Sziasztok!
Kicsit el voltam havazva, nem is olvastalak benneteket. Majd ha lesz időm visszaolvasok. Remélem mindenki jól van! Szépek a babák a képeken
Szerdán hajnalban elutaztam a szokásos helyre a szokásos ügyben. (fordítok egy hapsinak már egy jó pár éve és Zürichbe voltunk) Csütörtökön hazajöttünk Belgrádba, utána irány Szabadka. Pénteken reggel meg beállított egy barátnőm, hogy van-e kedvem lerucanni kicsit a tengerre velük. (nekik is van egy 20 hónapos kisfiuk) Volt kedvem
Szóval most értünk haza! Többet soha életembe nem megyek tengerre (mediterránra) iszonyatosan meleg volt, utálom! Megyek a hegyekbe inkább!! Bogi is nagyon szenvedett meg mindenki. Ráadásul a napallergiám miatt napközben ki se mozdultam a szobából, bezzeg este bepótoltuk az úszást. Szinem semmi, de nem érdekell, inkább leszek fehér, mint bőrrákos! Na a lényeg, hogy nem megyek többet tengerre, igaz ezt mindig megfogadom,és mégis lemegyek.....
Bogi nagyon félt a víztől és csípte a sós víz a szemét (az enyémet is) sírt amikor mentünk a víz felé
De vittünk beülős úszógumit és abban jól elvolt, csak idő kellett míg megszokja. Előtörtek a szemfogai is. Mostmár 14,5 foga van
És nagyon beszél.....
Van egy kopasz babám, azzal játszik állandóan. Beülteti a hintába, hintáztatja, megitatja, lefekteti aludni....olyan édes!
Na lépek alszok kicsit, mert hulla vagyok. Holnap meg Debrecenbe megyünk ha minden igaz! Na majd csak kibirom valahogy. Mindig ilyen munkáról álmodtam amikor állandóan utazgatni kell!
Hát most elgondolkoztam, milyen lehet.....
Csók
Enikő