Lányok, nagyon köszönöm a recepteket, végül nekiálltam egy másik verziónak, a tésztát már be is gyúrtam, most pihen, majd holnapután reggel elkezdem a házat csinálni. A tojás nem érdekes, hogy lesz benne, ezt most nem evésre szántam, egyébként meg csak a cukormázban lesz. Marci meg úgysem tudja elrágni a 4 fogával!
Gumicukor,
örülök, hogy minden rendben! Nekem is ugyanaz a dokim, én is csak felsőfokban tudok Róla beszélni!
Szantre,
Márknak jobbulást!!!
Henus,
jobbulást Anyósodnak!
Danka,
üdv újra!!!! Köszi a képeket, nagyon édes Beni!!! És így utólag is boldog hófordulót!
Giga,
ez méreg!!!! És az a legnagyob baj, hogy ők a "mesterek"
Remélem, garanciában javíttatjátok!!!!! Te meg próbálj meg nem túl sokat idegeskedni ezen, javítani már úgysem tudsz a helyzeten, max. a babának és magadnak ártasz.
Piroska,
ajjaj!!! Sajnálom, de nem dőlt össze a világ! Engem is meghúztak párszor, néha igazságtalanul, néha jogosan. Ez van, ilyen az élet, majd az uv sikerül.
Pilla,
jobbulást Lajának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok-sok gyógypuszi! Rengeteget fejlődött, szerintem a sok új inger serkentette az agyát. Marci is olyankor fejlődik sokat, ha valami új történik körülöttünk.
Remélem, nem hagytam ki senkit.
Képzeljétek, Marci kinőtte az első "igazi" cipőjét. Még augusztus végén vettük, akkor még kicsit nagy volt. Vettünk bentre egy Superfit szandált, nagyon kis csini, 21-es. Mostanában úgy csináljuk, hogy 1 nap zokni, 1 nap szandál, így mindkét tábornak eleget teszek.
Ja, és Marci már napok óta egyáltalán nem mászik, CSAK jár!!!!!! Ha elesik, felkapaszkodik valamin, és megy tovább. Olyan édes, ahogy tengerészpózban döcög!!!! Majd próbálok csinálni róla telefonos videót, azt könnyű feltenni a netre.
Szép estét mindenkinek!!!