Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megint éjszaka vagyok! Hát, ez van.
Na, a mézes. Isteniiiiiiii!!!! Nagyon köszönöm a receptet!
Ágiét csináltam meg, mert ahhoz kevesebb margarint írt, és nem volt itthon egy egész kocka. Szerintem nagyon jó lett. Finom puha, hamar megvan, és nagyon jó szórakozás. Ezentúl minden karácsonykor sütök. Most csak csillagokat, meg macikákat, meg kisemberkét csináltam, ez volt a próbasütés, de olyan sok lett, hogy holnap elárasztom a baráti kört sütiemberkékkel, mert ennyit úgysem eszünk meg.
És karácsonyra minden rokoncsaládomnak sütök egy tepsivel, mert nálunk nem szokás ilyet sütni. Lehet, hogy annyira belejövök, hogy még karácsonyfadíszeket is sütök, és azt tesszük a fára.

Szóval azért is vagyok még ébren, mert nemrég fejeztem be a sütést. Ha lenne itthon még tojás, akkor megcsinálnám a díszítést is, napközben alszom úgyis eleget. De mivel nincs, így lassan elmegyek aludni.

Pá csajok!

jutiboszi

Juti!
Te aztan egy ejjeli bagoly vagy nem mondom! :wink:
Orulok, hogy sikerult a mezes es hogy izlik! Majd meglatod, hogy a maz mennyit dob rajta. Egyebkent tenyleg nem nagy kunszt, es hamar megvan, es ebbol az adagbol jo sok lesz! Ez az en nagyim receptje egyebkent. O azt mondja, hogy puszedlit is lehet belole csinalni, ha vastagabbra hagyod a tesztat es pici kerekre csinalod oket. En azert szeretem, mert puha azonnal, es olyan is marad!

Kép
Kép
agi

Ja, es Juti! Ha a fara akarsz csinalni, (nekem is van egy adag, azokat mindig ujra es ujra felrakom, tehat nem esszuk le oket a farol), akkor szivoszallal (olyan hajlithato szivoszal vastagsagu szivoszallal) vagd ki a lyukakat ahova majd a szalagot vagy a cernat fuzod. Ugy a legegyszerubb, es ugyan a lyuk picit osszesul, de azzal a szivoszal vastagsaggal meg boven marad annyi, hogy atfuzd a szalat. Es meg tudod mit szoktam csinalni neha? Meg sutes elott mazsolat, aszalt szilva csikokat, vagy mandulat, diot nyomkodok bele, es azzal egyutt sutom meg. Aztan ha meg azt korbe dekoralod mazzal, akkor nagyon szepek lesznek!

Kép
Kép
agi

Hali!Látom kicsit pangás van!
Otthon is esik a hó?
Készülődtök már a karira?Nekem most semmi hangulatom nincs hozzá!Egyenlőre!!!Remélem ez változik majd,mert 7-év után ez lesz az első szenteste amit otthon töltök/töltünk!
Ajik már megvannak?

Kép
dzsezmin

Sziasztok!!!

Anikó
nagy a drukk!!
Irj mi volt,milyennek érzed!!!

Juti
ügyi vagy!!
Asszem én is nekiállok. :wink:
Kevin,jól viselkedik a pociban???

Dzsezmin
jaja ajik készülődnek!Hó is van.
De inkább a melódról mesélj!!
Mit szeretnél mondani nekünk??? :oops: :P
Vendég

Sziasztooook!!!

Meg van a vizsgám, megvan a vizsgám!!!! :lol: :lol: :lol: (2 felelet=két 5ös :lol: ) Már csak egy házidoli van hátra és február 2-ig nincs tanulás.
Kezdődhet a karácsonyi készülődés :lol:

Rik-hogy van a kötőhártyagyuszid?

Juti-nem semmi az éjjeli sütés :shock: Sógyurmát én is csináltam Kincsőnek, hogy gyurmázunk vele, de még csak kóstolgatta és fintorgott :roll: :lol:

Gabó- hiányzol, gyere többetttttt!!!!

Ma 2xesen szerencsés voltam 8) : 1. vizsgák, 2. Kincső baba belekakilt a fürdővízbe :shock: , halásztam 8) 8) , kádat-játékokat fertőtlenítettem :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

[quote]K írta:incső baba belekakilt a fürdővízbe

Anikó,
Dorka csak 2 nappal előzte meg ebben Kincsőt... :D :roll: 8)

Szia Gabóóóóóóóó!!!!
Írj még!!!!

Na, visszatekerek, megnézem azt az Ági-féle nagymamis sütit... :wink:

Anikó,
amúgy meg gratula is!! :)

Mi ma választottuk ki a fenyőfát, amit ugye az angyalka hoz... :wink:
Még 1-2 főnek aji hiányzik, de jövő héten meglesz.

KépKép
viol81

Anikó

HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tudsz Te!!! :lol: Kép
Vendég

Sziasztok!

Sütéssel mi is kész. :lol:

Anikó!
Ügyiiiiii! :lol:

Gyöngyi

Kép
wirág&

párszárz darabot én is sütöttem :lol: :lol: :lol: ,
de már esszük is :lol:

még egy adagot fogok csinálni, puffasztott rizzsel díszítve, mert attól nem lesz olyan édes mint a cukormázzal, de még mázastt is csinálok.
idén kicsit vastagabbra hagytam a tésztát és enni így nagyon szuper :wink:
a cukormázat lehet pélául pici szörppel színezni :!:

Kép
Kép
Kép
amica

Én is találta receptet,hasonló amiket Ti leirtatok!
Azt irja még nekem,hogy lehet szinezni a cukormázat céklalével,sárgarépalével,spenóttal.
Holnap tervezem én is sütést!!Remélem fincsi lesz!!
Andi-pár száz db,nem semmi! :wink:
Vendég

Hali!

Anikó!!Nagyon ügyi vagy Gratulálok!!
És mit fogtál még? :lol: :lol: :lol: :lol:

Viol!És milyen fátok lesz?Mármint milyen fajta?

rik!A meló jó,de nehéz,fárasztó!!!Januártól talán lesz egy kis lazulás!
Szerdán szabad vagyok aztán megyek orrba-szájba vasárnapig!
Szal vasárnap éjjel díszítek fát,hogy mire hétfő reggel Levi ébred már szépen csillogjon aztán indulunk haza anyuékhoz remélem nem lesz hó,mert semmi kedvem vonatozni meg cipekedni!
Lányok mit kapnak a jézuskától?Én a héten megyek Levusnak ajit venni már csak ő van hátra!

Kép
dzsezmin

Ja és dec.1-től hivatalosan osztályvezető helyettes lettem!! :) :) :shock: :shock:

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Juti, köszi a sógyurma receptjét majd karácsony után kipróbáljuk Alexandrával.Micsoda éjjeli bagoly vagy . Nagykukisod nem hagy aludni?És nem vagy fáradt vagy nappal bepótolod az alvást?

Wirág , te se vagy semmi meddig fent vagy.Adél nem hagy aludni vagy más oka van , ha nem túl indiszkrét a kérdés?

Ági, Amica köszi a mézesrecepteket ma vagy holnap nekiállok.

Rik, hogy vagy meggyógyultál és a lányok?

Gabó, jó hogy jelentkeztél gratula a kinevezésedhez.Meddig maradtok Sopronba?Mit kap Levus a Jézuskától?Ajándékok 90%-ban megvannak már csak csomagolnom kell, de elöször a szaloncukor átkötözésével szeretnék kész lenni.

Anikó, nagy gratula a vizsgához.Alexandrának is volt olyan korszaka,hogy többször belekakilt a vízbe kb. annyi idős lehetett mint most Kincső.

Reni,ne izgulj minden rendbe lesz.Nálunk 16 hetesen van az AFP vizsgálat.Mondott még valamit a dokinőd , hogy mi gondot okozhat az aminek az értéke alacsony?Írd meg ám mi volt az ultrahangon.Neked nő a nőgyógyászod? A magzatvizvételt muszáj megcsináltatnod?Itthon én azt hallottam az nem veszélytelen lehet vetélés is a következménye ,de nem akarlak ám elrettenteni biztos az ultrahangon azt mondják minden rendbe van.Az előző terhességednél is volt valami amikor valami nem stimmelt mintha anyukád említette volna anno és látod milyen gyönyörű kislányod van.Egyébként Lara hogy van? Várja már a karácsonyt?

Viol, milyen és mekkora lesz a karácsonyfátok?Megszokta lánykád az ágyát?

Na megint jó sok lettem remélem azért nem baj.

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília

ksözi szépen az szerencsére (kötőhártya) hamar elmult.Lányok is jól vannak,nagyon várjáka karácsonyt!A baj az hogy nem ugy lesz ahogy megszoktuk ez az egésu ünnepesdi,és nekem igy nem tetszik,kicsit magam alatt vagyok miatta. Alényeg hogy szenteste se itthon ünneplünk(családi okok miatt)szal gyors Jézuska itthon,aztán utazunk. :?
Alexandra teljesen jól van??

Dzsezmin

na azért kihúztam belőled!!!! :lol:
GARTULÁLOK!!!!!!!!!!! Kép
Ajikkal még mi is hadilábon állunk.Épp GYula ment el Rékámmal valahova(gondolom Nekem szereznek be valamit) :D
Petrussal meg itthon várjuk őket.
DE: mi is tébláboltunk ám,kórházba is voltunk,mert bátyámat ma engedték haza és segitettem neki cipekedni le a lépcsőn.

Reni

Mi ujság Veletek??
Sokszor eszembe vagy!!

HAjnusunk??
Vendég

Sziasztok!

Aniko,
Gratulalok a vizsgakhoz!! Ugyes vagy, hogy egy orokmozgo mellett is ilyen jol megy a tanulas! :wink:

Gabo,
Neked is gratula a kinevezeshez! Ez aztan gyorsan ment, nemreg kezdtel dolgozni! :)

Nalunk a hetvegen itt jartak az angyalok, es hoztak nekunk egy karacsonyfat. Aztan majd a Jezuska hoz ala ajandekot jovo hetfon. :wink:
A heten meg egy csomo dolgom lesz, beiglit kell sutni, meg vanilias kiflit, remelem a mezesbol par szemet meg tudok menteni az unnepekig!
En mar az ajandekokkal keszen vagyok, marmint a vasarlassal. A csomagolassal meg csak kb. az egyharmadanal tartok. Ovatosnak kell lenni, mert nagyon szemfulesek a fiuk (igaz Amica :wink: ), ugyhogy csak ejszaka tudom csinalni.
Kép

Kép
Kép
agi

Ági
ez műfenyő vagy igazi??Olyan szép formás!!!
VAn egy hülye kérdésem :oops: a 18dkg mézet hogy mérem ki???? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Köszi csajok!!! :lol: :lol: :lol: Nem olyan gyilkos szak ez, hál isten :wink:.

Gabó-gratula a kinevezéshez!!!! :lol: :lol: :lol:

Ági-csodaszép ez a fa!!! És azok a zoknik! Mi úgy tervezzük, hogy 24-én reggelre díszítjük fel a miénket.

Rik-de jó, hogy meggyógyultál!

Zília- azóta áll a kádban Kincső, én pedig lesem, most mi lesz??? :lol: :lol: :lol: Egyébként valószínűleg az este kunyerált pizzatészta hajtotta meg, elég olajos volt :oops: :oops: :oops: Hiába kapott vacsit, neki mindig a miénket is meg kell kóstolnia :roll:

Kriszta- te is sütsz? Tavaly olyan szuper sütiképeket tettél fel, a nyál is összaszaladt a számban, ahogy most eszembe jutott :oops: :oops:

Csajok, nagyon ügyi mézessütők vagytok. Én nem csinálok, mert nem esszük, anyu pedig minden évben küld a fánkra. Ajándékok nagyjából megvannak, még Kálmánnak kell vmi meglepi és Kincsőnek, amit kinéztem. Keresztapjától egy hintalovat kap :lol: , kíváncsi leszek, mit szól hozzá a kisasszony.

Kapott egy kisszéket a Mikulástól:
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Aniko,
Edes Kincso! Tok jo a fotelja! :)

Rik,
Ez igazi fa, de kisebb vagyonba kerult. A legtobb helyen ugy aruljak oket, hogy be van neccezve, es ki sem bontjak. Vagyis tok zsakbamacska, hogy mit veszel. En nem ilyen helyen veszem, igy viszont arany arban merik, de igy biztosan szep.

Itt altalaban korabban allit mindenki fat, van ahol mar November vegen latni, hogy bennt all a fa :!: :shock: Aztan itteni szokas szerint elkezdik ala rakni az ajandekokat is, es egy honapig talalgatnak, hogy mi lehet a csomagokban. (Hulyeseg!...) Szoval mi altalaban egy hettel elobb allitjuk be (es az angyalkak hozzak ejszaka), majd 24-en jon a Jezuska (magyar szokas szerint), es 25-en reggel a Santa Claus (itteni szokas szerint). Igy mindkettonk tradicioja bele van kombinalva, es a gyerekek jarnak a legjobban, mert ketszer kapnak ajandekot. :D Persze ez csak a mi csaladunkban van igy.

Kép
Kép
agi

Ja, Rik!
A mezet en ugy merem, hogy a merlegre allitom az edenyt, majd lenullazom, es akkor az edeny sulyaval egyutt all a nullan, majd elkezdem beleonteni a mezet.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Húh, mennyi mézes készül itt is!!! Szuper! Elkészült rá a máz is, nagyon fincsi így is, csak sajnos a megfelelő zacskót még nem találtam meg hozzá, és nem lett szép a díszítés. De ez úgyis a próbasütés volt. A lényeg, hogy szépen megköt rajta a máz.

Ági! Köszi az ötleteket, gondoltam én is rá, hogy valami ehetőt teszek rá díszítésnek, de majd még dolgozom az ügyön. Egyelőre a máztól vagyok elájulva. Amikor óvónéninek tanultam, csináltam az oviba egy egész betlehemet mézeskalács figurákból. Volt ott minden Máriától az utolsó csillagig, mind mézeskalács volt, és kitettük a falra. Jó nagy helyet elfoglalt, de az anyukák, meg apukák el voltak ájulva. Mellesleg akkor szerettem bele a mézeskalácsba, csak most jutottam el odáig, hogy sütöm is.

Ja, és Zília!
De igen, nagyon fáradt vagyok, többé kevésbé tudok aludni napközben is, de próbálok inkább éjjel aludni. De néha egyszerűen nem megy. Most is 11kor aludtam el, és éjjel 3kor keltem. nem tudtam visszaaludni. Pedig fáradt vagyok, de egyszerűen csak forgolódok az ágyban, és semmi alvás. Ma biztos bepótolom. Már ásítozom.

Megyek is! Megpróbálok aludni!

Sziasztok!

jutiboszi

Sziasztok!

Na végre, leülhettem egy kicsit. Ma szinte egész nap futkostam, mint pók a falon. :oops: :lol:

Ági!
De szép fátok van! :) Azért mennyire érdekesek ezek az eltérő szokások. Így ott akkor sokkal több időt díszeleg a házban a fa, mint itt.

Zília!
Nem, nem az Adél miatt virrasztok éjjelente. Szerintem ő a világ legnyugisabb babája. :oops: 2hós kora óta átalussza az éjszakát.
Nekem a torkom fáj nagyon, s hát attól nem tudok igazán aludni. Ilyenkor fogok egy csésze kamillateát és leülök a gép elé,vagy keresek valami más elfoglaltságot. (Előfordul hogy néha annyira fáj, hogy már ezekhez sincs erőm sem, meg kedvem sem, olyankor meg csak csendesen megpróbálom átvészelni az éjszakát.) Aztán meg a nappalt. (Azért remélem hamarosan elmúlik) Hát ez van.
Ma viszont már annyira fáradt vagyok, hogy úgy érzem, menten leragadnak a szemeim. :roll: Na meg is próbálkozom az alvással.

Mindenkinek szép éjszakát! :)

Gyöngyi

Kép
wirág&

Rik,mi is jól vagyunk,Alexandra néha köhög még ,de már nem nagyon.Mondta a dokinőnk eltart egy darabig amíg teljesen kikopik belőle.Tesód hogy van?Sajnálom, hogy nem úgy tudtok ünnpelni karácsonykor ahogy szoktatok, de remélem azért nem olyan komoly az a családi ok.Ne légy azért úgy elkeseredve.Ja és én is azt akartam tanácsolni a méz méréshez amit az Ági javasolt én is úgy csináltam.

Juti, próbálj csak meg pihenni. Én is olyan vagyok ha felébredek az esetek többségébe nem tudok visszaaludni ez tök szar.

Anikó, micsoda nagy lett Kincső és nagyon édes a foteljába.

Viol merre vagy ?

Ági,szép a fátok tényleg nagyon formás és azok a zoknik a felakasztava a kandallóra mint az amerikai filmekben.Nagyon jól néz ki és hangulatis is lehet. Nálatok igen jól járnak a gyerekek,, hogy kétszer kapnak ajándékot.Egyébként a Santa Clausnak 25-én van az ideje?Tök furi nekem , hogy már 1 héttel korábban áll a fa és ahogy írod van ahol még korábban és ahogy az ajándékok is odakerülnek. Nem volt nehéz megszoknod az ottani hagyományokat?Épp valamelyik nap gondolkodtam el rajta , hogy mi azt mondjuk Alexandrának, hogy a Jézuska jön ,ő meg a mesefilmekbe azt látja, hogy a Télapó viszi az ajándékot és karácsony van , ha rákérdez mit fogok neki mondani.Erre nézte asszem a Rudolf a rénszarvast és megkérdezi miért mondta a télapó,hogy boldog karácsonyt?Azt válaszoltam neki mert a következő ünnep a karácsony hála elfogadta.Nehéz megmagyarázni egy 2,5 éves gyereknek, hogy van olyan hely a világon ahol nem a Jézuska jár.

Na márt megint regényt írtam, de most megyek aludni.

Zília

Kép
kertész ákosné

Zilia,
Koszi! :)
Igazabol az itteni szokasokbol mi csak annyit vettunk at, hogy elobb van fa, ill. hogy 25-en reggelre megjon a Santa. A tobbi magyar szokas szerint zajlik, mert 6-an jon nalunk a Mikulas, meg 24-en a Jezuska. (Csak gyozzunk emlekezni, hogy mikor ki jon :D )
Ennek ellenere a gyerekek nincsenek megkeveredve, pedig a Bence mar 7 eves, ugyhogy o mar tud kombinalni.
Amikor meg meg nem voltak gyerekeink, akkor csak 24-en unnepeltunk mi ketten. Mert a Jason azt mondta, hogy ha ez segit picit igy unnepekkor, hogy tavol vagyok otthontol, akkor legyen ugy az unnep ahogy mi szoktuk. Aztan a gyerkek mikor meglettek, akkor en mondtam, hogy ismerjek az itteni szokasokat is, hamar itt elunk, de tartsuk meg a magyart is. Igy alakult ki ez ami most van.

Egyebkent szerintem otthon is vannak rengetegen akiknel nem a Jezuska jon karacsonykor, mert nem vallasosak. Ott is Telapo vagy az angyalok vagy ki tudja ki hozza az ajandekot.

Kép
Kép
agi

Kriszti,
Ha olvasol minket, legyszi ird le azoknak a golyoknak a receptjet amiket tavaly csinaltal. Olyan szepek voltak azok a feher meg barna golyok, gondoltam en is csinalnek. En narancsos-fugeset szoktam csak csinalni,es az kristalycukorba van hempergetve.
Koszi!

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Ági, olvaslak Titeket minden nap, csak már olyan rég írtam és annyi minden történt. :-)
Érdekesek a szokások amit írsz, fura, de szerintem aki azt szokja meg az meg a miénken csodálkozik. És tényleg van olyan, hogy az ajándékok hetekig a fa alatt állnak becsomizva? Szegény gyerekek! :-))
Ha eszedbe jut még kinti szokás írjál, szeretem olvasni. :-)

Azt hiszem ez volt tavaly a golyó recept, tök egyszerű, mondjuk azóta nem csináltam. :-)
Egyiket kakaóba másikat kókuszreszelékbe forgattam.

"Mennyei golyók"
Hozzávalók: 25 dkg csokoládé, 12,5 dkg vaj, 12,5 dkg cukor, 2 tojássárgája, 5 dkg kakaó
Elkészítés: A csokit kis darabokra tördeljük, és vízgőzben megolvasztjuk Hozzáadjuk a vajat és a tojássárgákat. Simára keverjük, majd a cukrot is beledolgozzuk. Hideg helyre tesszük, hogy megkeményedjen. Amikor már kemény, de még formálható, kis golyókat készítünk, és a kakaóba forgatjuk.

Rólunk kicsit. Mirát múlt kedden egy kis baleset érte. Délelött telefonáltak az oviból, hogy futott bent a teremben, megbotlott és a szemét pont az asztal sarkának verte. Vérzik, badagadt és nagyon sír. Gondolhatjátok mit éreztem, még most is rossz leírni. Még jó, hogy pont itthon voltam, 2 perc az ovi. Ott ültek Vele, nagyon sírt, szeme feldagadt, tök izzadt volt. Úgy láttam, hogy a szemgolyó nem sérült csak felette meg alatta de mivel vérzett meg dagadt, vittem a kórházba. Vizsgálgatták, röntgen, már amennyire tudták mert sírt, csak azt hajtogatta, hogy anya ne hagyj itt, menjünk haza. :-( Nem is hagytam sehol magára. Szerencsére nem találtak semmit a szemével. Itthon borogattam, kentem, bioptron lámpáztam. A kórház volt csak rossz Neki, itthon már jól volt, nem is fájlalta. Szépen javul, már kicsit látszik csak a seb.
Viszont vasárnap reggelre meg ez a szeme ilyen kötőhártyás lett, úgyhogy most nem viszem oviba, bár lehet nem fertőz, de úgyis óránként cseppenteni kell.
Remélem a héten ez is elmúlik. Amúgy a kedve jó, szerencsére semmi nem viseli meg.
Még balett fellépése is volt a hétvégén, nagyon szép és megható volt, olyan arik voltak.

Majd rakok fel képet, most mennem kell.

Szép napot Nektek! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Hogy mennyit irtatok!!!

Zília
egy kis összezörrenés anyosékkal,aztán ők nyertek,most szivunk.Ennyia történet!! :evil:
Alexandrához hasonlóan Petra is köhög még néha,de érzem már hogy kopik ki belőle...

Ági

szuperek ezek a másfajat ünnepek.Olyan jó volt olvasni.Nem is hallottam ezekrőla szokásokrol.Kisfiaid belenőnek ebbe,eza természetes.Hogy Ti megkevertétek a szokásokat,valszeg majd később jönnek rá.Szerintem lesznek ők még büszkék a mi Jézuskánkra!!!!! :wink:
MÉzkimérés:nincsen súlymérőm. :oops: Én poharasan szoktam mérni.De gondoltam abba csak nem mére,mert akkor egy csomót pazarolok.
VAn valami olyan számitás is hogy evőkanállal mérik ki.Az is megvan hogy egy evőkanál hány dkg-nak felel meg.NA ennek valahol utánanézek!

Mirama
Nem semmi ami Mirával történt!Befeküdni nem kellett vele igaz?Még jó hogy a szemgolyójával nem lett semmi!Igy talán szerencsés baleset volt!!!
Kötőhártyája valszeg a sérülés miatt keletkezett fertőzéstől lett.Ugye?Együttérzek vele!

Még én is most indulok GYulával vásárolgatni,nincs RÉka csak igy lehet!Korit akarunk neki nézni,mert a sulival hetente késtzer járnak(sportgozat révén)és olyan rossz hogy ott kölcsönöznie kell.Mások által hordott förmedvényben.Neki tavaly volt szemölcse talán emlkékeztek rá,Szóval nem akarom mégegyszer átélni vele hogy legyen.
Vendég

Sziasztok!

Rik!
Lilla is korit kap! :wink: :lol: Mi a hervisbe vettük még meg neki, amikor nyitási akció volt.

Kriszti!
Jajj, szegény Mira. De az már jó, ha nem fáj neki semmije.
Balettfellépés? Csaknem pirouett, vasárnap a gyíkban?

Gyöngyi

Kép
wirág&

Kriszti!Szegény kislány!! :( :( :( :( Olyan könnyen és hamar megvan a baj!Még jó,hogy nem lett semmi baj a kötőt leszámítva!Fényképeket csináltál a balettről?

Ági!Marha szép a fátok csak furi,hogy már áll!!!De szokás kérdése te már megszoktad!Vagy nem?
Igen jó gyorsan ment a kinevezés,de a Spárnál ez így megy!Ha elmegy valaki csak belső embert neveznek ki!A bolton belül áthelyezések még mindíg mennek!És mit kapnak a fiúk?

rik!Na mire értek haza a csavargók?És mit is szeretnél a jézuskától?Jó,hogy tesódat kiengedték!Hogy érzi magát?

Zília!24.-én megyünk reggel és 25.-én jövünk haza ebéd után!Nem sok amit otthon leszünk,de 7-év után ez az első közös szentesténk! :D :D :D
Levusnak a héten veszem meg az ajit kap szerszámkészletet nagy gyurmakészletet Thomasos bundás gumicsizmát!Asszem ennyi elég lesz neki meg valami autót!

Most szar,hogy melózok emlékszem tavaly ilyenkor már nagy lázban voltam készülődtem a karira most meg........! :x :x :x :x

Ja és egy nagyon rossz hír tegnap este meghalt a Cleo(dog)!
Valósazínű beevett valamit vagy valaki segített neki,de ezt nem hiszem!Lehet talált valamit amin méreg volt(preparátoré volt a ház)pedig eltüntettünk mindent,de találtam most egy szőrdarabkát lehet abban volt valami! :cry: :cry: :cry: :cry:
szóval fasza karácsonynak nézünk elébe!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Ági,tegnap én is megcsináltam a mézes sütidet valamelyik puha maradt valamelyik kemény lett.Betettem zacsiba, szerinted megpuhulnak?Vannak még nálatok a mienktől eltérő szokások?Biztos is ,hogy máshol ahol másképp ünnepelnek ott meg a mi szokásaink furcsák.De így van jól, hogy többféle hagyomány van a világon.

Mira, szegény pici lány még jó hogy otthon voltál és nem dolgoztál tudtál egyszerre menni.Remélhetőleg nem hagy benne rossz emléket és majd szívesen megy megint az oviba.Jobbulást neki.

Wirág,régóta fáj a torkod? Szedsz rá valamit?Én az utóbbi időbe a vöröshagymával kisérleteztem 8Zsíroskenyér jó vastagon aprított hagymával) és úgy tünik bevállt, mert úgy igazán nem fájdult meg a torkom csak kapart és pár nap alatt elmúlt.Barátnőm esküszik a fokhagymára, de az én gyomrom azt nem bírja.Jobbulást!

Rik,anyósharc ajjajj :evil: :evil: :evil: .Velem 3 éve nem beszél pedig nem is veszekedtünk.Bár a féjem se beszél anyummal.És most hozzájuk utaztok?Hát nem irigyellek.

Gabó, szép ajikat kap a Levi bizti fog neki örülni.Nem sokáig lesztek itthon.Biztos jó lesz főleg 7 év után.Kutyusotokat meg sajnálom főleg így karácsony elött.Gondolom szinte családtag volt. :( :( :(

RENI, mi volt az ultrahangon ? Jelentkezz!!

Viol,mi van veled, hogy napok óta nem jelentkezel?

Anikó, hát ehhez jobb ha hozzászoksz, hogy kicsi lányodnak mindig az kell amit ti esztek később sincs ez másképp.

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília

hát erről sokat tudnék mesélni.A legjobb anyós volt,de történt valami ami miatt eltávolodtunk.Sajnálom,mert tényleg felnéztem rá.Most....
NA de a Tietek ahogy látom még rosszabb.Mi azért beszélünk.Az más kérdés hogy mit gyondol a hátam mögött!! :shock:

Dzsezmin

nem vettek tagnap semmit a csavargóim.Mert nagyon drága volt! :D
NA de ma találtunk együtt és nagyon örülök neki!
Egy fehérarany fülbevalót! :lol: :lol:
Kisfiadnak is szép karija lesz!!!Thomasos!Ó mi a manó!!!
Mozdonyt nem kap???MA láttam a Müllerbe,mindenféle volt,rá volt irva nevük is! :D

GYöngyi
hát mi elkéstünk,nincs kori.Azaz lett volna de már drágábban. :? Most honnan a fenéből szedjünk??? :shock:
Vendég

Viol,merre vagy???
Vendég

Kriszti,
Koszi szepen! Ez nem valami truffel szeruseg? Es finom? Persze hulye kerdes! :P
Szegeny Mira! El tudom kepzelni hogy megijedtel! Szornyu, hogy milyen konnyen tortenhet nagy baj! Szerencse, hogy nem lett semmi komolyabb!

Gabo,
Ez nagyon szomoru. Szegeny kutya! :cry: Es csak ugy egyik pillanatrol a masikra tortent? Vagy rosszul volt egy ideje? En is pont tegnap gondolkodtam azon, hogy a mi kutyank mar elmult 10 eves. Igaz kistestu kutya, igy remelhetoleg sokaig fog elni, de azert mar nem fiatal, es latszik is rajta. A pofajan a szor egesz osz. El sem tudom kepzelni mi lesz, ha egyszer nem lesz. :(

Rik,
Nekem is van ilyen atszamolos tablazatom, mert az itteni receptek mind cseszeben (cup), vagy teas ill. evokanallal vannak megadva. De ezt az atszamolast nem lehet rahuzni akarmire, mert pl. 1 csesze lisztnek es 1 csesze cukornak a sulya nem egyforma, es nyilvan igy van ez a folyekony dolgokkal is. Szoval nem tudom mennyi lehet a 18 deka mez?

Tegnap este is csomagoltam ajandekot, es mivel nem akarom hajnalig csinalni, igy rogton azutan, hogy lefekudtek a fiuk, lemegyek a pincebe es kezdem, igy egy masfel orat tudom csinalni meg mielott en is megyek aludni.
Errefol a Bence ma reggel azt kerdezte, hogy "azutan, hogy en lefekszem, te mindig a pinceben vagy?" Mondom ezt honnan veszed? Azt mondta, mert latta, hogy eg a villany. Mondtam igen, azt neztem, hogy milyen allapotban vannak a borondok, hogy nyaron, ha utazunk Sopronba, kell-e ujat venni. Megall az eszem! Ahelyett, hogy aludna!
Egyebkent eleg sok aprosagot kapnak majd, konyveket, a Bence tobbfele epitot, a Balint autokat, meg puzzle-t (ez utobbival nagyon szeret jatszani), aztan a Bence kap egy Transormert, lesz Lego, szoval van mit csomagolni. Persze ebben benne vannak azok is amiket otthonrol hoztam meg a nyaron, mert ott is mindenki adott valamit, hogy majd Karacsonyra tegyem el.

Kép
Kép
agi

Zilia,
Nem tudom miert lett egyik-masik mezesed kemeny? Talan dobozban meg megpuhul.

Kép
Kép
agi

GAbó

a kutyust nagyon sajnálom! :(
CSak azt tudom irni Neked,hogy az idő mindent begyogyit!
Nekem 10 éve halt meg a kutyám.Most jutottam el odáig hogy nem bőgök ha meglátok egy képet Róla! :(
Vendég

Sziasztok!!

Köszi-köszi, itt vagyok ám, olvasgatok néha, aztán mire írni kellene...
Mióta Dorka abban az ágyban alszik, kicsit jobban igényli, hogy ott legyek mellette. Nem kell ott lenni és ülni/feküdni, elég csak ha az ajtóban állok és ő lát engem. Napközben is bújósabb, anyásabb.
Egyszer alszik napközben és akkkor sem túl sokat. Volt pár nap, amikor volt másfél óra is, de most kb a fele... Ilyenkor meg van mit tenni a lakásban, meg néha anyunak is segítek lent egy két nagyobb takarításban. Mondjuk az egész lenti részt nekem gyorsabb felmosni, mint neki.
Készülünk mi is a karácsonyra, ajik megvannak, a fa az pedig ezüst lesz, páran kérdeztétek.
Nagy volt a szám, de asszem mégsem mézest sütök, hanem forraltboros háromcsúcsost! :wink: Na, kíváncsiak vagytok, mi? Holnap leírom.

Gabó,
sajnálom a kutyut... :( Ha tudnád, mennyi házikedvenc pihen itt hátul a kertben...

Cajok,
elolvastam ám mindent, de nem írok, ne haragudjatok, megyek fürdeni, vacsi és társaik...

Puszi mindenkinek, majd jövök ám!!!!

Igazából az lenne a jó, ha folyamatosan felnéznék, mert akkor nincs sok bepótolnivaló... :D

KépKép
viol81

Rik!

A Tescoban néztétek? A múltkor ott is láttam még egész elfogadható áron.

Gyöngyi

Kép
wirág&

GYöngyi

oda mentünk először!Annyira hirdették...
Vendég

Erika,
és máshova is mennek sportolni, vagy direkt a korira koncentrálnak? Mert az ugye csak ilyenkor van... Úgy tudom Lacknerban a kosarat is szorgalmazzák, Réka meg nem egy alacsony csaj, nem? :wink: :P

KépKép
viol81

Viol
kosarat szorgalmazzák igen.Réka alacsony :( ,mint én.De lehet mást is,Réka sajna nem egy aktiv csaj.Ebben nem rám ütött. :P
Igazábol kéne valamit sportolnia.Talán megjön a kedve majd valamihez.
Vendég

Sziasztok!

Zilia!

Tegnap megvolt a az Uh-vizsglat es egyben levettek a magzatvizet is. Kellemetlen volt, de különösen nem fajt. Penteken lesz eredmeny, kerlek szoritsatok, hogy minden rendben legyen. A dokinöm azt mondta, hogy magzatviz nelkül nem tud pontos adatokat mondani en pedig a legkisebb eselyt sem akartam meghagyni a bizonytalansagra. Sajnos nagyon sulyos következmenyei lennenek a dolgoknak, ha a teszt beigazolodna.
Igen veszelye van a magzatvizvetelnek, ha jol tudom 1-2 %-a a nöknek elvesziti a magzatot. Most a heten betegallomanyban vagyok, nem emelhetek, semmi stressz. Szoval nagyon vigyaznom kell. A dokim igen nö. Nagyon kedves, mar Laraval is hozza jartam.
Lara jol van, bar ket hete nem alszik du. Ugyhogy egesz nap talpon van, de ezert korabban megy aludni este. Tegnap voltunk vele dokinal, kötelezö vizsgalaton+ szuri. 89 cm es 11,5 kg. Makk egeszseges!
Bocsi, mennem kell!
Reni

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Rik! Nem kellett befeküdnünk, szerencsére. Csak vizsgálták, kb. egy órát voltunk bent, már éhes és fáradt volt Mira.
Igen, valószínű a balesettől lett kötőhártyája, ill. ezzel kapcsolatos a fertőzés. De lekopogom, mára elmúlt, minden ok. :-)

Ha nem sürgős a kori, kari után mindig leakciózzák. :wink:

Gyöngyi! Igen-igen a Gyíkban volt a fellépés. Csak nem a párod volt a kamerás? :wink: Ma hoztam el a dvd-t, Mirát mutatja közelről is. :-)

Dzsezmin! Sajnálom, hogy most összejött. Munka+Cleo. Szomorú elveszteni a kutyusunkat. :-(

Reni! Megy a drukk péntekre! Remélem szép karácsonyotok lesz. Nem lehet baj és kész!!! Aztán gyere pénteken és valld be a nemét is ha nem titok. :-) Tényleg, nevek?

KépKép
KépKép
mirama

Erika,
pedig nekem vmiért úgy rémlik, hogy magas a Réka! :shock: :P
De a lényeg tényleg az, hogy vmit mozogjon.

Kriszti,
remélem hamar begyógyul a kis szeme!!!

Reni,
ne izgulj, nem lesz semmi baj!!! Megy a drukk!!
++++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Pár kép még, Mira múlt heti szeméről is.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Hu Kriszti, jol elrendezte magat Mira! Tenyleg nagy mazli, hogy nem lett a szemenek semmi baja! Tok jok a balettos kepek is.
Nekunk is ilyen sapijaink vannak mint Noelnek. A Bencenek van ez a kek-feher-bordo csikos, a Balintnak meg a khaki.

Na en tegnap ejjel befejeztem a csomagolast, 3 este alatt sikerult megcsinalni. Viszont tegnap nem mertem rogton azutan elkezdeni, hogy letettuk oket aludni, igy 11-kor alltam neki, es ejfel utan fekudtem le. Ennek megfeleloen ma reggel elaludtam. :)

Kép
Kép
agi

Ági! Hány csomag lesz, hogy ennyit csomagoltál? :lol: Minden egyes darabot külön csomizol? Tehát mondjuk két könyvet sem egyben? Én szoktam párosítani, hogy ne kelljen annyit csomagolni.
Én van amit szeretek becsomagolni, van amin felhúzom magam mert sehogy nem áll szépen. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Mirama

NAgyon szép Mira ebben a kis tütüben.ÉS abeállása se semmi!
Te a fiad meg millllen jó képű!!! :D A csajok állva fognak pisilni utána!!!
A szemét Mira tényleg jól elintézte!Te és hogy futott neki?VAgy az asztal jött neki??? :)

Reni

nagyon nagyon szoritok.ÉS ahogy acsajok is irják semmi baj sem lesz!Én még annyit tennék hozzá,hogy nagyon felnézek Rád amiért ilyen jól viselted a magzatvízvételt! :shock:
A nemére én is kivi vagyok ám!!!

Ági

mennyi ajitok van hogy ennyit csomagoltál??? :shock:
Én még el se kezdtem... :oops:
Vendég

Jaj és Reni
az én Petrám se alszik kb. gey hete du.! :evil:
Ilyenkorra persze már beájul... :D

Viol
én is azt hittem hogy Réka magas,de az osztálytársi közt az utolsó előtti a tornasorban. :shock:
VAgy a többiek hatalmasak? :D

Mirama
köszi jó ötlet a kori vásárlás halasztása!!! :wink:
Vendég

Rik! Bent játszottak a termükben, futkostak, Mira megbotlott az óvónő lábában és pont olyan szerencsétlenül esett, hogy az asztal sarkába verte a szemét. Mondjuk tök hegyes az asztal, nem is tudom oviba, hogy lehet ilyen. :shock:

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?