Szisztok!
Drumka
Örülök, hogy már kint vagy a kórházból és ha minden jól megy akkor Barbi is hamarosan otthon lehet.
Azon hogy más kórházba kerültetek én is ki vagyok egy kicsit. Ilyet álmomban nem gondoltam volna. A lényeg, hogy mostmár tudsz járni hozzá sok-sok időre.
Lányok a képek gyönyörűek, komolyan! Minden baba édes és tünemény!!!
Szilvi72
Igen, élvezem még a pocakos időszakot, bár néha már nehéz, pedig ha minden igaz még kb. 2,5-3 hetünk van. Az az igazság, hogy ennek én is örülök egy kicsit. Tudom az UH nem mérvadó, de én is tudom, hogy kisebb a koránál és akkor még szeretném ha a pocimba nőne meg jobban. Azért a múlt heti 34. hetes méret még tényleg nem a legnagyobb, ha már azt mondják kb. 38. hetes, akkor jöhet bármikor, addig szeretnék még én vigyázgatni rá idebent.
Most pénteken lesz újabb UH és NST, majd kiváncsi vagyok mi lesz.
Nagyon jó érzés lehet a kis szuszogósokkal együtt lenni. El tudom képzelni mekkora csoda lehet, azokat az apró kezeket, lábakat puszilgatni, arról nem is beszélve, hogy a bőrük annyira puha és jóillatú ilyenkor
, a szeretetről amit az ember érez irántuk már nem is beszélek. Azt hiszem azok szavakkal kifejezhetetlenek.
Kia
Gratulálok a súlygyarapodáshoz!
Nyafi
Hát ez érdekes. Nekem a védőnő azt mondta, hogy semmi cukros víz. Pontosabban szigorúan tartsam be, hogy nem adok. Ha már adok, akkor egy kis tea, de igazán ha lehet azt is hagyjuk ki. A kórházban sem adnak se ezt, se azt állítólag. Ha nem elég a tej most nem tudom pontosan mivel pótolják, de a bababarát kórház elvén nincs ilyesmi. Majd meglátjuk. Okoskodni én sem akarok, de a cukrot nem lehetne kihagyni és inkább csak teát igyon?
Viszont én tudod olyan biokedvelő ember vagyok és hiszek is benne, így csak azt tudom ajánlani, ha mégis akarsz cukorosvizet adni neki, akkor gyümölcscukrot tegyél bele. Sokkal kevesebb kell belőle, mert 30%-kal erősebb az íze és nem csinál savat, ellentétben minden más cukorral (esetleg még a szölőcukor is szóbajöhet). Én egész terhesség alatt ha ettem is cukor (na az két hónapban 1x fordult elő teáva), akkor ezzel tettem (sajnos azonban a hőn szeretett csokikban normál cukor van és abból viszont tényleg néha eszem). A savasodás is egy kellemetlen tünet, ami egyébként a felnőtt lakosság nagy részénél is fennáll, de kisbabáknál a bélműködésre még inkább hat. Ha az emberek sav-lúg egyensúlya rendbe lenne a szervezetében, ami sajnos nincs, mert a mai élelmiszerek szinte mind savat csinálnak és emiatt felgyülemlik a méreganyag a szervezetben, akkor nem lenne annyi székrekedéses, anyagcsere problémás és emésztési-zavaros ember. Mert hogy ma állítólag ez is egy népbetegség.
Ilyen gyümölcscukrot a DM-ben is lehet kapni pl. Nem olcsó, de mivel pici kell neki ígyis-úgyis belőle, jó sokáig elég lesz.
Edit
Aranyos ez a hóangyalkás kép
.
Drukkolok hogy valami eredmény legyen a vizsgálaton. A vizsgálatkor a méhszáj állapotából már hátha lehet majd valamit tudni. A fájások meg már csak nem a semmiért jönnek...
Nálunk semmi továbbra sem. A legérdekesebb, hogy a kb. 1-1,5 hónapja jövögető fájások sincsenek igazán (lehet hogy akkor nagyon meghajtottam magam, mert igaz, ami igaz most egy két hete leeresztettem), csak amikor Csongor nagyon nyomakszik lefele, akkor érzek apró görcsöket.
Hát ez van, majd meglátjuk mi lesz.