Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Ezen a képen majdnem az összes dísz rajta van, ezeket alkottam. Saját magunknak többnyire, de ilyent kapnak a barátok ajándékba.
Vendég

Kép Kép
Ezek a szolidabbak.
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Na,ezt az utóbbit sikerült kétszer is elküldeni...
Nagyjából ennyi, láthatjátok, hogy vannak dúsabbak és szolidabbak, kisebek, nagyobbak, gömbök, csillagok, hópelyhek, szóvl van itt minden kérem:). Tényleg nagyon olcsó és sztem még szép is! Ja, az ötlet nem az enyém, úgy tanultam egy barátnőmtől, ő a gyerekével csinált ilyeneket. Jó kis elfoglaltság.
Vendég

Hello Bea!

Tyűűűűű, de ügyi vagy, le a kalappal!!! Na ezekre fogalmam sincs nekem mikor lesz időm. :oops: Nyugdíjas koromra, talán. :(
Nagyon tetszenek a díszek, gratulálok hozzá. Tényleg ötletes és szép kis alkotások. Biztos fognak örülni neki a barátok, rokonok, ismerősök.
Ugye már a kedved is jobb????????? Bízom benne, hogy igen. :roll:

Puszi

Andi

Kép
Kép
bendor

Bea!

Az alakzatok hungarocellből vannak? És azokat gondolom készen vetted, nem? Vagy azokat is Te alkottad??? :shock:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!

Bea rám ragasztottad a deppiséget!!! :evil: :wink:

Párom elment dolgozni és edzeni, én meg itthon vagyok reggeltől egyedül mint általában, és nagyon nincsen kedvem semmihez!!!

Pedig anyi dolgom lenne de ahhoz meg nincsen erőm. :cry: :cry:
Ma megyünk vendégségbe, de ahhoz sincsen kedvem. Ez egy ilyen nap!!! Szerintem igazán csak szerdán leszek nyugodt és jó kedvű!! :lol:

Bea, nagyon szépek a díszek!!!! Ténleg nagyon ügyes vagy. Én is pont azt akartam kérdezni amit Andi, hogy az alap az hungarocellből van, vagy azt is te csináltad???

Én is felteszem amit apósomnak csináltam a temetőbe :cry:
Kép

és a koszoru a konyhába
Kép
Vendég

Sziasztok!

Hú, Ditke! Nem semmi, amin keresztülmentél.... De gondolom, a Lányok kárpótolnak mindenért! :D

Bendor! Jobbulást Nektek!!!

Bea, Pintyus! Szépek a díszek!

Kép
zsuzska81

Igen,a díszek hungarocellből vannak, így vettem őket készenk kivágva. Különböző méretben, formában lehet kapni. Bekentem ragasztóval és bele a csillámporba.Ilyen egyszerű!
Pintyus! Te csak ne depizzél, Neked nem szabad! Gondolj babócádra!
Én most próbálom kidepizni magam:), már nagytakarítást csináltam, karácsonyi zene megy, karácsonyi illat. A mézest nem sikerült begyúrni, mert az a bizonyos elfoglalta a konyhát és nem vagyok kiváncsi a duzzógására. Így is megkapom a magamét később, h. egész nap nem voltam kinn nála. De ez van. Most megyek lefekszem. gyébként meg az előbb kitapintottam egy csomót a bal mellemben :( , most nem tudom, h. attól van, mert meg kell jönni jövő héten,vagy mi van. De car, mert fáj is, szóval, teljes a mai napom is...csak látnám már az alagút végén a fényt....mindegy, asszem jövő héten doki látogatás lesz,ha nem múlik el onnan. Jobb kedvet Nektek és kellemes hétvégét! Puszi
Vendég

Lányok csak semmi depi!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
bendor

Hello lányok!

Gyors bekukk,mert elvagyok havazva :cry:
Köszi a hiányolást,jól esett :lol: :lol:
Tegnap itthon volt a férjem és csavarogtunk :fodrásznál voltak a fiúk,utánna apa elment évzáró eszem-iszomra :lol: ,mi meg addig anyukáméknál voltunk majd érte mentünk és este jöttünk haza.Már nem kapcsoltam be a gépet.
Ma meg takarítok meg főzők mert holnap meg disznó torra megyünk és anyukám jön el Balázsra vigyázzni .
Pintyus:
Ne légy már depi!Naaaaaaaaaaa!
Gondolj a kis picurra és hogy szerdán már láthatod.
Egyébként én is az elején paráztam sokat,hogy egészséges legyen meg hogy most merre-hova kell menni,de ezek letisztulnak egy idő után és már csak arra gondol az ember hogy milyen csoda is történt vele hogy Gyereke lesz.
Nagyon szépet alkottál megint,benned egy képzőművész veszett el :) De komolyan!
Én kívánós nem nagyon voltam esetleg néha meg-meg kívántam valamit,de nem mindig.De ez mindenkinél más.
Te meg ehetsz nyugodtan mert csini vékony vagy egy pár kilo meg sem fog látszani :D

Kauka!
A te díszeid is tök szuperek és kreatívak biztos teljes lesz a siker.
Te se légy depi!
Nemsoká itt a Karácsony, azután Újév és hátha besikerül egy jó állás :wink:

Andikám!

Lebetegedtek Karácsonyra? :evil:
Milyen dolog ez?Tessék kúrálgatni a gyereket hogy ott legyen az ünnepségen a szép fehér ingébe-.Nektek meg a közös izzadást ajánlom a férjeddel kúraként. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A vasalás meg vár,miért lenne ciki.Amúgy sem volt sok vasalni valód,majd megcsinálod.
Én inget vasaltam ki valamelyik nap már a t...m ki volt,de most már üres a ruhás kosár.Juhé!!!! :lol:...Egy darabig :cry:

Zsu!

Nagyon szép Pannika szobája.Nálunk is külön alszik Balázs hónapos kora óta mert akkor már végig aludta az éjszakát de ha meg is pisszent én már fent voltam.Kb méter ven köztünk meg az ajtó is nyitva van.
De most napja újból végig alszik este 9-tól reggel 7-ig. :)
Volt úgy hogy 1-szer felébredt inni,de most már azt sem :D
Ja és jön 2 rágófogunk :lol: Az egyiknek már kint a hegye!

Andi!

Úgy jön neki is mint Dorkának hogy van 1 fog szünet közte.
Na puszi,megyek teregetni mert kimosott a gép.

Olik!
Örülök hogy minden rendben a pocaklakóval. :)
Aranyérrel mizu?Mit mondott a doki?

Kép

Kép
aliza

Bea!!! Ténleg nagyon egyszerü ez a díszkészítés, ügyes vagy!!!

Ha nem vagyok túl indiszkrét akkor megkérdezném hogy kivel vagy haragba??? Hogy nem mész ki a koynhába stb. Mert csak anyit írsz hogy a bizonyos és ebből nem sokat értünk. :cry:

Ne aggódjál, nincsen semmi csomó ott. Én is sokszór azt gondoltam hogy csomók vannak de végül kisűlt hogy csak én be képzeltem. :roll:

Már jobb kedvem lett, ki díszitettem teljesen a lakást, most már csak a fa hiányzik. Azt még nem vettük meg mert párommal nehéz egyezteteni, főleg hogy utál vásárolni.

Most megyek zuhizni mert utánna megyünk. Kép
Vendég

Alizzzzzzzzzz
de jó hogy végre be néztél!!!

Le maradtak a számok a balázska alvési szokásaiból... :lol: :lol: :lol:

Kösz a kedves szavakat, hát sajnálni nem fogom apicitől amit megkíván az bizti, de azért nem akarom fel hízlalni magam. Majd meglátjuk mi lesz a véáge, a lényeg hogy picice egészséges legyen. Kép
Vendég

Pintyuska!

Bea-anyós ellentét....... :P :twisted:

Kép
Kép
bendor

Kauka:
A férjeddel vagy haragban?
Az a csomó nem biztos hogy az amire gondolsz.
Valószínű hgy tényleg a mensruáció miatt van.Nekem is szokott olyankor lenni.
Fel a fejjel!
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
aliza

Ja anyós!
Hú hát az nem jó :cry:
Én ezt nem ismerem ,nekem tök rendes anyósom van :)

Andi:
hogy van a család?

Pintyus: szóval este 9-től reggel 7-ig.
Nem tudom miért maradt le,én most megnéztem és nekem meg van.Na mindegy
Puszi.
Köszi a fogadtatást! :D

Kép

Kép
aliza

Sziasztok Lányok!

Pintyus, Bea! Semmi depi igaz????
Pintyus, Neked ott a baba , vendégségbe is mégy, nem búslakodunk.
Pintyus Neked ezt kivánom:
Kép Kép

Bea,
Te se szomorkodj, az a csomó, nem az a csomó amire gondolsz, valószínűleg a menstruációd kavar be .
Ja, aki meg idegesit, azzal ne törődj, persze ez elég nehéz ha egy helyen laktok. :cry:

Aliza!
Bíztam benne, hogy csak sok a melód azért nem jelentkeztél eddig. :wink:
Gratula Balázska fogacskájához!!!!!
Remélhetőleg nem fogja nagyon megviselni, és nem nagyon lesz nyűgös tőle! :roll: És továbbra is végig fogja aludni az éjszakát.Ügyes kis fickód van.
Háááááát.... jó lenne, ha innentől kezdve már kifelé másznánk a betegségből és nem most mennénk bele. Jó lenne valóban az ünnepeket épen, egészségesen tölteni. :oops:

Férjem ma konyhai vízcsapot szerelt, mennem kell romeltakaritani utána. :twisted: Később még benézek.

Kép ]

Kép
Kép
bendor

Bea!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
bendor

Jaj, hogy én mindig elfelejtek valamit:

Aliz!

Köszi az érdeklődést és jókívánságodat.Férjemnek is megmondom, biztos nem lesz ellenvetése a közös kúrálódásnak. :lol: :lol: :oops:

Zita baba!
Ismét kreatív és ügyes voltál, szépeket alkottál ismét!!!
Gratulaaaaaa!!!!

Pusssssssssz

Kép

Kép
Kép
bendor

Lányok!

Ismét magamnak irogatok, de sebaj, egyszer csak visszatértek Ti is ide.

Alíz!
Érezzétek jól magatokat a disznótoron!!! Gondolom jó kis hangulatban fog telni.Hmmmm..... nyam-nyam imádom a finom toroskáposztát és kolbászt.

Zsu!
Pannikának egy keresztnevet adtok, vagy lesz neki második is?

Pintyus!
Hogy sikerült a vendégség? Jól érezted magad, vagy depis maradtál?

Olik!
Veletek mizujs? Jól telik a hétvége? Ugye nem dolgozol kifulladásig?

Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Bea, Pintyus! Remélem, mára jobb a kedvetek! Csak semmi depi! :)

Aliza! Jó disznóvágást Nektek! Bár, én nem csípem.... Szobácska dícséretét köszönjük! :)

Bea! Anyós miatt nem irígyellek... Én nem bírnék az enyémmel együtt élni... Csomó miatt ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy ártalmatlan dologról van szó!

Bendor! Igen, Pannikának egy keresztneve lesz.

Éljen, esik a hó!!!! :lol: Bár, nem sok, de remélem, megmarad!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!
Tgnapeste voltunk barátokkal kocsmázni, egész jól sikerült, rám is fért, mára elszállt a depi:). Próbálok nem gondolni a csomóra, egyébként utána olvastam és valszeg csak begyulladt picit a mensi miatt...Megvárom, hogy lejárjon és ha még akkor is ott lesz, akkor elmegyek dokibához.
Köszi a kedves szavakat Nektek! Jólesett:). Anyós meg nehéz eset, bármit is próbálok. Ez van.Majd lesz jobb is!
És végre vn hó, igaz csa 3 miliméter, de akkor is!!!!
Puszi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ez a hó nem bizonyult valami tartósnak, sajnos. :cry:
De remélhetőleg karácsonykor lesz, mert úgy szép szerintem az ünnep ha hó is van. Nekem valahogy hozzátartozik. :P
Meghát , most van tél, most kellene hullania. Tavaly is egyetlen alkalommak tudtunk a gyerekekkel szánkózni, mondanom sem kell mindkettő élvezte.De akkor is másnapra már csak latyak volt.
Na de most hasonló időjárás nem tol ki velünk, mert képzeljétel, megyünk januárban sielni Szlovákiába. Nem akarom elkiabálni, remélem sem betegség, sem egyéb más dolog nem jön közbe, és élvezhetjük a nyaralást-telelést és a nagy havat. Direkt olyan helyre megyünk ahol szánkózni is lehet, és mi majd Dorkával szánkózunk, míg a fiuk tanulnak sielni. :wink:

Bea!
Örülök, hogy a depid elmúlt, lehet hogy gyakrabban kellene kocsmáznod????? :lol: :mrgreen:

Zsuzska!
Teljesen igazad van: én sem tudnék az anyósommal egy fedél alatt élni. Ááááá, én akkor már nem is tudom hol lennék..... :twisted: :roll: Ugyhogy Beát nem irigylem a helyzet miatt, szegényke..... :cry:

Bence mintha már nem köhögne olyan gyakran mint eddig..... vagy csak én képzelem ezt? :shock: Bár, férjem is ezt mondja, szerinte is javul a helyzet.
Tibi torka is, és az enyém is javulóban van, jelentem: megmaradunk. :lol: Bár férjem most akar jégkrémet enni... :twisted: :twisted: :twisted:

További kellemes vasárnap estét Nektek, semmi depi senkinél, igaz????????????????

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Bea! Örülök, hogy derűsebben látod a dolgokat! :) Anyóshoz meg kitartást, mást nem nagyon tehetsz... Szegénykém... :(

Bendor! Hú, sielés, de szupi! Én életemben egyszer sieltem, de tök jó volt. Persze nem lettem a pálya ördöge, de olyan kis gagyi módon elcsúszkáltam... Mikor végre megtanultam felvonózni, mert eleinte kiestem belőle! :D De nem fájt! Örülök, hogy gyógyultok! Karácsonyra tessék egészségesnek lenni! :) Úgy látom, Dorka a legstrapabíróbb! :D Bence megy oviba?

Kép
zsuzska81

Lánykák!

Ezt látnotok kell Nektek is. :lol:
Este vacsoránál Dorka legújabb hepje az volt, hogy csak Bence etethette. Mi nagyon jót nevettünk rajta apával, olyan édesek voltak, íme:

Kép

Kép

Pussssssz

Kép
Kép
bendor

Lányok!

Kép

Kép
Kép
bendor

Üdv!

Pintyus, gratula, ne izgulj, a baba tudja, hogy mi a dolga :wink: :P

A tali biztos jó volt.

Bendor, köszi a hiányolást. Ádám vérszegénységéről nem tudunk semmi újat, adjuk a vasat. A dokinő szerint 4-6 hónapba is beletelik, míg annak a hatása kimutatható :shock: Amúgy jól vagyunk, eszik szépen Ádám, ha kell, tápot is adok neki. (A lábujjam lassan gyógyul.) A topik nagyon felélénkült, igazából egy másik topikban vagyok mindennapos (2007 júliusi babák). Ide ritkán jöttem, mert nem volt nagy mozgás. Igyekszem gyakrabban jönni :wink:

Jó reggelt!!!
Egy kis nagy pocak 34. hetesen :wink:
Kép
Kép

Andi: Mi is nagyon szeretjük Szlovákiába járni, persze nem síelni, mert nem csináltuk még soha :oops: , inkább túrázni. Októberben is voltunk :D
Nagyon jó lesz nektek, csak jöjjön össze!
Édik a gyerkőcök :lol: A gondoskodó bátyus és húgica - olyan ari :lol:

Bea: Ügyes vagy a díszek terén!!! Az anyósoddal való dolgokat sajnálom :x De ez is megoldódik előbb-utóbb. Fel a fejjel :wink:

Ná: én is szülés után 4 hónappal műttettem a lábujjamat :wink: Én lézeresen csináltattam, nagyon jó lett.

Aliza: fincsi volt? :wink: Én még nem voltam ilyenen. Nagyon városi, igazi bérházi leányzó voltam mindig :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztooookk

Bocsi hogy nem írtam tegnap, de nem jutottam géphez, egész nap filmeket néztünk párommal, délbe temető, interspar. Annyósom vett nekem karira egy turmixgépet ami aprit meg kutyul meg darál meg stb. Nem akartam elfogadni, jó drága volt, de anyit erősködött hogy csuda. :x :x

Andy: anyira édesek a gyerekek, dorka minden nap valami új heppel jön elő, de ez csúcs!!!!!!!! Nagyon szépek, elhiszenm hogy végig mosolyogtátok!!!!!!!! Legalább megkönyitette bence a dolgodat!!! Nagyon jol csinálja!!!

Aliz: milyen volt a disznóvágás? És balázska hogy viselte nélkületek otthon???

Ná: kösz a bítztatást, remélem is hogy tudja a pici hogy mi a dolga és nem szúr ki velem.

Zsuzska: Nagyon izgulsz??? Biztos nagyon szép lehet ez az időszak mikor már a vége felé jársz!!!
Olik neked is!!! Nagyon gyönyörű a pocid, mikor lesz már nekem is ilyen szép????????????? :roll: :roll: :roll:

Bea: nagyon sajnálom hogy anyós gondjaid vannk, teljesen megértelek, mi is laktunk velük 9 hónapot. Nem mennék vissza :evil: :evil:

Nem tudjátok miért nyilylik nekem az alhasam olyan nagyon erősen, mintha ki akarnának tépni belőlem valamit!!! De csak néha, mondjuk naponta egy párszor, és csak pár pillanatot tart, de nagyon rossz érzés. Úgy félek nehopgy valami rossz előjel lenne. Szerdáig megőrülök!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

A vendégség jó volt, nem maradtunk sokat mert aludtam el. Elég nehéz volt eltitkolni az örömhírt és a kismama sem hülye hogy ne vegye észre hogy 2 órán belül 4szer voltam pisilni, és náluk is szurkált. De nem mondtam még semmit nekik. Meg várom a szerdát. Aztán majd elkürtőljuk!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jaj olyan vacakul fejeződött be a tegnapi nap, hogy csak na. :cry:
Azt vettem lefekvéskor észre mintha Dorka nyaka és honloka meleg lenne. Megmértük végbelen keresztül, nettó 38 fok volt. :roll: Persze utálja a lázmérőzést, már álmos is volt, úgy ordított ahogya torkán kifért össze is hányt mindent. Férjemmel 11 órakor mi még nekiálltunk takarítani. Gyerek szerencsére megnyugodott, ölbe vettem abban a szempillantásban el is aludt, lázcsillapitót sem tudtam neki adni. Most még alszik, elég melegnek érzem még mindig. Ha felkel ismét lázmérő és ha kell lázcsillapítás. Ismét lesz üvöltés, és szerintem hányás is. Dorka már csak ilyen kis bestia ezen a téren is.
Jaj, de jó, hogy végre hoz a Jézuska egy fülhőmérőt neki, azzal talán már nem lesz ekkora macera, amúgy is csak 1-2 mp azzal mérni. :roll:
Bence is köhögött az éjszaka, de a karácsonyi bulira való gyakorlás miatt ment ma oviba. (Zsu, ezzel válaszoltam is a kérdésedre) Mondtam a férjemnek, hogy úgyis délelőtt próbálnak, ebéd után hozza haza, nem tudom végül haza jönnek-e. Szerintem holnap a karácsonyi buli miatt megy és szerdától marad itthon. Majd fertőzhetik oda-vissza egymást Dorkával. :twisted: :twisted: :roll:
Ilyenkor áldom a kis eszemet hogy be vannak csomagolva az ajándékok, már hogy jó dologról is irjak. :oops:
Az én torkom is rekedtebb mint tegnap volt, lehet ez már új fertőződés, vagy visszaestem én is? Hát nem tudom, de tényleg jó lenne az ünnepeket nem ágyban párnák közt tölteni. :oops: :cry:

Remélem Nektek jobb híreitek vannak.

Aliz!
Hogy sikerült a disznótor?

Olik!
Gratula!!!! De szépen kerekedik a pocid, tündike szépen növöget. :wink:

Gabi!
Ti jól vagytok? Marci nem vitt haza az oviból takonykórt vagy valami más betegséget???

Zita baba!
Mi ez a nagy csend?
Téli álmot alszol mint a macik?????? :mrgreen: :lol:

Bea!
Szuperes állást nem kérdezted meg? Na nem azért irtam, hogy mindenképp fogadd el, csak ez is egy lehetőség, bár valóban nem a szakmádhoz való. :cry: Meg persze nem is biztos hogy szeretnéd csinálni, meg fogalmam sincs ilyen helyen mennyit fizetnének....
Ugye depinek nyoma sincs? Csomó meg tényleg valószínűleg csak a menstruáció miatt lehet, az el fog múlni.

Ná!
Végre irtál!
Nem lesz már gond Ádámkával , meglátod, szedi a vasat és feltöltődik a vasraktára. :wink: Gondolom vashiánynál étvágytalan is volt, nem?

Zsu!
Mikor mégy legközelebb NST-re? Holnap?????Majd számolj be hogy ficánkolt Panni baba!

Pussssssz

Kép

Kép
Kép
bendor

Látom Pintyus, megvagy, örülök neki!!!!
Szerintem tágul a méhed azt érzed, én is éreztem hasonlókat az elején.
Nyugiiiiiiiiii, nem lesz gond, meglátod. :wink:

Tudod, ez vár Rád:
Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Bocsi Olgi, Tündike neve nem szándékosan lett kis betűvel írva. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
bendor

Andi: nagyon sajnálom a kicsikét!!!!!!!!!!! :cry: :cry:

El sem tudom képzelni őt betegen anyira életvidám csaj! :wink:

Hát nagyon hamar gyógyuljatok meg!!!! Most az ünnepekre ténleg nem szabad betegnek lenni!! És menni kell oviba, szerepet nézni, ott nem lehettek lázasok!

:wink:

Köszi andi, te mindig megnyugtatsz! De akkor is olyan lassan telik az idő!
Vendég

Andi: Jobbulást Nektek!!! Reméljük az ünnepekre pont jól lesztek :wink:
Mi is akartunk fülmérőt venni, aztán kölcsön kértünk a sógornőméktőlegyet és rájöttünk, hogy semmire sem jó :roll: Amikor Zozi 39 lázas volt az meg 36.9 mutatott :? Az az igazság, hogy a babáknak eléggé szűk a fülük és nehéz ezzel megmérni.
Így a hónaljban való mérés maradt, közben meg el kell ezerrel terelni a fígyelmét :lol:
Nade Nálatok bíztosan jobban megy majd :lol:

Pintyus: Nekem is szurkált anno, MagneB6 segít ilyenkor :wink: Gondolom szerdán majd dokid mondja. Én már lassan abba kell hogy hadyjam, mert 36 héttől már figyelni kell a jósló fájásokat. Iszom majd málnalevél teát.

Sztem újra befordult a kisasszony, mert ugyan úgy fáj a hasaljam, mint amikor a 32. héten befordult. Annyira feszít, még a térdembe is kisugárzik.

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Megjöttem!
Megvolt a disznó tor,telezabáltuk magunkat totrs káposztával meg húrkával :lol: :lol: (én a kolbászért nem vagyok odáig.)
Így aztán a fogyás napolva :cry: :cry: :cry:
Bár úgy is jönnek az ünnepek és úgy sem tudom megállni hogy ne egyek :cry: :cry:
Nem baj majd januártól.

Andi!

Jaaaaaaajjjjjj lebetegedett az egész család,most már Dorka is :cry: :cry: Szegénykém akkor most nem valami aktív mi?
Balázs is egyszer volt még lázas de akkor egész nap feküdt szinte ,mondtam is inkább rosszalkodjon meg fordítsa fel a házat csak ne legyen beteg :( Annyira sajnálom szeénykéket mikor betegek.
Orvosnál voltatok?Hányt még azóta is?
A lázmérőzés az nálunk is kész cirkusz végig üvölt közben.
De irgum-burgum tessék meggyógyúlni Karácsonyra :twisted:
Nagyon édesek a képeken.Bencén látszik hogy komolyan veszi a feladatát. :)

Pintyus!

Nekem is nyilalt a hasamnál de egy idő után elmúlt a Magne B6-ot mondjuk én is szedtem.
De várd meg mit mond szerdán a doki.l
Balázska nagyon jól érezte magát mamával ,délután papa is itt volt .Azt mondta anyukám ,nagyon jó volt nem volt játszottak,lementek sétálni szóval jól elvoltak.
Este nekem mondjuk bevágott egy hisztit mert ki kellett szállnia a kádból ,de már akkor fáradt volt.Mert megitta a banán turmixot és el is aludt.

Olik!

Nagyon szép a pocid,Tündike szépen fejlődik odabent a "garázsában" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu:
Hogy érzed magad ,így a véga felé?
Gondolom minden féle gondolatok kavarognak a fejedben.

Most lépek megyek ebédeltettem a kisfickót :D
Utánna remélem alszik egyet én meg megpuculnám addig a konyhában az ablakot.
A többit majd pénteken mert a férjem onnantól már szabin lesz és majd csak 2-án megy dolgozni.Na puszi.

Kép

Kép
aliza

Bocsi a hibákért most nem olvastam vissza csak elküldtem.

Kauka:
Most már ne légy depi :lol:
Anyós pajtással meg ne tőrődj,bár gondolom nehéz mert egy fedél alatt laktok de ne foglalkozz vele.

Kép

Kép
aliza

Lánykák!

Hát, már "csak" 37.4 Dorka hője, jó lenne ha estére sem menne feljebb. Mindenesetre adtam neki Panadolt, és még csak hányás sem volt.

Pintyus!
Ne gondold, hogy sokat adott lejjebb Dorka az elevenségéből. :lol: Ugyanugy jön-megy, intézkedik, figyelni kell minden lépését, csak most kicsit nyűgösebb, többet nyöszörög.
Volt már egyszer 39 fokos láza is, na az már nagyon lenyomta, akkor csak ült az ölemben, ki sem akart onnan bújni. De nem szeretném ha most is olyan lenne, inkább szaladgálok utána, kitelik az időmből. :lol:
Drága, már csak kettőt kell aludni és láthatod az Icuri-Picuridat, meglátod hamar eltelik ez a két nap is :P .

Olgi!
Kicsi lánykád valószínűleg visszaficánkolta magát fejvégi fekvésbe, ez tök jó!!!!!Milyen kis ügyes már most is ! Biztos kis szófogadó csajszi lesz. :wink:
NST másfél hét múlva, az már nem sok idő és hallhatod a kis dobogásokat. :P Az olyan jó és megnyugtató tud lenni. :)
Hááááááát...... amit a fülhőmérőről irtál elszontyolitott, remélem tudjuk majd használni, mert hónaljban képtelenség még Dorkának mérni, végbélben meg kinszenvedés. Bencével nem volt ilyen gond, nem is merült fel a fülhőmérő gondolata sem. De Dorkánál kénytelenek vagyunk mindent bevetni. :roll: Én persze annak örülnék ha soha nem kellene soha használni. :roll:

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Egy pár kép erejéig visszajöttem.
Még a Mikulásos képekkel is tartozok. :oops: Íme:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Ez az új frizurája. :wink:

Kép

Kép
aliza

Aliz!

Igen, a disznótor nem is a fogyókúráról szól.... :lol: :lol: :lol: Na meg közelgő ünnepek sem. :P
Jó ablakpucolást Neked, Kismanód már biztos alszik és haladsz szépen a melóval.És ügyes volt addig is amíg távol voltatok tőle. :wink:

Dorka állapotát nem találom szerencsére annyira nagyon vészesnek, tv-t kapcsolgatja, firkál továbbra is mindent össze és esze ágában sincs aludni. Nem hagyta el magát, ahhoz magasabb láz kellene, de azt meg nagyon nem szeretném..Szóval, talán már betegebb nem lesz és a hányást is elkerüljük. Bízom benne. (Ja.... és tele a lakás száradó ruhával, már nem tudok többet hova teregetni :wink: )

Kép

Kép
Kép
bendor

Egy lemaradt,szerintem ez a legjobb. :D :

Kép

Kép

Kép
aliza

Nem ezt akartam,bocsi :oops:

Kép

Kép
aliza

Aliz!

Nagyon édes ez a kis drága Balázska, és micsoda kis divatos frizurája van , kérem szépen. :wink: :wink:

Látom édességhegyek nálatok is vannak a játékok mellett. :P

Köszi hogy feltetted és láthatjuk Dorka szerint a : BABAAAAAAAA...-t!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Fülhőmérő nekünk sem vált be, nem mér pontosan, sokszor inkább kvesebbet, ha még nem vettétek meg szerintem ne vegyetek. Vagy ha lehet cseréljétek vissza. Még nem nagyon hallottam olyanról akinek bevált volna. ezeknek az az elvük, hogy a dobhártyában menő vér hőmérsékletét mérik. Ahhoz viszont "látnia" kell az érzékelőjének a dobháryát, azt meg nagyon nehéz, mert a füljárat nem egyenes, nagyon be kell dugni, amit egyrészt ugyanúgy utálnak a gyerekeke, másrészt szűk a fülük, nem könnyű. Mondjuk én magamnak sem tudom rendesen megmérni vele, ha nem jól dugod be nem jót mér. Kb. annyira jó mint amennyire kézzel is megsaccolod, hogy mennyi.
Mondjuk én nem használok lázmérőt :oops: , 38 alatt nincs értelme csillapítani, ha meg melegebb úgyis érzem.

Aranyosak a képek, sajnos nincs időm többet írni, a csajok is betegek, nem mentek oviba és olyan vacak napunk volt / van :(

Ditke
ditke62

Hmmmmm..... egyre jobban elmegy a kedvem a fülhőmérőtől.
Mikor megvettük egyből ki is próbáltuk mindenkin itthon, és annyit mért mint a hagyományos digitális lázmérő. Igaz lázas állapotban még nem mértünk vele. Most meg anyuméknál van a fülhőmérő, mert tőlük kapjuk, többek közt ezt is. :lol:

Gabi!
Nektek is van azt mondtad, Ti használjátok? Milyennek találod???
Ha Te is negatív dolgokat írsz akkor én már magamba zuhanok. :roll:

Ditke!
Jobbulást Nektek, a lányoknak! Remélhetőleg hamar átmegy rajtuk és az ünnepeken teljes erőbedobással játszhatnak, pakolhatnak... :wink:

Pusz Mindenkinek!

Kép
Kép
bendor

Köszi Andi!

Örülök hogy tetszett Dorkának is. :)
Most már akkor jobban van egy kicsit?Jaj szegénykék tessék kúrálni magatokat hogy holnap eltudjatok menni az ünnepségre!!!!! :)
Hát igen le kellett vágatni mert apja szerint hosszú! volt .Én még vártam volna vele,de nam baj így nem lesz rá gond egy darabig.
Igen,édességből nincs hiány :D ,imádja is kis pocok!
Vajon kire ütött :roll: :roll: :roll: Persze az anyjára! :D :lol: :lol: :lol: Ha meglátja hogy bontom neki már mondja hogy:nyam-nyam.
Nagyon édes :D

Ditke:
Jobbulást a lányoknak! :)
Nektek se jókor jött ez a betegsésígy Karácsony előtt :cry:
Bár az sosem jön jókor .:(

Kép
Ez maradt le az előbb. :oops:

Kép

Kép
aliza

Alíz!

Jót nevettem ezen a képen. A kis kiváncsi Balázska!!! :lol: :lol: :lol: Hát... tüneményes. :P

Okés, kúráljuk magunkat , bár apa azt mondta holnap itthon marad Dorkával ha lázas lesz és menjek csak én az ovis ünnepségre. :cry: Anyósra , ha nagyon muszáj lenne, rá tudnánk bízni Dorkát, kérdeztem is apát, hogy mi legyen. Azt mondta marad ő inkább itthon . Ennyit anyósról. :lol: :lol: :lol:

Pusssssz

Kép
Kép
bendor

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?