Cseriani! Dominik pár hónapos volt, mikor légcsőgyulladásom volt, én kaptam rá antibiotikumot (Amoxicillint), de abbahagytam, mivel szerintem átment a förtelmes íze a tejbe, mivel alig akart szopizni Dominik (a szaga is förtelmes volt, nem csak az íze, liftezett a gyomrom, ahogy a számba vettem brrrr....), és ahogy abbahagytam nem volt gond a szopival. Viszont a Bioparox spray-t azt nyugodtan használhatod, azt is akkor kaptam, meg a védőnő barátnőm is azt ajánlotta, ő is azt használta terhesen is meg szopi mellett is. Meg persze a homeós bogyókat nyugodtan. Azért szenvedni nem kell, attól, hogy szopiznak a manók.
A mézes teával viszont azért vigyázz, bár ha úgy látod, hogy nem okoz gondot Elizának a tejen keresztül, akkor nyugodtan.
Nekem már az agyamra megy ez a sok betegség.
Ja, én iszom az aloe vera gélt, amit a Rossmanban lehet kapni, az áfonyásat (bár az ára elég húzós, 4000 Ft- de a Dm-ben egy ezressel drágább!!!!!), és talán segít, most még nem kaptam el semmi nyavalyát.
Lázra, fejfájásra még Algopirinen kívül nyugodtan vehetsz be Panadolt is, azt is lehet. De ezeket a "két nap alatt meggyógyulsz", "látott volna tegnap"
porokat, bogyókat inkább kerüld el nagy ívben.