsi :)

Kép
Vendég

Carpe
csak megerősíteni tudom Bettsyt. Mi a 25 héten voltunk 4D-n. (tavaly okt. 25-én, így könnyen megjegyeztem.) nekünk azt ajánlották hogy a 28-30-ik hétig menjünk, mert utána már tényleg nagy a baba és nehezen látszódik.

Bettsy
nagyon helyes a keresztlányod. ő már olyan 6-7 éves lehet, ugye? jól saccolom? Mit szól a kis Bencéhez? gyakran tudtok találkozni?

Titanilla
a 13. ker szerintem nem rossz. ismerem a vasúttört. park környékét. (kétszer is voltam a múzeumban) az a rész elég csöndes. főleg ha majd a házat felújítják, biztos szép lesz. bár a felújítás elég nagy zajjal jár, de legalább utána szép lesz.

Kép

Kép
syrynx

Titanilla: Én is szerettem a XIII, kerben lakni. Miis csendes fás környéken laktunk. Nem mondom jó a kertes ház de sokkal több is a tennivaló mint Pesten volt. Nyáron meg pláne. De valóban megéri. Bár mint írtam én a XIII, ben is szerettem nagyon lakni.
Az pedig, hogy felújítják a házat tényleg hangos és koszos lesz de utána tök jó érzés lesz majd a szép ház.

a 4D ről énis azt tudom, hogy a 36. hét után nem érdemes menni mert akkor már kezd zavaros lenni a magzatvíz és nem lesz éles a kép. Nekünk ezt az ultrahangos doki mondta anno. Mi mondjuk nem bírtuk kivárni és a 21. héten voltunk :)

Kép
csucsu05

SYRY: 5,5 éves a keresztlányom, ő a legalacsonyabb az oviban is.. Imádja az unokatesóit, de mivel oviba jár, így kevesebbet találkoznak. Nem írtad, hogy milyen volt a karácsonyi buli?! :lol:
ERA: Boldog 2. szülinapot Szabinának! Majd vároma a képeket! :wink:
Vendég

Fixb: Köszönöm szépen és este még átküldöm neked a képeket. Puszi

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Csucsu: boldog szülinapot Szabinának!!!

Lányok, most teljesen beparáztam. Ma reggel 37,4 volt a hőm. Szerintetek ez még normális? Attól félek ugyanis, hogy elkaptam valamit a Mátétól (ő lázas volt tegnap előtt, most meg egy kicsit köhög, ma megyek vele orvoshoz). Kicsit mintha érzeném a torkomat, de nem fáj. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak... Mostanában már egyáltalán nem tudok a megérzéseimre hagyatkozni, mert mindig valamit belemagyarázok a dolgokba. :? Most iszom dögivel a citromos-mézes teát, meg ettem reggel mézes citromot. Remélem nem a betegségtől magasabb a hőm.
Kinga

Kép
németh

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?