Sziasztok, jó reggelt!
Na a mai helyzet elég egyértelmű. Tovább esett a hőm, 36,7 és beköszöntött a Niagara.
Sajnos az újabb peteérésem pont szilveszterkor lesz, mondtam is apának, hogy nem szabad sokat innia. Na nem mintha jellemző lenne rá, fél évente 1-2 sör, ez az adagja.
Hjjaj....hát nem is tudom, mit mondhatnék. Majd lesz valahogy. Az egy kicsit vigasztal, hogy ha a következő hónapokban jön össze, akkor őszi gyerek lesz, mint apa is meg én is. És azok okosak.
Andy, sztem ne keseredj el, Pintyusnak is volt ilyen 36,9-es leesése, és látod, mi lett a végeredmény.
Nati, de jó, kész lesz a tetőtök!!! Itt is süt a napocska, de elég gyenge szegény. Akkor neked jó vásárlást, és szép étkészletet vegyél ám! Nekem tök tetszenek most azok a négyzet alakú tányérok, főleg a fehér alapon egy szál pipacs jön be. Apának a fekete tetszik. Pár hónapja láttam olyat a tescóban. Az Ikeában biztos találsz, ott tökjó dolgok szoktak lenni. Ha veszel, nem akarod ide feltenni a képet?
Erika, nekem is megszűnt a cicifeszülés, és most a hasam sem fáj annyira, mint pl. múlt hónapban. Te megrendelted már a barátcserjét? Nem tudom, mikor tudnak majd szállitani, hiszen ünnepek alatt biztos nem.