Sziasztok!
Zsófi, mesélj, jó vagy rossz??? Honnan tudod???
Ki hogy áll lányok a karácsonnyal????
Hogy birjátok ezt az őrületet, ami a boltokban megy?
Én kivagyok tőle, tegnap fél órát álltam sorba a mammutban a játékboltban! Többet nem is megyek, még a fiúknak kell az ajándék, de megrendelem neten házhozszállitással, még 16-ig ha leadom a rendelést, akkor megjön jövő hét péntekig.... ráadásul nem is kaptam sehol ilyen csodajátékot, nem tudom az oviban hol szerezték be a szülők a gyerekeknek.... valaki lányok, akinek van gyerkőc és esetleg tudja, miről beszélek... hol kapok? Ben 10 Omnitrix óra!!!!! Az egggész mammutban nincs!
A lényeg, hogy beszélő pónit kaptam Zoli lányának, abból is már csak pár darab volt és már nem is kapnak karácsonyig szállitmányt belőle... még jó hogy megvettem, bár még filóztam rajta, melyik legyen, de gyorsan lekaptam, mielőtt meggondolom magam!!
Most éppen próbálom magam rávenni, hogy elinduljak, mert még a konyhafelszelésbe vissza kell mennem, vagy a saturnba, de szerintem veszett sokan lesznek, felkészitem magam a legrosszabbra! Imádom a karácsonyt, csak az előkészületeket lehetne valahogyan elkerülni vásárlás nélkül........
A fa alatt már jól érzem magam, sőt, már 24-én reggel is, csak addig érjünk el valahogyan.....
Na, megyek is, mielőtt lebeszélem magam!
Ági