Sziasztok!
Era!
De jó, hogy írtál!
Sokat gondolunk rátok! Örülök a jó híreknek, remélem, hamarosan már újra mind együtt lehettek, és véget ér ez a rémálom! Azért az megdöbbentő, hogy akármilyen fejlett is az orvostudomány, megtörténhet ilyen, hogy egy fiatal ember egyik napról a másikra leesik a lábáról, olyan súlyos állapotba kerül, mint amilyenben a férjed volt, és gyakorlatilag a sötétben tapogatóznak!
Szegény Martint is nagyon sajnálom, ez ilyen pici korban talán még nehezebb, hiszen még nem is igazán érti, hogy mi történik körülötte, de azt azért látja, érzi, hogy baj van.
Arról sem tudnak semmit mondani, hogy milyen hosszú lábadozásra lehet számítani?
Mikulás-Martin nagyon édes!
És hű! Túl vagytok a félidőn!!!!!!
Livi!
Dühítő ez a szülői hozzáállás! Hát az ő kölkük nem oda jár? Őt nem fertőzi meg a beteg gyerek?
Sajnos már másoktól is hallottam ilyet, csak ott a szülőin az ismerős volt az egyetlen, aki kinyitotta a száját, (nem betegség ügyben, hanem húzzuk le a szülőt dologban), bár ő volt az egyetlen, akinek mindegy lett volna, csak az igazságérzetét bántotta, a többi szülő meg lapított.
Tüncinek is, meg persze neked is jobbulást!
Jó, hogy így várod Apát! Én is így szoktam Attilát, pedig ő csak 1-2 hétre megy el. Gondolom, milyen lázban vagy most!
Majd írj, milyen volt a viszontlátás!
Meli!
Apának jobbulást! Hogy történt?
Nagyon csini a pocakod! Szépen alakul!
Vali!
Sajnálom, hogy ennyire nincs időd! Két ünnep között otthon vagy?
Apa-meggyőzési tipp újabb hisztis-ügyben: Kérd karácsonyra!
Nancsika!
Alex nagyon jó fej a napszemüvegben!
Látom, a bilizés is megy nálatok!
Gyógyulgassatok, aztán ha van időd, gyere!
Angi!
Milyen volt Bécs? Volt nagy tömeg?
Mamacka!
Szegény Áron, ennyi baleset egy nap alatt!
Boscó!
Fannika nagyon tündéri! Nekem a sapis kép a kedvencem!
Hogy sikerült a kiállítás? Képzeld! Megismerkedtem egy kiállítási bírával, őrző-védő kategóriában. Ti oda tartoztok?
Eszti!
Jaj, sajnálom Benyót, hogy így kiakad az alvástól! Ettől eltekintve jól vagytok? Rég nem jelentkeztél...
Tünde!
Gratulálok!!!
Nagyon ügyes vagy! És mindezt három gyerek mellett!
Én is kedvet kaptam tőled, hogy majd egyszer, ha már nincs babám, végre azt tanuljam, ami lenni szeretnék! Lesz ám kiakadás a családban! Attilának már mondtam, ő jó ötletnek tartja, de hát ő mindig támogatni szokott a legvadabb önmegvalósítási tervemben is!