Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kicsit el voltam havazva, nem is olvastalak benneteket. Majd ha lesz időm visszaolvasok. Remélem mindenki jól van! Szépek a babák a képeken Kép

Szerdán hajnalban elutaztam a szokásos helyre a szokásos ügyben. (fordítok egy hapsinak már egy jó pár éve és Zürichbe voltunk) Csütörtökön hazajöttünk Belgrádba, utána irány Szabadka. Pénteken reggel meg beállított egy barátnőm, hogy van-e kedvem lerucanni kicsit a tengerre velük. (nekik is van egy 20 hónapos kisfiuk) Volt kedvem Kép Szóval most értünk haza! Többet soha életembe nem megyek tengerre (mediterránra) iszonyatosan meleg volt, utálom! Megyek a hegyekbe inkább!! Bogi is nagyon szenvedett meg mindenki. Ráadásul a napallergiám miatt napközben ki se mozdultam a szobából, bezzeg este bepótoltuk az úszást. Szinem semmi, de nem érdekell, inkább leszek fehér, mint bőrrákos! Na a lényeg, hogy nem megyek többet tengerre, igaz ezt mindig megfogadom,és mégis lemegyek..... Kép

Bogi nagyon félt a víztől és csípte a sós víz a szemét (az enyémet is) sírt amikor mentünk a víz felé Kép De vittünk beülős úszógumit és abban jól elvolt, csak idő kellett míg megszokja. Előtörtek a szemfogai is. Mostmár 14,5 foga van Kép És nagyon beszél.....Kép Van egy kopasz babám, azzal játszik állandóan. Beülteti a hintába, hintáztatja, megitatja, lefekteti aludni....olyan édes!

Na lépek alszok kicsit, mert hulla vagyok. Holnap meg Debrecenbe megyünk ha minden igaz! Na majd csak kibirom valahogy. Mindig ilyen munkáról álmodtam amikor állandóan utazgatni kell! Kép Hát most elgondolkoztam, milyen lehet.....

Csók
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsófi:
Hogyan kerül ide a Tiva-medtől a légzésfigyelő?
Világosits már fel légyszi!
Nina
nina74

Sziasztok!

A sok evésnek meg lett az eredménye! Lottikát ma mázsálták. 8420 gr és 69 centi.

Mostmár mindenhol fel akar állni, legyen az a kád, vagy a babakocsi.

Ja, és be nem áll a szája. Ma a Dugonics téren szinte rákiabált egy nénire, aki etette a galambokat.

Ma jósoltak nekünk. Biztos láttátok már, egy kövér cigányasszony, mindig a Kárász utca környékén jár. Engem meg sose hagy ki! sok boldogságot kívánt nekem meg a lányomnak. Nagy szerencse ér majd bennünket, gazdagok leszünk, és 3 éven belül kisfiam fog születni, a barna férjem meg nagyon szeret. Ezek után mondta, hogy húzzak kártyát, mondtam, hogy nem. Erre meg megkérdezte, hogy nem tudom e pár forinttal kisegíteni. Hát nem tudtam!

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nina!

Megrendeltük e-mailban, és elküldték postán. Az első részletet+a kauciót+a postaköltséget kellett kifizetni.

Ha a Baby-sense-t rendeled meg, mint mi (ez a legmegbízhatóbb), akkor ez 15500 Ft-ot tesz ki.
A havi bérlési díj 4200 Ft, ha egy évig béreled.
Ha ezután meg akarod venni, akkor 15000 Ft-ot kell ráfizetni, de mivel már kifizetted a kauciót, így 5000-et.
Ha egybe veszed meg a légzésfigyelőt, akkor 50000 Ft, így 60. Nem hiszem, hogy sokkal drágább lenne, és még se kell egybe kifizetni.

De ha egy tanácsot elfogadsz, akkor a medicort ne rendeld meg, mert annak csak egy érzékelő lapja van, amiről nagyon könnyen lemászik a baba, és ráadásul az a lap két centi vastag, és csak a lepedő alá lehet tenni.

Ezzel szemben a baby-sense-nek két lapja van, szivacs alá lehet tenni, hosszában, így nem tud róla lemászni a gyerek.

Ehhez hasonló a Baby-control, ami Pnkának van, a Brendonban lehet kapni 30000 Ft-ért, de az néhányszor már riasztott tévesen.
Remélem azt az idegbajt nekem nem kell megérnem...

Ennyit tudok mondani.

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Voltunk ma megint tanácsadáson. Janka megint belehúzott a hízásba. Üres hassal számolva 20 dekát hízott, telivel 30at a múlt hetihez képest. Kép Mondta is a dokinéni, hogy bezzeg a nővére nem volt ilyen. Kép Jól befeketítették a köldökét, remélem, most már elmúlik az a valami.
Amióta írtam, hogy van valami napirend, azóta semmi, de semmi. És alig alszik. Mondtam is a dokinéninek, hogy érdekes sárgaság ez, hogy se nem aluszékony, és a súlya is nagyon jó. De most azt mondta, hogy mintha fakult volna egy kicsit. Kép Úgy látszik, van eredménye a napoztatásnak. Legalábbis jövő héten kiderül.

Gabi3!
Az jó lenne. Akkor szerda de. elsétálunk oda. Hány óra körül?

Erika!
Tegnap és ma nekünk is ilyen napunk volt. Kép De sajnos éjszaka is óránként kelt. És nem azért, mert kevés lenne a tejcsi, mert van bőven, és ha elkezd folyni, akkor ordít.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Gabi3!
Nekünk jó a de. is (kb. 10 után, mikor Bálint felkel a délelőtti alvásból), és a du. is (4-5 óra fele, a délutáni alvás után).

Ildianyu!
Janka nem azóta nyűgös mióta szedi a vasat? Lehet hogy fáj a pocakja? Amikor én szedtem a Maltofert nekem mindig csikart reggelente a hasam (este szedtem be). Vagy hasmenésem volt tőle, vagy székszorulásom. De amikor a Ferro-folgammát szedtem semmi panaszom nem volt.

Melinda!
Köszönjük a 11 hónapos köszöntést!Kép

Enikő!
Merre jártatok a barátnődékkel? Mi szombaton indulunk Vir-szigetre (ez Zadar mellett van).

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Ti hogy aludtatok, Mi alig. Hajnali fél 1-kor felébredt a Fló és nem akart visszafeküdni az ágyába. Befekettem közénk. Arra gondoltam, ha 3 gyereket akarunk, nagy franciaágyat kell venni, mert valaki a földön fog aludni. Kép És az nem én leszek és nem is a gyerkek. Kép Néhányszor kaptam a képes felemre a Flórától.

Enikő: Én imádom a tengert. Nagyon irígyellek, hogy csak úgy le tudtok ruccani a partra. Bár a nagy hőségen nem bírom.

Melinda: Az érdekes lehet mikor a babakocsiban akar felállni. Azt a cigányasszonyt nem kívánom senkinek. Láttam már olyankor, mikor nem akartak neki adni pénzt jól megátkozta őket. Lotti lehagyta Flórát, gratula!

Ildi: Olyan 9 és 10 között leszünk ott. Ha ilyen korán kel a Fló, akkor 9-re biztos odaérünk. Szerintam úgy sem végzünk 10 előtt, ha mégis, akkor megvárunk benneteket.

Banita: Ez az időjárás jól elromlott. Nem tudom nektek megéri-e bejönni esős időben a városba. Két gyerkőccel megázni nem túl kellemes dolog. Lenne más dolgod is a városban vagy csak miattunk jönnétek be?

Puszi: Gabi3
inecsg

Sziasztok

Gabi, Flórának nagyon boldog névnapot. Kép

Holnap megyek vízi kismami tornázni. Kép Kíváncsi vagyok, milyen.
Banita, köszi az infókat. Kép
Nina, azért is szeretnék tornázni, mert remélem Kép ettől könnyebben megy a szülés, és érzem, hogy kezdek tespedni Kép.

Gabi, Melinda nektek is Tompa Edit tartja a baba-mama tornát? Nekem azt mondta, hogy aug. 11-24-ig van szabin.

Már a 16. hetet kezdtem, nagyon figyelem magam, hátha érzek mozgolódást. Kép Minden este tapizom a hasam. Kép

Gigi
gigi1

Gigi:Köszi a köszöntést. Akkor torna előtt találkozunk. Kép Mi baba-mama tornán leszünk. De nem úgy van, hogy vki helyetesíti az Editet augusztusban? Én reggel éreztem először a Kismanót. Megkaptad az emilemet?

Gabi3
inecsg

Zsófi:
Köszönöm szépen. Nsgyon sokat segitettél!Kép
Nina
nina74

Sziasztok

Gabi3, megkaptam.

Lányok, a klinikán ki szokott lenni a genetikai uh-n? Lehet kérni bejelentkezésnél, hogy melyik dokihoz kerüljek, vagy melyik uh gépre? A párom bejöhet?
Lassan ideje lesz bejelentkeznem (nyári szabadságok miatt se biztos, hogy tudnak fogadni egyből), aztán ha lehet, akkor miért ne válasszak Kép.

Gigi
gigi1

Gigi: Még most jelentkezz be a genetikai UH-ra, mert télen is 3-4 hetet kell várni. Az a lényed, hogy 20. héten menjél. Szerintem nem lehet választani dokik közül, aki éppen be van osztva. Ha megkéred az orvost biztos beengedik a papát is, de nagyon rossz minőségű a kép, amit láthatsz. Csak hogy felvidítsalak. És vigyél olvasnivalót, mert hiába vagy beidézve időpontra, biztos hogy csúszik az egész. És kisszéket is vigyél, mert abból mindig hiány van.

Gabi3
inecsg

Gigi:
Szerintem választhatsz.
MIkor felhivod őket akkor mond, hogy kihez szeretnél menni.(Sikovanyecz, Keresztúri, meg talán Pál Zoltán).
Kispapit tuti nem engedik be, mert 2-3 emberkét is behivnak. Csak egy függöny választja el a várakozókat meg a vizsgált egyénkétKép
DE azért probálkozz. Lehet, hogy sikerül.
Nina
nina74

Sziasztok!

Tegnap elfelejtettem beírni, hogy voltunk méretkezni, egy hónaposan és egy naposan 4400 g, és 54 cm. (3770/3470g, 51 cm)

Ma megvizsgálta a helyettes dokinéni, mert a mienk szabin van, én totál kiakadtam rajta.

Mondom neki, hogy csak két-három naponta van széklete Bencének, és sokat sír, nehezen alszik el, stb.
Mit mondott erre???
Itassak vele cukros teát sok cukorral!!!

Normális?
Mikor ha csak vizet is adok neki cumisüvegből, akkor sem akarja elfogadni a mellemet???

Szerintem a tea mellett bizti leszokna a ciciről, és nem is egészséges a cukor.

Lányok!

Ma du elmegyünk nyaralni, Vasárnapig odaleszünk, de még utána sem lesz internet egy-két hétig.
Ha lesz tali, kérlek sms-ben szóljatok!!!
70/512-1910

Addig is mindenkinek sok puszi:

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szijasztok!

Gabi3! Hanga is fent volt a vihar miatt éjjel. Mindig jelezte, ha autó ment el a ház elött és játszott a játékaival, úgyhogy mi is ébren voltunk 2-3 óra hosszat.

Enikö! Nem unatkozol azt látom! Lehet, hogy hülye kérdés, de milyen az a napallergia?

Melinda! Az a cigány nö a Kárászon, már engem is zaklatott, mondta, hogy had jósoljon már nekem kártyából, aztán mondtam neki, hogy nem érdekel, utána tölem is kunyizni akart pénzt.

Ildianyu! Fogadjunk Gabomano Simijét akarja Janka utánozni, ezért gyarapodik ennyire!

Gigi! Szerintem nem lehet választani dokit az UH-n, hanem aki éppen ott van az csinálja. Egyszerre 3 kismamát is behivnak és ezért nem engedik be a férjeket, mert akkor elötte kéne levetközni. De ne várj nagy dolgot, pár perc lesz az egész és futószalagszerüen megy minden, egyik kismama a másik után. Elég lehangoló, pedig én is erre az UH-ra készültem hetekkel elötte, hogy majd milyen jó lesz, aztán 2 perc alatt el voltam intézveKép

Délelőtt levittem Hangát, hogy motorozzon egy kicsit. Félúton kérte, hogy vegyem le a szandiját, és mezitláb szaladgált a sárban és a tócsákban. De annyira élvezte! Sikiitott és kacarászott, minden tócsánál majdnem 20 percet töltött. Szerencsére csak kb. 6-7 tócsa volt a házunkigKép

Szijasztok, Lara
lara

Zsófi: Jó nyaralást nektek. Hová mentek? A doki nénit meg felejtsd el. Az ilyet meg sem szabad hallani.Kép

Lara: Flóci nem volt fenn csak nem akart a kiságyában aludni. Álmában rugdos és fejel, meg forgolódik. Flóci is szereti a pocsolyát. Ő sem hagyja ott túl gyorsan. Topog benne.

Holnap megyünk 15 hónapos szurira.

Ildi: Akkor jöttök? Én viszem a Maltoferfolt!

Melinda: Jöttök tornázni. Gigi azt mondta, hogy lesz ezen a héten ez Edit.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3!
Boldog névnapot Flórának!Kép
Holnap du. torna után találkozhatunk! Mikor van vége a tornának? Küldök SMS-t, v. felhívlak, hogy tudunk-e valahol találkozni.

Zsófi!
És mit mondott a doktornő miért lesz jobb, ha cukros teát adsz Bencének??? Őrület, hogy milyen dokik vannak!

Nina!
Tesódék kislányát kiengedték már a kórházból? Szopik már?

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Gabi3!
Biztos odaérünk 10ig, de valószínű, még hamarabb is.

Lara!
De édes lehetett Hanga! Lili kikerül minden pocsolyát. Kép

Janka ma nagyon sokat mosolygott. Kép Kép Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Mégis csak ma indulunk:-))))))

Azt mondta dokinéni, hogy ha sok cukrot teszek a teájába, az segíti az emésztést, és sűrűbben lesz széklete, s nem fog fájni a hasa. Amúgy tényleg kicsit idegesít, miért van ilyen ritkán, de mindegy.

A változatosság kedvéért Bajára megyünk, ott van olyan civilizáció (rokonok), hogy el merünk menni két pici babával.

Legyetek jók, ahogy lesz net újra jelentkezem, remélem nem felejtetek el addig:-))))
Szélsebesen fogok jelentkezni, mert a mikrohullámúnak végre lesz sebessége:-))))))

Puszi mindenkinek:

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Banita: 5-kor van vége a tornának. Nektek jó ha odajöttök? Mi úgyis akkor uzsizunk, ott. Utána a férjecském jön értünk.

Ildi: Mi is hamar ot leszünk, mert Flóci tartja a 6 óra 14 perces kelést. Mint egy óramű, olyan pontos.

Tegnap felköszöntöttük Flórát. Kapott egy szupi dömpert és hozzá 100 labdát. A labda nagyon bejött, utána a dömpit is felfedezte. Apukája fel s alá tologatta a lakásban. Persze őrült sebességgel.

Gabi3
inecsg

Gabi3:
Boldog névnapot Flócinak!
Mi is dömpizünkKép
Nagyon bejönKép

Anita:
Még sajna bent vanKép

Le sem merem irni, de tegnap Vanda minta baba volt.
Mondjuk az igaz, hogy éjszaka 4-szer kellt.
De már fel sem tünik.
Nina
nina74

Na meg érkeztünk a szuriból. Üvöltött. A dokinénit meg helyettesítették és olyan lasan adta be a Flónak a szurit, hogy majdnem elaludtam volna,ha nem bömbizik a Manó. De kunyiztam egy Milumil 3-as mintacsomagot.

Ildi: remélem beválik a vas tabletta.

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Gabi3! Boldog Névnapot Flócinak!
A 100labdát a Tescóban vettétek? És hol játszik vele Fló? Gurulnak a labdák a lakásban? Én is akartam venni, de aztán félek, hogyha kibontanám itt azt a 100labdát, teljes káosz lenne..

Lara
lara

Sziasztok

Zsófi, kellemes pihenést. Kép

Gabi3, majd figyellek benneteket, amikor megyek tornázni.

Gabi, Nina, Lara köszi az uh infókat.
Ma bejelentkeztem genetikára, 6 hét !!! múlvára kaptam időpontot, most vagyok 15+2. Ennyi csűszást azért nem gondoltam volna. Kép

Gigi
gigi1

KépKép
nina74

Nem is Én voltam, hanem RobiKépKép
nina74

Sziasztok!

Gabi3! Boldog névnapot Flócinak! Így megkésve is!
Nem tornáztunk, mert a nagyiztunk, akik holnap utaznak a Krk szigetre és 10 napig nem fogják látni egyszem gyönyörű unokájukat.

Nina! Nagyon szép Vanda a Schooters képeken. Milyen lett a CD? Nekünk jó, majd megpróbálok felrakni Lottus képeiből egy párat.

Gigi! A genetikai uh számomra is csalódás volt. Ne várj sokat tőle! A férjem nem jöhetett be. 2-3 embert hívank be egyszerre, ott álltok bugyiban...
Amúgy meg 5 perc alatt "kidobnak".

Tegnap írtó fogfájásom volt. Kidőltem a fájdalomcsillapítóktól, 6 körül elaludtam, Lotti is velem. És csak hajnal 4-kor ébresztette a hasa. Hihetetlen nőszemély. És utána még aludtunk, 8 -ig.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda:
CD még nincs, majd jövő hét vége felé igérték.
Nincs ám egyetlen mosolygós képünk semKép
No sebaj.
Hát tényleg nem semmi Lotti alvásilag. Vanda ma du nem aludt, helyette kidőlt hétkor. Fél kilenckor felébresztettem. Fürcsi. most megint alszik.
De Én minden nap örűlök, ha hatig legalább alszik.(két három keléssel)

Erika:
Holnap?
Ahhoz meg jobb ha hozzászoksz, hogy innentől kezdve a prograamjaidat nem Te fogod szervezni, hanem Dani. Kép Időre meg se próbálj odaérni valahováKép Tuti indulás előtt lesz kaki, hányás...
Na jól van nem ijesztgetlekKép

Lara:
Hanga mezitláb a vizbenKép

Nina
nina74

Sziasztok!

Gabi3!
Bocs hogy nem hívtalak, de du. 3-kor hívott a barátnőm, (aki kölcsönadja a nyaralásra a sportbabakocsit) és mikor fölkeltek a gyerekek kimentünk hozzájuk Szőregre. Közben meg elfelejtettelek hívni.
Holnap du. ha bemegyünk a városba előtte felhívlak.
Hova kapta Flóci az oltást? Kezébe v. a lábába?

Nina!
Mennyi idős már tesódék kislánya (3 hetes)? Szopni tud?

Ha valakit érdekel, van eladó CAM etetőszékünk (4000 Ft), járókánk (7000 Ft), és utazóágyunk (9000 Ft), és HAMMER mágnesfékes szobabiciklink (15000 Ft). Mindegyikről tudok képet küldeni. Miután hazajöttünk a nyaralásból meghirdetjük a Déli Apróban, de előtte gondoltam megkérdezlek benneteket.

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Nina!
Nagyon édi Vanda! Kép

Gabi3!
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy hogy kell szedni. Mennyit naponta? És el kell rágni?

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Flóra úgy döntött felhagy a 6:14-es keléssel és inkább az 5:44-et választja. Természetesen visszaalvás nélkül.

Nina: Nagyon szép képek Vandáról.

Köszi a névnapi gratulákat!

Lara nálunk rendszere van. Egy cipzáros táskában vettük őket. Este kibontjuk,akkor lehet vele játszani, majd közösen visszapakoljuk fürcsi előtt. Gondolkoztam már rajta, hogy valami tartót kellene szerezni, de most elég volt a költekezésből. Egyébként a mi nagyszobánknak 100 labda nem okoz nagy káoszt. Kép Így is teli van játékkal.

Melinda: De jó neked, hogy ilyen jó alvókája van Lottinak.

Banita: Nincs semmi baj, gondoltam, hogy vmi becsúszott. Írd meg hol és mikor találkozzunk du. 4 után biztos be tudunk menni.

Ildi: Ezt nem igazán tudom, de rajta van a beteg tájékoztatón. Már nem emlékszem. De ha bizonytalan vagy kérdezd meg a körzeti orvosodat.

Most biztosan mindenki alszik még!Kép

Gabi3
inecsg

Banita: A karjába is meg a lábába is kapott.

Gabi3
inecsg

Mindenki, kivéve minketKép
5:15Kép
Nina
nina74

Gondoltam Nina, hogy Ti is kukorékoltok.Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Sziasztok ti koránkelők... Kép

Gabi, jó volt tegnap találkozni, ez mehet így minden héten. Kép Gabi, megvan a leveled.
Tegnap voltam vízi tornán. Nagyon szuper volt, élveztem. Pláne majd nagy pocakkal lesz jó a "súlytalanság". Edit is nagyon lelkiismeretes.

Lányok, használt valaki közületek kismami övet? Ez megtámasztja a nagy pocakot. Szerintetek megéri beszerezni?

Gigi 15+3
gigi1

Ezen a linken egy csomó mondókát és gyerekdalt találtok. A dalokhoz van dallam és kotta is.
http://www.csucsposta.hu/setti/KEDVENC/kedvenc.htm

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Megint nem semmi napunk volt tegnap.Szinte egész nap ment az ordítás,este apuka sem tudta megvígasztalni,semmit nem aludtunk,egyszerűen nem tudtuk mi a baja.Semmi nem volt jó neki!Kép
ja,és tegnap délután óta fent vagyunk.Dani két szopi közt megelégszik 1/4 óra alvással!Őrület!

Nina:Kedden amikor kifordultunk tőletek,behunyta a szemét s durmolt hazáig.Nem ordította végig az utat.Megyünk ma.Képtudod...Nagyon édes Vanda,cuki a kis ruhája!Kép

Ildianyu:A vasat napi egyet szedjél,s nem muszáj összerágni én is kis vízzel szedem.KépDoki mondta a napi egyet.

Kriszti:Hol vagytok elveszve?Megpróbálok írni.Puszi!

Gabi3:Puszika Flócinak! a karjába is meg a lábába is?KépEgyem meg, én is üvöltöttem volna lehet!Már előre félek a 2 hónaposra amikor Danit viszem!
Gigi:Tényleg ne sok jóra számíts uh.-n.Kár,hogy nincs dokid mert én direkt Sikóhoz kértem magam,s nekem nem kellett bugyiban ott ácsorognom,behívott külön,de se perc alatt végeztünk,mert már vártak a függöny előtt,s sokan is voltak.Kép(vagy van dokid?)

Jó lenne egy kicsit aludni mert kidöglöttem már a járkálástól!hátha összejön délutánig!Kép

Puszi Mindenkinek!

Erika
erika76

Gigi!

Ha a chello kapkodja magát, akkor a hétvégén frissítés is lesz. Kép Addig is jó böngészgetést!

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület

Erika: Kitartás. Kép

Gigi: Az Edit nagyon aranyos és készséges. Mennyibe kerül egy alkalom (vizitorna)?

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3!
Tavaly 500 Ft volt a vízi tornán egy alkalom.
Bocs a mai napért (is), de én már inkább semmit sem ígérek, mert mindig közbejön valami, pláne így utazás előtt. A holnapi napunk is elég húzós lesz,hajnalban pedig indulunk.

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a szegedi topikra, lévén, hogy én is Szegeden élek. Szeretnék bekapcsolódni hozzátok. Első gyerekünket várom, és most vagyok a 15 hétben. A Vasas Szent Péter utcában lévő rendelőbe járok, egyelőre a Kajtár doki az orvosom, de szülni valószínűleg a Sárinál fogok. Látom közületek is volt, aki nála szült már.

Üdv: Nóri
Ocsenás Eleonóra

Sziasztok!

Anita: Ez nem szép dolog. Kép Persze megértelek, tudom, hogy sok teendő van utazás előtt. Úgy is ráér az a könyv. Igazából nem is szeretek kölcsön kérni könyvet.

Nóri: Üdv Nóri közöttünk! Én is a Sárinál szültem. De miért a Kajtárhoz jársz, ha nem nála fogsz szülni?

Gabi3
inecsg

Tettem fel a fotóalbumba új képeket! A profilomba is .

Gabi3
inecsg

Jó reggelt!
Gabi3:
6:45KépKép
Nem is tudttam mi történik valójában! Nem vagyok Én hozzászokva a délig aslváshozKép

Anita: Tegnap kezdett szopizni a baba. De szopizik szépen ugy néz ki.
Jó utat, Majd várjuk az élménybeszámolót!

Nóri:
Szia! Gyere GyakranKép
Nina
nina74

Nina: Grtulálok a hosszúra nyúlt reggeli szundihoz!Kép Flóci 6-kor kelt és most ébredzik. ugynis sikerült visszaaludnia.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3:Csuda édes Flóci a profilodban lévő képen!KépA másikat még nem volt időm,de megnézem.

Nóri:Üdvözöllek köztünk,s ahogy Nina is írta,írj minél gyakrabban s szép lassan megismersz mindenkit.(bár mindenkit még én sem ismerek személyesen.Kép)

Nina:Remélem ma is tudunk talizni,s majd ha sír megint eldajkálod.KépMármint ameddig Vanda hagyja.Kép

Képzeljétek,nem is nagyon merem már én sem leírni,Dani egyszer kelt fel az éjjel!Kép
9 órakkor elaludt,egyszer valamikor felkelt szopizni,én visszaludtam,majd 4 órakkor kelt fel.
Ja,és most is alszik,de biztos nemsokára ébreszti a gyomra.Kép
Nina:de jó,hogy szopizik a pici baba!Ügyi!Kép

Puszi Mindenkinek!

Erika
erika76

Erika: Jajj, de jó, hogy Dani baba ilyen sokat szundizik. Maradjon is ilyen jó baba.

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Nina! Jaj, de édes Vanda képeken, olyan nagy szemei vannakKép

Gigi! uuuuu, nemsemmi, 6 hét? erre én sem gondoltam volna azért..

Gabi3! Ha mindig igy összepakoljátok, akkor tényleg nem lesz nagy káosz. És nap közben nem szokott eszébe jutni Flónak, hogy kellenek a labdák?

Nóri! Szija köztünk. A Sárinak van magánrendelöje?

Erika! Huuu, de ügyi a Dani, ez már haladás!

Lara
lara

Lara: Tegnap is elő kellett venni, de utána összepakoltunk együtt. Persze nem mindig van kedve hozzá.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3! Nagyon aranyos Flóci a profilodban lévő képen, olyan kis kópés a pofija.

Erika! Na látod, hogy Dani is megtanul majd szépen aludni. Nagyon ügyike!

Nóri! Üdv! Gyere gyakran. Mikorra vagy kiírva? Kórházban vagy a klinikán fogsz szülni? Merre laktok?

Ma taliztam egy tornás kismama bnémmal. Neki 10 hónapos múlt a fia. Képzeljétek, a baba evett valamit, persze Lottika kinézte a szájából, erre az anyukája (az én beleegyezésemmel), nyújtott egy darabkát Lottusnak is. Lotti meg nem vette el, csak nézett rám, hogy szabad e. Mondtam, vegye el, de nem. Végül én adtam oda neki. Okos csajszim van, nem?!

Ma de. Lotti 2,5 órát aludt, pedig 8 -kor kelt, 10 -kor meg már durmizott 1/2 1 -ig. Nem semmi gyerek.
Most meg 1/4 7-kor elaludt, nem tudom mi lesz, megint reggelig alszik e.

Nina! Hogy raktad fel a Schooters képeket?

Ha érdekel valakit,a Sas patikában 2 doboz Milupa tea (granulátumos) 573-Ft. 2 fajta van. Őszibarci+édeskömény, gyümölcs+gyerek. Szerintem nagyon jó árom van, mert általában 1 doboz van 590 körül.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?