Sziasztok,
még mindíg nem vagyunk készen a karcsonyi vásárlással, hiányzik egy-két dolog még.
Plusz, rohadt konyhaszekrényünk leszakadni készül... tök jó, mert pénteken mehetünk valamit venni, mert már egy idje az összes cucc ki van belőle pakolvał, hogy nehogy a nyakamba essen, amik meg ki vannak szedve, azok a konyhában a földön sorakoznak... Aztán ha vettünk valamit, le kell szedni, helyet kell csinálni neki, majd újra fúrni, faragni, ajjj pont ilyekor....
Egyébként ebben a jó párás lakásban ennek sem használt, igaz nem a legjobb minőségű szekrény volt, de azt hittük, amig albian vagyunk itt kitart, de nem.
Mano: Levi olyan aranyos, a karton a kis dobozháza? Mi kiskorunkban a tesómmal folyton dobozházról fantáziáltunk, ami olyan nagy, hogy abban lakunk, és lefekvéskor mindíg a dobozházról beszéltünk.
Nálunk szerencsére soha nem került sor hőmérőzésre, de Lellének még mai napig 3-5 kaksija van naponta. Egyszer amikor 6 hetes volt és lázas volt, meg akartam mérni a lázát popóban, na akkor akkorát dörrentett, hogy a engem telibe a szemben lévő komódot szintén a pelenkázót pedig félig rottyantotta le. Pedig mondom, nem volt baj a kakikkal, lehet, ha egy kicsi jön ki, az is elég, de szerintem vagy 5 nap után érdemes megpróbálni.
Tiop: nagyon jók lettek mézeskalácsok én még most várom a formákat anyukámtól, hoz kettőt, nekem is van pár, de úúúúgy szeretnék egy olyat, mint a Shrek-ben Mézike volt, csak sehol nem találok, de egy párat majd körbe várok, csak az olyan hosszadalmas. Hány percig sütöd?
Díszítéshez pedig innen fogok ötleteket csenni, nagyon szépek
http://mezeskalacs.uw.hu/.
Valamint még azt akartam kérdezni, hogy a mézeskalácsot lehet-e légkeverősben sütni?