Sziasztok!
Ági, olvaslak Titeket minden nap, csak már olyan rég írtam és annyi minden történt.
Érdekesek a szokások amit írsz, fura, de szerintem aki azt szokja meg az meg a miénken csodálkozik. És tényleg van olyan, hogy az ajándékok hetekig a fa alatt állnak becsomizva? Szegény gyerekek!
)
Ha eszedbe jut még kinti szokás írjál, szeretem olvasni.
Azt hiszem ez volt tavaly a golyó recept, tök egyszerű, mondjuk azóta nem csináltam.
Egyiket kakaóba másikat kókuszreszelékbe forgattam.
"Mennyei golyók"
Hozzávalók: 25 dkg csokoládé, 12,5 dkg vaj, 12,5 dkg cukor, 2 tojássárgája, 5 dkg kakaó
Elkészítés: A csokit kis darabokra tördeljük, és vízgőzben megolvasztjuk Hozzáadjuk a vajat és a tojássárgákat. Simára keverjük, majd a cukrot is beledolgozzuk. Hideg helyre tesszük, hogy megkeményedjen. Amikor már kemény, de még formálható, kis golyókat készítünk, és a kakaóba forgatjuk.
Rólunk kicsit. Mirát múlt kedden egy kis baleset érte. Délelött telefonáltak az oviból, hogy futott bent a teremben, megbotlott és a szemét pont az asztal sarkának verte. Vérzik, badagadt és nagyon sír. Gondolhatjátok mit éreztem, még most is rossz leírni. Még jó, hogy pont itthon voltam, 2 perc az ovi. Ott ültek Vele, nagyon sírt, szeme feldagadt, tök izzadt volt. Úgy láttam, hogy a szemgolyó nem sérült csak felette meg alatta de mivel vérzett meg dagadt, vittem a kórházba. Vizsgálgatták, röntgen, már amennyire tudták mert sírt, csak azt hajtogatta, hogy anya ne hagyj itt, menjünk haza.
Nem is hagytam sehol magára. Szerencsére nem találtak semmit a szemével. Itthon borogattam, kentem, bioptron lámpáztam. A kórház volt csak rossz Neki, itthon már jól volt, nem is fájlalta. Szépen javul, már kicsit látszik csak a seb.
Viszont vasárnap reggelre meg ez a szeme ilyen kötőhártyás lett, úgyhogy most nem viszem oviba, bár lehet nem fertőz, de úgyis óránként cseppenteni kell.
Remélem a héten ez is elmúlik. Amúgy a kedve jó, szerencsére semmi nem viseli meg.
Még balett fellépése is volt a hétvégén, nagyon szép és megható volt, olyan arik voltak.
Majd rakok fel képet, most mennem kell.
Szép napot Nektek!