Jó reggelt,
na, akkor itt vagyok bővebben.
Andesz,
nagyon szép gyerkőceid vannak!! Gratulálok hozzájuk!!!
Vicuska, ilyen dokikat!!!
Az ilyen nem annak való....
ANi, remélem jobb már a veséd!! Mindjárt rákeresek, van egy gyógynövény, ami természetes vesekőhajtó. Persze most nem jut eszembe a neve, de rákeresek!!!
Chrissy, én is így vagyok a szülésznővel. Ő elvileg többet segít, mint a doki!! Nekem a B. Anikót ajánlották, ismerem is egy kicsit, több ismerősömnél is ő volt a sz.nő, mindenki meg volt vele elégedve. Mikor kell nála jelentkeznem??? Lehet, hogy már kéne???
Nagyon aranyos lehet a kisfiad, a tüsszentőd dolgot olvasva!! Már én is nagyon várom, hogy itt tartsunk!!!
Judy, szerintem is kár 1-2 napra visszaküldeni Danikát a suliba. Jobbulást neki!!
Nekem még van hátra karácsonyi ajivásárlás..... bár nem tudom, hova kéne menni, mindenhol őrültek háza van.... Semmi kedvem tömegben nyomorogni. Így is úgy mentem végig mindenhol, hogy a kezem a hasam előtt, még mielőtt valami idiót megüt.....
Még az idősekről annyit: a Gyár utcai turkiban tök ismeretlenül megkérdezte egy bácsi: mikorra érkezik a kisfia???
Én meg csak néztem, honnan tudja, hogy fiú. Közölte, hogy egyértelmű a hasam formájából nézve.... Pedig szerintem sokaknak nem olvasható ki a hasa alapján a gyerkőc neme...
Krixta, mennyit vártál??????????? Nekem is kell mennem vérvétel, vizelet, toxo beutalóért.... Mikor kell megcsináltatni??? Judy???? Kíváncsi vagyok, nektek ki volt a szülésznőtök!!!!
Én is nagyon "bírom" a sok kisminkelt mamit.....
Némelyik szörnyen néz ki.... Van, aki szolidan megoldja, de akinek rikittttooo rúúúúzsaszín, vagy piros a szája, persze remegő kézzel kihúzva, a fogsorán is ugyanez, na meg emellé a szemük is kííííkkel, vagy ződddel.... Mindig arra gondolok: ha én is ilyen lennék öreg koromra.... persze nem leszek
Bessy, látom egyetértünk a gyönyörűen sminkelt zöregasszonyokkal kapcsolatban
Sajnálom, hogy még mindig fáj a kezed.... Nekem a vetélés utáni műtét után, ha jól emlékszem, még fájt egy darabig...
Gabi, neked is cukros vizet kellett innod???Brrrrrrrrrrrr..... nem irigyellek..... amint már írtam: gyönyörű a kisfiad!!!
Márti, szép nagy pocid van- Lehet, hogy nekem is akkora van, mint neked?????
Nati, friss kismamink, mi újság?? Gyere, mesélj!!! vagy most is rengeteget dolgozol??? nana, nem szabad!!!!!!
Zsuzsó,igen, kicsi ez a Fehérvár. Én pont a Vértanúban dolgoztam, amíg táppénzre nem jöttem.... Lehet, hogy találkoztunk ,amikor jöttél a suliba érdeklődni?? nem biztos....
na, a mai napom katasztrofális lesz, annyi dolgom van, hogy alig győzöm megcsinálni..... Este meg 6-ra bőrgyógyász, utána negyed 8-tól a mániánk: hokimeccs!!!
Na, ha tudok, még jövök!!!
Pussz