Új privát üzeneted érkezett!

Enyém a 100. oldal laptető!!!!! 8) 8) :lol:
bessy76

Bessy, ez jó jel!! 100. oldal laptetőőőőőő :lol: :lol: Én már nem mertem írni, nehogy én vegyem el!!!

Na, ez volt az uccsó mondatom mára, leragadnak a szemeim....
Pusssszz

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó reggelt, :lol:

na, akkor itt vagyok bővebben.

Andesz,
nagyon szép gyerkőceid vannak!! Gratulálok hozzájuk!!!

Vicuska, ilyen dokikat!!! :twisted: Az ilyen nem annak való....

ANi, remélem jobb már a veséd!! Mindjárt rákeresek, van egy gyógynövény, ami természetes vesekőhajtó. Persze most nem jut eszembe a neve, de rákeresek!!!

Chrissy, én is így vagyok a szülésznővel. Ő elvileg többet segít, mint a doki!! Nekem a B. Anikót ajánlották, ismerem is egy kicsit, több ismerősömnél is ő volt a sz.nő, mindenki meg volt vele elégedve. Mikor kell nála jelentkeznem??? Lehet, hogy már kéne??? :roll:
Nagyon aranyos lehet a kisfiad, a tüsszentőd dolgot olvasva!! Már én is nagyon várom, hogy itt tartsunk!!!

Judy, szerintem is kár 1-2 napra visszaküldeni Danikát a suliba. Jobbulást neki!!
Nekem még van hátra karácsonyi ajivásárlás..... bár nem tudom, hova kéne menni, mindenhol őrültek háza van.... Semmi kedvem tömegben nyomorogni. Így is úgy mentem végig mindenhol, hogy a kezem a hasam előtt, még mielőtt valami idiót megüt.....

Még az idősekről annyit: a Gyár utcai turkiban tök ismeretlenül megkérdezte egy bácsi: mikorra érkezik a kisfia??? :shock: Én meg csak néztem, honnan tudja, hogy fiú. Közölte, hogy egyértelmű a hasam formájából nézve.... Pedig szerintem sokaknak nem olvasható ki a hasa alapján a gyerkőc neme...

Krixta, mennyit vártál??????????? Nekem is kell mennem vérvétel, vizelet, toxo beutalóért.... Mikor kell megcsináltatni??? Judy???? Kíváncsi vagyok, nektek ki volt a szülésznőtök!!!!
Én is nagyon "bírom" a sok kisminkelt mamit..... :P Némelyik szörnyen néz ki.... Van, aki szolidan megoldja, de akinek rikittttooo rúúúúzsaszín, vagy piros a szája, persze remegő kézzel kihúzva, a fogsorán is ugyanez, na meg emellé a szemük is kííííkkel, vagy ződddel.... Mindig arra gondolok: ha én is ilyen lennék öreg koromra.... persze nem leszek :wink:

Bessy, látom egyetértünk a gyönyörűen sminkelt zöregasszonyokkal kapcsolatban :lol: :lol: Sajnálom, hogy még mindig fáj a kezed.... Nekem a vetélés utáni műtét után, ha jól emlékszem, még fájt egy darabig...

Gabi, neked is cukros vizet kellett innod???Brrrrrrrrrrrr..... nem irigyellek..... amint már írtam: gyönyörű a kisfiad!!!

Márti, szép nagy pocid van- Lehet, hogy nekem is akkora van, mint neked????? :shock:

Nati, friss kismamink, mi újság?? Gyere, mesélj!!! vagy most is rengeteget dolgozol??? nana, nem szabad!!!!!!

Zsuzsó,igen, kicsi ez a Fehérvár. Én pont a Vértanúban dolgoztam, amíg táppénzre nem jöttem.... Lehet, hogy találkoztunk ,amikor jöttél a suliba érdeklődni?? nem biztos....

na, a mai napom katasztrofális lesz, annyi dolgom van, hogy alig győzöm megcsinálni..... Este meg 6-ra bőrgyógyász, utána negyed 8-tól a mániánk: hokimeccs!!!

Na, ha tudok, még jövök!!!
Pussz

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jóóóóó reggelt!

Lassan kezdem élvezni, hogy minden nap az ajtóra tapadva jövök melózni. Még jó, hogy nem órákig kell így utazgatni. :)

Bessy
Gratula a 100. laptetőhöz. :D
Naná, hogy láttam már kivakolt öreglányokat. Csak kérdés, hogy hőszigetelt-e vagy se. :lol:
Elképzelhető, mert még érzékeny. A frontoktól a "bökdösési pontjaim" szoktak fájni.

Kata
Jók a képek! Az még jobb, hogy mindkettőtök jól van.
Korán kidobott az ágy. :D

Gabi
Noel bébi nagyon aranyos! Főleg az alvós mosolygóson. :)

Ismét van 1 zizzent kérdés a tarsolyomban. :oops: :D
A dokinak (no, meg a szülésznőnek), hogy adtátok oda a pénzt? Még soha, senkinek nem adtam, így nincs benne "gyakorlatom".
:oops: :oops: :oops:
Vendég

Zsuszó
Bejelöltelek. :)
Vendég

Meg még garázdálkodtam csöppet a ziwiwen. :D
Vendég

Sziasztok,

Gabi,

Nagyon szépek vagytok a képeken. :lol: :lol: :lol:

Kata,

A ti képeitek is nagyon jók lettek. Látom Geri baby is egy kis álomszuszék, hogy végigaludta az egész procedurát. :lol: :lol:

Csináltasd meg most a vér-vizelet és toxo-t, én is a 30. héten csináltattam. Még egyszer majd kell menni a 36. héten.

Bessy,

Gratulálok a 100. laptetőhöz. :lol: :lol: :lol:
Ennek majd be kell jönnie.

Szilvi,

Én egy borítékba tettem a pénzt és a hazajövetel előtti vizsgálatnál a zsebébe tettem. De akkor még nem volt magánrendelése. Most hogy már van lehet inkább a 6 hetes kontrolon adom oda, ugy sokkal kényelmesebb és nem kell dugdosgatni. :lol:

Reggel beugrottam a védőnőhöz, leadtam a vér-és vizelet + az ellenanyag leltemet. Most nem nézett vérnyomást. Megkérdezte a súlyomat +10 kg hízás eddig, megmutattam a viszeremet, azt mondta ez egyáltalán nem vészes, és ne aggódjak amíg nem fáj. Azt is mondta, hogy szerinte ez még simán vissza fog húzódni.
Legközelebb és utoljára a 36. héten kell hozzá mennem, aztán már a kórházba hetente szülésig.

Danikát valszeg már nem viszem vissza a suliba, nem sok értelme van 2 napra, na meg attól függetlenül, hogy jól érzi magát eléggé hurutosan köhög. Inkább pihizze ki rendesen ezt a nyavaját.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Köszi a tippet. :) Azt hiszem nekem bíborvörösbe fordulna a fejem, ha vizsgálatnál kutatnám a zsebét. :)
Majd 8án kell mennem védőnőhöz, viszek neki 3 marék papírt. :D A 10 kg nagyon szupi, csak így tovább. :)
Vendég

Sziasztok!

Kata, de jóóók ezek a képek! Tényleg ekkora a pocid mint nekem?? Te jó ég, akkor hova nő ez a gyerök? :D Pont most kértem időpontot és képzeljétek, kaptam is a 2 ünnep közé! :shock: :lol:
Most jöttünk meg Svarcitól, elég defektes nap ez a mai...végre eljött apa is megnézni a kisfiát, erre nem jó a számítógép, na át a másik rendelőbe, ott meg kiderült mikor én jöttem, hogy nem is lenne most uh... :? De mivel Attila is ott volt, gyorsan megkukkantott azért :) Már lefelé van a feje :shock: és nyitva volt a kis szeme is!!! Aztán kiküldte apát és megnéztem a méhszájam (zárt) majd visszahívta apát és odaadtuk neki a zajándékot :)

Gabi, nagyon klasszak ezek az apuci-anyucis fotók, igazi szép fiatal pár a gyönyörű csecsemővel! :D Biztos nagyon boldogok vagytok! :)

Judy, szerintem se menjen már suliba Dani, biztos jobban élvezné így a szünetet :D Húú nem érzed már marha közelinek azt a 36. hetet, mikor utsó védőnő...? :)

Bessy, ez már nem semmi ám, a 100 az nagyon kerek szám, nagyon kerekítős...:D

Szilvi, mit garázdálkodtál? :) Nézelődtem, de nem találtam...ez a pénz dolog most nagyon téma lett, és szerintem épp az a legcikibb része, amit most kérdeztél. Nem is tudom, hogy csináljam majd...ez az ajándék-dolog más, azt valahogy könnyebb, pl ráfogtuk a karácsonyra :) Tavasszal meg majd a nyuszira, úgyis húsvét felé jön Kisati :D

visszaolvasok, és írok mindenkinek.
Vendég

jaj hát nem én néztem meg a tulajdon méhszájam, természetesen megint nem tudok írni...bocs.
Vendég

Márti
Az még hagyján, de hogy az én pocim is kb akkora, mint a tiéd?! :shock:
Krixtát és remélem, Bessy-t sikerült becserkésznem. :)
Neked egyszerű lesz, mindig lesz valami ünnep, de májusban semmi ilyen nincs. :?
No, majd úgyis adja magát a helyzet. :)
Vendég

Zsuzsó, én is bejelölhetlek? :)

Ani, hát sajnálom, veled is ugyanaz van, mint Attilával...terhesen még rosszabb lehet az egész...remélem már jobban vagy egy kicsit!

Vicuska, ez a sörmódszer amúgy bevált? :D sajna a páromnál tuti nem működne, ugyanis semmi alkoholt nem iszik...de neki a teamódszer se jött be.

Andesz, naggyon helyes pasi lesz a nagyfiad, a pici még inkább tündérkés :) , imádnivalóak!

Krixta, tök jó a sztorid, mikor "rád szólt" a picúr...:D veelm is szokott ilyet Kisati, és tök jó h már tudom, milyen pózban fekszik, gondoltam én h az a lassú, megfontolt, hatalmas kibukkanás a gyomromban a kis feneke lesz...:D és mikor a hólyagomat piszkálja, azt a kezével teszi, hát...jó hogy nem a lábával, így is elég bika...:D Párom is tök szereti nézni, mikor elmozdul az egész hasam, mindig úgy ledöbben rajta :lol:

köszike a pocibókokat...már tényleg csak a végstádiumban teszek fel újabbakat! :D

Mi ez a méhlepény-fokozat??

Képzeljétek, kaptam papírt szülésfelkészítőről, természetesen január 2-án, az első alkalomal éppen akkor vizsgázom... :evil: Szerintetek át lehet kérni magam máskorra? :roll: vagy nem érdemes?
Vendég

ejha, mindjárt 100 alá kerülök...uhh :shock: :roll: :lol:
Vendég

Mért kell nekem ennyi hím között dolgozni??????????????? :twisted:
Beesett 1 morzsa a melltartómba, most állatira csikiz. Megyek, kibányászom..... :?
Vendég

Sziasztok!

Kata!
szuper képek Gergőről! :lol:

Gabi!
a ti fotóitok is édesek nagyon 8)

Márti!
sör bevált!!! :wink: kár hogy nem sikerült olyan jól a dokis napod,de azét csak látta apa a lényeget,nem? :P :P :P

Bessy!
100.oldal!!!!!!!! :D

Judy!
szegény Danika hadd ne menjen már suliba! :D

többieknek is szép napot! :wink:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicuska, apa a szemét látta csak, az egyiket, de a doki rögtön megnyugtatta: nincs semmi gond az arca másik felével se, csak nem fér rá a képre :D
Vendég

Márti
Van guminős sör is, meg a teának is vízhajtó hatása van. :)
Vendég

a guminős se jó, az ízét utálja :)
Vendég

Nem csodálom, én se vagyok beteg, hogy olyat igyak. :)
De Titababa még nem kap, ráér arra. :D
Vendég

Mi a csoda az a guminős sör? :shock:
Vendég

Vicuska
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé.
Ez a guminős sör.
:lol:
Vendég

jellemző: csak ma érek rá, erre mindenki eltűnik.
Vendég

Itt pislákolok én is.....
Most jöttünk vissza az abrakolásból. Egész jók kis kajálda nyílt, az árai is elfogadhatóak. Lehet, hogy holnap is megyek. :D
Vendég

hol van?
Vendég

Origins büfi :)
Tegnaptól van melegkonyhájuk. Van menü is 650 HUFért.
Vendég

de HOL??? :)
Vendég

Vidi ipari park, a kamionplacctól nem messze
Vendég

Berényi út 72-100 :D
Vendég

Sziasztok!

Most jöttem meg a Krisztitől..kis lelket öntött belém,nem tudom mi van de pár napja tiszta depi vagyok :evil:

Reggel nem mentem vérvételre mert csak a 30.héten kell mennem csak előre megkaptam a beutalót..Kriszti kért nekem időpontyot a diabetológiára és pénteken mehetek is...

Márti
Örülök hogy azért apa mégis látta a babótokat...és jó hogy minden okés!Szerintem ha kihagysz 1 szülésfelkészítőt még nem olyan nagy baj..nálnuk volt aki az utccsóra jött csak el...szólj a védőnőnek és kész.Ne idegesísd magad emiatt:)

Judy
Örülök hogy már nem olyan beteg Danika,jobb hogy otthonmarad erre a 2napra...gondolom ő is örül:)

Gabi
Nagyon szép vagy (de azt már mondtam anno is) és a picur is gyönyörű..meg úgy az egész család mindenkit beleértve:)
Nem semmi karácsonyotok lesz az tuti ilyen kis csodacsöppségekkel:)

Kata
Nagyon klassz a 4d-s kép Gergő nagyon aranyos...kicsit irigyellek hogy ilyen jó helyet fogtatok ki már a múltkor is néztem mikor írtad csak nekünk macerás lett volna Pestre felmenni a 4d miatt...

Szilvi

Köszi hogy bejelöltél én azt hittem már megvagyok neked :P
Sikerült kiszedni a morzsát?:)

Bessy
Majd elküldöd a neved priviben mert asszem én még nem jelöltelek be iwiwen... :roll:
És grat a 100.laptetőhöz ez égi jel volt!:)

Na megyek is lassan,nemsoká jön haza apa aztán megyünk Schwarzihoz 4re...az gáz hogy mi nem vettünk ajándékot neki?Örülünk ha jelenlegi anyagi helyzetünkben kitudjuk fizetni a magánrendelést.. :oops:

Szép napot lányok!Pussssz
Vendég

Krixta
Sikerült kivadászni a kis kéjenc morzsát. :D
Még nem, de mostmár megvagy. :D
Szerintem nem gond, RL se kap semmit. Max viszek neki bejglit, hátha nem kap még mérgezést. :lol:
Vendég

Krixta!

Majd szólj, hogy üdvözlöm! :D tuddni fogja, most voltunk nála reggel! Nem gáz, persze hogy nem, ti magánba mentek, az egész más!

Fel a fejjel, ne depizz nekem, mert a kislányod majd jól a fejedreolvassa ha kibújik! :)
Vendég

jaj ne már, ha nem írtok, kénytelen leszek tanulni! :? :x :evil:
( :lol: :lol: )
Vendég

Halihó!

Csak gyorsan. Hogy milyen jó kedvetekbe vagytok! :) Tök jó olvasni benneteket. Hamarossan irok, igérem.
Kriszta, végy jó példát a csajokról. Gyönyörűen süt a nap, "depi monnyon le!"
Pussz

madiani

Ani
Igazad van, mindenki monnyon le! :D

Néha muszáj dolgoznom. Beszéltem apukámmal, látszik, hogy unatkozik, azt hittem sose fejezi be. :D
Vendég

Befejezem mára áldásos tevékenységem. Holnap 6ra jöhetek melózni. :evil:
Gyorsan beugrok pár alkatrészt is megrendelni. Elemér is göthöske. :D
Szép estét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket a képere.Az anyucis-apucis tényleg karácsonyra készült,azért olyan jók(na persze vagy 15 képből lett 1 ilyen szupi),amúgy általában igyekszem lemaradni bálna testemmel,nyúzott fejemmel a fotókról.Itt meg egy kicsit ki is csinosítottam magam...Még 9 kg van rajtam a 18-ból :( ,de reméljük az is lassan-lassan lemegy.

Amúgy a pénzt a szülésznőnek egy csomag Rafaellohoz tűztük egy borítékban.És mikor jöttünk haza a kórházból akkor adtuk oda neki.
A dokinak csak simán egy borítékba raktuk és apa felvitte neki a magánrendelésre és egy köszönjük kíséretében átnyújtotta neki.
Nincs ebben semmi,nekik ez a világ legtermészetesebb dolga (sajnos).

Na puszi,megyek pihizni egy kicsit.
Vendég

Hű, lányok, hogy ti mennyit írtatok....

bocsi, hogy nem jöttem, de hétvégén győrben voltunk, aztán tegnap ez a herce-hurca a vérvétellel, ma meg ellepett a munka... Ma vagyok utoljára, fél ötkor megyek haza, megnézem a kivilágított országházat és még beugrom a szüleimhez egy kis disznótorosért.... Had örüljön a védőnő, mikor majd este hat után ilyen jó kis zsíros egészségtelen dolgokat nyomok magamba :P Mütyürke bezzeg biztos örülni fog neki :wink:

Ani,
nagyon-nagyon vigyázz magatokra és igyál rengeteget!!!! Jaj, te szegény, nem irigyellek!!! A pocid meg hidd el, el fog indulni, látod Márti legyen a példád, neki is alig volt a te korodban, most meg lassan lehagy mindenkit!!!! :P

Kriszta,
tényleg nincs most depi!!!! Süt a nap, még hó is van, jön Jézuska és a mézeskalács illatú karácsony!!! Már csak pár nap, babócád meg jókorákat rugdos a pocódban, doki is biztos megnyugtatott!!! Szóval tessék pozitívnak lenni!!!!

Kata,
hát Gery baby milyen aranyos!!!! Nagyon édes kis pofija van!!! El se hiszem, hogy ennyire lehet látni!!! Szuper!!!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben van!!!!

Judy,
lényeg, hogy Danika meggyógyuljon!!!! Ezen a pár napon már nem múlik!!!! Legalább jó hosszú szünideje lesz!!!
Barbi baba hogy van, hogy bírod? Már rég írtál magadról!!!!

Márti,
gyönyörű pocid van, nagyon szép kismama vagy!!! Lányok, a többiektől is kérek pocak képeket, olyan jó nézegetni Benneteket!!!
lesz még vizsgád kari előtt??? Kitartás!!!!

Szilvi,
Nem lehetett semmi kihalászni morzsa komát!!! Ezen néha én is jót rötyögök, mikor meghúzza magát odabenn a két dombocska között :P :oops:

Gabi és Andesz!!!
Nektek aztán gyönyörű szívtipróitok vannak!!! Óriási gratula hozzájuk!!!!! Büszkék lehettek rájuk és boldogok!!!! Köszi a képeket, nagyon jól sikerültek!!!

Bessy,
gratula a 100. laptatőhöz. Ez már tényleg jelent valamit, itt januárban kerekedés lesz!!!

Vicuska,
akár csak nálad!!!!! Együtt fogsz kerekedni Bessyvel és Vikikével...hacsak... hacsak... már nem most is kerekedsz!!! Hőd hogy áll????? Nem most kellene apára ugrani????? Ne tessék kihagyni!!!! Rövid hajú nem szőke fotónak is örülünk ám!!!!! Légyszi!!!!!
Vendég

Évi,
ti hogy álltok most???, Bocsi, de már nem nagyon tudom követni az eseményeket.... :oops:

Zsuzsó,
üdv köztünk. Kívánok neked nagyon szép babavárást és könnyű szülést!!!
Az orvosválasztással és hálapénzzel kapcsolatban én is a többiekkel értek egyet, ha kellene, én a saját dokimnak a csillagokat is lehoznám az égről, rengeteget köszönhetek neki, sőt, azt is mondhatnám, hogy mindent neki köszönhetek!!!!!
De nem vagyunk egyformák és ebben ez a szép :wink: :P

Magamról egy kicsit:
tegnap reggel első körben 7 fiola vért vettek, majd jött a cukorszirup, s utána egy órával még egy fiola, majd két óra múlva még egy. még szerencse, hogy itt helyben megcsinálták nem kellett fehérvárra bemennie emiatt, így legalább néha haza tudtam ugrani.
S ekg-n is voltam. Csajok, nektek az ekg-t ki értékelte ki???? kellett utána menni háziorvoshoz, vagy hogyan???? Nekem ilyet nem mondott a védőnő, bár a kiskönyvembe beleírta... :shock: Ma már nem hívom, de holnap rá csörgök, hogy most mi van...

Na megyek lassan, szép estét nektek, holnaptól gyakrabban jövök :wink: :P
Vendég

Nati, köszike a bókokat! :D Aranyos vagy... Az EKG-t nekem a saját háziorvosom csinálta, ő írta bele a könyvbe. Ha nincs nagyobb gond a szíveddel, a továbbiakban senkit nem fog érdekelni...:) Nekem félreüt néha, de aszonta a dokim, ez m inden 3. embernél megvan, ha nem érzem, akkor nem gond. Holnap meg csüt-ön lesz még 1-1 vizsga, azok nemigen érdekelnek, :) a java január közepén :? de viszem majd mindenhova a 4d-s képecskéket, hogy tartsa bennem az erőt! :)
Vannak tüneteid? Hogy vagy?
Vendég

Sziasztok!

Kriszta
Mi már ismerősök vagyunk. :wink: :D

Szilvi
köszi a jelölést, visszaigazoltam :D

Andesz, Gabi
jelöltelek benneteket

Nati
Hogy vagy? Émelygés? Uccsó munkanap? Ez tök jó! :wink: 8)

Ani
Hogy vagy? Fáj a veséd? Győzöd a sok ivást?

Judy
Szerintem is jó, hogy nem viszed arra a két napra suliba Danikát. Lehet, megint összeszedne valamit.
Most állítólag felsőlégúti nyavalya van a levegőben.
Ezt igazolhatom is, mert tegnap még "csak "kapart a torkom, most meg már alig van hangom. :x :x

Alexa???
Vikike???
bessy76

Krixta!
hess depi! :lol:
Schwarci után jelentkezz! :lol:

Márti!
drukk a vizsgákhoz!a 4d-s kép bizti jó kabala 8)

Nati!
észbontó hogy egy babavárás mennyi vizsgálattal jár :shock: pedig ez lenne a világ legtermészetesebb dolga :roll:
nekem ritmuszavarom van,bárhol megtapogatták a pulzusom vagy néztek ekg-t fel akartak venni az intenzívre :shock: :D
fotóm nics amit feltennék :shock: ,nem vagyok egy fotogén alkat :(

Gabi!az a pár kiló biztos gyorsan lemegy,de így is csini vagy :wink:
Vendég

Bessy!
a vénakanül helyének nem kéne fájnia ennyi idő után :? de csak nem fogsz itt nekünk lebénulni? :roll: :P
gyere be és ellátlak,kapsz egy csini kis kötést :P 8) :lol:

én még mindíg nem jelentkeztem be RL-hez,és már 1 hete nem isd hallottam az állatairól se :roll: mindenki meggyógyult? :lol:
Vendég

Vicuska!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lehet, beugrom :wink: :lol: mire a kötés? felvágsz? :shock: :lol:
és a cica? nem a héten lenne kontroll?
bessy76

Krixta
Várunk a 4D-s képekkel!! Remélem, ha meglátod a babát elillan a depid. :wink:
bessy76

Bessy!
te mondtad hogy fáj a kezed :roll: be is gipszelhetjük ha azt akarod :lol:

a hasad +a sebeid hogy vannak?
Vendég

Nati!
Te még mindíg ikrekre gyúrsz?csak a vonalzód miatt kérdem 8)
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?