Sziasztok!
Először is Mártik Boldog Névnapot Kívánunk mi is Napocskával ez úton is!
Bogancsi
Nocsak, nocsak együtt a család egy gyors mosás erejéig?
Örülök hogy Zsófi sikeresen meg érkezett, Juli meg mehet igazi varázsló vagy hogy még ez is sikerült!
Apa helyre rakva, családi béke szintén, tutira pozitív a család képünk rólatok, tudhatod!
BMárti
Úgy belejöttetek a standolásba hogy már mást nem is akar csinálni Lacika?
Milyen igaza van!
Ha kitartóan húzkodja a sapiját talán errefelé is kisüt a nap ha a jó kaporszakállú meglátja, mert biztosan aranyos lehet ahogyan bekészül az útra!
Képzeld ma a párom is azt mondta hogy ha jó idő lesz hétvégén elmegyünk megint fürödni/tehát ne nagyon tervezzetek hét utolsú napjaira semmi programot, mert strandra készülönk, úgy hogy bizti hogy esni fog/!
Királylány szitu nem oldódhat fel mert mindenki körülöttünk rá játszik, hiába próbálom én mondogatni hogy mi a gond vele, nem érti hiszen a nagymamája és szülei adják alá a lovat.
Zsuzsi
Az az igazi baj hogy én azért szeretem a Petrát, bár nem biztos hogy ez tűnt ki a soraimból és segíteni szertnék neki, ő nálunk vendég és én nem "dolgoztatok" idegeneket, valahogy nem az én stílusom.No ma én is kiborította,m a bilit majd mindjárt leírom lejebb, mert beletiport anyukám a lelkembe.
Költözéssel pont úgy állunk mint eddig sajnos.
Pénz kellene a bútorokra, de most már nehéz, hogy jusson is maradjon is!
Nem tudom mikor költözünk, ha meglesznek a dolgaink.......
Nem sokára suli és most már két gyereknek kell majd a felszerelést beszerezni, ami nem kis összeg a ruhákról nem is beszélve amiket meg kell venni, hiszen minden normális göncüket kinőtték a nyáron.
Ha addig nem akkor .....utánna.
Azért jó hogy egy kicsit kimozdulsz az otthoni malom kerékből, nem?
Remélem a továbbiakban is jól megy a tanulás, az sosem baj ha kicsit kivülről is látod magatokat, szerintem csak használ!
Napocs roppant anyás lett pedig én nem mentem el, folyton kiabál hogy ANYA amíg vissza nem szólok hogy TESSÉK utána kezdi előröl.
Szombat este utca bál volt itt és elmentem a fiaimmal mert ragaszkodtak hozzá, persze a férjem hallani sem akart róla. Inkább vállalta Napocskát. Kisé ciki volt férj nélkül persze semmi tánc/kivel ugye?/. Napsi nem kart vele elaludni nagyon keresett, amikor haza értünk rögtön felült az apja mellett az ágyba és kiabált hogy ANYA, olyan boldog volt! Annyira édes ahogyan ragaszkodik!
Zsuzsa
Közben gondolkodtam és rájöttem hogy az a gond hogy unokatesó témában kéz kezet mos.
Tehát a tesóm megkéri anyámat hogy maradhasson alánya. Ő elvállalja, és átpasszolja nekem mondván a gyerekek jól elvannak.
Kinek szóljak? A tesómnak? Ő nem rám hagyta a lányt. Anyunak ? Ő csak jót akart a fiúknak van kivel játszaniuk.
Hogy nincs kedvük? Miért? A Peti olyan kedves és aranyos! Neki.
Nem érti meg hogy a tíz hét szünetből közel ötöt úgy eltölteni hogy minden nap a lányka rendelekzésére kell állnunk, vagy itt vagy anyuéknál totál mindegy nem öröm nekünk!
Ma egész nap reggeltől késő délutánig itt volt a Peti akkor telefonált anyu hogy indulás mert pofavizit van, a Peti nagynénje itt nyaral Velencén és átjönnek hozzá. Pakolás siserehad indulás.
Ott édesded mosollyal az arcán közli vele hogy vett neki egy beyblade -t /az a divatos felhúzós játék/.
Mire mekérdeztem hogy ugyan mi okból kellett őt megörvendeztetni egy újabb ilyen játékkal, talán valamiféle alkalom van?
Nem volt a válsz de neki csak egy volt a fiúknak meg kettő és nyafogott hogy nem tud játszani.
Na itt szakadt el a cérna!
Közöltem vele hogy a szomszéd kisgyereknek aki most ott pörget kedvenc unokája mellett nyolc van, úgy hogy ha nem akar lemaradni vehet még egy pár darabot neki, és megérdeklődtem finoman hogy vajon meglátása szerint a másik két unokájának hogy esett az ilyesmi?
Vagy hogy pár hete szülinapjára egy igen drága montenbike-ot kapott tűlük míg az enyémek soha semmilyen ehhez hasonló drágaságot.
Na mindegy hosszú volam, bocsika, de most valahogy magam alatt vagyok.
Tudom hogy holnap elvonul és vesz a srácoknak is egy ilyen vacakot, de én szívem szerint a ....vágnám. Mert sértő.Kifizet.
Szombaton lesz Mátém 7.-éves szülinapja....nem biciglit kap az biztos.........
Jobb éjszakát nektek és szép
Dzsili