Új privát üzeneted érkezett!

Kisvirág

Én nagyon élvezem az ilyen cuccokat. Mindig én veszem és olvasgatom a dobozokat a DM-ben. Régen cikinek tartottam volna, de ma már nem. Ez természetes. Olyan mint mikor terhestesztet vettem először. Szégyelltemm magam, de rájöttem, hogy senki se tudja, hogy azért veszem e mert várom, vagy pont fordítva. Volt mikor még nem lett volna jó. Most meg....
nati80

Kisvirág, Ti már olyan régóta együttvagytok? Jó kis últatok lehet. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

jóéjt csajok

Kép
andyfekete

múltatok

Kép
Kép
cs_erika

Nati is szerzettméra egy laptetőt! megjött már? :D :shock:

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Nálam is így volt a köhögéssel. És nem akarlak elkeseríteni, de lesz még rosszabb. Én erre kaptam a codeit gyogyit. Már száraz volt a köhögésem, így nyugodtan bevehetem. Két éjszaka egy körül jött rám a köhögés, bekaptam egyet és 10 perc után elaludtam és nem is köhögtem többet. Üres gyomorral gyorsabban felszívódik.
nati80

Erika! Nyugodtan leírhatod mire gondolsz, nem vagyok egy ijedős típus. :wink:
A gyógyszert 20 vagy 21 évesen kezdtem el szedni. Lehet, hogy leállítja a méh fejlődését, de ha látnál: úgy nézek ki mint egy termékenységszobor :oops: :lol:
A méhem valóban kisebb, de a Babanet rendelőben ugyanazt mondták, mint a többi orvos: a méh mérete nem számít! Amúgy én nem tudom ki mióta próbálkozik, én még csak most kezdtem. Ez lesz az első "éles" ciklusom. Biztos Ti azért vagytok ilyen óvatosak és tapasztaltak, mert nem most "indítottátok a rakétákat", de én valahogy ennél optimistább vagyok. Nem egy doki látott már, valamelyiknek csak feltűnt volna, ha akkora gáz lenne... szerintem. Ha egy év múlva is babó nélkül lennék, lehet, hogy aggódnék ennél jobban... most nem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Még nem jött meg, de tornáztam egy jót és most egyre jobban érzem a hasam, de még napokig eltarthat míg megjön.
nati80

Erika: 12 éve vagyunk együtt.

Andy: jó éjt. Drukk a hődnek, hogy fent legyen reggel!

Jájj már megint lemaradtam a laptetőről, pedig egész nap itt lógok :D

Kép Kép
kisvirág_30

Bejci

Még nekünk sem volt éles hónapunk. Bár már 2!!!!! alkalommal nem védekeztünk, de tudtuk, hogy sajnos nincs "kockázata". Én előre gondolkodtam a baba dologban. Már évek óta sejtettem, hogy nem lesz könnyű (bár ki tudja), mert valami nem stimmel. És most, hogy voltunk dokinál már tudom mire számíthatok.
nati80

Ja, még valami a fogigátlókról: Nekem direkt bőrgyógyászati gyógyszert írtak fel, aminek csak a mellékhatása volt a fogamzásgátlás. A triregolt, meg a hasonló hormontartalmú gyógyszereket nem bírtam.. összevissza véreztem tőlük..
Vendég

az előző oldalon leírtam a félelmeimet a korai fogigátlószedésről. Utána volt egy kis eszmefuttatás a fogamzásgátló módszerekrőll is. :D De ha 20v21 évesen kezdted szedni akkor rád nem illik az elméletem. Mi most próbálkozunk 3. hónapja, szóval mi sem olyan rég óta. pintyust nagyon irigylem, mert neki ha jól tudom az első éles hónap bejött. Biztosan van itt olyan akinek elsőre sikerült. nem is tudják milyen szerencsések. Én is meg voltam róla győződve, hogy elsőre sikerül, mert egyszer amikor nem terveztük simán terhes maradtam. Persze amikor már tervezi az ember, akkor nem akar jönni. Bár én még nem izgatom magam annyira, két ciklussal a hátam mögött.

Kép
Kép
cs_erika

Bocsi Kisvirág a laptetőért, de egyre jobban érzem, hogy megjön!!! Holnap reggelre LE FOG ESNI A HŐM!!!!!
Pozitívan gondolkodom!!! Épp itt az ideje, hogy beleolvassak a Titokba egy kicsit.

Jó éjt lányok!
Bejci, hődet reggel tedd fel!

kismamijelölteket holnap várom nagyon a hírekkel. Jó pihenést!
nati80

kisvirág nekem is volt már egy laptetőm, pedig nem is arra gyúrtam :D A következőt neked adjuk. Igaz lányok!? :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Köszi. Remélem már enyém lesz a következő laptető. :) De nem is a laptető kell igazán, hanem egy + teszt :)

Nati: drukk, hogy reggelre pirire ébredj. Aludj jól!

Erika: én is szentül hittem, hogy nekem elsőre persze, hogyne. Aztán itt vagyok :) Apa épp tegnap mondta, hogy ha meglesz a tesóbaba nem fogunk védekezni, mert úgyse leszek hipp-hopp pocakos. Ha meg mégis megtartjuk őt is :D

Kép Kép
kisvirág_30

elment mindenki, azt hiszem én is megyek.

jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
cs_erika

Bejci: megirigyeltem az aláírásod Bejcijét. Nagyon tuti, :)

Kép Kép
kisvirág_30

na helló csajok, elmentek a vendégek. Jófejek vagytok ezzel a Muffinos felső szöveggel. :) PErsze hogy mindenkinek ilyen lesz hamar! Amúgy C&A. Érdemes szétnézni, van egy kismami részleg (igaz, hogy kevés cucc van, de az majdnem mind aranyos és jó áron van, legalábbis Brendonhoz meg ilyenekhez képest. Már csak egy kismamanacit kellene beszereznem mert két hete ugyanabban a csípő gatyában járok ugyanis csak azt tudom begombolni, de már azt is nehézkesen... :)
na jó, mostmár én is lefekszem de azért nagyon kemények vagytok, hogy egy óra alatt két oldalt írtatok. Ja, a laptető mániáról meg csak annyit, hogy én tudomásom szerint egyetlenegy laptetővel sem büszkélkedhetek... :) Mindenki vonja le a megfelelő következtetéseket. :) Na jó éjt. Holnap jövök. :)

KépKép
muffin

Pintyus: egész nap nem voltál. Ugye minden rendben????

Erika: neked is jó éjt!

Szerintem én is lelövöm magam. Kell a pihi, hogy a hőm fent maradjon!

Puszi mindenkinek! Jó éjt!

Kép Kép
kisvirág_30

Erika! Egyetértek. A mai világban akinek elsőre összejön az tényleg mázlista, de szerintem tényleg nem szabad görcsösen akarni. És jól teszed, ha nem izgatod magad rajta, mert igen: Neked, nekem és itt mindannyiónknak meg fog adatni, hogy anyukák legyünk. Csak kinek előbb, kinek később...Lehet, hogy valakinek többet kell próbálkozni, de azért valljuk be: az sem rossz dolog!!
Viszont annak örülök, hogy tényleg figyelünk egymásra, illetve köszönöm, hogy figyeltek rám is, a tanácsokat én mindig szívesen fogadom... főleg azért, mert többet tudtok ezekről a dolgokról. De azért hiszek a nődokiknak is, akik már láttak belülről :oops: :oops:

Nati. Reggel felteszem a hőmet, Te meg majd szakértsd meg nekem légyszi. :wink: Köszi!

Kisvirág: én ki is szállok, hogy növeljem az esélyeidet, de szerintem Neked nincs szükséged laptetőre... :wink: :wink:
Vendég

ja, és még annyit, hogy bejci hozzáállása nekem is nagyon tetszik. A fogi gátlásról meg annyit, hogy én két évig szedtem egy nem túl olcsó ám igen alacsony hormontartalmú gyógyszert, aztán áttértem a hüvelygyűrűre, ami szintén baromira nem olcsó, de az volt a legeslegjobb. Ugyanazon az elven működik mint a tabletta, hónap elején felteszed (észre sem veszed hogy ott van, meg a párod sem:) és aztán három hét múlva leveszed. Aztán ugyanúgy megvonásos vérzés jelentkezik mint a gyogyinál, és utána kezdődik előről. Új hónap, új gyűrű. És a legjobb az egészben, hogy nem kell átmenjen a májon, ezért tizedannyi hormon van benne. Több doki is mondta, hogy akár rögtön teherbe lehet utána esni, de ha nagyon biztosra akarok menni, akkor várjak egy hónapot... Szóval nekem az volt a tuti. De már vagy két éve azt sem használtam. Ja, és még az jobb benne mint a gyógyszerben, hogy nem tudod otthonhagyni meg elfelejteni. :)
Na most ennyi. Tényleg megyek. :)

KépKép
muffin

Viri! Jó az aláírásod.. :wink: :wink: :wink: nekem is tetszik a tied!!
Vendég

Joccakát!!!
Vendég

Honnan szerzitek ezeket a jó kis aláírásokat? Még egyet hozzáfűzök bejcihez, aztán tényleg megyek aludni. A férjemmel is pont azt beszéltük, hogy addig amíg nem sikerül jókat tudunk gyakorlatozni. :oops: Gondolom utána is, bár biztosan egyre nehezebb lesz, minél nagyobb a hasad. De legalább addig védekezés nélkül kekszelhetünk. Bár erre az ő reakciója az volt, hogy eddig is védekezés nélkül ment, legalábbis neki. Persze, mert én megoldottam. De akkor én élvezem ki a védekezésnélküliséget.
Szóval védekezés nélküli jó éjszakát mindenknek. :oops: :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Györgyesz!
Gratula a pozitív teszthez. :lol:

Kisvirág
Henim tavaly márc 15-én született.
Igen szeretnék vonalzót de szerintem csak holnap állok neki gyártani egyet.. :D
Ügyesen kivitelezed a hőmérőzést.

Nati :)
Miért nem lehetséges az,hogy már babát vársz?

Lányok hőmérőztök és Lh teszteztek..oké. De mit csináltok máskép annak tudatában,hogy épp ovuláltok? Előtte önmegtartóztatás,akkor pedig többször együtt vagytok?
Mi max 2 naponta biztos együtt vagyunk az egész hónap során :oops: ...így ha nem is tudom pontosan mikor van peteérésem akkor is eltaláljuk nem??
:oops: :shock:
holka

Jenny,Andy,Kisvirág :lol:
Szorítok!!!

Muffin
Fölső tényleg édes és szépen kezd már gömbölyödni a pocakod is. :)
Mikor mész tarkóredő szűrésre?
holka

Hello lányok!

Nati: A görbémet nem tudom betenni a profilomhoz, hogy ide megpróbálom. De a hőm csak 36,5 volt, nem ment feljebb. Valszeg ez csak ilyen ugra-bugra.... vagy lehet hogy tegnap a kihülés állapotában voltam... :lol:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 36000_.png

Erika: Ha tetszik az aláírás, kattints rá és akkor bejön az oldal, ahonnan letöltöttem..

Délután jövök.. addig puszi
Vendég

köszi Bejci, de amikor bemásolnám az aláíráshoz a hivatkozást, akkor visszabeszél a gép, hogy túl hosszú aláírás. nem bírja együtt a vonalzót, és az alárást, pedig jó lenne. Mai hőm 36.8
Azt néztem, hogy szépen lépcsőzetesen halad felfelé a hőm. Valamit tudhat ez a Premens, mert ilyenkor már simán érezni szoktam a cicieimet, és most még semmit. Szép napot mindenkinek, én is csak du jövök.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 36000_.png

Kép
Kép
cs_erika

Még a vonalzóm is eltűnt! :x

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt Lányok!

Piri sehol, hőm fenn. :x :x :x Izomláz viszont van. Keményen. Minden nap fogok tornázni valamennyit, mert ettől a programtól még sosem volt izomlázam. Sajna gyengülök.

Holka
azért nem lehetek terhes ebben a hónapban, mert nincs peteérésem, ugyanis nincs petefészkem a bal oldalon.

Bejci
Majd a holnapi hőd többet mutata. Ez most még nem ond semmit.

Erika
Biztató a hőd nagyon. Van éd, de látom, hogy nem kaptátok el. Reméljük a kisfickók kihúzták péig. :lol:
nati80

jó reggelt!

már akinek jó, én most elvagyok kenődve, leesett a hőm 36,9-re. fája torkom, rámragadt a ti betegségetek is.
Hányingerem van, utálok dolgozni.
Pihenni akarok.
kezdem érezni a ciciimet is mint mensi előtt. Úgyhogy elkezdem feladni, de mindegy, majd jövő év új remények.-
azért még egy picit reménykedem ám
nehogy valaki azt írja hogy ilyen pesszimista anyukába ő sem akarna megszületni:)

majd valaki biztosan feldobja a kedvemet. Talán a gyerekek.nem tom. bár már midnenki fáradt az iskolákban.

tegnap megkérdezte a nővérem, hogy nekünk már az egész hét szünet, ugye?:
mondom neki te el vagy tájolva!
mi van a köztudatban, vagy csak azért kérdezte mert neki csak ovis gyereke van.? tuti
nem tom, de kicsit nagyon kiakadtam. mondtam még pénteken is.
na mindegy, nem panaszkodom, mert valaki még szombaton is megy.
csak ő 5 éve otthon van gyesen, kicsit más lett.
irigylem.....
de nekünk is eljön az időnk, igaz csajok????

többiek hogy vagytok?
Erika? Odri?
hőtök?
csak én vagyok ilyen szerencsétlen ma?

Kép
andyfekete

nincs itt senki?

a vonalzóm ne tévesszen meg senkit, mert van amikor 28., de átlagoltam, mert van amikor meg 24-25.
Úgyhogy én még szombat reggelig asszem nem tesztelek, főleg ha jöna piri

Kép
andyfekete

Jóóó reggelt Csajok!

Andy, a 36,9 még nem leesés! :D Nézd meg a görbuszomat - na az tényleg öngyilkos leesés :shock:

Kép
bienvenue

Sziasztok!

Andy
Még nem biztos, hogy jelentős a leesés. mennyi az átlag hőd? Felette van még?

Most beszéltem a pesti dokival. Vár bennünket holnap reggel. Lesz apavizsgálat (visszük az anyagot :oops: ), nekem hormonvizsgálat és megvan a genetikai vizsgálatunk is. Már izgulok egy kicsit. Most megyek még ajándékot venni a tesómmal, meg vennem kell valamilyen steril üvegcsét a kisfickóknak, amiben visszük őket. :lol: Remélem gyógyszertárban fogok kapni. ha nem , akkor veszek egy kis üveg bébiételt, megeszem és kifőzöm az üveget. Az is jó lesz.

meg veszünk magunknak is karácsonyi ajándékot anyuék nevében az ikeában, nagynéném nevében magamnak a szülinapomra is veszek valamit (étkészlet lesz, már tudom).

Most is a tetőt csinálják! Süt a napocska!!!! Karácsonyig kész lesz. Szerdán jönnek lecsiszolni a gerendákat. El sem hiszem, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok. Csak a pozitív gondolkodásnak köszönhetem. Tudom!!!

na jól van, abbahagyom a dumát, de most nagyon jó kedvem van. Megyek is vásárolni.
nati80

szia Nati!

az jó hogy meglesz karira az ajándék tetőtök, drukkolok hogy ne szóljon bele az időjárás.

felteszema görbém.

Kép

Kép
andyfekete

Nati,

Látod, az idő Neked dolgozik! Lesz tető - és hamarosan baba is :wink:

Andy, sztem nagyon jó a hőd - a dokim szerint a tendenciát kell nézni, eszerint pedig a Tiéd egyértelműen a fellegekbe tör :D

Kép
bienvenue

Sziasztok!

Nati
Igen,átjött a soraidon a jókedv!! Klassz,hogy mostmár elkezdenek vizsgálni benneteket...egy lépés a baba felé!! :D
Szülinapod mikor van?

Bien
sajnálom a leesést ez tényleg tény :shock:

Andy
Én még szorítok neked rendületlenül!!! :D
Igen kicsit más dimenzió ha az ember otthon van a gyerkőccel...
Jövő ilyenkor már te is otthon babázol!! :D :wink:
holka

Sziasztok, jó reggelt!

Na a mai helyzet elég egyértelmű. Tovább esett a hőm, 36,7 és beköszöntött a Niagara. :)
Sajnos az újabb peteérésem pont szilveszterkor lesz, mondtam is apának, hogy nem szabad sokat innia. Na nem mintha jellemző lenne rá, fél évente 1-2 sör, ez az adagja. :D
Hjjaj....hát nem is tudom, mit mondhatnék. Majd lesz valahogy. Az egy kicsit vigasztal, hogy ha a következő hónapokban jön össze, akkor őszi gyerek lesz, mint apa is meg én is. És azok okosak. :lol:

Andy, sztem ne keseredj el, Pintyusnak is volt ilyen 36,9-es leesése, és látod, mi lett a végeredmény. :)

Nati, de jó, kész lesz a tetőtök!!! Itt is süt a napocska, de elég gyenge szegény. Akkor neked jó vásárlást, és szép étkészletet vegyél ám! Nekem tök tetszenek most azok a négyzet alakú tányérok, főleg a fehér alapon egy szál pipacs jön be. Apának a fekete tetszik. Pár hónapja láttam olyat a tescóban. Az Ikeában biztos találsz, ott tökjó dolgok szoktak lenni. Ha veszel, nem akarod ide feltenni a képet?

Erika, nekem is megszűnt a cicifeszülés, és most a hasam sem fáj annyira, mint pl. múlt hónapban. Te megrendelted már a barátcserjét? Nem tudom, mikor tudnak majd szállitani, hiszen ünnepek alatt biztos nem.

Kép
jenny29
Mór

szia Jenny!

sajnálom, de új év új remények.
Nekem még mindig szúrkálnak a petefészkeim, felváltva.
A ciciim feszülnek már. De más jelem nincs, sokat pisilek, de az a teától is lehet. Reggel iszom, délelőtt is sokat, mert alacsony a vérnyomásom.

Még nem döntöttem el veszek e ma th tezstet, és megcsinálom e holnap.
majd meglátom milyen kedvem lesz.

Van itt valaki?
a helyemben vennétek? holnap 26.ban elszek, Leó szerint aznap kimutatja.
görbém?

itt is süt a nap nati, remélem elolvad a jég, a hó maradhat karira, vagy egy picit essen csak, hogy szép karácsony legyen mindenkinek!

Kép
andyfekete

Kép

ezt az egyik 4-dikes számtech szakkörösöm rajzolta.

hogy mindenkinek jó kedve legyen ma!!!!!

remélem nem baj hogy ilyenekkel zargatlak titeket!

büszke vagyok rájuk.
imádoma pici gyerekeket, meg az alsósokat, ők még olyan hálásak, és én hálás vagyok, hogy taníthatom őket. Igaz ingyen, de nem érdekel. Van amikor kifizették, de az a heti 45 perc nem érdekel.
Nélkülük megőrülnék. Amúgy tanítok 11 évestől 22 évesig.

Kép
andyfekete

senki nincs itt?
azért mégegy jópofát beteszek
ja számítógéppel rajzolták:)

ez nagyon édes, csak az arányok, dehát gyerekmég:)
Kép

Kép
andyfekete

Szia Andy!

Én is a 25. cn.-omon csináltam lh tesztet. Nagyon sok görbét megnéztem, van, akinek már a pé utáni 5-6.napon kimutatta a teszt. Én nem csinálnék, mert rossz, ha negativ, és attól még lehet később pozitiv is. Én eldöntöttem, nem stresszelem magam, csakis akkor tesztelek, ha már 2-3 napja késik a mensi.

Nagyon drukkolok neked, kitartás!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok !
Visszajöttem. nem vettem semmit.

Most mondták, hogy nem lesz meg időre a területfoglalási engedélyünk így az utca felöli része a tetőnek csak karácsony után lesz kész. Na de nem baj, mert kész lesz és szépen haladunk mindennel. Bár az előbb majdnem leesett a hatalmas sárgaréz csillárja anyunak az étkezőben. na ezt most jól megfogalmaztam. De csak a csavarokba rúgtak bele a tetőn véletlenül, ami felfogatja a plafonra.

Ettem töltöttkáposztát és most csinálok majd pizzat. Kétszer foguink ebédelni. Káposzta kevés volt. Csak kostoló.

Jenny
Sajnálom, hogy megjött, de január már tényleg a mi hónapunk lesz.

Andy
Aranyosak a rajzok. Jó a szarvas! Az tetszik a legjobban. Oda vagyok a rénszarvasokért.
nati80

Andy
A görbéd tök jó. Szerintem nem fog megjönni. De tesztet már lassan csinálhatsz, mert egy érzékeny már kimutatná szerintem holnap reggel.

22-én van szülinapom. 27. lesz most. Tök fiatalok vagyunk Csajok!!!! Nem????
nati80

Azt hittem, hogy csak később tudok jönni, de már ide is értem. :D

Nati, szerintem sem kaptuk el a pé-t, de sebaj, én jól éreztem magam és azért az is valami. :oops: :wink:

Andy, én nem keserednék el a helyedben, mert a hőd nagyon jó felé alakul, szóval szerintem egy kicsikét bizakdohatsz. Szerintem.

Jenny, sajnálom pirit, de meglátod ey jó kis szilveszteri buli után tökéletes gyerkőc fogan meg nálatok. :D Tegnap megrendeltem a barátcserjét. Én úgy gondolom, hogy a héten még elküldik. Azt írták, hogy 3-4- nap a posta. Ha pedig így van akkor péntekre meg kéne érkeznie.

Nati, az én szülinapom 21-én van(30. :shock: ) Üdv a karácsony körüli szülinaposok körében- röviden: KKSZK) :lol:

Kép
Kép
cs_erika

megjavítottam a vonalzómat, de így az elmúlt napoknál ha jól veszem észre végig 20. napon vagyok.

Többiek merre vagytok?

Kép
Kép
cs_erika

Erika

Jó kis klub ez a KKSZK :lol: Mindig összevontan kapom az ajándékot és legalább sosem volt szülinapi bulim. :cry: Ezért nem szeretem. De mikor kész a saját lakásunk, bizony hogy fogok rendezni egy nagy partyt a szülinapomra!!!
nati80

Erika

Minden hozzászólásodnál ugyanazt a ciklusnapo írja ki. Ez mindegyiknél így van.
nati80

Szilveszterkor fognak megfoganni a szerelemgyerekek. Nekem meg januárban a vizsgaidőszakomk alatt. Jó kis stresszes időszak lesz, de talán most jobban le fogom sz..ni, mint máskor. Az egészségem sokkalta fontosabb. Pedig van 3 szigorlatom és 3 vizsgám + egy beadandó dolgozatom. Nem is olyan sok. Ha a három szogorlaton túl vagyok, akkor már minden könnyebb lesz.
nati80

újra gyártottam a vonalzómat, és visszafelé a mai ciklusnapomat írta ki, holnap kiderül, hogy azért tovább számol-e. Mindez azért történt, mert reggel megpróbáltam bemásolni az aláíráshoz annak a remekbeszabott aláírásnak a hivatkozását. Mire a gép kiírta, hogy túlhosszú. Utána kitöröltem az aláírást, és utána nem akarta kirakni a vonalzómat. Gondoltam újat csinálok, és ez lett belőle. :?

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?