Sziasztok!
Dzsili! Igazad van, Lacikát is bele kell kalkulálni a programba. Barlangok, Planetárium, Mozi és Libegő kilőve, illetve csak Lacika nélkül, egyikünkkel, amíg a másik babázik. Lehet, hogy a Panoptikum a várban is ide sorolható.
Az állatkertre már tavaly is azt mondták a fiúk, hogy uncsi, de lehet, hogy Lacika kedvéért megpróbálom majd elcipelni őket is. Végül is, ah Lacika kedvéért megyünk, akkor nem sérti a nagyfiú-énképüket a dolog, és úgy talán még élveznék is.
Zsuzsi! Köszi a sok hasznos infót!
Édes Dóri, ahogy "vacsorázik", de jut így neki is a kajából?
GOrsi! Lacika is rengeteget forgolódik álmában, mégis nagyon egyszerűen meg sikerült oldanom, hogy ne essen le. Az ágy oldala (fa) és a matrac közé szétnyitva beállítottam egy kemény táblás, hajtogatós könyvét, és tökéletesen működik. Úgyse fekszik neki erőből, amikor fordultában hozzáér, már gördül is vissza. Én is úgy szoktam elaltatni, hogy melléfekszem, utána felkelek, és beállítom a könyvet. Nem esik le, de az ágy két végénél könnyen le tud jönni, és ezt nagyon szereti. Érdekes, hogy ha éjjel megébred, akkor mégis a saját ágyában maradva bőgést választja, és csak hajnal tájban szokott átjönni, és a fejem mellé állva anyanyanyanyázni.
Norci! Azért a bepattanás a Zafirába nem olyan egyszerű, mert egyrészt nem szivesen vezetek Budapesten (vadul majrézok, na), másrészt Életem Párja autóval jár dolgozni. Persze ideadná, ha kérném, de most pont nagyon idétlen munkarendjük lett augusztustól, így eléggé gáz lenne neki BKV-zni. Szerinted a Campona akkora durranás, hogy érdemes lenne?
A munkába való visszamenésre én nem is gondolok. Jó messze van a munkahelyem (1-1 óra BKV-val oda-vissza), és elég idétlen munkarendben is dolgoztam. Képtelenség lenne úgy eljárni oda, hogy előtte leadom Lackót az oviban, és délután időben hazaérek érte. Úgy tervezem, hogy a második (és utána a harmadik
) babával már legalább terhes legyek, mire az előző betölti a 3 évet. Persze ez anyagilag gázos lesz, mert ha jól értem, akkor a következő Tp. és TGYS a mostadni GYED-em 70%-a lesz, és az utána következő GYED meg annak a 70%-a. Azért ezt még megkérdezem a TB-s csajoktól, de akkor se megyek vissza a második baba előtt, ha ez tényleg így van.
SzaBori! A Szüni-dö-dö-t néztem, tényleg tök jó programok vannak, csak amik igazán tetszenének, azok bazi messze vannak tőlünk.
Vidám, mert itt, a lakótelepen, a műv.házban pont internetezés van.
Hát, azért kár kimozdulni itthonról.
A libegőre én NANDU kendővel gondoltam felülni, úgy biztosan nem esne le Lacika. Viszont belegondoltam, hogy ha a 15 perces út közepén elkezd hisztizni, akkor benne leszek a kulimászban. Szóval inkább kihagyjuk a libegőt. Kár, mert úgy szerettem gyerek koromban.
Én is utálom, amilyen hangosak mostanában a mozik. Szerencsére (?) nincs túl sok alkalmam utálni.
Palae!
Köszi a kedves szavaid, és még egyszer köszi a naptejet is! Nem tudom, olvastad-e, mikor elpanaszoltam, hogy csúnyán leégtem, viszont valami elképesztő módon látszik, hogy meddig kentem be magam! Ameddig a kezem elért a hátamon, addig szép barna vagyok, alatta meg vörös volt, most meg már hámlik. Még szerencse, hogy Lacikát mindenhol elérem.
Meg persze őt indulás előtt is bekentem, azért is maradt itthon az a buta naptej.
A telefonomnak semmi baja, hozzá van már edződve a telefonáló babákhoz.
Azért lehet, hogy következőnek ütés és nyálállót kérek majd!
A te Pankád is rákapott pancsizásra? Akkor ti is törzsvendégek lesztek ezután!
Remélem, hogy összefutunk máskor is! Köszi az infót a Római strandról. Úgy gondoltam, hogy ha egyedül viszem strandra a 3 fiút, akkor inkább a pünkösdfürdőnél maradunk, mert ott elég jól átlátható a terep. Ha lesz, aki velünk jöjjön (még egy felnőtt), akkor majd elmegyünk megnézni a Rómait is. A cipőbolt itt van velünk szemben.
Na, ezzel nem mégy sokra.
Juhász Gyula út, ha jól emlékszem. Sajnos nem tudom a házszámot, de körülírom, jó? Ha a piac felől indulsz, és kijössz a FIT és a Humanic közötti átjárón, akkor jobbra kisebb bordó háztömbök lesznek, amik merőlegesek a járdára. Ezek közül a második aljában van a cipőbolt. Előtte a sarkon kisABC, rajta túl meg papírbolt van. De a jövő héten szivesen megnézem a pontos címet is.
Most rohanok csomagolni, amint Laci hazaér indulunk a szüleimhez. Lesz jó kis névnapi buli nekem
, meg süti, és ajándékok.
Vasárnap este jövünk haza, és már hozzunk a fiúkat is. Szorítsatok nekünk, hogy jó idő legyen ránk, és klassz programokat tudjunk csinálni!
Nem tudom, hogy fogok géphez jutni, de igyekszem majd be-be nézni!
BMárti