Új privát üzeneted érkezett!

Na most erre nem számítottam :shock: és pont a nemértésemmel kezdődik :twisted: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka, remélem nem haragszol :roll: nem akartam csak egy kicsit

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

A felső képen van Dávid (1300 g), az alsón Bálint (770 g). Majdnem a duplája súlyú a nagyobb... :cry:
Azt nem tudom, hogy ha kiveszik, akkor megpróbálkozhatunk-e a szopival, majd meglátjuk! A tejcsi gyűjtése most még megy, de ha mind a kettőnek fognak tudni adni belőle, akkor eléggé bajban leszek! Most naponta 6-8 alkalommal kap Dávid tejcsit, az 7-8 g adaggal napi maximum 60 g(ml). Egy fejésnél 40-50 ml-t tudok most kipréselni a kettőből, de igazán azt sem tudom, hogy egy 2-3 hetes kismanó mennyi tejcsit eszik meg egyszerre... :oops:
rnecsi

Jajj de ciki, megjegyzem, Dávid a nagyobb :roll: köszi :wink:
Ne aggódj, Bálint is erőre kap!

Figyu, szerintem ne hasonlítsuk össze a 2-3 hetes babákat a fiúkkal hisz ők korababák, ég és föld a külömbség a mennyiségekben. A Ricsi 4 naposan szopott 60-90 ml-t, de ő 3720 gramm volt akkor, a fiaid meg még pindúrok ehez képest. esznek amennyit és fejsz amennyit tudsz. Ha sikerül majd szopiztatnod őket lehet hogy sikerül feltornászni a tejcsit is. De ha nem akkor se ess kétsébe, nem lesz semi bajuk a tápszertől sem. Azzal is tele tudják tömni a pocijukat! Te már most nagyon sokat megtettél a tejcsi ügyért, nehogy e miatt idegeskedj vagy rosszul érezd magad!!

Mennem kell, felket a Ricsi.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Ma vittem Szilárdot vissza a dokihoz, és mehet holnap már oviba, holnap lesz a kari ünnepség is, aztán már csak szerdán megy, és téli szünet. :)
Vincének meg koszmója van :( Tudnám hogy fog eltűnni, ma megkérdeztem mit kezdjek vele, dehát kiváncsi leszek.
Tényleg két gyerek dupla gond...(Csilla ezt ne is olvasd el :wink: )

Csilla, szuperül fejlődnek a fiúk :D Azt tudom, hogy Szilárd 60-80-at szopizott 2-3 hetesen, ő ugye pici volt. Nagyon ügyi vagy a fejéssel, a lényeg, hogy ne apadjon el a tejcsid, és ha meg majd szopizhatnak, akkor könnyebb lesz.

Encu, Vince barna hajú lesz, így van különbség a két fiam között, mert egyébként nagyon hasonlítanak :D

Ma megint egyedül leszek este, meg még csütörtökön is, már most rosszul vagyok tőle, hogy egyedül kell lefektetnem a két kölköt... :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Szia Barbi!

Mikor a Ricsinek volt, mi azt csináltuk hogy fürdés előtt jól megkeféztem a fejét azzal a babakefével és utána jó vastagon bekentem babaolajjal, pár percig rajta hagytam és utána megmostam azt hiszem nivea samponnal. Hát nem vagyok bizti a samponban, kaptuk mintaként de az volt ráírva hogy jó koszmora is! Ja és türcsi után ismét jól megkeféztem. Pár nap alatt helyre jött és utána még sokáig csináltam a kefélést és ha kellett akkor újra olajoztam is. Remélem segíthettem, bár nem kérdeztél :roll: 8) :wink:

Estéhez kitartás

Úh mennem kell a popsikrémmel keni a tv-t a Ricsi :shock: :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hol vagytok????????????????????????

Tesóka, mit vettél????? :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hali! :D

Barbi, Móni ötlete a koszmó ellen hatásos. Én a kezdetektől fürcsi után keféltem a fejét és a haját és így nem lett rajta koszmó, hanem folyamatosan hámlott egy picit és most nagyon szép a fején a bőr és nő az új haj :D De hamar el fog múlni, mert gondolom még nem vastag a koszmója...
Kitartás az estéhez ;) Menjek besegíteni ? ;) :D:D:D:D
Szóval barna lesz? :D Hááát, én még nemtom Karcsika milyen hajú lesz, de mintha világosodna a szeme. Majd kiderül.. :D

Tesóka, nem voltm a Campiban... :? :lol: Csa 2,5 órát sétáltunk össze-vissza a városban, a piacon vettem gyümit. :D MEg az Ebattában vettem rétest...de már nincs... :oops: :roll: :wink:

Csilla! Gyönyörű és egyre nagyobb fiaid vannak! Csodálatos! :D És hajrá a fejéssel!!! (még mindig él az ajánlatom!!!)

TEsóka, juteszembe!!! OTT a pont!!! :)

Kép
Kép
encu

Merre tűntetek? :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gabó!
Nem találtam azt a rucit, amit írtál hogy van a c&a-ban. :(

De vettem másik rucit a new yorkerben. Elvileg ez egy hosszú pulcsi, farmerral is tökéletes, lehet hülye vagyok, de szerintem miniruhának is el lehet hordani, fekete vastag harisnyával, mert olyan az alja, mintha ruha lenne. :D

Csilla!
Örülök, hogy minden rendben veletek! :D Tök jó, hogy már nem kell segíteni a légzésüket. :wink:

És a mostani kedvenc képeim. :D

Kép

Kép

Kép
niki+baba

Ne hari, én is dobok fel egy képet, amin totál betojtam...vagy 5 percen keresztül dobálta a mosolyokat Karcsika.. :D:D:D:D:D

Íme: Kép Megzabizom!!

Niki, tökjó, hogy sikerült ruhát venni.. :D
Sokan voltak?

Nagyon helyes Nonó!!!! Kis huncut mosolya van..asszem lesznek összetört lányszívek ;)

Kép
Kép
encu

Hahó... !!! :shock: :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Jaj, de helyesek ezek a kispasik :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Szia Barbi! Csatlakozol a baglyokhoz? :D Hogy ment a magányos este? Para volt?

Kép
Kép
encu

Niki!!! Most tűnt csak fel, hogy a falon fent van Noel neve ;) Tök jó! Egyénként honnan jött a név? Csak úgy megtetszett? :)

Kép
Kép
encu

Nem volt para az este, mivel kipihentük magunkat, aludtunk mindhárman 4-6ig :lol: És most már alusznak a gyerkők, én meg párom nélkül nem bírok aludni, bezzeg ha itthon van egyből kidőlök...

Vince fejbőre is olyan hámlós, néhol piroskás, még nem vészes szerintem. Lekezeltem most este, kivi leszek hogy reggelre milyen lesz.

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Kefélgesd gyakran, én, miután megkeféltem és lejött a kis hámló bőrök többsége, letöröltem finoman egy nedves törlőkednővel a fejét. Olyan sensitivessel. Utána olyan szépő volt. Most meg már egyáltalán nem hámlik.

Egyébként én iy nehezen alszom Apa nélkül... :D Merre van a párod? Vagy mondtad már, csak aranyhal vagyok? :oops: :roll:

Ügyi vagy, hogy egyedül megoldottad ;)

Kép
Kép
encu

Párom céges évvégi buliban van, meg csütörtökön is ott lesz.
OK, köszi majd gyakran kefélgetem a fejecskéjét. Mindig tanul valamit egy gyakorlott anyuka is :wink: :lol:

Kép

Kép
sbarbi

REggelt!

Húúú, de jól aludt Karcsika...10-től 3ig és fél4től 3/47ig. :D
Én is ennyit aludtam, bár én rosszabbul...összekaptam Apával és a gyerekszobában szunyáltam ;) Ilyen is rég volt... :D

Barbi! Hogyhogy két évvégi bulija van a párodnak? :)

Merre jártok? Már nincs is olyan korán! :):):)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nagyon rosszul aludtunk :( Még nem is volt ilyen. 11kor feküdtem le aludni, akkor megjött a párom is, na onnantól kezdve reggel 5ig Vince félóránként felsírt. Fájt a hasa, de még most sincs teljesen jól :(

Encu, a páromnak van egy céges, meg egy projektes is, ha jól tudom.
Min kaptatok össze a pároddal? Érdekes, mi nem szoktunk veszekedni, vagy egyből kibékülünk :roll:

Mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!
Mi is baromságokon általában. Nem értünk egyet és egyikünk sem enged..pedig nem ártana. Meg félreértjük egymást és mindketten elég heves természetűek vagyunk (főőőleg én :) ) és kitör a vulkán. De ez hosszú ;)
Mindenesetre már kibékültünk. Én sem szeretek haragban lenni, de szar érzés, ha nem tudom elmondani a véleményemet, márpedig a párom nem mindig engedni, vagy ha el is mondom, nem hatja meg :D Férfi :D Csak neki lehet igaza ;) Én meg ezt néha nehezen nyelem le. Na, nemtom mennyire volt érthető...

Húúú, az rossz, ha ennyire nem tudtál aludni... most sem tudod pótolni? Karcsika egy olyan órája elég anyás, nyekereg össze-vissza...

Képet akarok!!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Barbi!
Mi is rosszul aludtunk, Flóra sokszor sírt és meg kellett vígasztalni! :cry:

Lányok ezt le kell, hogy írjam!
A teszveszen egy csaj licitált két dologra is nálam.
Az egyiket megnyerte a másik vasárnap fejeződött volna be, de szépen megkért, hogy vegyem le és akkor küldi a pénzt.
Én levettem és megírtam neki a postaköltséget (ami ajánlottan és bélelt borítékban küldöm!)és a számlaszámom erre ő vissza ír, hogy sürgősen adjak választ miért 480.- a posta költség! :twisted:
Hát naggyon begurultam, nem elég, hogy szívességet teszek neki még kérdőre von mit képzel a postaköltségen akarok keresni??? :twisted:
Megírtam neki, hogy ok küldje csak a cuccok árát én meg feladom úgy, hogy ő állja a postaköltséget!
Persze azóta nem válaszol!Nem érdekes???

Na így indult a napom!

Csajok gyönyörűek a pasik! :lol:
mindegyiknek küldök fini puszikát! :wink:

Sietek, mert jön a keresztanyu és még rumli van+ főzök!

Kép
gabriel79

Szia Gabó! Én is pont most nézelődök a teszveszen ;) Licitáltam is, de elnyerték előlem... :D
Eladni még nem adok, előbb belejövök a dolgokba ;)

Jó, hogy benéztél!!! Jó készülődést-főzést!
(mit főzöl?)

Tényleg lányok! Kinél mi lesz a Kari-i menü? :)

Kép
Kép
encu

Encu!
Menj rá a babruhákra -együttes és üsd be a keresőbe, hogy lonsdale!(hát még az a pasi melegítő!!!! :lol: )

Menü:-halászlé
-rántott husi
-krumplipüré és rizibizi
-két féle majonézes sali
-beigli!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

72 óráig szüneteltetem az ideírást, bocsi 8) Szerződést módosítottunk a fibernetnél és 72 órára belassult a netünk, nekem meg nincs türelmem itt figyelgetni a homokórát :( most is 10 perc alatt jött be ez :twisted:

Niki!

Gyönyörű Nonó! Az első képen olyan édi :D :D az a kedvencem :wink:

Tesóka!

Kiskarcsi is csodás! Mekkorát mosolygott :shock: :lol: :lol: :lol:

Gabó!

Szerintem jogos hogy megkérdezte, már én is kérdeztem meg. Ugyanis engem le akartak venni!! Vannak ilyenek, vigyázni kell sajnos. Szerintem ne haragudj meg rá ezért, megnézta a súly szerinti ktg-et és nem volt olyan összeg ezért kérdezhette meg. Írd meg neki tételesen hogy mi hogy jött ki és hívd fel figyelmét hogy ha nem utal akkor negatívot fog kapni záros határidőn belül. Figyeld meg hogy utalni fog :wink:

Mi is pocsékul aludtunk, még mindig fogak miatt :twisted:

Mennem kell, remélem ezt elküldi és nem fagy le :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu, érthető voltál :wink: Nálunk ugye 3 pasi van, és már Szilárd is nagyon pasis, ő tud mindent, csak neki lehet igaza, és neki én ne magyarázzak...

Karácsonyi menü nálunk egybesült bébi pulyka lesz,gesztenyével töltve, krumplipürével.

Képzeljétek Vince taknyos :shock: Kicsit most elegem van :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Na jó, feladom. Írtam egy csomót és úgy belassult hogy el is tünt minden :evil:

Barbi!

Jobbulást Vincének!
Neked meg megy a sok +++++++++++++++++++++ kitartás :wink:
Viszed dokihoz? Szívod neki, hogy tűri? Szegényke :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Hihetetlen, hogy mennyit tudtok írni! Nem is értem, hogy van időtök??! Nah, majd ha én is jól belejövök az időbeosztásba... :oops: :D :wink:

Meg igyekszem visszarázódni, de nem egyszerű ám! Olvaslak titeket, de a kicsi fiam nem nagyon enged írni. Aztán mire újra tudok jönni, már tök más a téma :D

Egyébként minden ok velünk, nemrég volt itt a védőnéni.
Marcika sztem eleget eszik, én úgy látom, bár fogalmam sincs, hogy ez konkrétan mennyi. De mindenki azt mondja, h ha nem lenne neki elég, akkor úgyis látnám, meg visiítana. Alapvetőleg jó baba, nagyon cicis, sokat lenne cicin, még megnyugtatásképp is az kell neki. Nem kell se cumisüveg, se cumi.
A kórházban volt éjszakánként hiszti, meg lázadás. Amióta itthon vagyunk, végig alussza az éjszakát. Azaz, az utolsó szopi fél 12-kor van, és igy alszik reggel 6-ig, 7-ig. Legalább ilyenkor tudok pihenni.
Mondjuk a mostani éjszaka kivétel volt, mert felkelt kajcsizni hajnal 4-kor, és reggel 6-ig nem lehetett lelőni, énekelni kellett neki, meg dumálni hozzá, imádja a mondókákat :)

Karácsonyi menü???
Én még szülés előtt gondolkodtam rajta, hogy mi legyen, de most már egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy meg tudom valósitani, nem nagyon van időm főzőcskézni :roll:

Uh, mennyit írtam már!!!!

Ja, és az albumba feltöltöttem pár fotót is Marciról (igy most egyszerűbbnek tűnt, mint ide töltögetni), a végén vannak a Marcis képek, az elején még kutyás fotók vannak:
www.babanet.hu/album/index.php?album=6127&p=5143414

szisszka

Ja, és bemásolom a szüléstörténetet is: (ez sem rövid)

Dec.6-án hajnal fél 4-kor éreztem vmi fájás félét, elkezdtem időt nézni, de rendszeretelenek voltak a fájások. 6-kor felébredt Apája, és kérdezte, hogy: "Baj van?'" Mondtam neki, hogy nincs baj, de lehet, hogy ma szülünk. Na, ő azonnal indult volna a kórházba, de mondtam neki, hogy azért nem olyan sürgős. :) Úgyhogy elment kutyát sétáltatni, beugrott a munkahelyre...
Délelőtt 10-re mentünk be a kórházba. Ott a szülésznőnek elmondtam, hogy mi van, persze haza akart küldeni, meg le voltam szidva, hogy na jellemző, első gyerek, ezért mentünk ilyen korán. Aztán jött egy szülész, megvizsgált, ő mondta, h inkább már ne menjek haza, mert majdnem 2 ujjnyira nyitva a méhszáj. Szóltam Apájának, hogy én maradok, ő menjen haza nyugodtan. Délután kettőig elvoltam a vajúdóban, olvasgattam, meg kaptunk király ebédet is!!! :)
Főtt kruplit, párolt káposztával, és egy egy szelet hurkával, meg kolbásszal :) Délután kettőkor kezdtem érezni fájásokat 7-8 percenként, délután fél 5-re jött be Apája. Szóltam az akkor épp ügyeletes szülésznőnek, h én inkább kint lennék a váróban a férjemmel. Ekkor kezdődtek az 5 perces fájások, ilyenkor szoritottam Apája kezét, ő meg masszirozta a derekam. De a fájások között jól elvoltunk, röhögcséltünk, meg faltam a snickerseket. Jött a szülésznő, hogy akármilyen mosolygós vagyok, ő megvizsgálna. Mondta, h hamarosan itt baba lesz, 4 ujjnyi a méhszáj, menjek a szülőszobába, szólt Apájának is, ez volt este 7kor. Hamar 3 percesek lettek a fájások, ekkor már a földön térdeltem, és kapaszkodtam egy kisszékbe, és közben még benyomtam egy tábla milkát. Eközben bejött egy szülésznő, h ő lesz itt velem szüléskor. Átmentünk a vizsgálóba, burkot repesztett, meg kaptam beöntést. Rá nagyon hamar jöttek is a tolófájások. Jött a szülésznő, meg az ügyeletes szülész is, mindkettő nagyon jó volt, nagyon jól instruáltak, h mikor mit csináljak, sokat köszönhetek nekik, na meg Apájának is, mindig mondta, h mikor vegyek levegőt stb. Nagyon aranyos volt, és nagyon kitartó! Nélküle tuti nem ment volna ilyen könnyen. Szóval 20:28-kor megszületett Marcink :) Ja, és gátvédelemmel szültem, nem vágtak, picit repedtem, amit 2 öltéssel varrtak össze.

Nah, és akkor most egy időre eldugulok :))) :P

szisszka

Gyors bejelentkezés:
Dávidot a mai nap folyanán valamikor átszállítják a Péterfy Sándor utcai kórházba. Ott elvileg próbálkozhatunk majd a szopival és vele lehetek reggel 8-tól este 8-ig.
Bálint még marad a SOTE-n, ha minden jól megy 2-3 hét múlva fogja követni ő is Dávidot!

Most lépek készülődni, valószinűleg csak holnap jelentkezek valamikor!
rnecsi

Csilla

Ez szupper.
anha

Jaaaaaaaaj, miután hazaértünk Bp-ről, írtam egy csomót...hát nem elszállt?! :(
Minden rendben volt a 6hetes kontrollon, a dokim majdhogynem síelni nem küldött, annyira jó állapotban vagyok szerinte ;)

Gabó! Jól hangzik a menüd! :D

Szisz, egyetértek! :) NEm egyszerű összehozni a gyereket a főzéssel az elején! :)
Meglestem a manódat, tüneményes!! Mekkora szeme van!!! :D
ÉS olvasva a szüléstörténeted, nem ment el a kedved a következőtől...nem? Jó élmény volt neked is? :)
Hogy hogy van időnk ennyit írni? Hihi...függők vagyunk :)
Egyébként te mióta laksz Battán, és merre? Lehet téged valahol látni? :oops: Bocs, ha túl sokat kérdezek! :)
Szoptatsz? Jól megy Marcikának?

Csilla!!! Szuper, de téééényleg! Együtt lehetsz a fiacskáddal! Megpróbálhat szopizni, és anya testét érezheti! Ez a legnagyobb csoda és legjobb orvosság! :)
És ha a Bálint is megerősödik, akkor ő is hirtelen sokmindent behoz majd! Annyira várom, hogy láthassam a kis hősöket... :D !!!!!!
Várjuk a fejleményeket!!!!

Barbi! Jobbulást Vincének! Hú, de nem lehet neked egyszerű... :shock: :roll: És még azt a menüt is bevállaltad... egyébként nálunk tavaly Karikor volt az a menü :) Én még tettem mellé félbevágott almát és az is megsült...fini lett ;)

Húúú, de bekajáltam taccosból... :shock: :lol: :lol: :lol:

Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

Sziasztok lányok!

Sajnos rossz híreim vannak! :cry: :cry:
Tegnap Dávid átszállítása előtt csináltak neki pár vizsgálatot, többek között egy agyi Uh-t. Ez az UH kimutatta, hogy az agykamrái rendben vannak, de nem tud frissülni az agyvize, ezért ma üjszölüttmentővel át kell szállítani Debrecenbe, ahol újravizsgálják egy spéci géppel és ha szükséges, akkor még karácsony előtt meg is műtik. :cry: :cry: :cry: Nem tudom meddig fog tartani és hogy mikor jelentkezünk ismét, mert rövidesen indulunk Viktorral Debrecenbe és ott is maradunk addig amíg nem rendeződik a helyzete!
Bálinttal minden rendben, szépen elfogadja a teát, és tegnap már annyi volt a súllya mint megszületésekor. Sajnos ő most kicsit egyedül marad, de tudjuk, hogy jó kezekben van, és bízunk benne, hogy vele minden rendben lesz!
Küldjétek a sok pozizív energiát, mert az elmúlt 20 napban most van a legnagyobb szüksége rá Dávidnak! :cry: :cry: :cry:
rnecsi

Sziasztok!

Csilla, jaj, de szomorú vagyok, de remélem rendben lesz minden!!!
Küldjük a pozitív energiákat, +++++++++++++++++++++++,és sokat gondolok rátok!

Hát nem jól indul ez a nap :cry:

Szisz, gratulálok a kisfiadhoz, és nem semmi szülésed volt :wink: Nem is írtad, hogy mennyire szenvedtél :wink:

Encu, örülök, hogy mindent rendben talált a dokid :) És nálatok mi lesz a menü?

Szegény picurkám orrát szívom, és ma leviszem a dokihoz délelőtt, nehogy karira nagyobb baja legyen :roll: Viszont elég jól aludtunk
:)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
Csilla!
Nagyon szurkolok nektek és rengeteg pozitív energiát küldök!

Barbi!
Jobbulást kívánok nektek!

Encu!
Igen! Nálatok mi lesz a menü?Vagy a nagyik főznek?

Móni!
Milyen éjszakátok volt?

Szisz!
Hol is szültél? :oops:

Kép
gabriel79

Jaaaj, Csilla!!! :(:(:(:( MEgint bőgök!!! :( És ezerszer annyi energia megy, mint eddig összesen!!! Biztos rendben lesz a nagyfiatok! Meglátod! Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barbi! Helyes! Vidd is orvoshoz! MEnnyire taknyos? Mert Karcsika is szörtyög, de nem vészesen....

Barbi, Gabó! A menü valami töltött madár vagy tepsis halfilé lesz 2féle köterrel (azt még nemtom mi).
A nagyját a nagyik bevállalták, ez csak a 24-i esti vacsi lesz, mert minden nap hivatalosak vagyunk valahova :D

Na,megyek...iszonyúan meg vagyok fázva és fáj a fejem....

Kép
Kép
encu

Encu, elkaptad a párodtól? Vigyázz Karcsikára! És jobbulást nektek!
Megjártuk már az orvost, csak náthás Vince, semmi egyéb, (szerencsére, ez is sok), kap majd c vitamint, meg orrába sóoldatot. Egyébként nem vészes a náthája, de eléggé szörcsög...úgyhogy szopi előtt mindenképp szívni kell, mert alig bír enni.

Nálunk 24-én lejönnek anyuék is kajólni, ugyanis anyukám még aznap is dolgozik, úgyhogy pár éve ez a szokás, hogy nálunk vagyunk este. 25-én anyóséknál leszünk, majd 26-án anyukám főz valamit.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok Csilla

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
anha

Sziasztok!

Csilla!
Megy a sok-sok pozitív energia!!!!!!!!
Nagyon szurkolunk nektek!!!!!!!!!

Encu!
Nagyon édes Kiskarcsi a hatalmas mosolyával! :D
Neki már kopik felül a haja? :roll:
Igen a pelenkázó fölé raktuk ki a nevét. :lol:
Honnan jött a név? Vettünk utónévkönyvet, és igazából ami apának tetszett az nekem nem, és ami nekem az neki nem. :?
Végülis ez az egy név tetszett nagyon mindkettőnknek, és így kötöttünk ki a Noelnél! :D (Ami ugye karácsonyt jelent, franciául.) :wink:

Lányok köszönöm a dícséreteket!
Móni igen nekem is az a kép az igazi kedvenc, nagyon jól sikerült szerintem. :D

Szisz!
Nagyon édi a babód! :wink:

Kép
niki+baba

Barbi!
Vincének jobbulást!!!!!!!!!!!!!

Ja és neked is Encu!!!!!

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Mindenkinek aki betegeskedik jobbulást kívánok!
Mi Flórával most jöttünk meg egy tesco-s sétából és lefagyott a p...ám!
Persze manó bealudt, de mire betettem a kiságyba kinyílt a csípája!

Zsuzsa!
Jól vagy?
Milyenek az éjszakáitok? Zoé még mindíg sokat ébred?
Párod megbékélt?

Lányok ki hogyan díszít?
Mert mi vasárnap este miután Flóra elaludt.
Végül összedobta a család a pénzt és a nagy kika-s sátrat vettük meg, remélem élvezni fogja! :?

Szisz!
Gyönyörű Marci!
Tényleg nehezen tudnak majd választani a csajok :wink:

Móni!
Keveset jössz!
Készülődsz? Vagy vásárolgattok még?

Niki!
Kezd körvnalazón a nagy nap tartalma de januárkezdem lebeszélni és februárban megvásárolni a dolgokat!
Már most izglok! :oops:

Encu!
Kiskarcsi így rávigyizik a lányomra tuti dögleni fog utána, nem baj, majd összeszedem! :wink:

Kép
gabriel79

Jééééééééééééé mo ltm, hgy e a 100. oldal!!!
Boldog lapfordlót mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gabriel79

BOCSI lemerült az ele!m :cry:

Kép
gabriel79

Hi! :)

Barbi, nem tudom, kitől-mitől kaptam el, vagy hogy lettem ilyen taknyigép, de nagyon nem vagyok jól... :? El vagyok dugulva, fáj a fejem meg a szemem...és elég melegnek érzem magam... Remélem a kicsi nem kapja el!!!!!!!!!!! :evil: :roll:
Karcsikának is porszívózom az orrát, bár neki nincs gondja az evéssel...

Niki! Köszi az infót, jól válaszotottatok ;) Szép név a Noel, és ritka :D
Egyébként Karcsikának a feje teteje már kopasz, vagyis szépen nő az új hajacskája :) Kis bársonyfejű :)

Köszönöm a jobbulást kívánásokat! :) Kicsit jobb már...

Gabó, nekünk egy pici helyes kis fánk lesz egy kisasztalon és 24-én délután díszítem fel. Mióta az eszemet tudom, nálunk így volt és Karcsi nem ellenkezett.. :)
Milyen Kika-s sátor? :oops: :roll: :wink:
Izgulsz a lagzi miatt? :D:D:D:D Én is izgultam, és nagyon jól sikerült...majd ha érdekel, mutatok képeket...(van egy pár.. :shock: :lol: :lol: )
És remélem dögleni fognak a csajok a fiam után ;)
Milyen elem merült le?

Lányok!!! Merre vagytok???

Kép
Kép
encu

Encu

én is látni szeretném a képeket lehet, :?:

Jol vagyok . hála istenek . Apa megbékélt.

Ma is rohangáltam ajikért már Apa ithon van Jan 2 ig .Bár meg kell :oops: hogy mondjam csak halkan én utálom a karit bocsi
anha

Encu!
Ez a sátor :http://www.dione.hu/product_info.php?cPath=26_34_111&products_id=219&osCsid=fac6dda900d1af6a0957f276f0ca79f6
Mi 39800.-ért vettük!
Persze beleszállt az egész család!
Mert úgy gondoltuk most sok játékot kapott, viszont szeret bújni.
Csakhogy nem díjazom ezeket a felállíthatósakat,mert simán eldőlnek.
ezt pedig amikor Flóra meglátta a KIKa-ban ki sem lehetett belőle húzni!
Remélem itthon is értékelni fogja, ha nem mejd én belebújok! :oops:
Nálunk is 24.-én van fa állítás, csak most, hogy manóka igen-igen aktív inkább meglepiként előző éjszaka díszítünk! :lol:
megyek, mert felpörgött és kéne aludnia! :?

Kép
gabriel79

Encu!
Köszönjük! :D
Mi is 24-én díszítünk. Bár régebben mikor még otthon laktam, akkor mi mindig délelőtt díszítettük a fát, de apával ez kivitelezhetetlen, mert ő még 24-én dolgozik délelőtt, szóval így mi is délután szoktunk olyan kettő fele. :lol:

Holnap megyek fodrászhoz, szerintem megkérem a fodrászomat, hogy Nonónak is csináljon egy fazonigazítást, mert már elég hosszú neki. :roll:

Gabó!
Ne izgulj, ráérsz még izgulni! :lol: :wink:
Jajjjjjj úgy mennék veled én is! :oops:
És megtaláltam az egyik füzetemet, tök véletlenül. És hogy hol? A receptkönyveknél, de hogy mit keresett ott... :roll: Szóval ha gondolod átviszem neked valamikor, majd két ünnep között, vagy ünnepek után.

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Gabó!

Nem semmi sátor! Nagyon csajos :D :D de marha drága :shock:

Köszi hogy hiányoltál, jól esett! :wink: :D

Még mindig fogzunk, de ma nem volt annyi nyál, ez jó jel :roll: :D

És Ti hogy vagytok?

Tesóka!

Mi ma már díszítettünk :D majd felteszek róla képet ha lesz időm :roll: holnap megvesszük a fát is és vasárnap lesz délután díszítve. 24-én nem tudnánk kivitelezni, délelőtt ketten vagyunk itthon a Ricsivel, délután meg megyünk a dédiért hogy lehozzuk őt ide.

Jobbulást Kiskarcsinak, sőt az egész családnak! :wink: Nyomasd a c vitamint, átmegy a tejcsivel és Karcsika is hozzájut :wink:

Én is lebetegedtem, fáj a torkom :twisted: mindjárt dobok is c-t :D

Barbi!

Jobbulást Vincének!

Csilla!

Megy a sok energia +++++++++++++++++++++++++++++++++
Kitartás, nagyon szurkolunk nektek!!!

Szisz!

"Édes" szülésed volt :D :D :D
Nagyon aranyos Marci :wink:

Niki!

Kérnénk szépen majd képet a fazonigazított legénykédről! :wink: :D

Zsuzsa!

Szupi hogy szent a béke most :D
Miért nem szereted a karit?
Akkor én sem szerettem mikor otthon laktam még. Uncsi volt, páran összeverődtünk a lakón és sétálgattunk szenteste. Érdekes, sokan nem szerettük a karit. De most nagyon várom, főleg a Ricsi miatt. :D

Jajj még annyit akartam Tesóka, hogy amíg taknyos Karcsika, szívd neki + orrsprayzt, nehogy a fülére menjen, alattomos a nátha, ha még nem is zavarja Karcsikát az evésben! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa! Alkalomadtán akkor megmutatom ;)

Niki! Én is úúúúúgy mennék fodrászhoz!!!
Valaki tud Battán jó fodrászt???

Tesóka! Hol vannak a képek??? :D
Nyomatom a Cvitamint, már eddig éjjel bevettem 4000-et, meg délben 4000-et...meg nemsokára megint beveszek annyit ;)
Szívom az orrát ;)

Na, megyek tisztába teszem, nyűgös.. :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

mi is Északa álitjuk a fát . meglepinek . Niki

Én is megyek 10 re fodrászhoz :lol:
anha

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X